![]() |
SeSSiZlİk İsTiYoRuM...
sessizlik istiyorum sadece seninle olmak hayat bana çok zor geliyor anlamıyorummm hata benim biliyorum ama sensiz yapamıyorum ne olur dön bana sensizlik çok zor oldu yaşama sewincim soldu hayatımın anlamı sensin dön bebeğimmm olmuyor denedm ama sensiz bir hiçim sen benim tek warlığım tek sewgilim gel gitme... bebeğim bni terketme ölürüm sensiz beni bir köşeye itme sen istedn ama snsz bir hiçim bebeğim bebeğim ne olur bırakıp gitme... |
haketmedm seni...
biliyorum çok hatalıyım sana bu yalnışı baştan yaptım beni sewdin değerinin bilemedim aslında ben seni hiç haketmedim.. ne olur bir söz söyle yüsüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle... hiç sewmedim de kırılmadım de sensizde hayatı yaşarım deee.. hiç ağlamam de şaşırmadım de seni şimdiden bile unuttum de... ne olur bir söz söyle yüzüme bakma öyle suskunluğun yakar beni karşımda durma öyle... |
__İmkansızı Sevdik__...
Her güne unutacağım diye başlıyorum Her gece yatağımda ne yapacağım allahım Onsuz diye ağlıyorum... Sen sabah doğan güneşim; Gece çıkan ayım; Her gece dünyamı aydınlatan yıldızım; Hayattaki tek umudumdun.. Sen gözlerime ağlamayı unutturan En ufak şeylerle mutlu olmayı öğreten Hayatımı cennete çeviren adamdın... Şimdi çok uzaklardasın Aslında elimi uzatsam tutabilrim; Ama hayat o kadar acımasız ki; Sen bu kadar yakınımdayken İmkansız bi aşk oldun benim için... Hep bi umut be |
seni seviorum...
ne yapıyım sensiz günü, ne yapıyım doğan güneşi, ******* her gün daha da uzarken, sensizlik canımı her gün daha çok yakarken.. ne sözler yeter seni ne kadar çok sevdiğimi anlkatmaya, ne de gözler... geçen her dakika , her sanie seni daha da çok seviorum sevdikçe umudumu yitirorum dibe vurdum artık dayanamıyorum... başkasını sevdiğini bile bile seni çok ama çok seviorum içimdeki tükenmeyen sevginle beraber yavaş yavaş yok oluyorum. göz yaşlarım içime doru akıyor, ve ben boğuluy |
SensizLiq...
Senden ayrıLdığım günden beri ELLerimi açıp beqLiyorum seni Ne oLur geri dön bana Seviyorum seni anLasana İçimdeqi en derin yara Zehir ediyor günLeri bana Lanet oLsun artıq aşka İçiyorum her gecem birbaşka KörükLenmişim unutuLmaz bir aşka... |
gece...
!!kendimi zamana bırakıyorum hayatım gözlerimin önünde kayıp giderken ben gözlerine sığınıorum sevgim beni ummadığım bir bataklığa sürüklerken ben sana ve senin sevgine bağlanıyorum sevgi kolay aşk kolay derken bana aşkı öğrettin dayanacağım bir duvar yokken ben dayanacak bir sevgi arıyorum gözlerini gördüğüm an sana aşık oluyorum avuçlarımın içi kanarken gözlerimden soğuk yaşlar akıyor bedenim sana sarılmaya muhtaç kalmışken ben senin gitmeni izliyorumm... gece üstüne karanlık |
acımasız hayat...
bir gün hayatın bütün güzelliklerinden vaz geçip. Sessiz sedasız ölmek istersen yanıma gel. Yanıma gel ki sensizliğin ölüm olduğunu sana göstereyim. intikam |
BU ŞEHİR...
Olmuyor birtanem sensiz Buralar suskun Bu şehir bana küskün Ağaçlar bile ayrılığımıza ağlıyor Bak kuşlar bile uçmuyor Bana verdiğin kırmızı gülde soldu Odamda bana küsmüş Duvarlar üstüme üstüme geliyor Yokluğun kalbimi parçalıyor Sensiz olmuyor işte birtanem olmuyor Ne olur anla artık dön geri Bu şehir beni öldürüyor |
Ölmek ,...
Sevmek Kolay Olsaydi Gercek Sevgiyi Herkes Sevebilirdi Unutmak Kolay Olsaydi Çoktan UnutmuŞ Olacaktim KavuŞmak Kolay Olsaydi Ferhat Şİrİn İne KavuŞmuŞ Olacakti ÖlÜm , Ölmek ÇÖzÜm Olsaydi Ben Çoktan Hasretİnle ÖlmÜŞ Olacaktim ... Asİ Firtina |
BİTİRDİN BENİ...
bir gün göçecegim bu dünyadan günahım varsa çekecegim cezamı ben konuşmasamda ellerim konuşacak onu sardı diye ardından gözlerim dile gelecek ondan başkasına bakmadı diye ve sırayı kalbim alacak bir vefasızın yüzüne beni sızlattı diye bende seni şikayet edecegim beni eritti beni mah vetti diye asla affetmiyecegim seni ama asla aşkıma karşılık vermedi diye |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.