![]() |
**Kuzey Doğudan Güney Batıya
Hangi Doğu ile Batı arasında sıkışmış bir toplum? ! Ben ne Doğuyum ne de Batı Ben hem Doğuyum hem de Batı Ve Kuzey Ve de Güney Ben sıkışmam Ben Sıkıştırırım Ben Türk’üm Bazen biraz eğri Ama genellikle fazlasıyla doğruyum... Güçlü Sönmez |
**Küçük Gizli Pencere
*******i parıltılarına aldandığın Yıldızlara mı ulaşmaktı hayalin Bilmiyor musun ki onlar yakar seni Aradığın hazine içindeki derinlikte gizli... Dışarıdan baktığın küçük gizli pencere Kimlerin sırlarını anlatır ki sana Soruların cevapları başka kapılarda Yol gösterecek rehber gelmedi mi hala... Biliyorum artık sıkıyor Beklediğin gelmiyor Bir şeylerin ardında saklı Yalancıların doğru cümleleri... Ama sen yine de kal burada Hesaplaşman lazım hayatla İnan ki gerek yok Her böcekten korkmaya... Güçlü Sönmez |
**Savaşçı Duvara Karşı
Eğer çok konuşuyorsam susmamı söyle Kalbime artık beynime fısıldamamasını Söylemem gerektiğini hatırlat bana Aşkın sanki hiç yıkılamayacak bir duvar gibi karşımda duruyor O kadar kalın ki, ve ben o kadar güçsüzüm ki Sence bu savaş nereye varır Bir zamanlar güçlü olduğumu hatırlıyorum Kılıçlı bir aşk savaşçısıydım Dağların tepelerinden gördüğüm her kalbi fethettim Ve onlara daha önce hiç tatmadıkları kadar aşk verdim Yağmurun kardeşiydim, rüzgarın ise oğlu Karanlık hiç korkum olmadı çünkü dostumdu Gün ışığının efendisiydim Fırtınanın yaratıcısı Gökkuşağının tasarımcısı Bir zamanlar… Şimdi ise ellerim bağlı, yüreğim zincirlerle kaplı Ne girebilen var, ne de kaçabilen Dünya araya girdi Beni değiştirdiler, kılıcımı çaldılar Artık sevilemiyorum… Bir zamanlar en iyi bildiğim şey Şimdi çok uzak diyarlarda bir yabancı Şu anda zayıf olabilirim Ama biri bana inanma gücü verdi Zincirlerle kaplı olanın Hala yaşadığına Ve gökgürültüleri çıkartmak için Sessizce büyüdüğüne… |
**Sensizliğin Sonu
Heyecanlıyım İçimde Firar hazırlığında bir kalp Ne kadar zaman geçti Sensizliğe terkettiğinden beri Hatırlıyor musun hani Çabucak döneceğim dediğini Epey oldu başlayalı Günler yerine çizmeyi ayları Kimsesiz düşüncelerime takılıp Fethettin her şeyinle aklımı Sensizliğe alışamadım Sensizliği anlayamadım... Sensizliğin kitaplarını Sensizliğin filmlerini Sensizliğin refakatini Hiç sevmedim - sevmeyeceğim... Dün aradın Kelimelerin Müjde dağıtan cümleler oluşturdu Ama bugün ben Sensizliğin acısına kaldığım yerden Devam edeceğim Ta ki yarın sen Bir daha gitmemek üzere Kapımı çalana dek Güçlü Sönmez |
**Sıradanlaşmak
Bir güneş doğar sabahtan Gözlerinde gece kayıtlı görmezsin Dünde hapsolmuşsun Yarınlara sırt çevirirsin Hayaller eser geçer başından Hep ‘keşke’lerle süslenmiş Onbeş yaşındayken dünya Ne kadar farklıydı oysa Aradığım sevgiliydin Uğruna okyanusları aştığım Ben de beklediğin kahraman Şimdi ise hayat sıradan Bazı rollerimiz figüran Ama aşkımız hala dillere destan Güçlü Sönmez |
**Soluk Resim
Mutlu bir an yakalarsın Bunca sorun dolu hayatta Değerini bilmezsin Her anın artık böyle olacak sanırsın Yanılırsın... Dimdik ayakta durmuşsun Uçurumun kenarında Ardına bakmak istemezsin Ağlayan yüzlere direnemezsin Rüzgarın sesini duyarsın Soluk bir resimde Uçuracak kadar güçlü değil seni Ama heyecanlandırır yüreğini Kırık da olsalar tak kanatlarını Gideceğin yerin gizemi seni bekler Sonsuza kadar susamazsın Oradakiler şarkılarını özler Güçlü Sönmez |
**Sonsuzluğa Sonunda
Sadece hayaller ulaştırıyorsa beni sana O zaman hayal dünyasının başrolünde olurum Ayrılanlar genelde mutsuz oluyorsa Yalnız kaldığımızda kim kazanacak bu oyunu Çılgın dalgalar batırılar mı gemimi Okyanusların derinliklerine yazarlar mı ismimi İçtiğim sigaram gibi söner mi aşkım İçime çektiğim zaman biter mi şarkım? Gölgeler sardı her yanı Gündüzler gece oldu Yaktığım mumlar rüzgarda kayboldu Benim gibiler nerede nasıl avundu Sonsuzluğa sonunda ulaşmak vardır ya Özgürce uçmak dans etmek bulutlarla Aklım başımda olsa da olmasa da Fark etmez, çünkü sen yoksun yanımda Güçlü Sönmez |
**Sormaya Hakkın Yok
Aslında sormaya hakkın yok Sen gittikten sonra nerelerde kaldığımı Ama çok merak ediyorsan Bil ki artık durgun bir denizin üstündeyim Yalnız Biraz bitkin Ve umarsız Sustuğum tüm cümleri henüz yazmadım Bu kadar erken gitmezsin sanmıştım Gökyüzüne serptiğim aşkımız Her gece parlarken Kumlarda ayak izlerimiz Hala taptaze direnirken Sen ki yaz yağmurlarının altında Şarkılarını söylerdin tüm yıldızlara Bütün melekler koşardı peşinden İlham almak için her kelimenden... Güçlü Sönmez |
**Tembel Melekler
Bir şarkının düşen sözleri - gerçek sessiz kalıyor Boş ritimler kaplıyor havayı - şeytan benim müşterim Evrenin koridorunda yolculuk sözü verdiler Ama bana kalan sadece boş düşler ve kara kurdun uluması Çocukluk düşlerim ne zamandır kayıplar Özgür hisler ne zaman yıkıldılar Kalplerin hırsızları toprakların efendileri oldular Cennetin kapıları ne zamandır kirli ellere açıklar Galaksinin öteki ucundan seyretti Görmeyi umduğu sevdiğiydi Özlem içindeki caneşlerin buluşma vakti geldi Fakat parmaklıklar ardındaki baştan çıkartmalar umutları tüketti Gecenin kadını beni bilinmeyende bıraktı Alnımda geleceğin belirsizliği yazılı Tembel melekler cennetin kalbinde uyuyor Artık kimse paslanmış duaları dinlemiyor |
**Vurgun
Dur Bir adım bile atma Yaklaşma Sus Tek bir kelime söyleme Konuşma Korkuyorum Aşık olmaktan sana Savaşıyorum Her an duygularımla Teslim olmaya çok müsaitim Gardı düşmüş kolay bir hedefim İçinde biraz merhamet varsa Dokunma Hatta bakma Gözlerinle buluşmak Sonsuzluğun her saniyesine kazınacak Bir vurgun doğuracak Güçlü Sönmez |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.