![]() |
Alıştım Artık
Alıştım,alıştım artık. Hiç bir şey yabancı gelmiyor bana. Alıştım,alıştım artık. Dertler,ızdıraplar acı vermiyor bana. Alıştım,alıştım artık. Severken ayrılmaya. Gülerken ağlamaya. Yaşarken ölmeye. Alıştım,alıştım artık. İçipte sarhoş olmaya. Bir ömür yalnız kalmaya. *******i uyumamaya. Alıştım,alıştım artık. Hüzünlü şarkılar dinlemeye. Gönlüm için aşklar dilemeye. Vefasızlar görmeye. Alıştım,alıştım artık. Nihat İlikcioğlu |
Allah Korusun
Aaah sevgilim aaah. Kaç gecedir, Uykularımı bölüyorsun. Nasıl ağlıyorum, Nasıl korkuyorum, Bilemezsin. Rüyamda ölüyorsun. Bak hala ellerim titriyor. Bak hala bedenim titriyor. Sus sus Allah korusun. Ben senin yerine ölürüm. Cenneti cehennemi görürürm. İstersen ardında sürü sürünürüm. Yeter ki; Sana bir şey olmasın gülüm. GAZİANTEP Nihat İlikcioğlu |
Anlaşamadık
Birbirimize hiç ısınamadık, Alışamadık. Bir türlü anlaşamadık, Anlaşılamadık. Bazı şeyleri paylaşamadık. Sen dağa bağ, Ben ise bağa dağ dedim. Sen uydun eski çağa, Ben yeni çağ dedim. Birbirimize hiç uymadık. Her gün küs, Her gün kavgalı. Ağzımızdan çıkanları duymadık. Sonunda olacağı buydu. Ayrıldık. 15.11.2008 Nihat İlikcioğlu |
Anne Uzun Saçlı Bi Bebek Alır Mısın?
Anne. Anneciiiğim. Annem beniiim. Artık uslu bi çocuk olacağım. Yaramazlık yapmayacağım. Oyuncaklarımı dağıtmayacağım. Anne bana uzun saçlı bi bebek alır mısın? Anne. Anneciğiiim. Annem beniiim. Artık sözünü dinleyeceğim. Bu son bi daha bi şey istemeyeceğim. Kardeşimle hiç kavga etmeyeceğim. Anne bana uzun saçlı bi bebek alır mısın? Anne. Anneceğiiim. Annem beniiim. Getirirken kırmayacağım tabağı,bardağı. Koparmayacağım ağaçtan gülleri, yaprağı. Bağlamayacağım kedinin kuğruğuna yumağı. Anne bana uzun saçlı bi bebek alır mısın? Anne. Anneciğiiim. Annem beniiim. Sütümü içeceğim, yemeğimi yiyeceğim. Üstümü kendi başıma giyeceğim. Anneceğim canım, canım anneciğim. Bana uzun saçlı bi bebek alır mısın? 07.04.2005 Nihat İlikcioğlu |
Ara Beni Ki Bileyim
Ara beni ki; Hala sevdiğini bileyim. Bir şeylere küsmediğini bileyim. Bu aşktan vazgeçmediğini bileyim. Merakımdan ölmeyeyim. Ara beni ki; Hasta olmadığını bileyim. Yasta olmadığını bileyim. Zorda olmadığını bileyim. Merakımdan ölmeyeyim. Ara beni ki; Aramızdan su sızmadığını bileyim. Kuşkularımın anlamsızlığını bileyim. Ananın,babanın kızmadığını bileyim. Merakımdan ölmeyeyim. Ara beni ki; Bu şehirde olduğunu bileyim. Kimde olduğunu bileyim. Evde olduğunu bileyim. Merakımdan ölmeyeyim. 31.05.2005 Nihat İlikcioğlu |
Aratamam Soramam
Aratamam seni. Yıllardır görmediğimsin. Kimbilir nasıl değişmişsindir. Resmini gösteripte, Şu diyemem. Soramam seni. Yıllardır gelmeyenimsin. Bilmem ki ne giymişsindir. Tarifini kimseye veremem Nihat İlikcioğlu |
Artık Sevmiyorum Seni
Yalanlar söylediğin için. Bu aşkı bitirdiğin için. Haydi git dediğin için. Artık sevmiyorum seni. Ellerini,ellerimden çektiğin için. Kalbini kalbimden söktüğün için. Dilden dile düşürdüğün için. Artık sevmiyorum seni. Sevgimi hiçe saydığın için. Mutluluk verecektin caydığın için. Bir başkasına kaçtığın için. Artık sevmiyorum seni. Şerefime,namusuma. Kuranıma,kitabıma. Vallahi,billahi. Artık sevmiyorum seni Nihat İlikcioğlu |
Aşık Olduğumu Anlarsın
Bir baksan gözlerimin içine. Bir tutsan ellerimi. Dinlesen kalbimin sesini. Sana aşık olduğumu anlarsın gülüm. Duysan içimden ismini çağırdığımı. Anlasan şiirlerime seni yazdığımı. Bilsen seni düşünüp uyumadığımı. Sana aşık olduğumu anlarsın gülüm. Seni gördüğüm oraya bir gün gelsen. Hep oradyım bir görsen. Kalbimin taa içine girsen. Sana aşık olduğumu anlarsın gülüm Nihat İlikcioğlu |
Aşk Zamanında Güzel
Aşk sevince, Sevilince güzel. Aşk senle, Benle güzel. Aşk yaşça, Zamanında güzel. Aşk neşeyle, Yaşanırsa güzel. Aşk gönlünce, Bakışlar deli edince güzel. Bir de aşk. Garip Nihat aşık olursa güzel. Nihat İlikcioğlu |
Aşkımızı Konuşalım
Havadan,sudan konuşmayalım. Tanıdık,tanımadık insanlardan konuşmayalım. Dostlardan,düşmanlardan konuşmayalım. Biz aşkımızı konuşalım. Güllerin rengini,kokusunu konuşmayalım. Şairlerin şiirlerini,okuyuşunu konuşmayalım. Mankenlerin güzelliğini,duruşunu konuşmayalım. Biz aşkımızı konuşalım. Eski yaşadığımız aşkları konuşmayalım. Hüzünlenip ağladığımız şarkıları konuşmayalım. İçtiğimiz günde kaç paket sigaraları konuşmayalım. Biz aşkımızı konuşalım. Ondan,bundan,şundan bize ne. Onu,şunu,bunu anlatmak ne verecek bize. Oturmuşsak karşı karşıya,gelmişsek göz göze. Biz aşkımızı konuşalım. Nihat İlikcioğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.