![]() |
Aşka Düşman Olurum
Çıkma artık karşıma, unuttum artık seni Senin duandan bile Allah korusun beni Bitmez kaprislerinle zehrettin gençliğimi Senin duandan bile Allah korusun beni Ne zaman iki aşık önümde öpüşseler Aşk ile sarmaş dolaş, uçar gibi gitseler İçim bir tuhaf olur, bitmek bilmez ******* Senin duandan bile Allah korusun beni Sırat köPage Rankingüsü aşkın, bir yanı hep uçurum Ne zaman seni ansam aşka düşman olurum Seni sevdiğime bin kere pişman olurum Senin duandan bile Allah korusun beni Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Aşkı Gözler Konuşur
Bir an dudaklar susar, aşkı gözler konuşur Şarkılar susar bütün, aşkı neyler konuşur Dinler mi aşka yasak, çılgınca sevişenler Dil susar, gözler susar aşkı eller konuşur Aşkı gözler konuşur, aşkı kalpler konuşur Gitarlar susar bütün, aşkı sazlar konuşur Olur mu aşka yasak, çılgın sevgililere Ay susar, gece susar, aşkı eller konuşur 1974 - Kasımpaşa Deniz Hastanesi - İstanbul Şakir Alimoğlu |
Aşkı Sigortalamıyor Sigortacılar
Aşkı sigortalamıyor sigortacılar Çünkü içinde kadın var Seninkini hiç sigortalamazlar Çünkü içinde adın var Şakir Alimoğlu |
Atilla'nın Kılıcı
Atilla'nın kılıcı gibi saplandın kalbime Alamaz hiçbir şair böyle bir aşkı kaleme Efsun sende, revnak sende, işret, eda, naz sende Alamaz hiçbir şair böyle bir aşkı kaleme Şakir Alimoğlu |
Ayaklarım Kesilmeli Yerden
Öyle bir gelmelisin ki yolların ötesinden Öyle bir hasretle sarılmalısın ki belimden Kalbim tarifsiz bir heyecanla çarparken Kesilmeli ayaklarım birdenbire yerden Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Aynı Ateşte Yanmak
Yanarken yüreğimden, bir of çektim derinden Kovaladım yılları, yakaladım belinden Ddiz çökerek yalvardım, geri dönünüz diye Geri dönüşümüz yok, artık çok geç dediler Aynı ateşte yanmak için yaratılmışız Sordum zalim yıllara, yazık çok geç kalmışız İsyan ettim kadere, sonsuz bir haykırışla Haklısın bizce ama, alacağın yok dediler Yıllar önce severken aklınız neredeydi Böyle bir elmas yüzük, hiç ele geçer miydi Ayrıldınız da sanki, başınız göğe erdi Yanın şimdi ateşte, cayır cayır dediler Birinizde boş gurur, öbürünüzde inat Biriniz huysuz kısrak, biriniz huysuz bir at Fedakarlık olmadan birbirinize inat Oh olsun, şimdi çekin cezasını dediler Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Bahane
Şahane gözlerin şahane senin Beni sevmediğin bahane senin Maksadın peşinden koşturmak beni Beni sevmediğin bahane senin İsyan edeceğim birgün nazından Yeter ağladığım senin kahrından Bir öpücük versen gül dudağından Beni sevmediğin bahane senin Maksadın yalvartıp üzmek mi beni Yaşarken toprağa vermek mi beni Arkamdan gülerek süzmek mi beni Beni sevmediğin bahane senin Seninki inatsa sevmemek için Benimki de inat sevilmek için Nazı bırak ta gel sevişmek için Beni sevmediğin bahane senin Söyle istediğin yere geleyim İyi güzel ne var sana vereyim Bilmem daha fazla ne söyleyeyim Beni sevmediğin bahane senin Söyle yalvararak diz mi çökeyim Yoksa ağlayarak ah mı çekeyim Beni sevdiğini kimden sorayım Beni sevmediğin bahane senin Aşkınla öldürmek senin maksadın Beni süründürmek senin maksadın Hiç bitmeyecek mi söyle inadın Beni sevmediğin bahane senin Günleri günlere ekleyeceğim Ne olursa olsun bekleyeceğim Ben sana kendimi sevdireceğim Beni sevmediğin bahane senin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Baht
Annesi çamaşır yıkıyordu 'Siyahlarınızı getirin' dedi Oğlu çıkardı Bahtını verdi Şakir Alimoğlu |
Ballandıkça Ballanır Dudakların
Ballandıkça ballanır dudakların, uzadıkça öpüşler Kalbin vurur kalbime birden, soluğun soluğumu keser Allanır yanaklarım, titrerken dizlerim bu heyecandan Kalbin vurur kalbime birden, soluğun soluğumu keser Şeyda Işık - Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Barış Manço'nun Anısına
Nur içinde yat Büyük san'atçı Büyük insan Senin ölümün Elime almama sebep oldu yeniden Tam yirmi koca yıl Nereye koyduğumu bile unuttuğum kalemimi Ölümünle Küllerinden Yeniden doğmasına sebep oldun Ölmüş bir şairin Büyük bir rastlantı sonucu da olsa Ölümünle yeniden doğdum Yeniden elime aldım Şiirsiz yılların paslandırdığı Küstürdüğü kalemimi Nur içinde yat Büyül san'atçı, büyük insan Nur içinde yat e mi Şakir Alimoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:11 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.