![]() |
Ağlıyorum Gül Ağlıyorum
Senin sevdan uğrunda, aklıma ne gelirse, yazıyorum, Ben sana çok yaklaştım, uzaklaştım şimdi yanıyorum, Yolun sonu çıkmaz biliyor bunun için şiirler yazıyorum, Sadece şiirmi yazıyorum, ağlıyorum be Gül ağlıyorum... Yusuf Önder Bahçeci |
Ağlıyorum Kaderime
Seni benim gibi seven, Seven varsa beri gelsin, Seni sevdim oldun elin, Ağlıyorum kaderime. Ağlama sen deme bana, Ben yanmışım sana sana, Seni sevdim sözüm sana, Ağlıyorum kaderime. Seni gördüm, seni sevdim, Sana güller, güller verdim, Bir demedin seni sevdim, Ağlıyorum kaderime. Seni sevdim, derdim derin, Ah çekerim derin derin, Şimdi nasıl nasıl edim, Ağlıyorum kaderime....... Yusuf Önder Bahçeci |
Ağlıyorum Sevdiğim Ne Var Görsene
Ben getirdim oraya Halam Oğlunu, O oynadı bana bil bu kalleş oyunu, Soyu benim değil ha kalleş soyunu, Biliyorum sevdiğim sende bilsene. Kalleşlerin yanımda yeri hiç olmaz, Bu kalleşler kalleştir ucu bulunmaz, Kaç tane kız sever bıkıp, usanmaz, Biliyorum sevdiğim sende bilsene. Kerkenez kuşu gibidir duruşu onun, İçten pazarlıklı soysuzun adını duyun, Seni sevdim yerine kimleri koyum, Ölüyorum sevdiğim, ne var bilsene. Senden başka kimseyi sevmedim, Ben sana gönül verdim diyemedim, Yıllardır ağladım ben hiç gülmedim, Ağlıyorum sevdiğim ne var görsene... Yusuf Önder Bahçeci |
Ağlıyorum Yağmur Gibi
Ağlıyorum gözlerimde yaşlar yağmur gibi, Yanıyorum, kâlbimde ki ateşin, tandır gibi, Soluyorum, bahçeden kopartılan, gül gibi, Ağlıyorum gözlerimde yaşlar yağmur gibi. Seni görmeseydim başka görürmüydüm, O da, senin gibi edermiydi ki bilirmiydim, Ben sadece seni sevdim deli, divaneyim, Ağlıyorum gözlerimde yaşlar yağmur gibi. Gözlerimde ki yaşlar yağmurlar la başlar, Ah o gözler yok mu seven kâlbimi haşlar, Dost sandığım dostlarım, gülleriyle taşlar, Ağlıyorum gözlerimde yaşlar yağmur gibi. Yusuf Önder Bahçeci |
Ağlıyorum...
Bir tenhada görsem seni, Gözlerinden bilsem seni, Verem ettin beni beni, Senin için ağlıyorum. Şimdi elimde bir resim, Bir türlü duyuramam sesim, Seni nasıl sevdim sevdim, Senin için ağlıyorum.... Çok sevdim de diyemedim, Gözüm yaşlı silemedim, Başka birşey dilemedim, Senin için ağlıyorum. Yusuf Önder Bahçeci |
Ağzından Bir Güzel Söz Çıkmasın Emi
Beni senden ayrı zannetme sakın, Beni gördüğün anda tavrını takın, Aman bir pot kırma aman ha sakın, Ağzından güzel bir söz çıkmasın emi. Birazda ben sitem edeyim olurmu, Ben senden ayrıyım kader olurmu, Gözlerinde her gün yaşlar olurmu, