![]() |
Beni Bana Bırakma
Dayanmaz oldu yüreğim bu acıya. Olmuyor canım sensiz yaşanmıyor. Alın yazım, kaderim, herşeyim, Beni bana bırakma! Yere göğe sığdıramadığım bu yüreğim, Bu yüreği sana teslim ettim. Senden çok uzaklarda olsam bile, Beni bana bırakma! Al işte ömrüm, yüreğim senin, Kalbimde büyüttüm sevgiyi. Anla sonsuza dek yeminimsin, Beni bana bırakma! Ahmet Ağır |
Benim Olmasanda
Unut vazgeç gönlüm bu sevgiden Daha ileride yaşanacak çok şey var Yarınlardan ümitler kesilmezmiş desenizde Ben onu düşünüyorum benim olmasa da. Yüreğimdeki yara dinmeden kanıyor, İçimdeki acılar, sancılar tükenmek bilmiyor, Terkettiğin günden bu yana yüzüm gülmüyor, Ben sana aşığım benim olmasan da. Yalnız bıraktın beni koca evrende, Gittin, şimdi başkasına ait olacaksın. Yarını olmayan günleri bekliyorum, Yinede seni seveceğim benim olmasan da. Ahmet Ağır |
Bil ki
Rüzgarın sesini duyduğun an Bilki benim sesimdir haykıran Yağmurun cisiltisinden ıslandığından an Bilki benim gözyaşımdır sana dokunan Bulutlar gökyüzünü kapladığı an Bilki benim seni çepe çevre kaplayan Güneşin sıcaklığını hissettiğin an Bilki aşkımın ateşidir tenini yakan Ahmet Ağır |
Bilinmezlik
Gökyüzünde asılı Bir yıldız olmak istiyorum Bir bilinmezliğe doğru Kayıp giden samanyolunda Havada savrulan Bir kırlangıç olmak istiyorum Göçebe nereye gittiği Bilinmeyen... Ahmet Ağır |
Bir Sevda Yatar
Sarışın bir yar sevdim Ateşlere dolandım yandım Çözün beni dostlar bağlanmışım Bağrımda bir sevda yatar. Onun yokluğunda anladım Sevdanın nicesini yaşamışım Onunla bu hayatı paylaşmam lazım Dokunun şuramda bir sevda yatar. Onu böyle sevmez olaydım Şimdi yüreği böyle kanatırmıydım Acıların en büyüğünü tadarmıydım Dönmesende bende bir sevda yatar. Ahmet Ağır |
Bir Şans Daha
Bırakma beni bu ıssız sokaklarda Terk etme beni o yeşil adaya gidipte Bana bir sefer daha Bir şans daha verir misin Yalnızım odamda sensiz Dört duvar arası zindan geliyor bana Dön bana, ne olur dön bana Son bir şans daha verir misin Ahmet Ağır |
Bir Tanem
Uyku nedir unuttum en sonunda, Hala dün gibi aklımdasın. Seni unuttuğumu sakın ola sanma, Seni unutamıyorum bir tanem. Başkasına dönüp bakamıyorum inan, Ben sandığın gibi sıradan değilim. Nasılda terk ettin beni, Seni unutamıyorum bir tanem. Hatırlasana beraberce geçirdiğimiz akşamları, Seninle mutlulukların zirvesine ulaşmıştık. Nasıl silebildin herşeyi bir kalemde, Seni unutamıyorum bir tanem. Tutunacak bir dal bulamıyorum kendime, Düşünmesi bile çok ağır geliyor bana. Sevginin en büyüğünü ben sana duyuyorum, Seni unutamıyorum bir tanem. Seni yüreğime ektim hep yeşil kalacak, Ne dün unuttum seni, nede bugün. Ben seni nede yarınlarda da unutacağım, Seni unutamıyorum bir tanem. Birgün bana geri dönersin diye, Gönül kapımı hep açık tutuyorum. Canın sağ olsun geri dönmesen de, Bu kalp seni unutmuyor bir tanem. Ahmet Ağır |
Boşuna
Nedir bu yaşadıklarımız Kaderimizmiydi çektiklerimiz Böylemi yazılmıştı ilişkilerimiz İkimiz adına hedeflediklerimiz Yangın yerimiydi sevgilerimiz Mutluluk değilmiydi ümitlerimiz Girdapmıydı hep çaresizliklerimiz Boşunamıydı hep isteklerimiz Ahmet Ağır |
Bu Mevsim
Nasıl bir mevsimdir bu Her anı, dakikası acıyla dolu Sevenlerin yürekleri puslu Bu mevsim mutsuzluk tablosu Çiçeklerimizi çaldı bu mevsim Sevgililerimize sunulan Hüzünleri sardı dört bir yana Seven yürekleri solduran Seni istemiyoruz buralarda Geri ver bize baharlarımızı Her bir yer rengarenk olan Ver bize mutluluk tablomuzu. Ahmet Ağır |
Çağırıyor Ay
Gül yüzüme gülüyor ay Bu gece usul usul Sessizce ilerliyor batıya Çağırıyor beni yeni umutlara Kurtarmak istermişcesine Cehennemin girdaplarından Avutuyor beni gözleri Dumanım kaplamışken üstümü Cennetin mis kokulu bahçelerinde Mutluluğun ırmağını sunuyor Devrilen hayatımdan koparırcasına Çağırıyor bu gece beni ay Ahmet Ağır |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.