![]() |
Anneler Kutsaldır
Anneler kutsaldır vatan gibi, Paylaşırlar evlâdınla her şeyi. Evlâtsız yaşayamaz hiç neşeyi, Silmeyin gönüllerinden sevgiyi, Annelerin yaşarmasın gözleri, .Üzmeyin onları acı değildir sözleri. Güldürelim gelin hepimiz anneleri, Mutlandıralım onlardaki gönülleri. Her annnenin kalbi evlâdı evlâdı için çarpar, Kakpleri her an evlât sevgisiyle yaşar. Sevgimizi esirgersek inanın kahrolurlar, Anaları üzmek ise biz evlâtları karalar. Gönül gözüyle görürler annelerimiz bizleri, Değişmezler dünyalara evlâtlarını hiç biri. Mukaddestir analarımızın bizlere sevgileri, Melek gibidir onların sevgi dolu yürekleri. Meziyet Ak |
Annem
Yüreğim yanıyor annneciğim, Kanıyor yüreğim her yakınmanda. İçimde hıçkırıklar düğüm düğüm, Senin akan bir damla gözyaşında. Gözlerinde bir tek keder görmek istemiyorum, Senin üzülmene hiç mi hiç katlanamıyorum. Her an gülen yüzünü görmek istiyorum, Gülen yüzünle hayatım mutluluk duyuyorum. Annem kalbim çarpar gülen yüzünle, İçim neşe dolar gülümseyişinle. Sen de gel mutlu ol ne olur benimle, Gülmek istiyorum hayatta hep seninle. Ağlamasın gözlerin hep neşe dolsun, Tüm mutluluklarım seninle olsun. Umutsuzluklarsa senden uzak dursun, Bizim bizden başka dostumuz yok biliyorsun. Meziyet Ak |
Aradığımız Nedir
Sahip çıkamıyoruz yaşantımızda, Gerçekte bizim olan olanaklara. Şiddete gem vurup hayatımızda, Engel olamıyoruz yok oluşlara. Aradığımız nedir bu zulmün neden, Bir görebilinse umuttur solan. Oysa mutluluk geçer dost gönüllerden, Mazlumların ahından yok elde kalan. Evrimine çekerken umutlar bizi, Mutlu yaşamak için baharı yazı, Barışa yelken açar sevgi denizi, Kötülüğü yok eder diner tüm sızı. Martılar kıyılarda raks eder gibi, Dostluğa kanat çırpıp süzülür sanki. Gönlümüz takılır bak yoktur sahibi, Yakalamak ister hep bir yudum sevgi. Eğer birbirimize sahip çıkarsak, Mutluluğa kucak açıp umut saçarsak, Olumsuz olayları silip atarsak, Mutlu oluruz bilin coşup taşarak. Meziyet Ak |
Asker Ettiler
Vatan borcu dediler, Beni asker ettiler. Sevenler sevmeyenler, Hepsi dönüşüm bekler. Cefakâr anacığım, Gözyaşı dökme cenım. Fedadır size kanım, Tek var olsun vatanım. Vatan borcu namus borcu, Silâh omuzda biz yolcu. Asker vatan koruyucu, Olalım ara bulucu. Sevdiğim sevdiceğim, Ahu gözlü bebeğim. Sana hasret yüreğim, Seni hep seveceğim. Gül ağlama bebeğim, Yanına geleceğim. Askerliğim bitince, Gül yüzün göreceğim. Meziyet Ak |
Asker Ocağında
Sevdiceğim gözbebeğim, Sana hasret gideceğim. Bu sana son sözlerim, Dinle neler diyeceğim. Güller açsın dudağında, Dert son bulsun kucağında. Bana asker ocağında, Bir mektubun yeter ola. Bırakma beni habersiz, Mektuplarla gülümseriz. Kalırsak burda sevgisiz, Yüreklerimizi kaplar sis. Canım biricik sevdiceğim, Kalbin benimle bilirim. Haberlerinle güzelim, Ben sılama döneceğim. Kurşun değmez gönlümüze, Muhtacız haberlerinize. Ses veririz sesinize, Sevim açık sevginize. Haberler sağlık olsun, Gönlümüz esenlik dolsun. Mektubunuz huzur sunsun, Sevdiklerim sağ olsun. Meziyet Ak |
