![]() |
karış karış satış!!! ALLAH korkusu hiç yok mu sizde hiç???
|
Emİn Ol En Az Senİn Kadar MİllİyetÇİyİm
Alıntı:
|
hala da bunlar ülkeyi yönetiyorya onlara oy verenler düşünsün artık gerisini
|
Forum kurallarında büyük harf ile yazı yazmak bağırmak anlamına gelirmiş..
BEN VATANIMI SEVİYORUM , ARTIK SATMAYIN LÜTFEN..! |
forum kuralları:
28-) Mesajın tümünü büyük harfle ve/veya kalın karakterle (bold) yazmak yasaktır. Bunlar ancak mesajın bir kısmını vurgulama amacıyla kullanılabilir. |
Arkadaşlar bide olaya kızmadan şu açıdan bakın.Nasılsanız öyle yönetilirsiniz diyor Peygamber Efendimiz(S.A.S).Bu yöneticileri uzaydan gelip seçmediler.Maalesef yine bizler seçtik...Yanlış mı yaptık doğrumu bilmem ama bizler seçtik...
|
devlet devlet olsaydı satmazdı saten... tekel de bir şişe rakının maliyeti çok ucuz satıyosun 11 milyona 12 milyona... kar çok fazla sen kalkmışın bukadar kar elde ettiğin şirketi satıyosun... satınca elde avuçta kalan kalır... kar elde edemessin.. ama adam satma hastası napacannnnn... ekonomi düzeliyor ne düzelmesi... tek örnek benzin türkiyeden dünyaya ihraç ediliyor... nerdeyse... ama benzin olmuş 3100 küsür. nerde ekonomi... nerde hani... hikaye yaratmasın devlet bize... satsın bakalım daha nereye kadar...
|
Vatanini Satan Karisinida Satar Kizinida Satar Ama Bİzİm İnsanimizda SuÇ Onlari Buraya Getİrerek Enaz Onlar Kadar SuÇlu Şİmdİ HİÇ SÖylenmesenler Bİzİm Evlatlarimiz BaŞkasinin Vatanini Korumak İÇİnmİ YetİŞİyor Önce Kendİ Sinirlarimizi Koruyalim Kendİmİzİ Koruyamazken Nasil Olurda Askerİmİzİ Yollarsiniz Yaziklar Olsun Abd UŞaklari 2 Asker İÇİn SavaŞ Cikaranlari Destekleyenler Yillarca Evlatlarimiz KardeŞlerİmİz ÖlÜrker Kİmse Bİrsey Demİyor Yaziklar Olsun TÜnk Olarak Askerİmİzİ GÖnderenlerden Nefret Edİyorum
|
Satinca Saygideger Olunuyorsa . Satsinlar . Sagi Isteyen Ve BÖyle
DÜŞÜnen Herkez Satabilir Sahip Oldugu HerŞeyi . Para Edecek HerŞeyİnİzİ . |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.