www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   perişanm kankalar (https://www.cakal.net/showthread.php?t=24470)

Navarro 06-25-2006 09:42 PM

Benim düşüncem :(

Kardeş ameliyat olmassa kesin kötüleşecekse,ameliyat olunca iyileşme ihtimali varsa ''bence'' ameliyat olmalı...Ayrıca dua etmek en mükemmel çözümde olabilir.Onu bırakma sakın aç ellerini mucize iste Allah tan.DUA DUA DUA.

olfir 06-26-2006 08:44 AM

Alıntı:

İlk Gönderen Navarro
Kardeş ameliyat olmassa kesin kötüleşecekse,ameliyat olunca iyileşme ihtimali varsa ''bence'' ameliyat olmalı...Ayrıca dua etmek en mükemmel çözümde olabilir.Onu bırakma sakın aç ellerini mucize iste Allah tan.DUA DUA DUA.

arkadasım bende onu bırakmayı dusunuyorum kendımden sogutmaya calısıyodum ama senın bu tavsiyenden dolayı içim yıne elvermedi ve tekrar aradım saolasın arkadasım ne yapıım artık içimdeki sevgi acıma duygusna dondu

CaKaLBoT 06-26-2006 10:53 PM

Alıntı:

İlk Gönderen olfir
[SIZE="4"]arkadaslarım benım cok buyuk bı sorunum var kımse benım derdıme derman olamaz benım kız arkadasımın beynınde ur var artık gecelerı uyuyamıyorum ne yapıcamı bılmıyorum her gun gozumun onunde erıyıp bıtıyo her an her dakıka acılar cekıo bende onu bırakamıyorum vıcdanım el vermıo ne olur ben neler yapabılırım yardımcı olun kendımı cok kotu hıssedıyorum amelıyat cok tehlıkelı olme ıhtımalı var

kardeş merak ettim suan nasıl kız arkadaşının durumu insallah biraz daha iyidir ameliyat falan oldumu???

olfir 07-08-2006 12:40 AM

gitti kardesim benim gitti arkasında bir ben kaldım birde kırık kalbim nereye gitti bana bile solemiyo saolun arkadaslarım sizden cok buyuk destek aldım hepinizi cok seviyorum saolun tşkler

CaKaLBoT 07-08-2006 12:41 AM

Alıntı:

İlk Gönderen olfir
gitti kardes gitti

nereye ???

Zafir_Host 07-08-2006 12:44 AM

ab, sadece dua et bu konuyu açmışsın cvp yazan herkes mutlaka dua ediodur en azından ben ediyrum sende dua et ALLAH'ta seni,onu ve ailersini öle sınıyo

olfir 07-08-2006 12:50 AM

Alıntı:

İlk Gönderen noumAhmet
nereye ???

bilmiyorum kardes bilmiyorum bana solemeden gitti

CaKaLBoT 07-08-2006 12:52 AM

Alıntı:

İlk Gönderen olfir
bilmiyorum kardes bilmiyorum bana solemeden gitti

canın saolsun kardeş belki ikiniz içinde hayırlısı budur üzülme...

olfir 07-08-2006 01:01 AM

Alıntı:

İlk Gönderen noumAhmet
canın saolsun kardeş belki ikiniz içinde hayırlısı budur üzülme...

nasıl uzulmıım kardes
naslı uzulmıım ne yapıım hiç bişey yapamadım ben hiç bi işe yaramıyorum
hasta oldugum için gidiyorum dedi uzulmemem için solemedi ama solememesi
daha kotu

Karizmatix 07-08-2006 01:16 AM

öyle düşünme kanka belkide en hayırlısı budur.
ailesine seni kabul etirmesi ve hastalığı atlatma olasılığı yüzündengitmiştir kanka biraz mantığını da kullan

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:56 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.