www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   TÜrkÇÜ Şehİr SavaŞÇiliĞinin 13 Temel Kurali (https://www.cakal.net/showthread.php?t=32134)

Resttt 01-22-2007 10:12 AM

Tabii ki AVrupa'nın da kusursuz oldugunu iddia edemem..En basitinden bu sozde sokırım yasaları bile ifade ozgurlugunun engeli değil mi..Hrant Dink ne demişti:
"Bu yasa parlementodan gecerse ilk olarak Fransa'ya gidip Ermeni soylırımı yoktur die ben soyleyecedim..bu ifade ozgurlugunun onunde bir engeldir..Ben soylırıma inanıorum ama bunun soykırımla alakası yok bu cifte standarttır."
Sadece iddiam Avrupa'nın siyasal devrimler konusunda daha derin ve guclu bir tarihe sahip oldugu..Hakları kendi mucadeleriyle kazandıklarından bizden daha ii anlıorlar..Ama yine de işlerine gelmedi mi unutorlar o da dogru:)

karamurat 01-23-2007 12:27 AM

O zaman Bu güzel Cumhuriyerimizin hikmetlerinden güzel tenefüs edelim.

Su anda, amerika ve israili nasil görebiliyorsan.

Avrupa o karakterde, Düsünce özgürlügü acisindan..

Resttt 01-24-2007 04:25 PM

Çifte standartları cekilir durumda deil Avrupa'nın..Cumhuriyetimizin tabii ki guzel havasını da teneffus edelim ama yanlıslarımızın da uzerine mutlaka gidelim Karamurat..
Avrupa'nın İSrail ve Amerika'da tek farkı cifte standartlara ragmen diger iki devletten daha ozgurlukcu olusudur..Amerika ve İsrailin Dunyayı umurrsadıkları yok su anda..

nare 01-24-2007 05:05 PM

şövenistler ancak böyle yazar milliyetcilikle alakası olmayan güdümlü bağımlı işbirlikciler sizi vatan sevgisi adı altında yıllardır vatanın altını oydunuz takke düştü kel göründü merak etmeyin hesap soracağız önce sizi devletimizin içinden temizleyip halkın önüne çıkart
acağız yüzünüze tükürecekler affedilmenize halk karar verecek bu ülkenin insanlarına türklük palavrası atamazsınız burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ artık halkı kandıramayacaksınız BU ÜLKEYE ZARAR VEREMEYECEK SİNİZ

karamurat 01-27-2007 05:25 PM

Alıntı:

İlk Gönderen nare (Mesaj 275728)
şövenistler ancak böyle yazar milliyetcilikle alakası olmayan güdümlü bağımlı işbirlikciler sizi vatan sevgisi adı altında yıllardır vatanın altını oydunuz takke düştü kel göründü merak etmeyin hesap soracağız önce sizi devletimizin içinden temizleyip halkın önüne çıkart
acağız yüzünüze tükürecekler affedilmenize halk karar verecek bu ülkenin insanlarına türklük palavrası atamazsınız burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ artık halkı kandıramayacaksınız BU ÜLKEYE ZARAR VEREMEYECEK SİNİZ

Ben sizin yazinizdan bir sey anlamadim.
Böyle protall yaklsim iyi deyil kime bu lafiniz arkadas.

maYKıl 01-31-2007 12:43 AM

silahlan gelen silahla gider,Yaşasın DEMOKRASİ

hasanbaglan 02-02-2007 02:14 AM

eşkiya demek istedin galiba
ama memlekette her işin kolayı vardır
başına Türk Atatürk getirir sonra da sokakda dilediğini öldürme hakkına sahip olduğunu zannedersin
tek bir şey söylerim katiller!

01sensiz 02-02-2007 07:10 PM

Alıntı:

İlk Gönderen levent01 (Mesaj 225048)
faşistlerden lafla hesap sorulmazmış.....faşist diyerek kimi gösterdiğini başta anlamadım ama hesapları silahlar sorar diyince esas faşisttin kendin olduğunu göstermişsin..pis faşist..vatan sevmek faşistlikse en baba faşistim..vatan bölmek halkçılıksa..kahrolsun halk

sana katılıyorum kardesim.vatan sevmek faşistlikse faşistiz silahtan korksak bugüne gelmezdik her zaman heryerde kana kan dişe diş hazırız.bize kimse hesap soramaz biz istersek cevap veririz

btr 03-14-2007 05:55 PM

way canına

blade_28 03-14-2007 10:46 PM

eywalah dostum

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.