![]() |
Aşkınla Yanarım
Yanarım ben yanarım, aşkınla yanarım Kendi sesimde senin sesini duyarım Senden ayrı geçen her günü Ben yaşanmamış sayarım Yüzünü görmeye hasretim; Susuzluktan kavrulmuş toprağın Yağmura olan hasretinden Daha büyük benim sana olan hasretim Damarımda kansın, sen canımsın Her şeyim sen olmuşsun Kalbim isminle çarpar Senden uzakta içimde Kıyametler kopar Sensin aklımdaki tek düşünce Ben seni bir an bile unutmam Gözyaşımla ıslanır yastığım her gece Bir kuş misali belki girersin diye Açık kalır devamlı pencere Şarkı gibi dilimde Dolaşır durur sözlerin Beni ölüme çekse de fark etmez Sevgilim senin izlerin Sana ellerimi uzattım Ne olursun bırakma boşlukta Yâr benim senden başka kimim var Şu üç günlük hayatta |
Aylar Geçti Aradan
Sen gittin ben ardından Gece gündüz ağladım Aylar geçti aradan Dönmedin bana geri Yaşamam için yalnız Sana umut bağladım Aylar geçti aradan Dönmedin bana geri Aşk zehiri içirdin Sen bana altın tasla Mutlu mu olacaksın Geçince ömrüm yasla Kendimi unutsam da Unutmam seni asla Aylar geçti aradan Dönmedin bana geri Sen olmadan yanımda Ben nasıl güleceğim Senden uzakta benim Karanlık geleceğim Elini uzatmazsan Derdimden öleceğim Aylar geçti aradan Dönmedin bana geri Sokak sokak aradım Seni çok özledim Yaşlı gözlerimle Hep yolunu gözledim Benden alıp götürdün Sende kaldı aklım Seni çok seviyorum Nerdesin gül dudaklım Aylar geçti aradan Dönmedin bana geri |
Ayrıldık İşte
Sonumuz ayrılık diye kim derdi İnanmak zor ama ayrıldık işte Söyle mutluluğa hangimiz erdi İnanmak zor ama ayrıldık işte Ettiğimiz sözler kaldı hep lafta Sen bir taraftasın ben bir tarafta Daha yaşamadan öldük hayatta İnanmak zor ama ayrıldık işte Dik duran başımız eğildi yere Istırap veriyor geçen her süre Eriyip gideriz göz göre göre İnanmak zor ama ayrıldık işte Bile bile oynuyoruz ateşle Umutlar batıyor doğan güneşle Gülemeyiz asla biz bu gidişle İnanmak zor ama ayrıldık işte |
Ayrılığa Yol Bulduk
Kalplerimiz aşkta buluştu derken Ayrı dünyaların insanı olduk Hazanlar yaşadık, güller açarken Gülmeyi unuttuk hüzünle dolduk Birbirimiz için atardı canlar Masallarda kaldı eski zamanlar Derdimi anlatsam beni kim anlar Aşk çölünde kum misali savrulduk Bizdik canımızı aşka adayan Bizdik aşkla gören aşk ile duyan Faydasız gönlüme desem de dayan Vuslatın yerinde hasreti bulduk Bilirim ölsem de bitmez bu çile Yanıyorum yağmur altında bile Biz ayrıldık demek gelmiyor dile Ayrılığa karanlıkta yol bulduk |
Ayrılık Rüzgarı
Gitmenin zamanı geldi buradan, Ayrılık rüzgarı esti aradan. Ben şimdi gözünde oldum sıradan, Söyler misin daha neden durayım? Hani sende yoktu sözünden dönmek! Senin tabiatın parlayıp sönmek! Bana giydirdiğin ateşten gömlek! İstersen kendimi çekip vurayım! ... Geçmezdi görmeden seni saatler, Boş çıktı ettiğin onca vaatler, Sayende göründü bana gurbetler, Cevapsız sualler niçin sorayım? Bilmiyorum yoksa ben miyim densiz? Sen bellisin, bense yapamam sensiz! Yarın bulacaksın bu şehri bensiz, Ben artık şifasız derin yarayım… |
