![]() |
Kardelen Çiçeğim
Unutmayı ne kadar istedimse Vazgeçemem senelerce senden Kokunu unutmak kolay mı sandın Gel de sen unut bir kere Yazılmışım baştan sana Kim silebilir kaderimi Yoktan var olmadı bu aşk Rüyalar bilir yüreğimi Sen, giderken sevgimi öksüz bırakma Yok, sonu yok sana olan aşkım bitecek sanma Kardelen çiçeğim gül biraz Neden solgun titreyişin Kardelen çiçeğim gül biraz Sona ersin bu bekleyişin. |
Kelebek Dokunuşu
Dertsiz tasasız bir ömür geçirdim diyemem Kimi zaman korkarak yaşamaya cesaret edemediğim Duygularımdan gem almış nefessiz ab-ı hayatım Hep karıncalar dolaştı durdu beynimde Doğum günlerimi hiç sormayın zaten İki dilim kek üstünde üflenmek üzere duran Belki de geçmiş yıllarımı söndürüp atmak için Bile bile kendimi erittiğim mum parçası Yaşam dediğin hep gelgitlere mahkum, Sahte ve kördüğüm alıntılar değil midir ? İşte bu sahtelikte dahi Milyarların içindeki tek gerçeklik benim Sade ve yalın sırf senin için Artık geriye bakmadan umarsızca Doğum günümü değiştiriyorum Yas tutmalarım, matemsi ağıtlarım Çoktan geçmişime göç ettiler Kuşluk vakti gördüğüm rüyanın Bana sarıldığın anda Ne kadar gerçek ne kadar sen olduğunu anladım Bakışlarında gizleyerek izlediğim Bir dokunuştur en derinimde hissettiğim Adını söylemeye korksam da Bir gün bozulur mu büyüsü diye KELEBEK DOKUNUŞU dur Bakışlarından süzülen kalbime. |
Kiralık Yaşam
Temiz kalbim sevgisizlikten muaf Her ne kadar sana gelse de tuhaf Garipseme boşuna ben böyleyim Böyle doğdum böyle yazılmış kaderim Yanlış olduğunu düşündüğün ne varsa Yanlış olduğuna inandığın yaşamsa Vazgeç ömrünü tüketmeyesin boşa Nefesini aldığın şu ömr-ü vaktinde Kiralik yaşıyorsun unutma bu bedenle Sana verebileceğim sonsuz bir aşk var Sahip çık sakın ama sakın reddetme |
Kırık Kalp
Saklambaç oynarım her gece hayalinle Karabasanım olur haberin olmaz Elim kolum bağlı tutmuyor hiçbir yerim Değer miydi harcamaya be sultan Biriktirdiğim ne varsa aldın savurdun Yel oldun içimde kasıp kavurdun Bu kadar kara kalpli olmaya Nasıl dayandı vicdansız kalbin Ağladığım *******in haddi hesabı yok Halimi görüp de acımayan yok Bir tek sigaralık ömrüm kalmış gibi Üflenip atıldım ciğerlerinden Öfkemi yenip baş edemiyorum artık Başkaları daha önemli geliyor ya İşte buna isyan ediyor damarlarımdan akan Senin yaptığın hiçbir şey canımı yakmaz da Ellere inanıp beni harcaman yok mu Gel de dayan dayanabilirsen Şimdi hep içinde bir şüphe Atılası mümkün olmayan zehirli sözler Beynini hırçınca kemirir kalbini deler geçer İşte sonunda bunu da söyledin ya “Bir daha görüşmeyelim” dedin ya Şimdi gel de kırdığın bu kalbi toparla. |
Küller Arasında
Sevdan kor bir alevse Varsın yaksın sol yanımı Sönmesin ömrümce kavursun Razıyım senle akıtsın kanımı Sözlerin acıtsa da bağrımı Tutamam öfkemi silerim Lafım geçmez yüreğime Gönlün olsun diye çeker giderim Ahlarım derya olmuş azaplarda Bilemezsin neler gördü yollarında Sensizliğin sessizliğine mahkum Öptüğün yer burnumda tüter akşamlarda Göğsümdeki kanser yarası değil Bıraktığın anıların sillesi var Her gece iner yüreğime aldırmazsın Kanımdan akan her damlada izin var Kıyametler kopuyor zavallı benimde Bir adamdım bildiğin gözlerinde Hoyratsın umurunda olmaz seninde Hissetmez misin yangınlarımı Kör olmuşsun perde inmiş taş kalbine Beni kardan adam yaptın Güneşin önüne attın Şimdi eriyorum istediğin gibi Simsiyah küller arasında kaldım. |
