www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   ‘Kürtlerle Türkler beraber yaşayamaz’... (https://www.cakal.net/showthread.php?t=18606)

yareeray 06-20-2006 04:24 AM

arkadaşla dediğim gibi kürdün iyisi ölüsüdür..((((kürtten evliya alma avluya...ya kapıyı çalar ya bacayı))) şerefsizler vatanımızı çalmya çalışıo..arkadaşlar bu işte burdan olmaz warsa cesaretli watanperverler toplanalım ...onlar watanın hearköşesini eylem için geziolar biz biyerde toplanalm yeter....doztlar gün kurtulluş günüdür watan savaş kurtuluş savaşından daha büyük bir orduda onbin asker olsa en fazla yirmibin asker ölür ama bir kişi suçsuz onbinlerce masuma kasdedebilir ...edioda zaman toplanma zamanıdır..yaw şu adulta gösreilen ilginin yarısını istiyorum arkadaşlar...türklerin nasıl sex yaptığını bi günlüğüne boşverin nasıl vatan mücadelesi verdiğine eğilelim....TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.....

bluekeys™ 06-20-2006 09:41 AM

bence kışkırtmacı davranarak biyere varılmayacağını yıllardır gördük artık aklımızla hareket etmeliyiz yani kürtlerle yaşanamaz olaylarını bir kenara bırakalım çanakkale savaşında türkler kadar kürtlerde var şehit düşen bu ülke için savaşan kürtler yokmu mutlak var ama her millette olanlar gibi onların içinde de kötüleri var ve bu onların adını karalamak için yetiyor ve çoğu insanında eline koz geçiyor kürtlerle türkler yaşayamaz...
Alıntı:

arkadaşlar bu işte burdan olmaz warsa cesaretli watanperverler toplanalım ...onlar watanın hearköşesini eylem için geziolar biz biyerde toplanalm yeter....doztlar gün kurtulluş günüdür watan savaş kurtuluş savaşından daha büyük bir orduda onbin asker olsa en fazla yirmibin asker ölür ama bir kişi suçsuz onbinlerce masuma kasdedebilir ...edioda zaman toplanma zamanıdır..
farzet senin dediğin gibi yapalım ne geçecek eline iç savaşmı çıksın bu ülke kalkınmaya çalışırken bir iç savaşla geriye mi gitsin bu mudur senin türklük anlayışın akla yatkın şeyler konuşun ki oturup sizinle tartışalım amacım kürt ve ya türk ayrımı yapmak değil veya kürtleri korumak kollamak değil sadece artık bazı olaylara üstün körü bakmayın bu ülke bir iç savaşı kaldıramaz!!!bir arkadaşta yazısında ''kürtler birbirini tutuyor diyor evet neden siz birbirinizi korumak kollamak yerine birbiriizin kuyusunu kazıyoruz şu anda ben kürt olsam ve yolda kalmış olsam cebimde 1ytl para olmasa bir kürtten (hiç tanımadığım) borç istesem hiç düşünmeden yardım eder peki bu yazıyı okuyan ben sana şimdi desem karnı aç bi kardeşimiz var gelin ona yardım edelim desem hiç kimseden ses çıkmaz...yani sonuç olarak çığırtkanlık yapmayı bir kenara bırakalım daha iyi nasıl oluruz diye tartışalım...saygılar

by_bluekeys
çanakkale

CaKaLBoT 06-20-2006 11:40 AM

türk - kürt diye genelleme yapmamaya katılabilirim.ama........
1-iç savaş...zaten illegal olarak bir iç savaşın içerisindeyiz.silahlı silahsız eylemler.her toplantıda apo posterleri.canlı cansız bombalar.vs gibi....
2-bu nonoşlarla mücadele ederken yeterince harcanan paralar.yıllarca harcanan ve harcamaya devam edecekken....ya herro ya merro
3-biz zaten iyiyiz.bizi kötü etmek isteyenleri iyi etmeliyiz.
4-nush ile uslanmayı etmeli tekdir.tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir.saddam halepçeyi niye yaptı sanıyorsunuz.
5-aptonun oğlu,bülent ersoyun pkk versiyonu osman 100 milyar değerinde zırhlı volvo almış.nefret ettiği T.C. lirası ile.ulan senin ananı,avradını,zürriyetini,milliyetini,fikrini,zik rini teraziye koysam TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATAN TOPRAĞININ TEK TANESİNİ EDERMİSİNKİ?

