![]() |
seni unutmadım ben
unutamam asla sen benim ölümsüzümsün sen ilk we son aşkımsın nolur sana olan bu sewdamı bana çok görme seni sewdiğimi binlerce kez söyledim ama.. sen reddettin her defa görmek istemedin senin için yanan kalbimi oysa ben hep seninleydim iyi anında kötü anında istemedin beni bi kere sewdiğim demedin bitanem nolur artık nolur seni ölesiye sewiyorumm |
Önüne gelenı degil,ugruna öglenii SEV...
Sana bakana degil,sana tapanı SEV.... Yüzüne güleni degil,arkandan aglayanı SEV... Seversen sev ama temiz kalbinle SEV... AYŞEEM |
Sensizligi susturdum,seni dinliyorum...
Yıldızları sondurdum,gözlerini izliyorum... Dünya'yı durdum seni yaşıyorum... Seni düşündükce daha cok ÖZLUYORUM.... AYSEEEM |
biraz sevinç,biraz hüzün.
hayat işte,sevmeler,yalvarmalr o aşk işte. şirin,şeker,tatlı O SENSİN İŞTE... seni özleyen biri: O BENİM İŞTE... |
Söylenmeyen sözlerin ağırlığı, demir balyalar gibi çöktü
yüreğime...Bir yanardağ misali gönül dağım! Hani bazen diyorum ki patlasa bu yanardağ!... Dökse içindeki her şeyi dışarı!... Boşalsa!... Rahatlasa artık!... Sonra duruyorum... Sonra susuyorum... İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime.... "Yan!" diyorum içime!... "Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!..." Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.." |
GÖnlÜm Hep Yaralidir
Neden Bİlmİyorum Yar Bana Neler Oldu Bu Hasret Benİm Sonum Oldu BÜlbÜl GÜle Hasret Kaldi AŞk Şarabina Menfulu Oldu Özlem Nerden De Çikti Sen Ey Özlem Ben Sensİz KalmiŞim Feryat Ederİm Senİ GÖrmeden ÖlÜrsem GÖzÜm AÇik Gİderİm Sevgİlİm...................... |
yokluğunda
düştün,hayaldin benim için bilmiyorum belkide hasretini azda olsa unutmak için ama zamanla arttı özlemin ne düşün yetti nede hayalin |
Gİdİyorsun Yİne SevdİĞİm
Sankİ Gerİ DÖnmeyekmİŞsİn Gİbİ VedalaŞtiĞimiz Yerde Beklİyorum Sankİ Kendİmden Gİzlİ SuskunluĞuna Verİyorum Bunca Çekİlen Acinin Sebebİnİ ÖmÜr Boyu Benİm Olacaktin Hanİ Beraber YaŞlanip Beraber Ölecektİk Hanİ Beraber AĞlayip Beraber SÖnecektİk Hanİ SevdİĞİm Tutmadin Vaatlerİnİ Ama Ben Unutamadim O GÖzlerİnİ İspata Gerek Kalbİmde DÜĞÜmlendİ Yoklugunun Issiz *******İ Bİr DÜŞ Gİbİ Susmana Gerek Yok Bİtİrdİnmİ AŞkimizi Bİr HİÇ Gİbİ Nede |
Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım
Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gec |
En mutlu günde ayrılır senden
En mutlu günde küsersin hayata Her şey güzelken biter zaten Ve her son davet eder bir günaha İnsan ölmek ister sahiden Yada isyanla başlar her sabaha. Bir ayrılık kalır geriye Dönmeyecek bilirsin. Bir hasret kalır sana hediye! Ömür boyu çekersin. Dalıp gidersin maziye Ömrü ziyan edersin.... |
Anna!Hayat daha çok incitecek seni
