![]() |
kardes bana 6600 icin tv izleme programı lasım yanlız kontör düsmeyen versiyonu olursa sevinirim daha dogrusu tam olarak beni bu konuda aydınlatırsan sevinirim....
|
Alıntı:
kanka tv programi ile internete baglan1p tv izliyebilirsin e tabi internete baglan1nca ister istemez kontor gidiyo yani simdilik ucratsiz tv program1 yok.. |
ben cep telefonumun hafıza kartındaki fotoğraflarımı pc ye yüklemek istiyorum.kablosunu taktım ama cd istiyor yardım edermisiniz lütfen :(
|
Alıntı:
kanka telefonun marka ve modelini veririsen sana yard1mc1 olabilirim |
selam bana 6230i için webcam programı lazım gönderirsen sevinirim şimdiden sağol
|
Alıntı:
|
merhaba kardes bana nokia 6260 icin oyun GTA__caunter strike_ve 2-4 oyun warsa atıversene adresim [email protected] bekliyorummm
|
kardes oyun istekleri desil burası program ama yinede arıyacam saygılar
|
kardes 6230i için güzel programların varsa bi zahmet yaz suraya ozelikle photo shop programı simdiden saol hemserim :smile:
|
abi ben buluetood cihazı aldım elimdede 7610 nun bir ustu 6630 la aynı özelliklere sahip 6260 varr
bunu wepcam sekilide nasıl kullanabilirim foruma verdigin 6630 wepcam programını denedim olmadı acele yardım tessekkurlerr blutood cihazı ile wepcam seklinde kullancammmm !! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.