![]() |
Anamin aglayislari
Anamin aglayislarini duyuyorum gecenin karanliginda Her an kulagimdan hic gitmiyor sesi Sanki yanimdaymis gibi gel gel diyor bana Ama ben ona kostukca uzaklasiyor benden Anamin aglayislarini duyuyorum nereye gitsem Sanki yanimdaymis gibi fisildiyor kulagima Agitlar yakiyor hep bneim icin Agliyor hep yoklugum icin Anamin aglayislarini duyuyorum yurudugum yollarda Sanki yanyana yuruyorum onunla Elimi uzatiyorum birden kayboluyor Hayalini goruyorum ama sesini duyamiyorum Anamin aglayislarini duyuyorum ruyamda bile Allak bullak oluyor uykularim Uyaniyorum, hala kulagimdan gitmiyor sesi Sanki yanimdaymis gibi ariyorum hep onu Anamin aglayislarini duyuyorum ciglik cigliga Feryat ediyor gel artik diye Gel desede gelemiyorum Her zaman sizi cok ozluyorum 16 haziran cumartesi 2001 Yuksel Akkas |
Anilarin pesinde
Gencligim ciglik cigliga yollarda Kimse duymuyor yabanci kollarda Her gun ariyorum yakinlarda Anilarin pesindeyim Hatiranla oldum sarhos Dertlerle oldum arkadas Dusmanimla oldum yoldas Anilarin pesindeyim 17 kasim sali 1998 Yuksel Akkas |
Anne
******* sessiz ve karanlik Korkuyorum ruyama girmezsin anne Üsudum sicak nefesin yok Yalnizim caresiz nerdesin anne Sensiz teselli olamiyorum Nerdesin seni bulamiyorum Sen yoksun her gun agliyorum Dizinde uyumak istiyorum anne 23subat sali 1999 Yuksel Akkas |
Annem
Dun gece nerelerdeydin Ruyama girmedin annem Hayalsiz gecmez gunum Her gun hayal kurup dusunurum annem Ruyalar gercek olmazki Acilar bana yetmezmi Dertler benim adresimmi Derdime care sensin annem ******* yalniz yatamam Usudum yorgan ort annem Gozumde hayal meyal Gorundu gorunecek guzel yuzun annem ******* yalniz yasanmaz Bu yollar sensiz asilmaz Daha simdi buradaydin Nerdesin hani kayboldun annem Her gun dua ederim Belki kabul olur dilegim Gozumde iki damla yas Akti akacak, akiverdi annem Yuregim hep aglar oldu Kalbim kara yasa tutuldu Sensiz yuzum gulmez oldu Gel artik yuzumu guldur annem Niye benim hic sansim yok Gozumdeki yaslarim cok Seni goremezsem eger Gozlerim hep aglar annem Gozumde binbir umitle Beklerim her gun her gece Usudum sicak nefesinle Neredesin gel artik ozledim annem Gozumde senden hatira Iki damla goz yasi sakli Hep durur akmaz orda Sen gozlerimin bebegisin annem 30 ocak sali 2001 Yuksel Akkas |
Ariyorum
Seni neden bu kadar cok seviyorum Gece gunduz agliyorum Yuregim yasta kalbim firarda Hep seni ariyorum Bir telefon et ne olur Aklim hep sende kalir Gece gunduz yollarda Hep seni ariyorum 4 subat Cuma 2000 Yuksel Akkas |
Arkadas
Gozlerime bakip dalar gidersin Bir derdin var niye bana soylemezsin Hallerimi sorupta dinlemezsin Neler oldu sana boyle arkadas Gozlerinde aglamaksi duygular Yuzunde huzunlu bir tebessum Dertlesmeyi niye istemiyorsun Sanki olmek icin yalvariyorsun Goz yasini yuregine akitiyorsun Niye bana boyle yapiyorsun Neler oldu sana boyle arkadas Zor gunumde yanimdaydin arkadas Cileli gunlerde oldun sen kardes Sen benim canimdin yollarda yoldas Neler oldu sana boyle arkadas 27 haziran sali 2000 Yuksel Akkas |
Asik olanlar
Asik olanlarin bir yolu varmis Bu yolun bir basi bir sonu varmis Ask yolunun sonunda goz yasi varmis Damlaya dmlaya sel olur gider Asik olanlarin denizi varmis Bu denizin birde gemisi varmis Eger bu gemi batarsa bir gun Seven gonullerde unuturlarmis Asik olanlarin gok yuzu varmis Gok yuzunde gunes ay yildiz varmis Gunesle ay yildiz dogarsa her gun Seven gonullerde unutulmazmis Asik olanlarin yer yuzu varmis Yer yuzunde askin bahcesi varmis Askin bahcesinde guller solarsa Ebediyyen dunyadan ayrilirlarmis 2000 Yuksel Akkas |
Ask
O duygu anlatilmaz Ancak yasanabilir Anlaman icin kalp lazim Oda sende yok yarim Ask nedir bilirmisin Tabi bilemezsin Ask insanin kalbinden dogan bir bebek gibi Saf ve temiz duygular icinde kalabilmektir Sevdigi yaninda olmasa Yasayamaz bir insan Sevdigi yaninda olunca Mutlu olur o insan Bu dunyada asik olmadan olmek enailiktir Eger bir insan hic asik olmamissa O insan ot gibi yasayan bir hictir 2000 Yuksel Akkas |
Ask oyunu
Ask oyunu bu Kimseye soyleyemez Agiz konusmasa Gozler saklayamaz Kimsenin sozunu Kulak dinleyemez Her yasta basa gelir Hayatin vaz gecilmezi dir Ask oyunu bu Kimine iyi gelir Kimine ise iyi degil Bir facia gibidir Belli degil belki bir gun Benimde basima gelir Her yasta basa gelir Hayatin vaz gecilmezi dir 1998 Yuksel Akkas |
Ask yarasi
Seven kalbi terk edipte gidince Umutlarim birer birer bitince Seni sevdim, kapiyi cekip gidince Ask yarasini ilac kapatmaz Sevgi nedir tas kalbinle bitirdin Seni seven insanlari yitirdin Sevdigini baskasiyla gorunce Ask yarasini ilac kapatmaz Aldanma hain guzel yuzune Asik eder seni bir tek sozuyle Dusmanca vurur seni bagrindan Ask yarasini ilac kapatmaz 28 ocak persembe 1999 Yuksel Akkas |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.