asityanigi 06-20-2006 02:06 PM

dogu dan bu tarafa sınır koysunlar gecmek ıcın de pasaport ıstesınler . en iyi kürt ölü kürttür.

bluekeys™ 06-20-2006 05:59 PM

Alıntı:

TÜRK'ÜM DİYEN SONUNA KADAR OKUSUN!..
Binlerce insanın hayatını almış ama karşılığında ömür boyu hayatta kalma hakkı verilmiş olan şahıs yeniden yargılanacakmış.Neden?Çünkü Avrupa öyle istiyor...
Al bayrağa sarılı her şehit cenazesinde öne eğilmiş başları ve titreyen sesleriyle "kanınız yerde kalmayacaktır" şeref sözünü verenler suskunlar bugün..Neden ?Çünkü Avrupa öyle istiyor...
21 yaşında Mehmet gençliğinin baharında demir gibi sapasağlam çıktığı köyüne beldenaşağısı sakat ve tuvaletini bile tutamayacak halde geri döndü. Yeniden yargılanacak şahsın döşettiği mayına basmıştı. Mehmet yeniden yürüyemeyecek,Mehmet nişanlısı Fatma'yla aynı yastığa baş koyamayacak ama onu o hale sokan yeniden yargılanacak.Neden ?Çünkü Avrupa öyle istiyor...
Gençliklerinin baharında vatanlarını savunmak için silah altına giren ve geçit vermez dağlarda
teröristle savaşırken tertemiz alınlarından vurulup toprağa düşen askerler yeniden yaşayamayacak ama onları vurduran şahıs yeniden yargılanacak.Neden ?Çünkü Avrupa öyle istiyor...
hiçbir şeyden habersiz bakınırken içeri atılan yangın bombalarıyla feci şekilde yanan kadın hayatının sonuna kadar yanık yüzüne bakacak ama o bombayı oraya atıran yeniden yargılanacak.Neden ?Çünkü Avrupa öyle istiyor...
Kocasıyla yeni tayin edildiği yere özel otomobilleriyle giderken yolları kesilen ve kocası gözleri önünde taranarak şehit edilen Figen hemşirenin gözleri hep yaşlı kalacak ama kocasını vurduran yeniden yargılanacak.Neden ?Çünkü Avrupa öyle istiyor...
Yıllarca terörle mücadeleye akıtılan milyarlar yüzünden binlerce gencimiz işsiz,fakir ve aç. Hayatları boyunca eğitim görmelerine rağmen yere serilen ekonomi yüzünden işsiz kalanların hayatları mahvolurken onların o hale
gelmelerine sebep olan terör belasını yaratan yeniden yargılanacak.Neden ?ÇünküAvrupa öyle istiyor...
Peki ya bu millet ne istiyor ? Bir Allah'ın kulu da çıkıp bu milletin ne istediğini sormayacak mı ?
Ezilen,hor görülen, hakkı verilmeyen tersine hep haksız çıkarılan her zaman bizler mi olacağız ?
Sandığa oy verip tepemize çıkardıklarımız, vergilerimizle okutup makam ve rütbe verdiklerimiz, canımızı,malımızı ve namusumuzu kendilerine emanet ettiklerimiz bir kere olsun bizim hakkımızı savunmayacaklar mı ?Kanlarınız yerde kalmayacak sözlerine inandığımız halde baş katile hak ettiği cezayı verdirmeyenler şimdi bir de karşımıza çıkıp bunu yeniden mi yargılayacaklar. Böyle bir durumda bizler yerimizde uslu çocuklar gibi oturup "Ölen öldü, giden gitti kalan sağlar bizimdir" mi diyeceğiz.Karakol baskınında iki gün roket ve havan ateşi altında kaldıkları halde direnip daha
sonrada Daha fazla direnemeyeceğiz. Vatan sağ olsun !" son mesajını geçtikten sonra birer birer şehit olan koçların telsizden gelen seslerini unutup hayatımıza devam mı edeceğiz.Hiç sanmıyorum.Neden mi ?ÇünküTÜRK MİLLETİ BÖYLE İSTİYOR!!
Yok şu kadar kişiye yollamazsan şu olur, yok minik kuş seni gördü 1567 kişiye yollamassan gelip seni yiyecek gibi APTAL mailleri çoğaltıp yollayacağınıza, bunu yollayın da görmeyen duymayan beyinlerimiz biraz gerçekleri görsün!!!
Herkes bunu mail yoluyla hiç değilse 1 kişiye yollasın.
bencce bu okunmalı

bluekeys™ 06-20-2006 06:02 PM

arkadaşlar bence tepki vermeyi biliyoruz ben www.cakal.net e ilk geldiğimde bir döküman yayınlamıştım kimler yardım ediyor pkk ya diye ama o adamlar halen var ve hepimiz halen o adamlar var ve adamları baş tacı ediyoruz...
dipnot:yayınladığım belgeyi hemen silmiştim çünkü çok tehlikeli bir belgeydi...