Hayli dertli zannedeceksin kendini Oysa hepsi bitecek görünce beni Tutuklu dilin çözülür o zaman Her şeyi itiraf edersin bir an Sana demiştim ya: Sabaha kadar dinlerim inan. Beni akşama yakın bekle Anna Çünkü güneş batarken renklenir gökyüzü Hem geceyi yaşarız hem de gündüzü Ve o ikisi bir bütündür o zaman İkimiz gibi... LİSE YILLARI "O BENİM YARIM SEVDAM" |
Ah!Dargın geçiyorum güzelim sokakları
Düşündükçe el aldı diye al yanakları Ve bir fırtına kopuyor bilmem ki nedir Saikalar vursa da gönlüm yine sendedir Ki yağmur yağardı saikaların ardından Ki gönlümü sel aldı şimdi göz yaşlarımdan Eskisi gibi değildi sokaklar nedense Belki de maziye ağlıyor her ne dildense Bu sokaklardan sanki hep kötüler yürümüş Kaldırımla evleri kasvet rengi bürümüş Oysa ev aynı ev;kaldırım aynı kaldırım Bir sen varsın aslında yokluğuyla yandığım. "Yemin |
Sevdim seni bir kere,
Vazgeçmem ölsem bile Sen ne söylersen söyle, Bu aşk bitmez bunu belle. Seni düşündüm yine bu gece, Anldım geçmiyor sensiz gece, Yokluğun vuruyor beni derde, Bu aşk bitmez bunu belle. Sakın başkasını arama, Bırakmam seni anlasana, Yapsanda türlü numara, Bu aşk bitmez bunu belle. İstediğini yapmadım mı? Sana bakanları harcamadım mı? Senin için ölümü göze almadım mı? Bu aşk bitmez bunu belle. |
Ne para ne pul;ne kat ne de yat
Seni sevmekten ibaret hayat. Bir gün herkesi başından at Ve bana her şeyi anlat. Sabahlara kadar dinlerim Anna. Ama ne olur çabuk ol Anna Çünkü ölüm hayat kadar yakın bana Ve hayat neler vaadeder insana Sen ona inanma, Bende yalan yok Anna... |
İnsan bir kez sever Anna,
Daha önceleri sevdiğini zanneder. Anlamadan yenik düşersin zamana Mutluluklar bir bir firar eder. Ve insan bir kez sever Anna Aklını başından alırcasına İçmekten ötedir sevmek; Ölesiye sarhoş olurcasına. İnsan bir kez ölmez Anna Defalarca kahreder kendisini Bazen kabuslar dolar rüyana Bir an olsun uytumaz seni. Ve insan bir kez ölmez Anna Yaşamla ölüm arasında kalırsın, Lanet edersin zamana Dayanamaz ağlarsın. Ve ben bende değilim Anna Yine seni bek |
gözlerimin önündeki kara perdeden bile kurtuluyorlar. Tırmanıyorlar o
basit kumaştan ,geliyorlar karşıma yalvarırcasına bakıyorlar bana kalplerını gizleyerek.geçin sizde içeri girin diyorum. yüzleri ışıkla belirmeye başlıyor.belirleştikçe hersey sevgisizliğin, kinin yaraları açılıyor yüzüme. öyle şiddetli ki darbeleri onlar gidince izlerinden kurtulamıyorumç.söz veriyorum kendme geçmeyecek kimse bu perdeden; Ama sevgı arıyorum gene izin veriyorum. yalnızca bildiğim tek sey benim gözlerimle onlar |
sen ,yine sen ,hep sen
nereye baksam sen varsın şiirde ,şarkıda ,resimde bu kadar sende ,sensizim şimdi bende söyle yarim şimdi sen nerdesin |
şiir yazmak istedim bu akşam sana
bir özlem vardı yanlız aklımda sen vardın her dakikamda duyarmısın sesimi cok uzaklardan |
al kalbim senin,senin olsun
ister saklar ister öldürürsün bilki yanlız sen varsın vur aşkım vur kalbim parcalansın sensiz bu hayat olmaz olsun |
unutmak istemiyorum seni,
