![]() |
tmm kardeşim tmm anam hepiniz haklısınız..SoRUN yOK Tmm mı ..Bu konuyu kapatın yoksa senden sonra biri atlıycak buyur ona da cvb yaz uğraş anam uğraş..ben cidden sıkıldım yerim lan forumunuzu idoforumda mod luk yaptım ben bana sökmez sizin adminliğiniz modlugunuz yöneticiliğiniz neyin ne olduğunu daha siz bilgisayarın ne oldugunu ögrendinizde biliyorum...Dans mı edicez her türlü gelin farkedermi ...BEN BURDA SİTENİN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN KONUYU KAPATALIM DİYORUM..BIRAKALIM DA DİĞER ÜYELER SEVDİKLERİ İNSANLARI YAZSINLAR...
|
Alıntı:
bak sevgili kardeşim misyoner in söylemlerine açıklık getireyim biz bu siteye senin gibi sıradan boş beleş sömürmek için takılan iki üyeydik emre geldi (djcruel) [o zamanlar admindi] sizi mod yapam dedi eyvallah dedik.. site de ozman 25 üye mp3 te 7 başlık adault ta sadece vip fimler var biz misyonerle ortak çalıştık 3000 üye topladık (reklamla) sonra crazy çıktı vbulletin koydu foruma bize yetki verdi bizde kadromuzu oluşturduk .. konunun uzamaması için hala kilitlemiyorum demokrasiden yanayım ama sen bunu süistimale devam etmemlisin diye düşünüyorum.. Ayrıca söylemlerinde ki isteklerine cevap vermek gerekirse ; biz içerik adamıyız (müziklerle kendim uğraştığımdan üstüme alınıp cevap veriyorum) ben öle şarkıların saniyesi albümün kapağı falan bakmam ancak çok zamanı olan onu yapar .. ben tüm albümleri ve içindeki şarkıları yazıyorum bizzat kendim upload ediyorum ve bgn senin en kral forumlar dediğin forumlardan hiç bir anlamda eksiği yok bnm müzik bölümüm yazı karakterine gelince düne kadar bu site smf kullanıyordu smf de çok zordur yazı karakteri ayarlamak zaman alır ... şimdi kolaylaştı bu bizde elimizden geleni yapıyoruz yeni eklemelerizde ancak dediğim gibi içerik önemli... ayrıca sana kızdığım ve beni kırdığın nokta karşında ki insanların senin 10 veya 20 katın mesajı var bu site için yaptıkları ortada öle çocuksun senle falan olcak şeler değil bunlar bir şey söliceksen aynen benm yaptığım gibi üslübuna dikkat ederek karşı tarafı kırmayarak kızgınlığına kırgınlığını da belli ediceksin.. Öle burası sanal diye sallamayla olmaz sen bilgisayar kullanmazken diye başlayan cümlelerini ise hiç sevmedim... çünkü içinde hakeret dozu da var dikkat edersen burada yetkili olmama rağmen asla sana hakaret etmedim kırıcı konuşmadım yetkimi kullanarak seni susturmadım .. dedim ki helal olsun site için görüşlerini dile getiriyor ... ama sen olayı bireysele indirger ve eleştirmeye kalkışırsan ; 1-eleştiriye açığız ancak bunu özel mesaj yoluyla yada msn üzerinden bize ulaşmak çok kolay oradan yapmalısın bunu sitede herkesin okuyacağı şekilde yapmak hiyerarşiye zarar vermektedir.. 2-eleştiriler yıkıcı değil yapıcı olmalıdır... 3-sizin adminliğinizi modluğunuzu takmam demek site kurallarını aykırıdır ve üyeliğin hakkında işlem gerektirir 4-insiyatif kullanarak üyeliğini devam ettiriyorum (paylaşımlarını beğenerek takip ettiğimden) ancak daha öncede sölediğim gibi üslubuna dikkat etmezsen (ben sana karşı hala dikkat ediyorum bu seni bence düşündürmeli) site kurallarınce gerekeni yapmak zorundayız... Saygılar GeCeLeR Not: fark ettiysen her mesajımın altına saygılar yazmaktayım karşındaki insan sanalda olabilir sana ulaşamayabilir ama karşındakine öncelikle insan olduğu için saygı göstermelisin... Misyoner de bende mevki makam adam değiliz biz bu siteninn hammalılığını yaptık aylarca birileri geldi başımıza taç taktı eyvallah dedik... ama kendimizi bildik .. adımızı ezdirmedik biri gelir bize bişiy derse saygı çercevesinde hep cevap verdik birisi edep adap sınırılarını geçti mi hep ceza verdik ... Tepeden istemediğimizi bişiyi bize yaptırmaya kalkan olursa çantayı toplar gideriz demeyi de bildik.. Nitekim gideriz de... [email protected] beni msn e ekle ve konuşalım ip numaralarını aldım ben pc ne girerek senle konuşmak zorunda kalmıyım böle bir terbiysizlik yapmak istemiyorum ... |
Alıntı:
|
Geceler +100000
katılıyorum sana |
arkadaşlar bende konuşmak istiyorum burda.