kasatoora 06-20-2006 06:08 PM

:redface: en iyi kürt ölü kürt müdür :smile: ölüsü toprağa zarar:rolleyes: ama ben kürt diye ayırmak istemiyorum benim düşüncem bölücü olanlara karşı olmak genelleme olarak dogu dan ve kürtlerden cıksada bu kişiler zamanında gerekli eğitim verilseydi onlar da yanlIS yola sapmazlardı belki kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok.. ama suç işleniyorsa duruma müdehale etmek gerekir elbette ;) YA SUSTURACAĞIZ YA DA KAN KUSTURACAĞIZ :cool:

GeCeLeR 06-23-2006 04:23 PM

bölümün ateşli tartışmacılarına hatırlatmak istediğim bir şey var..
arkadaşlar Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ' ün dediği gibi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bence devletmizi oluşturan bir çok etnik kökenden oluşan milletimizi parçalamak bölmek vatanperver insanlara yakışmaz.Bir kere ayrımcılık yapmak öncelikle ulusal bütünlük açısından acı ve yara vericidir bu oyunlara alet olmamak gerekir doğulu yurttaşlarımız demek kürtler demekten çok daha sahiplenici ve ulusal bütünlüğü sağlayıcı bir cümledir.
Yanı sıra , herkes bilmelidir ki güneydoğu ya yatırım yapılmaması oradkai vatandaşların aç bırakılması açıkta bırakılması bugün dış güçlerin yönettiği bir terör örgütünün doğmasına neden olmuştur.
Kısaca sölemek istediğim şudur ki ; bugün yaşadığımız PKK sorununu yaratan şu forumda tartışma yapan herkezdir..Hangimizi çıkarıp bi kuruşumuzu terör olayları olmadan önce oraya gönderdik , hangimizi biz sosyal devletiz altta kalanda bizim yurttaşımız dedik ?
sonra adamların türklüğün sembolü olan YA PARANI YA CANINI yöntemini seçti tüü kaka dedik.
yapmayn arkadaşlar yapmayın yüreği yeten vicdanı yeten onlar gibi yaşasın her gün okula 1 metre kar altında 10 KM yürüyerek gitsin,akşam eve geldiğinde küflü peynirle 1 haftalık hamuru yesin. sonra daha çıkmasın da göreyim ?
Devletinize istanbulda yaşadığınız için ankarada yaşadığınız için izmirde yaşadığınız için teşekkür edin ..
Bağışlar yaparak en azndan yeni yetişen nesilleri kurtarmaya çalışın ..
Kürt - Türk - Laz diye ayrım yapmayın..
Hangimiz gerçek türküz hangimiz ASYA TÜRKÜYÜZ ?
değiliz biz ATAMIZIN yolundan çıkarak TÜRK olduk,mutlu olduk,ATAMIZIN BİZE ANLATTIĞI TÜRKLÜK KAVRAMIYLA GURUR DUYDUK VE BENİMSEDİK TÜRKÜZ DEDİK.
İŞte bu yüzden ATAMIZ DA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DEDİ ...
Türk Doğmak diye bir şey olmaz kürt doğmak diye bir şey olmadığı gibi IRK ' Lar sadece kişinin etnik kökeni belirler.
bu başlık altında üzücü şeyler okudum ..
zaman zaman bir milleti bir ırkı bazen bir dini bazen bir cumhuriyeti zedeleyici sözler vardı.
bazılarını sizler okuyamıyorsunuz silindiğinden dolayı ; benim insan olarak(site admini değil tartışma platformunda asla yetki kullanmıyorum) son sözüm..

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR BUNU BİLMEYEN , BİLİPTE İNKAR EDEN , İNKAR ETMEYİPTE UYGULAMAYAN KALLEŞTİR !

Saygılar
GeCeLeR

DipNot : Türklük Zararsız Hale getirdikten sonra tüm dünya milletlerine kucak açmaktır.
Çünkü yer yüzünden türklükten daha ulu bir ırk yoktur.
Kıymet bilin ama asla hakir görmeyin ki erdeminiz yüreğinizden ve bedeninizden hiç kaybolmasın...

