![]() |
Aynı sen ve ben gibi
Bu gece öyle berrak ki aynı sen gibi 09/10/2003 Bu gece öyle soğuk ki yokluğun gibi Bu gece öyle suskun ki aynı ben gibi Bu gece öyle ağlamaklıki gözlerim gibi Bu gece öyle yalnız ki aynı biz gibi Kısacası sevdiceğim öyle bir gece ki, Aynı sen ve ben gibi Sinan Aydındağ |
Ayrıldığımız gün
23. Ocak 2006 Ayrıldığımız gün iki damar çatladı beynimden Şimdi gözlerim görmüyor kalbimse işlemiyor Sanki sadece ayakta durabilmem için çalışıyor Doktora gittim çaresi yok dediler Sevgi ve aşk damarların çatlamış senin dediler Senden bir halt olmaz artık yaşama dediler Boşa yaşama dediler Sinan Aydındağ |
Ayrılık türküsü
07.Mayıs.2006 Bir ayrılık türküsü oldu sevdamız Yüreklerimizde söylenen Şimdi seninle olduğum günlerdir, Hep özlenen Aşkım dediğin sözlerdir, hep içiren Gözlerime gelen yaşlardır Sözleri bir ip gibi boğazıma düğümleyen Sensizliğin agır yüküdür Beni böyle yerlebir eden Canımı candan bezdiren Sensizlikdir beni yaşamdan vazgeçiren Sinan Aydındağ |
Baksana
Baksana çevrene,kuşlara 12/09/2003 Nasılda aşıklar yapraklar,ağaçlara Baksana denizlere,balıklara Nasılda bir taşlar,dağlara Baksana sen bir kere de bana Nasılda tutkunum ah bir bilsen sana. Güll |
Barut ve kan kokuyor bu yürekte
25.Temmuz.2006 Barut ve kan kokuyor şimdi bu yürekte Durmadan acıtıyor kanatıyor işte Nasıl bir sevgi seninki Yerden yere vuruyor dağıtıyor işte Şimdi bir paspas gibi yerle bir olmuşum Üzerime bas, bas da geç hadi Canım acırsa namert olayım Dedim ya barut ve kan kokuyor bu yürek Söyle hadi söyle… Hangi darbe hangi acı hangi terk edilmişlik duygusu, Ve hangisi gönlüme kanayan yüreğime ne kadar zarar verebilir ki böyle Sinan Aydındağ |
Başımız hep dik
Yine yardan geçtik amma dosttan geçemedik 23/06/2003 Çok sevmiş olsak ta sevilmedik Bir kez olsun doğru insanı seçemedik Tek tesellmiz var bu aralar Şükürler olsun ki alnımız açık,başımız hep dik. Sinan Aydındağ |
Bedenimi cayır cayır yakacaktın
Bil ki bu diyarlarda sular tatsız 18/04/2004 Bil ki burada insanlar sıfatsız Dayanılmaz bir şeydir hasretin Yokluğunda her şey boş anlamsız. Şimdi yanımda olacaktın Ellerimi avuçlarıma alacaktın Gözlerinle gözlerime ateş saçacaktın Söz vermiştin unutma,sıcaklığınla Bedenim cayır cayır yakacaktın. Güll Sinan Aydındağ |
Bekle be dostum
Bu günlerde geçecek dostum 09/02/2004 Elbet bir gün bitecek biliyorum Bu bir süreçtir geçer diyorum Senden bilki çok uzakta yaşıyorum Bekle be dostum bekle... On dokuz mayısta geliyorum Dayıoğlu'na... Sinan Aydındağ |
Benden bir sen doğacak
Karıncalar nasıl taşırsa yiyeceklerini 12/09/2003 Bende öyle taşıdım kalbime seni Küçük küçük ama sürekli Birde baktım ki orada dünya belirdi Yüreğim hep karıncalar gibi çalışkan olacak İleriki günlerde bilki benden bir sen doğacak Güll Sinan Aydındağ |
Beni bırakıpta gideceğin an
15 eylül 2004 Beni bırakıpta gideceğin an Kan damlıyordu gözlerimden avuçlarıma kan Sensizliğin kahredici duygusunu tattım İnanki durmuştu yeryüzünde zaman Çıktı sanki bedenimden bu aciz can Anladım ki Sen cehennemlilsin orada cayır cayır yan Artık senden geriye kalan Bir avuç dolusu kurumuş kan,kan,kan Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.