Asker ve Sevdiği
Sevdiğinden; Yarini askere yollar yüreciğim, Gururla git sevdiğim seni hep seveceğim, Korkma sen biriciğim seni bekleyeceğim, Sevgine susadım ben yok sensiz geleceğim. Gözlerim yolunu bekler benim tek sevdiceğim, Askerliğin tez geçsin çok geldi göreceğim. Seni bekliyorum gülüm sensiz gezmeyeceğim, Sen dönünce güzelim ancak ben güleceğim. Askerden; Askerde aklım sende benim güzel bebeğim, Gururum sensin benim sensiz gülmeyeceğim. Sevgin kuvvetim oluyor tehris olup geleceğim, Habersiz bırakma beni benim canım sevdiğim. Günleri sayarım burda mutlaka döneceğim, Vatan borcum bitince yanına geleceğim. Kurşundan beter bana bensiz bir an gezdiğin, Dönüp gelip yanına seni güldüreceğim. Meziyet Ak |
Askerin Dileği
Aşkı aşıka sormalı, Gönüller huzur dolmalı. Kalp kovan sevgi arı, Sevgi çiçeklere konalı. Askerim askerliği öğret, Göğsümü vatana siper et. Dünyaya barış tohumları ek, Savaşı dünyamızdan def et. Kalpler sevgiyle dolsun, Asker barışı sunsun. Gönüllerde umut olsun, Düşmanlıklar dostluk olsun. Damla damla akan kanlar, Son bulsun alınan canlar. Bizi sevenler anlar, Ağlamasın analar. Sevgililerimiz gülsün, Kin nefret hep üzülsün. Barışla bitsin hüzün, Derinlere gömülsün. Meziyet Ak |
Askerin Mektubu
Vatan borcu diyerek beni asker ettiler, Vatan borcu namus borcu detip horon teptiler. Bayram neşesiyle bizi askere gönderdiler, Bizleri gönderenler o gün bayram ettiler. Umutlar köpük köpük oldu gözlerimizde, Düğüm düğüm olmuş günler biter mi önümüzde? Kördüğümün her biri istiyor çözmeye güç, Çözülür mü bu düğüm biter mi askerlikte. Arkadaşlar var burda hepsi sevda çekmekte, Yakıyor vatan aşkı hasret var yüreğimizde. Ayşe Fatma Halime onların güç kaynağı, Haber alamazlarsa onlardan kararır dünyaları. Biricik sevdiceğim ahu gözlü sevdiğim, Yakıyor içimi hasret iznimi bekleyeceğim. Bu vatana canımı gerekirse vereceğim, Askerliğim bitince sevdiklerime döneceğim. Meziyet Ak |
Askerin Selâmı
Geldik asker ocağına, Emanet bize bu vatan. Can feda vatan uğruna, Sevdan beni yaşatan. Komando er piyade, Hepsi bize siper olur. Bu vatanın emrinde, Hep vatan aşkını solur. Selâm sana şanlı vatan, Kanınmız helâldir sana. Damarlarımızdan akan kan, Fedadır vatan uğruna. Yaptığımız hizmetler, Yüreğimiz size siper. Vurulsakta biz askerler, Ruhumuz sizle beraber. Meziyet Ak |
Askerin Sevgisi
Hasretle izin bekleyip, Günleri güne ekleyip, Sevgilerle serinleyip, Tehris gününü bekleriz. Sevgim aşkım güzel gözlüm, Bir tanecik canım sözlüm. Buradaki tek üzüntüm, Hasretindir yakar gönlüm. Cevabını beklerim, Üzülmeyesin isterim. Seni pek çok severim, Güzel gözlü bebeğim. Merak etme gelecek, Tehris oldun diyecek. Bu askerlik bitecek, Yanına geleceğim. Meziyet Ak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.