CaKaLBoT 06-24-2006 07:12 PM

sayın geceler,çok güzel demişsin.katılıyorum ama, TÜRK KÜRT KARDEŞTİR BUNU BİLMEYEN , BİLİPTE İNKAR EDEN , İNKAR ETMEYİPTE UYGULAMAYAN KALLEŞTİR ! diyerek genelleme yapmışsın.buna katılamayacağım.apto ben kürdüm diyor,osmanı ,zanası ahmet türk'ü baydemir'i,karayılanı,mahsun kırmızıgülü,ben kürdüm.diyor.kürtlere özgürlük adı altında ülkemi kana buluyorlar.ve ben bunları kabullenmez isem kalleş olacağım ha.her şehit haberinde oh çekmiyorlarsa benim, bende onlar gibi bölücü kürtlerin taaa alnına G3 mermisi sıkılsın.TÜRK VE YEDİĞİ EKMEĞE KAN BULAŞTIRMAYAN,EMPERYALİST GEVŞEKLERE HİZMET ETMEYEN,TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN BAYRAĞI VE MİLLETİ İLE BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ KABUL EDEN,FAŞİST KÜRT PARTİSİ KURUP PARTİ TOPLANTISI ADI ALTINA BAYRAĞIMI YERE ATMAYAN,BÜYÜK TÜRK ATATÜRK'E SÖVMEYEN,ASKERİMİ POLİSİMİ GÖRÜNCE ANASININ KIRIĞINI GÖRMÜŞ GİBİ OLMAYAN KÜRT KARDEŞTİR BUNU BİLMEYEN , BİLİPTE İNKAR EDEN , İNKAR ETMEYİPTE UYGULAMAYAN KALLEŞTİR ! BENİ BU SÖZLERİMDEN DOLAYI YETKİSİNİ KULLANARAK BANLAYANDA KALLEŞTİR.

GeCeLeR 06-25-2006 03:40 PM

Alıntı:

İlk Gönderen gangaster
sayın geceler,çok güzel demişsin.katılıyorum ama, TÜRK KÜRT KARDEŞTİR BUNU BİLMEYEN , BİLİPTE İNKAR EDEN , İNKAR ETMEYİPTE UYGULAMAYAN KALLEŞTİR ! diyerek genelleme yapmışsın.buna katılamayacağım.apto ben kürdüm diyor,osmanı ,zanası ahmet türk'ü baydemir'i,karayılanı,mahsun kırmızıgülü,ben kürdüm.diyor.kürtlere özgürlük adı altında ülkemi kana buluyorlar.ve ben bunları kabullenmez isem kalleş olacağım ha.her şehit haberinde oh çekmiyorlarsa benim, bende onlar gibi bölücü kürtlerin taaa alnına G3 mermisi sıkılsın.TÜRK VE YEDİĞİ EKMEĞE KAN BULAŞTIRMAYAN,EMPERYALİST GEVŞEKLERE HİZMET ETMEYEN,TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN BAYRAĞI VE MİLLETİ İLE BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ KABUL EDEN,FAŞİST KÜRT PARTİSİ KURUP PARTİ TOPLANTISI ADI ALTINA BAYRAĞIMI YERE ATMAYAN,BÜYÜK TÜRK ATATÜRK'E SÖVMEYEN,ASKERİMİ POLİSİMİ GÖRÜNCE ANASININ KIRIĞINI GÖRMÜŞ GİBİ OLMAYAN KÜRT KARDEŞTİR BUNU BİLMEYEN , BİLİPTE İNKAR EDEN , İNKAR ETMEYİPTE UYGULAMAYAN KALLEŞTİR ! BENİ BU SÖZLERİMDEN DOLAYI YETKİSİNİ KULLANARAK BANLAYANDA KALLEŞTİR.

bizim sitemizde banlamak bu kadar kolay değildir..
hiç şüpehen olmasın .. bana yüzlerce küfür ettiler ben kimseyi banlamadım..
grüşlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim...
ayrıca ben de yukarıdaki yazıda ulu önderimizin tüm hassasiyetlerini ve devrimlerini kabul eden güneydoğulu yurttaşlarımız adına diye belirtebildğimi zannetmiştim yanlış anlamalar mahal vermek istemem ...
ne mutlu türküm diyene sözünün önemle üzerinde durdum ..
türküm diyen kürdü dışlamanın gereksizliğinden bahsetmeye çalıştım..
not : CaKaL.Net te banlanmak yaz günü yağmur yağmasıdır,bu kadar ender olan bi durumdur.
Saygılar
GeCeLeR

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.