![]() |
arkadaşlar acı çekmeden kimse olgulaşamaz ve elindekinin degerini bilemez çektiğimiz acılar bizi hayata baglar arkadaşımız bir hata yapmış ve bir daha yapmayacak çunku hatalı oldugunu insan o hatayı yapmadan anlayamaz....!
umarım arkadaşım bir dahaki fırsatı kaçırmazsın....! her zaman yeni başlangıç vardır.....! |
Aynı durumda şu anda ben de varım ama benim bu durumun içinden sıyrılmam şart.Hayatımın en uzun ilişkisini yaşıyorum ve karşıma kimleri alacağımı bilemiyorum.Şu da var ailemin kızı kabul etmeme olasılığı %50 ya ben ne yapmalıyım.Bu arkadaş gibi sonuna kadar dayanmalı ve günü gelince birini mi seçmeliyim.Hemen şimdi böyle bir duruma düşmemek için bırakmalı mıyım?Ama şimdi kimseyi sevmediğim kadar bu kişiyi seviyorum.Ayıklayın pirincin taşını şimdi.
|
laren kardeşim bunu unutma , insanlar sevdikleri ile
|
kardeş bence pes etmemeliydin benim aynı olay başıma geldi ve yoksaydım bitti dedim devam etti ve şuan benim ailemde onun aileside çok memnun kabullenmek zorundalar evlat atılmıyor çünkü...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.