www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   birbirimizi tanıyalım.......! (https://www.cakal.net/showthread.php?t=7926)

Angelus884 02-17-2006 03:54 PM

İstanbuldan Tolga .22 yaşındayım ve sevile deliler gibi aşığım :)

Karizmatix 02-21-2006 05:21 AM

ben murat sağlık memuruyum sorununuz olursa yardımcı olurum

CeReN 02-22-2006 01:28 AM

Selam arkadaslar ben Ceren London/Ontario'dan katiliyorum sizlere bayagi uzagim ama bu forumda hepinizi kisa zaman icerisinde tanima sansi bulucagima inaniyorum. beni araniza kabul edermisiniz :) etmesenizde uye oldum gec Mdr

netci_99 02-23-2006 12:36 AM

arkadaşlar bende konyadan selim hepinizi tanıdığıma memnun oldum. sitede kimin hacker bilgisi fazla bilmiyorum ama lütfen biri bana karşı makina nasıl kontrol altına alınır onu öğretsin. yeter artık birileri benim sürekli yedekleme dosyalarımı siliyor,canıma tak etti neredeyse monitörü kıracam. bir sürü siteye girdim hiçbiiri de bana anlayaacağım dilde anlatmıyor. yardım edecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum...

winnie_the_pooh 02-23-2006 06:18 PM

selam ben seda!istanbul'da okuyorum.mersnliyim...

amfibik 02-23-2006 06:21 PM

ben dunyalıyım daha önceden soledim mi bilmiom ama :P bende t.dağliyim :)

GeCeLeR 02-24-2006 12:58 AM

Alıntı:

İlk Gönderen CeReN
Selam arkadaslar ben Ceren London/Ontario'dan katiliyorum sizlere bayagi uzagim ama bu forumda hepinizi kisa zaman icerisinde tanima sansi bulucagima inaniyorum. beni araniza kabul edermisiniz :) etmesenizde uye oldum gec Mdr

niye kabul etmiyelim bizim forumumuz herkese açık ve sıacak kanlı insanlarla dolu bir forumdur...

ImmortalSouL 02-24-2006 06:44 PM

Adım Ferhat.. 24 yaşındayım .. Aslen Çok eski Azeri KökenLi oLup .. iStanbul AvcıLarda ßüyüdüm.. Daha yeni Uludağ Üni. Elektronik MühendisLiği ßölümünü ßitirdim.. inŞallah 2007 de Astek oLarak asKeriz.. ßu Arada Bateristim.. Eski AdıyLa Immortal Souls Şimdiki AdıyLa Paranoid Android Grubunda Davul çaLıyorum.. Sıkı ßir Knight Empire Ve Lineage Oyuncusuyum .. Ultimayı Zaten Yedik Bitirdik.. Diablo Desen Offf aLLahım.. Neyse:D İşte ßen :D

ßu Arada Yarışmacı ArkadaşLara ßaşarıLar diLemiyorum.. Çünkü Yarışmayı ßen Kazanıcam

TiKkY_BoY 02-26-2006 03:26 AM

ist den bakırköy ticaret lisesi son sınııf ankaralıyam forumda başkentlide varmış yeni gördüm hemşerilerimi selametle...

๏๒รєรรเ๏ภ 02-26-2006 12:58 PM

Alıntı:

İlk Gönderen ImmortalSouL
Adım Ferhat.. 24 yaşındayım .. Aslen Çok eski Azeri KökenLi oLup .. iStanbul AvcıLarda ßüyüdüm.. Daha yeni Uludağ Üni. Elektronik MühendisLiği ßölümünü ßitirdim.. inŞallah 2007 de Astek oLarak asKeriz.. ßu Arada Bateristim.. Eski AdıyLa Immortal Souls Şimdiki AdıyLa Paranoid Android Grubunda Davul çaLıyorum.. Sıkı ßir Knight Empire Ve Lineage Oyuncusuyum .. Ultimayı Zaten Yedik Bitirdik.. Diablo Desen Offf aLLahım.. Neyse:D İşte ßen :D

ßu Arada Yarışmacı ArkadaşLara ßaşarıLar diLemiyorum.. Çünkü Yarışmayı ßen Kazanıcam

vay be demek avcılarda buyudun artık avcılarda fes e yada marpuc a gider 1 nargile yaparis :) ... askerlik konusundada asteğmenliği falan sie et sen kısa dönem askerlik yap bence. derler ya en güzel askerlik en kısa askerliktir diye katılıyorum bunada ...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:09 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.