Unutmak istemiyorum o güzel yüzünü, Alışmak çok zor geliyor bana, Sensiz yaşamak her günümü... Sende sevseydin keşke beni, Görmeseydim bu kötü anları, Anlarsın beni ilerde belki, Senin için akan gözyaşlarımı... Hayat boş geliyor sensiz bana, Yaşama gayem biricik aşkım, Seni sevmiyorum dedin ya bana, İşte o an kalbimden vuruldum... İlk defa gönlümü verdim birisine, İlk defa sevdim birisini böyle delicesine, Keşke o an ölseydimde, Yaşamasaydım böyle s |
Çok İstedİler Ama Bu Kalbİ Sana Sakladim BİrgÜn Gelİr Alirsin Dİye
Gelmedİn Yada Gelemedİn.sonsuza Dek Bende Kalamazdiya BÜrgÜn Bİrİ Geldİ Ve Çaldi Onu Benden Manİ Olamadim ÇÜnkİ Sana Çok Benzİyordu GÖzlerİ, GÜlÜŞÜ Ve BakiŞlari Ayni Sendİ.alamadim Ondan Kendİmİ Ve HerŞeyİmİ Verdİm Senİn Yerİne Bİrİnİ BulmuŞtum Artik Bİrazda Olsa Acim Dİnecek YÜzÜm GÜlecektİ GÜzel BaŞladi HerŞey İlk GÜn Heyecaniydi Ama O DeĞİl Sankİ Sen Varsin KarŞimda Ellerİnİ Bİle TutuŞum Ayniydi GİdİŞİnle EzberledİĞİm Şarki |
Ben Bu DÜnyayi Anlayamadim,
Neydİ Bu TelaŞ,bu KaciŞ? Sen Degİlmİydİn DÜnyaya Kanan? Ben Degİlmİydİm Aski Arayan,aŞİkar........................... Sevgİlerİmle TÜm Dostlara......yanlizligima....İÇİmde Bulundurgum Manevİ Ask_a..... |
Bu Gece İÇİmdekİ Hasretİnle Sokaklara Firladim.
Senİ Ariyordum Yar, O İÇİmİ Tİtretdİgİn Bakislari. Ama Yoktun! Her Sokak Sen Kokuyordu Yar... Senİ Öyle Özledİmkİ YÜregİm Bİle Hayret Etdİ Yakarisima. YÜregİm Degİlmİydİ İsyan Edİp Aska KÜsen Senden Nefret Eden. Ama Olmadi.. Yİne Yenİldİ Askina, Yİne Buruk YÜregİm Yİne Acili Yİne Sensİz... Sen Olmasanda Yanimda YÜregİm Askinla... |
günler bende kalıyor,
*******se sana dair güzel. zamanı kovalamak, marifet sayılıyor sende güneşi hapetsetmek, ben ise dağ yanlızlığı, güneşin battığı yerde. bölüşmek bir yudum sigarayı, rüzgarında hayatın. öldüresiye içmek, tadında güzeldir yanlızlık. adı efkar, sen çıka gelmezsen, hüzünlerime, hüzünlenirim doğduğum yerde, şehir kararıyor,ben yanıyorum sokaklarda, ateş böcekleriyle, bir çocuk daha kayboluyor, tükeniyiyorum. azaltılmış sevgilerde. sana nasıl yazsam bilmiyo |
RÜyamda GÖrdÜm Senİ Yİne
Senİn Hayatta OlduĞu Zamanlar Gİbİ Hanİ Hep Benİ İzlerdİn Ya Farkettİrmeden Benİ Korurdun Ya Hanİ Şu Kocaman Şehİrde Yanimda Olamazdin Ama Yanimda Gezerdİn Ya Benİ Sensİz BiraktiĞin GÜnden Berİ Sadece Ben Hatiralarini Koruyabİlİyorum Sana O Kadar Yakin Olmak Bİr Okadarda Uzak Olamk Artik AĞladiĞimda Benİ Susturan Bİr Babam Yok Sen Acilarima Merhem Olurdun Sen Benİ Her Şeyden Sakinirdin Ve Bana GÖzÜm Derdİn GÖzlerİnİn İÇİnde HÜzÜn İastemezdİn Pekİ Neden Neden |
Karşımda selam veriyor ölüm bana
Uzaklardan koşup gelmiş yardımıma Seninle tanıştığımız bu sokakta, Aşkıma ölüm bile ağlamakta. Lanetler olsun alnımdaki yazıya. Hangi suçumun karşılığı bu ceza. Kalbimi söküp atsam Acılarım diner mi acaba? Günün her batışı başlangıçtır bana Eğlence için davetiye çıkar acılarıma Kara kubbenin altında saatlerce Boyun eğiyorum yalnızlıklarıma. Dayanılmaz bir sızı damarlarımda, Kanım kalbimden geçiyor nede olsa Çaresiz derdime sadece ben değil, |
