![]() |
ayrıca ahmet kaya'nın izinden giden haluk levent için saf demek bence biraz yanlış..
|
Alıntı:
bunların hiçbirini izlemediğin benim hiçbişey vermediğimi kabul et ... bi takım Pkk konserlerininn yapıldığını duymulşsundur kesin... |
Alıntı:
|
haklısın terörün amacı da budur
yeni birşeyi farkettim burdan da herkese söyliyim youtube de PKK pislikleri üye oalrak çok miktarda var ve siyaset meydanında konu açtım PKK ve Youtube die onları provokasyon aracı olmuş Youtube... bu çok acı verici forumumuz kuralları gereği küfür edemiyorum ama şehitlerimize atalarımıza çok ağır hakaretler ediyolar ben şahsen kapadım izleyemedim çünkü türklük gururum el vermedi .... IICIWANII adlı kullanıcı özellikle Youtube de militanların operasyonlarının videolarını göstermiş mehmedimizin şehid edilme anını göstermiş izledikten sonra kendimi çok kötü hissediyorum şuan .. O köpeklerin hepsininin kökü birgün kazınacak işte o gün bayramıkm olacak... Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez.. Saygılar DJIN.. |
Alıntı:
buraya da bir bak ozaman orjinaline..."biz apoyu özledik diyor" dikkatli dinleyin.. utanmadan hala savunan insanlardan olmayın bu köpeği... |
walla arkadaşlar laf oyunlarınI bırakın lütfen. bu adam vatan hainini önden gideni we siz hala BU adamı koruyorsunuz.O ZAMAN ONUN ÖZLEDİĞİ DOST OLUP ONUN ÜLKESİNE GİDİN!!!!!!!!!!!!!!
|
mekanın cehennem olsun
|
Alıntı:
suavi feridun düz agac şükriye tutkun yavuz bıngol yılmaz erdogan agire jıyan nazan oncel nıran unsal onur akın daha sayımmı eger haluk leventı dusman olarak kabul edıceksek bunlarıda ole kabul edıcez bu arada ibrahım tatlıses kurt degıl araptır onu terorıst zannetmeyın |
ya kısacası bu adam o.ç..dur. hala montaj dıyen var ne alaka adam apoyu ozledık dıyo daha ne desın ısterse montaj olsun baska yerde solemıs olsun ne yazar hakettıgı gıbı oldu kopek gıbı....
|
geberdin iykide
gerçi senin gibiler 9 canlı olur ama ölsende yerin yok kalsanda...
kankam çok teşşekkürler artık o p. dinlemiycem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.