![]() |
Diyemiyorum..!
Yar seni görünce bakiyorum yüzüne. Seni seviyorum inan sözüme. Sonra pisman olun vurun dizine! Ama sevdigimi diyemiyorum... Asik olan insan diyemezmis. Ilk yarinden baskasini sevemezmis! Meger sensiz günler bana zehirmis, Ama sevdigimi diyemiyorum... Benim gibi asik az olur. Sen güzelsin sende fazla naz olur. Seni seviyorum desem,el e söz olur! Ama sevdigimi diyemiyorum... Ben neler cektim ask yüzünden! Sende seviyorsun anliyorum gözlerinden. Bir tek seni sevdim inan özümden. Ama sevdigimi diyemiyorum... Yakup Icik |
DUYGULARIM SENDE MAHPUS Duygularım sende mahpus Hislerim sana kelepçeli Dilimde hasret şarkısı İçimde dert nöbetleri.... Bakışların can yakıcı Bitmez bu aşkın kan davası Odam soğuk bunaltıcı Yalnız kaldım *******i... Her gün sana yazıyorum Kaderime kızıyorum Gönderdiğim mektuplara Bir kalp, bir ok, çiziyorum... Duygulara gem vurulmaz Seviyorum inan seni Satırların arasında Aşkın gel_git yakar beni... Yakup Icik |
En Büyük Sir!
' Arkadaslarim gerek dostlarim bana bunca yil hep sinir verdiler ama ben ise onlara icimden kosarak gelen neseyi verebildim ' Yakup Icik |
Figan
Bir zengin evinde, Cocuklariyla eglenirken.. Koskoca tv..ekranindan, Insanlar, Insanlari öldürüyordu... ...insan mi? insan! ...evet evet... Yok yok,adamlari öldürüyorlardi. Kadinlarda vardi. Hani var ya bizi insan diye doguran, Cennet ayaklari altinda olan.. kadinlar iste! Ben melek derim onlara. ...tanri kanat takmis cirpiniyorlardi... Ölmek ne? Ölüm ne? Ölümü ve ölmeyi bilmeyen, Yumlu yumlu avuclu, Cocuklarda vardi. Gül gibi solgun gözleri görülüyordu! ölü...ölü. Bu görüntü gündüz cekilmisti. Ciglik yagiyordu gökten. Utangac gözlerim,icime yagiyordu! Kalbimde figan... Gördüklerimden her yer, Alkirmiziydi. Kipkirmizi. Kipkizil. Kizil. Al... Zengin cocuklarida havaya, Serefe bardak kaldiriyorlardi. Güle güle. Oynaya oynaya! Ictikleri sarapti. Saraplarinin rengi, Al. Kizil. Kipkizil. Kipkirmizi. Alkirmiziydi... Ben mi? Koskoca tv.de kendimi izliyordum, Öle...öle. Ben mi? Insanlar eglenirken, Insanligimdan nefret ede ede, Kendimden nefret ediyordum! Yakup Icik |
Gel Ne Olur
Cogalan sensizligin bitimini al benden. Yoklugunun issizligi karatmakta ruhumu. Gel ne olur sessizce,sensizligime gir Varligim cogalsin,senin kalabaliginla! Yakup Icik |
Görmeden Istanbul a
Istanbul bogazda Gemi gecer El sallarim Beni görmeyen yüzlere Bir siren sesi Aci aci Icimi ezer. Martilar umursamaz beni Agitlarima sarkilariyla öter. Istanbul bogazda Gezerim gece Yalnizligim Yakamozlari süzer Akislenir rüzgarla Hayallerim bosluga. Bir duyan var Gamli kederli O da benim,beni. Istanbul bogazda Uyanir,bulurum sis Ne acimasiz Gül yüzünü göstermeyen! Vefa dost Veremedim sana Kusura kalma ISTANBUL. Yakup Icik |
Gün Var,iken
Ben sevimsiz olamam kimseye insan Tertemiz bir sevgi ile dogmusum anamdan Sen sevimsizlik düsünüyorsan cevrene eger,bosuna Tertemiz bir sevgi ile ölmek icin gün var iken... Yakup Icik |
Haber Göndermissin
Dogum günümde siir yaz diye, Haber göndermissin canim. Keyiflendim,heyecandan öldüm Hangi güzelliklerden yazayim sana? Bir aksam yasadik,yil gibi. Bir sevinc yasadik,yok gibi. Siirler yazdik asktan ikimize Ne yazsam sana güzelim baska? Bir sato icine koyayim seni Kral,in ben,sen kralice gibi; Hükmet hanlara,saraylara Ve *******in sevgilisi cobanyildizina! Yakup Icik |
İstedigimiz
bir tutam tebessümdü yüzümüze konduracagımız elele verip sevgiler dagıtacagımız dahada az bir çimdikti hatta zerresine razıydık ne istedigimizi bilmeden anlayamadan birbirimizi asıverdik suratlarımızı anlamsız boşluklarda asılı kaldık öylece samaroglanı gibi birbirimize bir hiç gibi bakakala... Yakup Icik |
Kralice gibi!
Ne olur sen baksan gözlerime,ben dalsam! Girsem kalbiyin en derinlerine,pasa gibi kurulsam Versen elime askinin yüce bayragini Sevgilerle selamlasam seni,kralice gibi! Yakup Icik |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.