Masum
Ortalıkta mavi bir sessizlik dolanıyor Kulağımda fısıldanan sam yelinin sesiyle Çatlamış dudaklarımda katmersiz duygularım var Önemsizliğime aldırmadan senin için Kuramadığım hayalleri aramaktan yıldım sonunda Sabahın erken tiktaklarından rahatsız Öfkeyle uyanırken ağırlığını hisseder gözlerim İçimde yok olası mümkün olmayan sensizliğe Yeni bir günle başlıyorken fırtınalar kopar Tarifini yapamadığım boşuna tüketilmiş yıllarda Kaybolan bir seni bulamayacak kadar bi haldeyim Yüreğimde açmaya özlemi olan bahar dallarından Çok ama çok uzaklarda kalan Çöle dönmüş kıraç bir kalbin emanetindeyim. Dünden değil ben bugünden eskidim sana Sanki çok ağır geldi bu hasretlik bana Hüznü de var baharın neşesi de Serbest makamda raks eder hazan mevsiminde Gönlüne bir parmak bal çaladursun Çocukluk düşlerimi görürüm her kar tanesinde. |
Ne Çıkar
Gözümden damlalar düşer yavaş yavaş Gönül yanlış yollar da ne çıkar Sönmüş alev yakar yine içim sarhoş Ne söylesem hep bom boş. Senelerdir uğraştım yalvardım Olur, olmaz kandırdın aldattın. Sonum olmaz sandım İnanıp hep yandım Yalan olsun sevsen bir gün Ne çıkar! Gönül hep aldanmış İnanıp hep yanmış Yalan olsun sevsen Ne çıkar! |
Ölsün Aşk
Sessizliğe bir ses ver endamınla Dile gelsin gecenin ürkek karanlığı Bir damla yağmur ol toprağa Canlansın yeşillerin aşk kokan fidanlığı Bir kanat çırp korkmadan Barış’ a Dinlensin yüreğinin yorgun firtınaları Ömrümü teklif ederken sana hiç düşünmeden Sevmelisin demiştim son kez en derininden Bu hoyratlığı kalbin nasıl kaldırıyorsa Vurdumduymaz olmaya nasıl cesaret ediyorsa Bir adım atmaya bu kadar korkuyorsa Varsın ölsün aşk ölsün senden sonra |
Ömrüm Senin
Onca yaşam kavgasından Sonra beni bırakmaya hakkın yok Son sözümü söylemedim Bu laflara karnım tok Her dediğin söze kandım, İnandım Meğer yalancının biriymiş, aldandım Sonunda yine sana bağlandım ,yanıldım… Sen ve ben hani olamazdık birlikte Yalan yanlış yaşandı herşey gizlice Bırak gitsin gönlün sevsin kendince Kalbim senin, ömrüm senin olsun… |
Prenses
Ey melek yüzlü gülen gözlü prensesim!! Neden bu kadar uzun sürdü yolculuğun Nerelerdeydin seni az mı bekledim Nihayet sonunda ben de muradıma erdim Cam kırığı dolu kalbimde Kuş tüyünden bir mekan ayırdım senin için Sızlayan yerimden seviyorum seni Ne yapayım çok hasar gördü kendisi Kabul edersen eğer böyle beni Başıma taç olursun değişir güneşin rengi Gözlerini göremediğim her dakika Ellerini tutamadığım her an da İnan kahır zamanlarıdır yokluğunda Seni özlemekten bile canım acıyorsa Ölene kadar seni ...... Yalnız seni seveceğimi bileceksin nasıl olsa Artık tüm mısralarımda sen varsın PRENSES imsin seni üzenler haline yansın. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.