yok artık başımda aşkın belası
bir izin kalmadı kurduğun düşten kapandı gönlümde sevda yarası unut diyordun ya unuttum işte sensizde düşermiş takvimden günler zorlasanda anmaz adını diller gideni sanmaki bu gönül özler unut diyordun ya unuttum işte uzaklaştı gönlüm her hatırandan kalmadı senden bir iz geçen zamandan çoktan küle döndü alevli yanam unut diyordun ya unuttum işte |
Seni işliyorum sensiz *******ime,
Kapatıyorum gözlerimi gül yüzün hayalimde, Sen varsın daldığım,baktığım,yaşadığım her yerde, Aşığım bebeğim seni yazmışım şu deli gönlüme, Sevmek zor iş güzelim her deli kanlı sevemez, Şu deli gönül her güzeli sevemez, Sevdim seni deliler gibi gönül ferman dinlemez, Bir kere gülüşüne dağları yıkarım engellenemez sana sevdam, Buğdaylar saçların,denizler gözlerin, Uçurumun kenarında ellerini bekliyor ellerim, Duy artık sesimi sırıl sıklam aşık sana yür |
dermansız derde tutulursun
seversin sonunda unutulursun mey'lerde bulrsun çareyi talihine kızarsın umutlara sarılırsın sevemite sevilmemiş bir aşk mahkumuyum sevda yolunda ezilmi yüreginden vurulmuş hayinin kuluyum..... |
herşey bana seni hatırlatır unutmak isterken,
unutamam hep o gözlerin karşımdayken, bazen sıcak bazen ise gönülden gelirsin, herşey seni hatırlatır bana yeniden, geri dön geri dön..................... neolur geri dönnn |
Zaman Daralip Gİdİyor
EylÜl Ayinin Ortasindayiz Yerden Yere Vuruyor RÜzgar Narİn Bİr GÜlÜcÜkle Çikiyorsun KarŞima En Derİnden Kalbİmİ Vurup Gİrİyorsun PİŞman Olmadan Senİ Sevİyorum. Mayis Ayi Gelİyor En Çok ÜzÜlen Ben Oluyorum HÜzÜnle Yazin GeÇmesİnİ Beklİyorum Malasef Zaman Duruyor Engİn Bİr Mevsİm Vuruyor Tam Ortasindan Kalbİmİn. Cevher Verseler DeĞİŞmem En SevdİĞİmİ Yanİ Senİ! Mazlum Bİr Hayat YaŞasam Da İyİleŞtİrmeye ÇaliŞirim Kendİmİ Levrek Levrek Olsada |
Eller almasın seni benden.
Muradıma ermeden ayrılamam senden Razıyım alsınlar bu canı bu bedenden Eski olmayacak aşkımız sen gitmezsen Lütfen sevgilim lütfen ayrılma benden İnan seni çok seviyorum sende beni seviyormusun? Feryat ediyorum ALLAH'IMA senden önce alsın bu canı bu bedenden!!!!!!!!!!!! |
gurbet eller o kadar agır geldiki bana
kimse yoktu yanımda herkez bir kenarda halime soran olmadı bu gurbet yolunda yanlız başıma kaldım odamda gözyaşlarm dinmiyor aglıyorum ilk defa yanlızlıgı hissettim hayatta meger küçük şeyler bile yanlızlıgı paylaşıyomuş yeni farkına vardım annem sabahlar olmadı burda seni düşünmekten agır geldi bana gurbet eller düşünce doldu kafam özlem doldu yüregim yandı kalbimm yandı tutuştu yoktunuz yanımda yoktunuz hayat şimdi başlamış be annem şimdi ......... |
Ben ki korkmam derdim ne olursa...