Az mı Sevdim Seni
Gezip dolaşacaktık bu şehri adım adım Az mı sevdim ben seni, bırakıp gittin beni Hasretinden tutmuyor kırık kolum kanadım Az mı sevdim ben seni, bırakıp gittin beni Aklıma gelmeyenler benim başıma geldi Ayrılığın kalbimi her bir yerinden deldi Sen giderken üstüme sanki dağlar devrildi Az mı sevdim ben seni, bırakıp gittin beni Yığılıp kaldım yere kararıverdi gözüm Sensiz geceye döndü ışıl ışıl gündüzüm Alev alev yanmaya başladı gülen yüzüm Az mı sevdim ben seni, bırakıp gittin beni Neler çektim ben neler gittiğin günden beri Açık tuttum kapımı gelirsin diye geri Dünyada olmaz seni bu kadar seven biri Az mı sevdim ben seni, bırakıp gittin beni |
Azap Meleğim
Sen beni her zaman ağlatıyorsun Kalbimi derinden sızlatıyorsun Bir geleceğim var karartıyorsun Şefkatin nerede azap Meleğim? Gönlümdeki seni görmüyor musun Bendeki kendini, sevmiyor musun Beklerim yolunu gelmiyor musun Şefkatin nerede azap Meleğim? Fırtına estirdin hala dinmedin Ateş oldun yaktın daha sönmedin Çaresiz bıraktın geri dönmedin Şefkatin nerede azap Meleğim? Böyle değildin sen, ne oldu sana? Merhamet ederdin, kin doldu sana Gülüme kan değdi, soldu baksana Şefkatin nerede azap Meleğim? |
Bana Bir Söz Söyle
Bana bir söz söyle Dağları devireyim Bana bir söz söyle Tüm çiçekleri sana dereyim Bana bir söz söyle Canımı vereyim Hadi artık bana “Seni seviyorum” de De ki kölen olayım De ki mutlu olayım Çok zor mu söylemek Senin için bunca emek Utanma, çekinme Cesur ol biraz Suç değil ki sevmek Yüzüme gülüyorsun Senin için yandığımı biliyorsun Hadi artık bana “Seni seviyorum” de Senin için dağları devireyim Tüm çiçekleri sana dereyim İste canımı vereyim Hadi artık bana “Seni seviyorum” de |
Bana Görünme
Seni unutmaya çalışıyorum İçimde kendimle savaşıyorum Sensiz bir hayata alışıyorum Unuttur kendini, bana görünme. Yay gibi kaşını bana çatarsın Keskin bakışınla oklar atarsın Gönlümü yaralar, elem katarsın Unuttur kendini, bana görünme. Anılar gelmesin gözüm önüne Alıp da götürme beni dünüme Şimşek gibi çakma, düşme günüme Unuttur kendini, bana görünme. Öldürmek mi, nedir söyle niyetin? Öderim istersen varsa diyetin Yine de eksilmez bende kıymetin Unuttur kendini, bana görünme. |
Başkaları Soldurur
Yalvarıyorum gitme, beni terk etme sakın Başkaları soldurur, kıymetini bilemez… Kim olur benim kadar sana senden de yakın Başkaları soldurur, kıymetini bilemez… Hem sana olan aşkım güneş gibi aşikâr Hasretin sonsuza dek sönmeden beni yakar Bir düşün, şu gözlerim umutsuz nasıl bakar Başkaları soldurur, kıymetini bilemez Istırap verir, sensiz geçen her bir saniye Beni sen de seversin, ayrılma fikrin niye Senden ayrı yaşarsam dönerim ben deliye Başkaları soldurur, kıymetini bilemez Üzerine titrerim, el üstünde tutarım Aşkın için kendimi ateşlere atarım Gidersen, anılarda çırpınarak batarım Başkaları soldurur, kıymetini bilemez |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.