www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Biz Ermeni DeğiLiz Hrant Dink de değiliz ! (https://www.cakal.net/showthread.php?t=59843)

behnan 01-28-2007 08:39 PM

evet kardeşim çok güzel bir konuyu gündeme getirmissin bende günlerce ağzıma geleni söyledim ama bizim türk insanımız bana göre iki yüzlü insanlardan oluşuyor bizler müslümanız diyen kardeşlerimiz çıkıp meydanlarda biz ermeniyiz diye slogan atıyor bizler her kesin aynı görüşü aynı düşünceleri paylaşmasını istemiyoruz

bende trabzonluyum vede tranzonlu olmakdan gurur duruyorum bizim insanımız böyle işde vatanına çok bağlı belki bu olay başka yollarda yaptırııldı aka inannın orada trabzonda çok genc var bu vatan için ölecek öldürecek ben bunu bilir buna inanırım bu yüzden bizlerde bu olayı kabul etmiyoruz allahın verdiği canı allah alır diyoruz ama niye o kadar şehidimiz ölüyor onlar hatırlanmıyorda onları düşünmüyoruzda bu ülke için ne yapdığı belli olmayan ülkemiz için o kadar laf söylemiş oldüğündede ülkede kahraman ilan idiliyor arkadaşlar elinizi vicdanıza koyuın ve şunu düşünün bizleri bekleyen bizler için dağda tepede yatan şehitlerimiz içinmi üzülmeliyiz yoksa ne olduğu belli olmayan lar için üzüleceğiz şimdi siz söyleyin:(

qwer 01-29-2007 11:45 PM

bu adam ermeni olablir unutmayalım ki Türkleri katleden bu adam değildir.eskiden yapılmış olan hataları böle suçsuz insanlara yuklemek büyük bir hatadır tabi adam komunist olduğu için bazı arkadaslar çekememiş okdr saevgi gösterisini

gürk10 02-09-2007 09:46 PM

bu hrant dink öldü die üzülen zavallılar bitane ********e üzüldüğünüz için kendinizden utanmanız lazım ama nerde azıcık milliyetci olun türk2ün türkten başka dostu yoktur fosil beyinliler bunu bilin

rude 03-13-2007 04:54 PM

hırantız demekle hırant olunmaz ermeniyiz demekle ermeni olunmaz!
mehmetiz demekle mehmet olunmaz , Türküz demekle Türk olunmaz!

provakasyonu görmüyo musunuz ? azıcık daha kontrollü olsak bunlar zaten susacak.Biz büyttükçe ülkenin dengeleri temelden sarsılıyo.yapmayalım kim nerenin nesi olursa olsun.

Hiçbir ırkın mensubu olmayı hakedemedikleri için çığırmak kolay gelebilir hepimizi arabız hepimizi rusuz hepimiz ermeniyiz die.Biz sakin olalım onlar da sağduyumuzu görüp vazgeçecekler...

Aydınlık ve barış için
hepimizi sağduyulu olalım... ;-)

drejj 03-27-2007 04:29 PM

türk ermeni kürt veya arap olmak

bence en önemlisi önce insan olmak

saygılar

parlayan güneş 03-27-2007 04:36 PM

Alıntı:

İlk Gönderen by_zgrr (Mesaj 276200)
İşte Sen ve senin gibi ********ler..

hrant dink ölmeden 4 gün önce

şehit astsubay öldü o zmn kimse hepimiz astsubayız demiyordu elin ermeni si olun siz anca

haklısın kanka

boldozer46 04-05-2007 09:46 AM

bende şunu soyleyim icimizdeki ermeniler yunanlar kahrolsunlar bende bu n ülke butundur

mayki_semih 04-08-2007 12:43 AM

Hapİmİz TÜrkÜz Hepİmİz MÜslÜmaniz

TÜrke Kefen BİÇenİn ÖlÜmÜ Hrant Dİnk Gİbİ Olur
Tİt

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:32 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.