![]() |
Aşık
Ben hiç aşık olmadım biliyor mu sun? Otur yanıma dinle dertlerimi dostum Acı nedir iyi bilirim güzeli, çirkini Ayrılığı terk edilişi kötüyü iyiyi Sevmeyi severken kaybetmeyi Sen hiç acı çeken bir yürek gördün mü? Her şey bir yana sen hiç öldün mü? Ben hiç aşık olmadım biliyor mu sun? Çek bir sandalye ve dinle Şarabı da gördüm meyhaneyi de Aslıyı da okudum kerime Kıskandım Dağ aradım da bulamadım Kendime kahırlandım Mutluluk aradım Bu saatten sonra ne ben keremim Nede sen aslı Bitir de gidelim sızmaya Bu bitmeyen faslı |
Aşk
Geriye alabilsem zamanı Hiç t e r e t t ü t etmeden Yine aynı yaşardım Hatalarımı gene yapardım Yine ölesiye sever Yine kadere küser Ölümüne soyunurdum Aşka Ama bir şeyi yapmazdım Emin ol, Sevemezdim ben senden başkasını Ya gülüm işte böyle Düşmeye gör karşılıksız aşka |
Aşk Destanı
Destanlarda yada halk kahramanlarında Olur sadece sanırdım Binlerce kez vurulupta ölmeyenleri Bu yüzden çok kitaplara küstüm. Hatta darıldım. Çocuktum, okudum, kızdım, bagırdım, Büyüdüm, okumadım, kızmadım, yaşadım, Bin kere vuruldum da ölmedim. Şimdi binbir beni bekler Kimbilir ne çıkar bunun altından Halk kahramanı mı olurum Yada bir parçasında bahsedeler Benimde içinde bulundugum Aşk destanından |
Ayakta Alkışlar
Eski bir alkolik sanatçı Suçlu gibi oturuyor ekran karşısında Rol yapıyor yine sunucuya O kadar filimde oynamış ki Kah başrol kah f ü g ü r a n Benliğini kaybetmiş Oynamaktan Gerçekleri unutmuş Şikayet ediyor hayatını İstediği gibi yaşayamamaktan Diğer konukta türkücü Sanatçı konuşuyor Her fırsatta En son konser vermiş viyana da Sosyal/entel diyor ki Kendini doğurana ANA Soruyor spiker ne yaptın viyana da Konuşuyor yine her fırsatta Vuruyor can elinden seyirciyi Söylüyor bir uzun hava Ekliyor hemen Bu parça h i t olacak av r u p a da “bu gün günlerden cumadır cuma” |
Baba ma
13 mart 1996 <<10.yıl anısına babama>> Özlemden mi yoksa boşluktan mı Bilmiyorum Seni çok özlüyorum Ve seni çok seviyorum Belki birbirimize söyleyemedik Ne kadar çok sevdiğimizi O zamanlar adettenmiş Söylenmezmiş Ama beklide o doğru be Sakız olmuş herkes söylüyor Hattinden fazla birbirine On yıl olmuş Sevdiğimizi hissettirmeyeli Bakarak görmeyeli Bana hayat dersleri vermeyeli Senle Serap Mutlu Akbulut Dinlemeyi özledim Ne efendi kadın derdin Hele sesini duyunca Kendinden geçerdin İnsanları insan olduğu için Severdin Çok konuşmama gerek yok Sen her zaman iyi idin Baba Sen söyle On yıldır öksüz kaldım Yakışıyor mu bana |
Babam
Ben babam oldum bu gün ilk defa Onun çektiği sıkıntıları çektim Çakmağına gaz doldurttum Onun gibi sigara yaktım Onun gibi içime çektim sigarayı Ben babam oldum bu gün Bu kahpe yaşamı onun gibi düşündüm Ağır geldi bana Ben babam oldum bu gün Onun gibi sosyal demokrat oldum Ben babam oldum bu gün Onun gibi kendi ülkemden korktum Ben babam oldum bu gün dostlar Onun gibi öldüm bu gün |
Baş Belası
Gecenin bir yarısı Uyandım Nasılda sana Susamışım Gittin ağrıyor Kalbimin seven yarısı Susayınca Hemen koynunda oluyor Ellerin karısı Gittin de ne oldu sanki Bilinmezliğin oldun Baş tacı Bittin Seni benden aldılar ya Kendime bile çatıyorum Anla Ben oldum artık baş belası |
Başlamak Bitirmektir
Neye başladı isem bitti Ağaç ektim Su içtim Türkü söyledim Küfür ettim Üzüldüm Sevindim Ne yaptım ise bitti Aşık oldum Bitmedi Ben bittim Gitme dedim gitti Ben gitme diyemedim Sevdim Sevilmedim Bir tek gönlüme söz geçiremedim Dogdum Gördüm sevdim Her başlayan gibi Aşk da bitti/bitmedi |
Besbelli
Hiç gördün mü sen Bir tanem çirkinim Diye seveni Suçun hepsi Çirkinde mi Hiç yok mu güzelin Çirkin bir yeri Ellerimi Gözlerimi Tenimi İnsanoğlu kendini Kandırıyor Sevdigi zaman Besbelli |
Bilge
Bir bilgeye sormuşlar “en çok neyi bilirsin” diye. haddimi demiş Bilge. Söylenecek söz yok bence Haddini bilmeli er kişi Şimdi diyeceksiniz bu olanaksız Herkes haddini bilirse Kimle uğraşacağız biz O n a da bir bilge buluruz Meraklanmayın Az Orta Çok Haddini bilenler diye sınıflandırırız Yeter ki haddini bilsin herkes |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.