![]() |
Almadan Vermez
Önce tanı sonura dosluk kurarsın Verme eli kolun kökten gidiyor Almadan dosluğu kuranı göster Pilanı tutmuşsa yernen bir eder Menfat dünüyanı kasmış kavurmuş İnsanlık namına kim neyi yapmış Almadan yapanı bana gösterin Ben şaşırdım merehmetler nerdedi Navruz benim adım bitmez tükenmez Dağıtım herkese merhemet bitmez Kim isterse gelsin bende varise Koymuşsa alsın yoktan ne verim Verdi ben tüketim şimdi ben açım Gelmedi geriye bekleyen çoktur Veren yok ki alanlar çok toktur Allah islah etsin insanlık deyil Navruz Kaplan |
Analar
Hasta olsa analar Çocuklar hiç sormaz ki Öleceyi o günü Bir koklardı öperdi Doğduğu o günü Öldü dirildi ana Gözünü ilk açışta Arıyor çocuğunu Anna yaşlı olunca Çocuk çocuk kalıyor Büyütmüşse çocuğu Halen çocuk sayıyor Gözünde çocuk kalmış Annelerin gözünde Anneler doğurmuşsa Sorun nasıl anneler |
Anlasana Ben Varım
Seni allah gönderdi arıyordum yılarca Çok korkuyordum rüyamı canlısarcağım Seni bilmem ben çok burda mutluyum Bu sevgimi veremem isterse babam gelsin Nefes verdin burda ben o ben deyilim Kesmek sitersen beni biçağa gerek yok Sen orda ben burada allaha reva deyil Gece yatakta bana sabahı diri açtım Adım gibi eminim sende seviyorsun Allahım yardım eti seni bana yazıyor Sen gel geç kalma bana sana ben aşığım Susuz kalmış bıriyim ya yağmurya sen gel Navruz Kaplan |
Annalar Ağlamasın
Annaların kalbini okşayın kırılmasın Kalbinizi annaya sıkı sıkı bağlayın Ağlamasın analar ayrı hiç kalamaz ki Deymeyın annalara ben ölürüm yerine Ağlarsa susmaz ki derdini diyemez ki Ateşi var çocuğun yırtıyor kendisini Doktor olmuş başında ateşi düşecekmi Annalara deymeyin ölürüm ben yerine Annalar sevilmeli yoluna gül dökmeli Ağlatmayın annayı işiniz tez bozulur Yolunuz açık olsun annalara sarılın Annalara deymeyin ben ağlarım yerine Anna gibi yar varmı halen gözüm arıyor Ağlamasın annalar ben ağlarım yerine Aklımda kalmış annam ateşime bakardı Annalara deymeyin ben ölürüm yerine Ana kucağında yatmaya doyamaz ki Sahatlarca salıyor endirmez ki aşağı Şimdi sıra çocukta sırtında çıkarmalı Annalara deymeyin ölürüm ben yerine Annalar analtılmaz yaşarken yaşamalı Çok dayandı aylarca taşıdı yorulmadı O acıyı duymadı getirin çocuğumu Annalara deymeyin ben ölürüm yerine Navruz benim adımdır annamı hatırladım Annam emzrirdi beni büyüktü kucağında Annam için ölürüm ne yazık tutamadım Annalara deymeyin yaşatın anılarını Navruz Kaplan |
Annam
Ağlamaktan yaş kalmadı gözümde Halen ağlıyorum ben bıtım annam Gülmeye hasıret yaşamak zordu Sen gitin gideli gülmedim annam Sen gitin gideli çarkım ters döndü Her şey vardır gülmek beni sevmiyor Yaram azdı kapanmıyorne edim Sen gitin gideli gülmedim annam Sen varken gülerdim bana ne oldu Göz yaşım eskiden kalmış gitmiyor Bedua mı aldım bilmem atadan Sana borcum çoktur bağışla annam Sana hiç yanlışım olmadı annam Kırmışsam ne yapım çekcem annam Aklıma gelince yok ki bir eşin Senin gibi anna çok az bulunur Anna sena her gün rahmet okurum Senin gibi anna yok ki cihanda Herkese anlatım senin huyunu Anna senin gibi olamam annam Seni benzetim ben olan toruna Heryeri benzıyor huyunu bilmem Gurluydun taviz yoktu kimseye, Annam annam benim annam rahat yat Navruz Kaplan |
Arada Ben Kaldım