şimdi geceler kankamla unknown kankamla gecen tartışmayı okudum. şimdi beni deneme mod yapan geceler kankimdi. ve bundan sonra msnde hep yanımda olan. bana destek çıkan ve her türlkü konuda problemimde yardım eden de oydu. adamlar buraya geldiğinde kaç üye wardı şimdi kaç üye war. mod bölümünde yazılan istekler doğrultusunda oyun bölümü bile açıldı. (yöneticilier bunu istemiyodu aslında ama sırf istek geldiği için açıldı. bu onların siteyi kendi malları gibi değil kendilerini sitenin bi malı gibi gördüğünü gösterir.) ben ne siteler ne yöneticiler gördüm. modların şifrelerini soran adminler mi dersin. yılbaşlarındafake maille marry xmas yazanlar mı dersin. bence geceler kanki bu söylenenleri hakediyo.ç unknown kardeşiminki bence bişraz kıskanclık (kendisinden afdileyerek kendi görüşünü belirtiyorum. bu arada watican kardeşim saol. seni sewiyorum. selametle... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar hepinizin Görüş ve Düşüncelere için Teşekkürler..Bu Konu Daha fazla büyümeden Kapansın sizden şu an için tek ricam bu..GeCeLeR LE Burada bütün yazılanları enine boyuna konuştuk..Üslub için sorry ama emin olun yazdılarımda[Hepsinde olmasa da] haklı yönlerim var bunu zamanla size daha iyi açıklama fırsatım olacak..Sonuçta hepimiz bu forumu daha iyi yerlere getirebilmek için az çok emek sarfediyoruz...tabii sizin yazdıklarınızın da haklı yönleri var bunları görmezden gelemem...Hepinize tekrar teşekkür ederim..Bu konu hakkında bu son mesajım lütfen olumsuz ve karşıt bi cvb yazmayın...Cevap yazan tüm arkadaşların yorumlarını ve görüşlerini bekliyorum..Tabii özellikle istemeden olsa da kırdıklarım yazsınlar..
|
Alıntı:
|
Mesajımı Yazdım Sonradan Diğer Yazıları Gördüm İlk Kurulduğu Günden Beri Burdayım Kurulmadan Öncede Burdaydım Vede Admindim Nelerin Neler Oldugunu Çok İyi Biliyorum Benide Bilen Bilir GeCeLeR'in Bana Bu Sİte İçin Ne Kadar Uğraştırdığını Bilemezsiniz Başka Yerlerdede Yöneticiliğim Var Oralarla İlgilenmekten Buraya Zaman Harcayamıyordum GeCeLeR Bana Şu Bölümü Eklermisin Şu Bölümü Açarmısın Diye Hep Bir Yenilik Peşindeydi Hep Foruma İlgi Sağlamak Yenilikler Açmak Hedefindeydi Bir Normal Mod Olarak Ben Şahsen Belli Bir Kitleye Ulaşmamış Forumlara Üye Bile Olmam Değil Konu Açmak... Geceler Daha Burda 500 Kişi Yokken Deli Gibi Başlık Açmakta Vede Konu yığmaktaydı Kendide bilir Hergün Gelip Dediğim Laf Buraya Sıra Gelmiyo Kanka Dediğimi Diğer Sitelerle Uğraşmaktan Diye Ozaman Bile Yılmadı Hep Burdaydı Çalıştı Bugünlere Gelmesindede Başrol Oynadı Yerini Vede Kıdemini Haketti Kim Ne Sorarsa Sorsun Hakkında İyi Yorum Yaparım Dahada Yükselmesi İçin Onay Veririm Son Olarak Diyeceğim Söz Meyve Veren Ağaç Taşlanır... Sen sen ol Aynı Şekilde Devam Et Geceler....
Saygılar Sevgiler OrCuN23....... |
Alıntı:
BERABER YÜRÜDK BU YOLLARDA !!! eyvallah.... gözümsün... Saygılar GeCeLeR |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.