![]() |
Aşk Hırsızı
çalmadan girilen dünyalara kapıyı önden kilitleyipte gitmek neyin nesi hangi sevdaya çatsan bulunmaz senlere dur diyen biri... Bahadır Karaağaçlı |
Aşk Korkağını Bağışlarmı
aşk ne kadar basite iniyor..aşk bölemi olmalı sence ve aşk korkağını bağışlarmı bize gelen sevgiyi iteriz elimizle geçiştiririz o zaten bizim olmuş içgüdüsüyle farklı zamandan insanlara ilgi duyarız bu hep böle olmuştur terazi eşitlenmemiş çoğu zaman aslında bir yanım git diyor bi yanım kal aslında pamuk ipliğine bağlı sevdaların ömrü hep kısa olmuştur aşk çoğu zaman fedakarlık ister ve aşk çoğu zaman onsuz şanı şöhreti bi kenara iter oysa aşklar üstün tutulmalı çünkü aşkla zaferler kazanılır o duyguyla dünyayı karşına alırsın o duygu seni hayata bağlar o duygu tüm olumsuzlukları hiç sayar bilirki iki yürek bir olunca olumsuzlukta neymiş der aşk gidene hep dur demiştir bilirki onsuz bi daha tamamlanamaz bilirki giderse onsuz bir daha olamaz çoğu zamanda aşk gidenle gitmiştir sadece bi tebessüm istemiştir başka birşey değil sade bir tebessüm onun sevinciyle gülmek onun hüzünlemesiyle ağlamak aşk hep sadık kalmıştır sevgiliye vursada kırsada bir toz gibi bi kenara atsada üstünden bir paspas gibi geçsede aşk hiçbir zaman yüz çevirmemiş hep avucunda tutmak istemiştir yüreği aşk gidenle hep gidiyor nedense gidenlerde hiç dönmüyor gidenler gelenlerin kahri ile bi ömür çekiyor ama gidenler bu gerçeği bir tokat gibi hergün yesede gurununa söz dinletemiyor gidenler istikametinde ne aşklar eziliyor Bahadır Karaağaçlı |
Aşka Küs Oldum
kaç bahar oldu kaç yaprak soldu senden ayrılalı yar aşka küs oldum sus pus oldum aşka küs oldum senden ayrılalı yar dosta küs oldum Bahadır Karaağaçlı |
Ayrı Zamanlar
biz senle çok geç karşılaştık oysa daha zamanımız vardı. sanki bir çöl kıvamında mayıştık biz de, dibe vurmuş şaraplar gibi. çekilmiştik herbirimiz bir kenara, sen bu ülkenin herhangi bir saat diliminde, bense pusulasını kaybetmiş bir avcı. oysa gökte hiç yıldızımız yok galiba ortak bir yanımızda yok. Bahadır Karaağaçlı |
Ayrılık Bu
ayrılık bu can yakıyor duymaz ki sevgili seslenişi naz yapıyor kırmaktan sakınır gönül ar ediyor her sevdalı bu mevsimde dert biçiyor Bahadır Karaağaçlı |
Ayrılık Vakti(kardelen çiçeğim)
evet vakit ayrılık vakti, geldi çattı işte istemediğim o hazin son. dayandı alnıma soğuk bir namlulun titrekliğinde, hazneye verilmiş ömür boyu hasretliğin son kurşunu. hadi,çek tetiği. soğuk kışlardaki vazeçilmezim,kardelen çiçeğim. ölüm bile senin elinde böyle daha güzel görünmedi, hadi sarsın bedenimi sana kavuşma mutluluğu, olur mu deme be gülüm? olur be gülüm olur... hadi, çek tetiği. vazgeçilmezim,kardelen çiçeğim. şahit ki yıldızlar gecenin zifiri karanlığında artık kimse uyandıramayacak o senli yarım yamalak hayallerden. hadi,çek tetiği. ruhumu hayaline teslim et, evet, vakit ayrılık vakti geldi çattı işte. vazgeçilmezim, kardelen çiçeğim... Bahadır Karaağaçlı |
Ayrılık Zamanı
şimdi gitme zamaı diyorsun nasıl gidildiğini bile bilmeden. öylece kapıyı çekip üstüme ne kolay diyorsun yarını düşünmeden. sen hiç kaldın mı dört duvar arasında? .. bir içimlik sigarayla sabahın nasıl geleceğini, ******* üstüne üstüne gelirken sığındın mı odanın bir kenarına? kulağın telefon seslerinde. bu halimde yola çıkma desem sabahı bekle ya hiç değilse! ya da beni de al giderken. dokunuyor yalnızlık sen olmazsan çekilmiyor sensiz *******. hani içimi eriten bakışın yok mu! şimde içimi acıtıyor, melhemde olmuyor hayalin. şimdi gitme zamanı diyorsun ayrılık zamanı geldi diyorsun dur şu ceketimi al üstüne olur ya! dönüpte bulamazsan bıraktığın yerde sarılırsın ölesiye... Bahadır Karaağaçlı |
Be Dünya..
ne günah işledimde beni bu hale düşürdün ben yaşamak istedikçe sen hergün öldürdün senden istediğim bir damla mutluluktu onu da çok gördün be dünya saçlarıma ak düşürdün genç yaşımda güldürmedin bir kez ömrüm boyunca sevdiklerimi aldın elimden bir bir ölümüm oldun sonunda be dünya hayallerimdi hayata bağlayan sevenlerim vardı ardımdan ağlayan soldurdun ömrümü bür gül gibi muradına erdin mi söylesene be dünya? Bahadır Karaağaçlı |
Beklenen(dönmezki)
üstüne titrersin can edersin canına kıymet bilmez sevgili uğruna harcansanda harcadığın gençliğin dünyan olsada sevenler gideni boşuna bekler boşyere bakma ardından yollara giden sevgili dönmez! dönmez artık sılaya her gönlün bir çifti vardır mutlaka sevenler gideni hasretle bekler sevenler gideni boşuna bekler gidenler dönmez ki gittiği yerden her aşkın kaderi böyleymiş zaten sevenler gideni ümitle bekler Bahadır Karaağaçlı |
Belalım
kahreder beni yalancı sevdalar kime gönül verdimse sonu hep hüsran gitme sevdiğim bela çiçeğim dışarda kavga dışarda isyan bir mum gibi sönerken umutlar yokluğun bir deprem sana nasıl anlatsam sözlerin bir kurşun beynimden yaralar gitme sevdiğim sana da kıyarlar Bahadır Karaağaçlı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.