![]() |
Aşk şiirleri Yazarım Ben
Aşk şiirleri yazarım ben, Bir yaşarım, Bin yazarım, Bir bakışa, bir gülüşe, Yüreğimi katarım. Aşk şiirleri yazarım ben, Bulurum sevdayı, Salarım, Yeniden bulmanın zevkini yaşarım. Kolay aşklar, zor gelir bana, İşim olmaz kolayıyla, Acı çekmek, kıvranmak, Ağlayıp dizlere kapanmak, Şairin kaderi, Bir kadın değil, Bin kadın hiç değil aradığım, Galiba, Ben aşkın, aşık olunmasına aşığım. |
Aşkı- Memnu
Karıştırdım bütün yüzleri biribirine Bir senin yüzün durur karşımda Nereden topladık bu aşkı memnuyu Ne sen bilirsin ne de alem Bildiğim, gözlerindi gözlerimi yiyen Başım belaya ilk bakışınla girdi Sevmem demiştim geçip giderken. Ne sen gidebildin ne de ben Vazgeçemedik aşk'ı memnudan. Akılsız başım bütünüyle boşaldı Aklım fikrim seninle doldu Bunca acı bunca hüzün Hayatın acımasız mihneti Çırpındırırken yorgun yüreğimi Çıkageldin aniden Yasaklı bahçelerden. |
Aşkım, Yağmurlarda Korkma
Uzaklardan, Geceden uzanıyorum yine, Öpülesi ellerine, Bu gecede yoksun. Ulaşamadığımız düşlerin penceresine, Karanlık çökmüş, çöreklenmiş, Kirpiklerimizde birikmiş, Umarsız, çırpınan hüznümüz, Yağmur olmuş, sağanak olmuş, İniyor yeryüzüne, Merhaba diyor sanki bize. Şimşeklerle aydınlanıyor, Gök gürlemeleriyle sarsılıyor, Bütün evren suya kesmiş, Bizi seyrediyor. Çakan her şimşekte, Yüzün geliyor, Bir resim gibi önüme, Aman Allahım, Nasılda korkmuşsun, Büyümüş gözbebeklerin, Titriyorsun. Yüreğindeyim, Yüreğimdesin, Biliyorum, Biliyorsun, Sevdiceğim, Sabır çiçeğim, Yanında yokum, Yanımda yoksun. Kederini sakla bir köşeye, Acını göm en derinlere, Çarem yok, biliyorsun, Yine gelemiyorum. Eylül yağmurları yıkıyor, Biriken düşlerimizi, Şimşeğinde sevdamız, Gök gürültüsünde ilanı aşkımız, Gecenin karanlığında, Gülüşlerimiz saklı, Acılarla yüklü olsada. Kapatma bu gece perdelerini, Üstelik, Açmalısın bütün pencerelerini, Bir top ışık olup gelebilirim gecene, Çakan bir şimşekle, Yağmur damlasında gelebilirim gecene, Masanda bir bardak suyun olurum, Işığım seni sardığında, Bir nefeste iç beni. Ah be gülüm, ah birtanem, Seni sevmek ne kolaydı, Aşkın ne zormuş meğer. Güneş açmış, yağmur yağmış, Umurumda değil be gülüm, Varsa yoksa sen, Yediğimde, içtiğimde, Baktığımda gördüğümde, Aldığım her nefeste, Varsa yoksa sen. Sözcüklerin beynimde çakılı, Gülümsemense dudaklarından, Dudaklarıma ulaştı, Bir öpüş gibi asılı kaldı. Yağmur bütün hızıyla inmekte, Sensizliğim sınırlarımı aştı Yokluğunun sancısı iliklerimde. Anlaşıldı alışmalıyız, Düş oyunumuzu oynamalıyız, Çaremiz yok yine. Aslında yanımda yoksun, Ama hep varsın, İstediğim an be an, Dönüştürüyorum zamanı, İstediğim her şekle, Başarırsın gülüm, Sende dene. Ne zaman özlersen beni, Geceye bir ıslık çal, Mevsimin yazında, kışında, Rüyalarında, düşünde, Kapının dışında, Zilini çalmaya hazır olacak elim. Yağmur hızını arttırdı, Avutmuyor artık mısralarımda beni, Yazıyorum, Kendimi bile inandıramıyorum, Parça parça oldu düşlerim, Hasret kılıcı etimi doğruyor, ölüyorum, Seni yanımda istiyorum. Kıyamet gecesi sanki, Buğulu camlara yazıyorum, Çok sevdiğim ismini, Gökten daha fazla gürlüyorum, Duyacağını biliyorum, kadınım, Seni seviyorum. |
Aşkın Bininci Krizi
Neler oluyor bana, Böyle değildim aslında, Çözemedim, bilemedim, Galiba, Boktan bir sevda da tökezledim. Gençken de aşık olurdum sıkça, Hiç böylesine değişmezdi ruh halim, Üç beş günlük sakal var suratım da Leş gibi olmuş fanilam ve gömleğim, Sırtımdan çıkarmaya üşeniyorum. Önce ki aşklarım mı heyecanlıydı? Yoksa ben mi yitirdim heyecanı mı? Gündüz, kah dikilip duruyorum, Ya da aylak aylak dolaşıyorum, Boş gözlerle, Tanıdık, tanımadık suratlara bakıyorum. *******imse başka bir alem, Yorgan dirgen, yastık ise diken. Birşeyler çiziktirmek istedim, Kalemi kavrayamıyor sanki ellerim. Zihnim bulanık yitirmişim kelimeleri, Seslendim açıp penceremi, Sevgili komşularım, Ben kimim, kiminleyim, neredeyim, Halime bakıp bakıp güldüler, Bizim şair, Yine dellenmiş dediler. |
