![]() |
Alıntı:
bindikleri geminin makine dairesine zarar vermek isteyen, müşterek hain mecmu'ları ALLAH muktedir etmesin.... apto denen it'i özleyende, şimdi neyi özlemektedir...ben bilirimde.....;) |
ahmet kaya zaten siyasi bir sanatçıdır..
ekmeğini bu yoldan kazandığını bilmeyen yoktur.. ben sol görüşlü biriyim..ahmet kaya da dinliyorum..ama fanatiklik derecesinde değil..her şarkısını dinlemiyorum..sevdiğim bir kaç çalışması var sadece..yorumu hoşuma gidiyor hepsi bu.. keşke sadece sanatını ve yorumunu konuştursaydı olacakmış.. oysa o ; sadece rant için bir takım yollar izledi ve nihayetinde belasını buldu elin memleketinde... sizi bilmem ama ben biliyorum bu işlerde dönen rantın derecesini.. aslına bakarsanız ben artık inanmıyorum ne sağ neden sol görüşlü bir sanatçının sadece ideolojisi sebebi ile yorum yaptığına.. bence hepsi ranttan ibaret başka bir şey değil... |
Konuyu biraz geniş kapsamlı düşünün...Ahmet kaya göz önünde olan somut kişiydi...Ama türkiye de daha onlarca sanatçı var bu tür desteklerde bulunan!!!Öz eleştiri yapacaksak bunları unutmayalım...Bende ahmet kaya dinliyorum ama bu onun sanatı...Orjinal cd lerini alıp destekde vermedim hoş...Kişiliği veya ideolojisi beni ilgilendirmiyor ki zaten desteklmem...Ancak sanat çok bşaka birşey...Bir şey daha var...Bizlerde aslında teröre yardım ediyoruz...!İsrail in Amerikan ın mallarını tüketmekle onlara milyonlarca dolar para kaznadıyorız ve terörü beslyen ülkeleri biz kendi elimizle besliyoruz...Neden bunu es geçiyoruz dimi?
|
Alıntı:
dediğin gibi düşmanın büyüğü dururken it'lerle uğraşıyoruz.... tüm bu sorunlar, vatanımın şahlanıp ğögü delmemesi için, yahudilerin sivri akılları ile tanrılık iddia eden amerikan kökenli değilmidir...? ahmet kaya'ya gelince... ölüsünün bile,bizi birbirimize düşürmesine yeteceğine inat, şeytan zopçuğu sokarken bir yerlerine çekerken acıyı, bize bakarak gülmemesi adına, bazı yorumlara fikirlerimi beyan etmeyeceğim..... hele hele aptoya muhabbet duyan birini dinlemenizi anlamaya hiç çalışmayacağım.... havale ediyorum bir güzel makama.... neylerse güzel eyler.... |
ahmet kaya'ya gelince...
ölüsünün bile,bizi birbirimize düşürmesine yeteceğine inat, şeytan zopçuğu sokarken bir yerlerine çekerken acıyı, bize bakarak gülmemesi adına, bazı yorumlara fikirlerimi beyan etmeyeceğim..... hele hele aptoya muhabbet duyan birini dinlemenizi anlamaya hiç çalışmayacağım.... havale ediyorum bir güzel makama.... neylerse güzel eyler....[/B][/QUOTE] ha gardaş...eniğin biride bu it'e saygı diye konu açmış....lan asiller kurt duruşunu bozup köpeklere saygıda duruş yaparmı.....bulun kendinize bir vatan ahmet kayanın büyükçe bir uzvunu yapın..üstüne oturun..bu laflar..o açtığın başlıkda yazdığın laflara karşılıktır koçum... |
arkadaşlar fazla bu konuyu fazla uzatmayım ahmet kaya denilen ******** pkk yöneticilerindendi inanmayan aradaşar araştırsın
|
arkadaslar ben askerligimi guneydoguda yapdim.yanimda arkadasim sehit oldu.bu ahmet kaya serefsizini dinleyen herkes bence pkk ya bilmeden destek veriyor.ama lutfen gözumuzu biraz acalim,pkk itlerine aman vermeyelim....turkiye turktur turk kalacaktir
|
çok canlar yedim* oy aney
doymak bilmedi gurbetin uzaklığı nice çiçeğim hazan vurdu bu acı bir kara düzenin tutsaklığın vatandan öteye yığıldı bunca dertler hasrete gömüldü gittiler mustafa suphiler, nazımlar, yılmazlar, sebahattin aliler ve de ahmetler... ağladıkça bahar oldu dağların toprağına küsme ahmet geri gel gurbet eller burdan güzel değildir yaban elden esme ahmet geri gel gelemez misin dönemez misin gözüm niye üzgünsün gülemez misin kolay değil gurbet elin yarası yoktur bizim ile onun arası bu memleket ata dede mirası hemen ümit kesme ahmet geri gel gelemez misin dönemez misin gözüm niye üzgünsün gülemez misin mahzuni barışın yoluna kurban ahmet mızrabına teline kurban hangi dil bilirsen diline kurban sen yeter ki susma ahmet geri gel gelemez misin dönemez misin gözüm niye üzgünsün gülemez misin |
Özmü öz ve Dünya'daki en güzel dil olan Türkçe'miz dururken ve sanatçı
olmalarına rağmen tam olarak akıcı Türkçe konuşamamalarına rağmen Kürtçe öğrenmekte nedir? diğer yazıların hiç biri beni alkadar etmez. ama ben bu yazıya ölene kadar karşı çıkacağım. ben kürdüm kendi dilimi konuşurum. sen kim oluyorsunda kürtçe öğrenmekte nedir diyorsun? sana türkçe konuşma desem ne cvp verirsin bana? beni kendi yerine koy. |
yaşadığın yer kürdistan olsaydı kürtçe konuşulacak diyebilirdin...
ama burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ bu yüzden bu ülkenin dili türkçedir... NOT : Kürdistan örnekti öyle bir devlet hiç bir zaman olmadı almayacakta zaten... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.