www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   MehmetÇİĞe Çelİk Yelek Kampanyasi (https://www.cakal.net/showthread.php?t=34489)

amfibik 09-09-2006 11:13 AM

ve gazetecilere...

neyse konu bu işte elimizden gelicek yardım ne sen bu konuyu açtin amacın ne
herkes sadece çelik yelek mi yazicak yada çelik yelekle ilgili bişeylermi yazalim sen soyle yane ... eyvalla bizde istemedik Türk askerimizin oraya gitmesini ama artik gittiler yane ne yapmamaiz gerekiyosa yapalım

doruktan 09-11-2006 10:02 AM

tunada kardeşim,

Amacım en azından bu siteye girenler arasında biraz olsun bir kamuoyu oluşturmaktı,daha fazlasını yani bu site üzerinden neler yapılabilir açıkcası bunu sevgili modaratör kardeşlerime bırakıyorum,hep birlikte gerekli yerlere toplu mail atmak gibi eylemler olabilir diye düşünüyorum..sana da her ne kadar fikirlerine katılmasam da en azından duyarlılık gösterip yazdığın için teşekkür ederim...

amfibik 09-11-2006 03:30 PM

tamamdir abicim neisterseniz yapalim. ne isterseniz.. mail isterseniz mail... yardim gerekiyosa yardım ben varim herşeye

burak31 09-14-2006 01:03 AM

çelik yelek alalım diyen kardeşler ya güneydoğuda askerlik yapmamış ya da şov yapıyorlar. alsanızda asker onu taşımaz. onu taşımanın korkaklık olduğunu düşünür. Türk askeridir öyle çelik yelek falan dinlemez onların çelik göğüsleri var hem de iman dolu. süt bebelerini bilmem ama anadolu çocuğu onu asla takmaz.
ayrıca operasyonlarda uzun uzun yol yürüyen askerimize işkencemi etmek istiyorsunuz?
oradaki askerimizin tek isteği var sevdikleri tarafından hatırlanmak ve halk nezdinde destek görmek. başka birşey istemez.

XMaT 09-14-2006 03:21 AM

Alıntı:

İlk Gönderen doruktan
Bu konuya olan ilgisizlik inanın beni çok ama çok üzdü....bu kadarmı önemsiz ve ilgisiz bir konu açtım acaba..hiç sanmıyorum!

ben önce sana böle bir konu açtığın için tşk..ederim..elmizden ne geliyorsa birey olarak yerine getirelim ben warım.

mezarci79 09-14-2006 08:54 AM

genel kurmayın sözüne bakar çelik yelek
çelik yelek kullanan birimler var özel kuvvvetler (bordo bereliler) jandarma istihbaratçılar vs...

CaKaLBoT 09-14-2006 11:03 AM

Alıntı:

İlk Gönderen burak31
çelik yelek alalım diyen kardeşler ya güneydoğuda askerlik yapmamış ya da şov yapıyorlar. alsanızda asker onu taşımaz. onu taşımanın korkaklık olduğunu düşünür. Türk askeridir öyle çelik yelek falan dinlemez onların çelik göğüsleri var hem de iman dolu. süt bebelerini bilmem ama anadolu çocuğu onu asla takmaz.
ayrıca operasyonlarda uzun uzun yol yürüyen askerimize işkencemi etmek istiyorsunuz?
oradaki askerimizin tek isteği var sevdikleri tarafından hatırlanmak ve halk nezdinde destek görmek. başka birşey istemez.

nasıl bir şov yapılmış.....?

mehmede korkak diyen kim....?

imansız diyenmi var......?

anadolu çocuğu kim...? süt çoçugu ne ola....?

mehmede işkence etmek isteyen kim....?

destek vermeyen kim...?hatırlamayan varmı...?

yani velhasıl kelam SEN NE ANLATIYON......?

niyet ne ile iştigal...SEN NE ANLATIYON........?

NE ANLATIYON...?

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:45 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.