Ateş ve Rüzgar
Ben bir ateşim, Sense deli rüzgar, Dolaştıkça,yanımda yöremde Körüklenir ateşim, harlanır, Serinliğin fısıldaşır sinemde Estikçe, korlarım alazlanır. Es deli rüzgar, Es esebildiğin kadar, Beni, rüzgarın değil, Göz yaşın söndürür, Vazgeçme, es deli rüzgarım Esintilerin başım döndürür. Rüzgar ve ateş, Hayatın gerçeğiyiz, Eseriz, yıkarız, Yanarız, yakarız, Sevdanın tam ortasındayız, Es deli rüzgar es, Sönsem bile esintinden, Yeniden doğarım küllerimden. |
Ayar
Sevgili yarim... Unutma sakın Gönül terazimdesin sen Gülersen güller açılır İbre yukarı Ağlarsan hüzün saçılır İbre aşşağı Tutar birde öpersen Bir aşağı,bir yukarı Ne ibre kalır Nede terazi Bağışla İyisimi uzakta dur Bozma ayarımı |
Bakma Bir Daha Gözlerime Böyle
Asıp gitme bakışlarını kirpiklerime Gidişinle yağmur bulutları toplanıyor Dönüşünü hasretle bekleyen gözlerimde. Nerede içli bir şarkı mırıldansa Ya da hüzünlü bir sevda şiiri okusam Harekete geçiyor içimde karabasanlar. Asıp gitme bakışlarını kirpiklerime Patlıyor beynimde fırtınalar Şimşekler çakıyor ruhumda Yıldırımlar yakıyor gözbebeklerimi Boşalıyor tüm yağmur bulutları Damlası bile özlem selleri oluyor yollarında Kıyametler kopuyor sarsılan bedenimde Yokluğun dönüşüyor sonunda Can yakan öldürücü işkencelere. Ne olur sevdiceğim Asıp gitme bakışlarını kirpiklerime Bakma bir daha gözlerime böyle Dayanılmazım olmuştun Neredeyse ecelim olacaksın Boynum öyle bükülüyorki ardından Tamam helalimsin ama Vebalimi de alıyorsun. |
Bari Sen Gel
İğne deliklerinde parendeler atmaktayım Şarabın kırmızısı kadehimi çatlatıyor Kızıl akşamların sarhoşluğundayım Gelgitler sarkacında mahzun ve perişan. Sensizlik kahredici, ******* sabah olmuyor Tebessümlerini yapıştırıyorum bütün duvarlarıma Sonra kazıyorum tırnaklarımla bir bir Yeniden yapıştırmak için gülüşlerini. Bir deli koşu başlıyor her saniye içimde Durmadan başlangıca dönen Bitimsiz devinimler çırpınışlarındayım Bunca koşuşturmaya, çabalamaya rağmen Yanına gelemiyorum Beni sana mahkum eden Gözlerinden öpemiyorum. İğne deliklerin de parendeler atmaktayım Bak ben gelemiyorum sana Bari sen gel ne olursun Gözyaşlarım kar etmiyor Nedenlerimi biliyorsun. Kalk, İster yürü istersen koş Yeterki sağ salim gel. Bütün yollara sevdiğin çiçekleri saçtım İçimdeki kuşları özgür bıraktım Şarkılar söyleyecekler geçeceğin yollarda. Gel, Hemen gel bekletme Özlemin çığ oldu içimde Öldürüyor beni, Öldürme, Gel, gel de gülsün yüzüm sevginle Aşkı kutsayacağım geldiğinde Gözlerinle ellerinle bedeninle Velhasıl seninle. |
Baştanbaşa sen
Duvarlarda sen Bulvarlarda caddelerde sen Parklarda sokaklarda sen Meyhanenin meyinde Kör kemancının telinde Netsem,neylesem sen Af edersen Bu kadehide içeceğim Bu şehir Baştan başa sen Baştan sona ben. |
Bekle beni gülyüzlüm
Bekle beni gül yüzlüm Ne senden vaz geçerim Ne de sevginden Bozulur bazen duruşum Yorgun yıllardır sırtımda ki Bir ses gelir uzaklardan Yalpalatır, sarsar, kanatır Alışkanlığıdır yılların Karşı konmaz ne kadar dirensen Kanayan bir yüreğe gidersin pansumana İki yürek birden kanar öteki yanda. Bekle beni gül yüzlüm zaten yollara düşmüşüm Uğrunda versem canımı değişmez Seni seviyorum dedim Başka sevdalara asla dönüşmez. Bir alıcı kuş gagalar yüreğimi Yemez yedirmez ha babam gagalar Kader mi, kısmet mi Düşünürüm akıl sır erdiremem ******* boyu gözlerine bakmışım senin Sevda mı haykırmışım Sevmişim sevilmişim adım gibi emin olmuşum Bir adımlık daha müsade et Allah aşkına Kalmadı didiklenmedik yerim Andolsun bu sevdayı yedirirsem Zamanı dolduruyorum yalnızca iç cebime Günleri, saatleri sayma Vaktin ne önemi var Senin olmanın vakti zamanı mı var. Bekle beni gül yüzlüm Bazen bir Afrika menekşesi Bazen bir bambu Ara sıra da bir martı olarak gelmiştim sana Bekle beni Bekle beni gül yüzlüm Adam gibi geleceğim sana. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.