ne olursa kaldırım,gelirim üstesinden sanırdım.. oysaki bilmiyormuşum.. tanımıyormuşum seni... her kelimede ,her cumlede; üzülür mü kızar mı düşünmek nedir bilir misin... her aldıgın nefeste seni düşünmek nedir bilirmisin.. hele özlemek varsa bide ... sen kendini özleyebilir misin? sanmam!!! öle olsa korkularımı bilirdin.. bilirdin her kelimeye esir olmayı... binlerce kez düşünmeyi üstünde... bilirdin... şimdi ilk defa titiyor benim bacaklarım.. |
sevme yüregim sevme
kimseyi sevme gittin sevdiğim gitme diyemedim tutamadım elinden gel diyemedim beni bırakma gitme diyemedim gelseydim belki vazgeçerdin geri dönerdin bana bu kadar kör oldu gözlerim görmüyor senden başka gel gitme diyemedim kara gözlüm deliye döndünm senden sıonra çok acılar çaktim senin ugruna bırakma gel be kara gözlüm seni unutmak ancak mezarda biter bilki bu yürrek senin için attar gel be kara gözlüm gitme gitme nolur dön geri .... |
Olmayan Sevgİnde Bİttİ YÜregİİmde,
HerŞeyİnle Bİr HayalmİŞsİn Çocuk Kalbİmde HİÇ Bİr Hayalİn GerÇek Olmadigini Anladim Senİ Sevİnce. Hayalİnle Beslendİm Aylarca Sayende, DostÇa Bakmamaliydin Senİ Seven GÖzlerİme. DÖkÜlen GÖzyaŞlarim Var Şİmdİ Gerİde. DÜnydakİ Tek GerÇekse HerŞeyİn Bİttİgİ, Yalan Hayallerİmİnde Sona Erdİgİ. Şİmdİ Ensİz Ecelİm Kapida, Hangİ KÖŞeyİ DÖnsem Sonsuzluk Var KarŞimda. ÇÜnkÜ BaŞkasininsin HİÇ Benİm Olmucaksin, Tek SuÇlu Benİm ÇÜnkÜ Senİ Ben Sevdİm. Delİ RÜzgar |
bak. işte ağlıyorum senin için
kalbimi dökerken mısralara seni düşünürdüm her satırda ve gözyaşımla süsledim şiirimi sensizliğin sabahın da an ve an sen vardın aklımda bak. işte kandamlıyoryüreğimden kalbimden dökülen mısralara senin sevgin iğileştirecekkalbimi ama gelmişse ecel bilki sevginde yetmez sevgilim taktiri ilahi... ama yinede sonkez görmek isterdim seni özlem için de gitmemek için son kez dalmak isterdim gözlerine o masmavi denizin derinliğine son kezde olsa duy |
Beni bana sor
Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Sor beni güne sor Yanki'nin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kiyamadi asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alisamadim... Belki çalisamadim dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence? Her acinin bir bedeli var Ama her tarafin bedeninle dolu Barisik degilim günlere sayende Her biri baska bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yildizlar sahit düslerime |
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda
anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde anladım. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen hergün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım... Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmek,ağlayan |
hayat
Hayat, skor tabelası tutmak değildir. Kaç arkadaşınız olduğu ya da kaçının sizi arkadaş kabul ettiği değildir. Bu hafta sonu için planlarınızın olması değildir. Hafta sonu yalnız olmanız da değildir. Hayat, şu sıralar sevgilinizin olması değildir. Geçmişte kaç sevgilinizin olduğu da değildir. Bugüne kadar hiç sevgilinizin olmaması da değildir. Sizi kimin öptüğü değildir Hayat, ailenizin serveti değildir. Hangi okula gittiğiniz değildir. Ne kadar güzel ya da çirkin olduğunuz değildi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.