![]() |
Karanlık Düşünce
Dikenli tellerim var Ne batardı ne çıkardı Pas tutmuş her bir yanı Ne öldürdü ne yatırdı Yirmi dört saat misafirim Ne yatardı ne kalkardı Çerçeveletecek beni bulmuş Ne tutardı ne saklardı Kendi tipi akli fikri ıslahevi Ne anlardı o ne anlardı Düşüncem muhteşem düşümce Ne aydınlıklar farkettim karanlıklar Gördümde karanlık yaşadım Yaşadımda aydınlık gördüm Düşürülünce ki o düşünce Ay ışığında titrer mum ışığı Karanlık düşünce... |
Kardeşçilik Oynayalım
Bu akşam kardeşçilik oynayalım sevgilim Sen benim ablam ol bu gece ben senin Karısını aldatan erkek kardeşin Aslında çok toy bir hikaye karanlık Dokunulmamış temalar buldum İstanbul'un falcılarına aydınlatacağım Çok eğlenecekler dillere düşeceğiz Dünyayı yeniden keşfetmiş gibiyim Bana kocaman bi tane aferin ver Sen belirle tarafını sen seç Kanından olana mı uyarsın Hemcinsini mi tutarsın Yalnız yavansın unutma Benimle tatlısın ama Bu gece ablamsın Ben senin karısını aldatan Erkek kardeşinim Figüran alır mısın |
Komando Çiftetellisi
On ikiden vurduğumsun uyan Oynatırım dağları her zaman Eşkıya benden korktuğu kadar Korkmaz Allah ından kitabından O dağlardan şu dağlara uzan Saklandığın delikten çıkaram Yorulacaksın yalvaracaksın Kaçamayacaksın komandodan Şeytanı söndürdüm biraz önce Yakarım seni cehennemimde Yol dediğin yol değil yol bende Geleceksin yola seve seve İpini tutanlar korksun benden Oyuncağımsın paçavra bezden Yorulacaksın yalvaracaksın Kaçamayacaksın komandodan |
MuHaLeFeTiNe HaZıR
Çakmak çakmak gözlerinle, Ateşe verdin fikrimi. Günaha girmişsin gibi, Yere bakıp durmasana... Kaldır başını, gururlan... Bak yüzüme, köz ettiğin Gençliğime, artık dümdüz Ova gibi hayallerim... Bereketlendi seninle. İster bağa çevir, ister Bostan diye değerlendir. Hazinedarımsın benim... Muhalefetine hazır İktidarım, sensiz olmaz... Söndürene aşkolsun ki Közlenmiş ateş su tutmaz... |
Muş'lu Zamanlar
Muş'lu zamanlar geçen Bir caddede toplanmış Aşağı yukarı hep Senden uzakta serde Anlam bulamadığım Miş-li geçmiş zamandan Muş'lu geniş zamana Akım akım aktığım Doğrusu eğrisini Tartmaya gelmiş gibi Buda'm sen odam sen Şaşıran ben yaşam sen Muş'un ovasında dem Düz mantık çerçeveler Sergisine uzanan Asılan ve kırılan Toparlamaya geldim Dağılmaya gitmeden En küçük tohum bile Sebeplenmeden günden |
Paha Biçtim Yafta Diktim
Aştım ben kendimi aştım Aştımda kendime kendim şaştım Bakış açısı değişti arkadaşlarımın Teşekkürlerimle kabul ettim Lakin iyi yönde mi kötü yönde mi Çözümün probleminde yaşıyorken Problemin çözümüne sırnaştım Ömür kısa yaşam kısa hayat kısa Uğraşsam boyum hepsinden kısa Kısa yaşıyoruz kısa gerçek yalandan kısa Doğru yanlıştan cevap sorudan kısa Tercihini özgür kullananlardan ol Hangisinden hoşlanıyorsan onu ara Barajımın kapaklarını açtımda bıraktım suları Bagajındakilerle yetineceksin şu kısa dünyada Gömleğinin üstten üç düğmesini aç Eşeğini bulmuşsun arama yularını Sal gitsin dağlara bayırlara meralara Kendi otunu kendi bulsun her yer çayır Cayır cayır yanmaya değer mi şu hayırsıza |
SaTıŞ TeMSiLCiN
Dünyanın en eski mesleğini icra eden Gerçek sevgilim, sakın sorma arama neden! Gel yeniden deneyelim biz bu piyasayı Yeni baştan altını üstüne getirelim! Sendeki potansiyeli kimseler bilemez. Mezun olmuşum mektebinden diplomam elde Elden ele dolaşmasın çıkalım yeniden İşe Orman bekçisiyim gece nöbetinde! .. |
Senden Kötü
İçimde bir sen var senden kötü Seni seninle sensiz büyüttü İzinde bir ben var benden kötü Beni benimle bensiz öldürdü Aslında aşk varmış aşkla büyü Aşkı aşkınla aşksız sömürdü Üstünde göz kalmış gözde büyü Sözdür özün gözde büyüttüğü |
Son Gün
Son günüm Henüz hazır değilim İlkim ol İmza atalım ilke Sözleşme Ağzımdan yel çalıyor Hırsızım Yalnız kendini soyan Sebepsiz Fiziksel ve duygusal Nedenler Gerekçeli kararım Olmamış Kötü belki de iyi Yaşanmış Yaradanından başka Kimbilir İddia edilemez İlk günün Hüzünle biteceği Al gülüm Ver gülüm biçilmişim Ektiğim Şimdi acısı çıkan Bugüne Nasıl girmiş görmedim Bilemem Gelmişte geçmiş bir bir |
YaŞaMıN GeTiRDiKLeRi...
Yaş ama, Karşı çığlık olsun dedim! Kurutmak istediler... Ayol daha Doğumhaneye giremeden Kapısından çevirdiler! Sevdiklerindenmiş! Ömür boyu gebe kal Dediler... Eksik etmediler... Aaahh aah ahhh! Ne hayallerle gelmiştim dünyaya... Yediye pazarlayıp Sekize yatırıp Dokuza doğurttular Onuncu köyün ebesi diye Müze müze dolaştırıyorlar Eksik olmasınlar... Sponsor bulan İlköğretim talebeleri Ziyaretime geliyorlar! Sağolsunlar! .. Ekmek parası dostlar, Namusumlan... Reytingler tavan, Gündüzüm yalan *******im hamam! .. Amman! Burunları kanamasın, Alnımın akıyla çıkıcam! .. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.