![]() |
Ne Gam...
Gün bitti bitiyor Hava kararmış Hava yağmurluymuş Hava soğukmuş Mevsim kışmış Ne gam, ne gam... Kararsın,yağsın,soğusun... Ne olursa olsun... Bende 4 mevsim bahar ... Bende 4 mevsim güneş... Yüzüm ve gözüm güleç Yürekte her dem tek mevsim var... |
Özlem
Özlem - bu filmin adı Sonsuz özlem Kavuşmalar Antraklarda mümkün Ayrılmalar, terin kurumadan Tenine doyamadan Hep antraklarda Bir iki kelam konuşamadan ışıklar söner, gong çalar Sonra filmin devamı Bitmeyecek gibi bu film Özlem,yine özlem,yine özlem... |
Sakız,Saç,Hayat
Ey Hayat! Sen! Sakız yapışmış bir tutam saçsın! Öylesi bulaşık, karışık, dolaşık, Açılmazsın Kestirip de atsam,budasam mı Sakızlı tellerini? Korudukça ben Bendeki köklerini Sen, nasılsa yeniden uzarsın... |
Sol Yanım
Sol ayağım basmaz oldu Sol elim tutmaz Sol gözüm görmez oldu Sol kulak sağır Nabzım yüzyirmiye vurdu Bir türlü düşmez Bir haller oldu bana Böyle bir haller Kalbimi aldın alalı Son yanım yangın Yandığına yanmıyorum Dumanı tütsün Sol yanım sende kalsın Gönlümden koptu Sağ yanım bende kalsın O bana yeter Bilesin istedim Ki böyledir ahval |
Yalnızlık
Biri olsa da, yürüse şimdi Tıkır tıkır Çay hazır dese Kahkaha atsa Kızsa, bağırsa Sofra da bir tabak daha olsa Üstümü örtse, uyurken açılmışsa Geldiğimde zili çalsam Kapıyı açan olsa Oysa çıt yok Duyduğum kendi sesim Kendi kahkaham bu duyduğum Soframda Yanlız bir tabak Tek başına gülünmüyor Ağlanabiliyor ancak |
Yar,senin canın sağolsun...
Seni unutulmaya yatırıyorum Gönül mahzenimde uyutuyorum Bir şarap gibi yıllanıyorsun Tadın, rengin, kokun Ne Öküzgözü ne Kalecikkarası Kuytuda kanıyor Deli Gönlün yarası Heryerim Kırmızıya çalıyor İçerim şarabi kırmızı Gönül kadehlerinde Oltasında çakırkeyifliğin Nedenli nedensiz neşelenirim Dıştan görünmez İçlerim köşelerim Kuytudaki mahzenlerim Kavuşmak hayal Biliyorum Kavuşamasak da ne çıkar? Olsun... Unutamıyorum, unutulmuyorsun... Sen Bilmiyorsun Sen de bilme herşeyi, yar Bu da sırrım olsun... Şarapların bana yadigar Senin Canın Sağolsun... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.