İçimde birikti kin nefret çoktur Çıkarmam içimde haps etmişim Yalanı konuşan insan çoğalmış Arada ben kaldım çıkması zordu Yardım elimi insanlara uzatım Gücüm vardı varlığımı yok etim Ne insanlar bana okul bitirti Yalvardığı günü hatırlamıyor ki Bazan alındığım günler olmuştur Bu dünüya çıkar yokuş olmuştur Yatak odasına terlik koymuştur Sevgi seli şimdi yok oldu birden Özel ilgi gösterirdi birzaman Şimdi ne değişti gelmez bir selam Ben değişmem o değşmiş havalar Ağlamakla beni vurdu bu adam Arı gibi bu insanlar etraftan bakarlar Sende çiçek yoksa yaklaşmaz sana Varsa çiçek bal almadan gitmezler Ben burdayım o arılar görmüyor Navruzda çiçekler kurudu kökten Alan aldı bende bal yok kovanda Yolu burdan geçer tanımaz beni Alacağını almış yok bende o bal Navruz Kaplan |
Aradım Seni
Ayrılık çok zordur duramam sensiz Seni aldım ben kendimi unutum Bu bana fazladır acıyan yoktur Kendimi unutum seni aradım Bu yola seninle girdim dönemem İstersen hiç gelme ben gidiyorum Aç kalırsam sana asla gelemem Yolum biti sen çekmişsin çin seti Kaç çeşit ağlamak var diyorlar ki Ben unutum hepsini denedim Sen vurduğun o yer halen kanıyor Geç kaldın ben alıştım hiç gelme Adımı sen unutun başka birini de Ben burda ağlarken sen orda güldün Benim adım navruz dönmem ki geri Kendine iyi bak hiç yalan deme Navruz Kaplan |
Arkadaş Gör Ne Oluyor
Arkadaş yatıyorlar uyanmaz ki vatandaş Götüyor gizlice sana umut verenler El koyalım önüne geçmeliyiz berber Müslümanda oluyor bu şekilde hırsızlık Soğan gibi soydular pilan yok etmekse Zaten ne var ne kaldı tek yürek olmalıyız Osmanlıyı yedılerr elde andol kaldı Bize biz kurbanız fayda yok hiç kimseden Bu şekilde gitmez ki yatıyor bütün milet Bir devlete yok olmuş sosıyel parti nerde ben şaştım şaşırdım satıyorlar vatanı Beli deyil o milet maksat fakir kalmaktır Hedef yok mu miletin günlük yaşıyor zorla Götürüyor bakanlar yan daşları bölüyor Benim adım navruz du yılarca hep yiyorlar Yalana ceza yoktur herkes bu şekilde yaşar Navruz Kaplan |
Arkaya Bakmadan Giti Ya
Çok çektim bunca yıl o benmiyim Üst üste geldiler beni dövdüler Ağladım olmadı yalvardım ona Gidince arkaya bakmadan giti Yaramı sarmadan giti bu evimden Hak hukuk istedim yokmuş demek Çok şey istemedim vurmayın yeter Gidince arkaya bakmadan giti Güven kalmamışki ben kime gidim Vurdular arkamdan düşmanım kimdir Biri vurdu yaram derin kan akar Gidince arkaya bakmadan giti İnanmıştım beni vurdu gidiyor O kim di adı saklı diyemem Afı edemem çekcek o kalsın Gidince arkaya bakmadan giti Adımı adım gezdim adı ağzımda Koyun oldum ben yolunda meledim Kuzularım kaldı benden uzakta Gidince arkaya bakmadan giti *******e sorun dağlarda gezdim Kendim için deyil kuzular kaldı Navruz benim adım çocuklarına Haber verin onlar için ölürüm Navruz Kaplan |
Arzum Bitmedi
Var daha bitmedi arzum burada Bir kızım birde oğlum orada Yanlızlar evlenip yuva kurarsa Rahat edeceyim o zaman burda Bir anlık sinirnen evden ayrıldım Bıraktım her şeyi burda yanlızım Suçlu benim neden evi terketim Olacağı budu suçluyum belki Birisinin yüzünden evi terketim O beni sormadı onda suç yokmu Beni kerem yaptı yaktı içimi Bu adam halen suçum yok diyor Kendimi boş yere harcadım burda Birisi uzaktan bana gülerdi Gün geçti kendisi düştü günğne Benim kapım açık girsin içeri Navruz Kaplan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.