![]() |
Çarpım Tablosu
Aşk bir çarpım tablosuymuş, Kabullenmek ve tekrarlamadan oluşan, Sular gibi ezberlemeye hiç gerek yokmuş, Ben etkisiz eleman, sen ise yutan. Gülsen Gönen |
Çelişki
Giderken mutluluklar diledin. Yaptığınla çelişme, Bana kendini dileme! Gülsen Gönenç |
Çığlık
Koptu İlmik attım Kördüğüm yaptın Çözemedim. Sözdüm Ses oldum Çok nefes tek bir ses. Gülsen Gönenç |
Çıkmaz Aşk
Tabelayı okudum: Çıkmaz Aşk. Bile bile girdim. Boşversene. Can çıkar, çıkmaz aşk! Gülsen Gönenç |
Çikolata
Sıcak ve yumuşak, Esmer ve tatlı, Mis gibi kokan, Tam tadarken içimi yakan, Neden onu sevdiğimi hep soran, çikolatam; Beden, kalbe zararlı şeyleri seviyor da ondan! Gülsen Gönenç |
Çoban Yıldızı
Çoban yıldınızı seviyorum, Çünkü o benden birşey BEKLEMİYOR diyor; Her gece çıkmasını, Yolunu göstermesini BEKLEDİĞİNİ, Ve çoban yıldızının bunu onun için yapmadığını düşünmeden. O da benim çoban yıldızım. Bunu bilmiyor. Gülsen Gönenç |
Çitilenmiş Güç
Beklemediğin bir anda Gerçek hayat yüklendikçe omuzlarına Gözünün içindeki mağara derinleşir Yüzük parmağında tutuklu sarmaşıklardan sıyrılıp Çitilenmiş bir güç ararsın Hayat bir denklem değilmiş dersin Ergensi sorgulamalara yanıtsız yanıtlarla. Gülsen Gönenç |
Çözüm mü?
Ben adanın tepesinde Onlarsa benim tepemde Çığlık atıyorlar Anne ağlamak istemiyoruz Bilirim ki çok ağladınız O yüzden hiç büyümediniz Artık bakıp dalmayalım Şu okyanusa Dalalım! Gülsen Gönenç |
Dağ Köyü
Yağa yağa kapattın tüm yollarımı, İlk kez görmüyorum ki kış aylarını, Senin kadar görmesem de yağanı, Bekliyorum, elbette gelecek yaz ayları. Gülsen Gönenç |
Delik Deşik
Yıllarca ben kendimi yıktım, siz beni yıktınız Ben kendimi yaparken, siz hep sıkıldınız Baktınız ki toparlandım, kalacağım yalnız Giderken yüreğime birer kurşun sıktınız. Gülsen Gönenç |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.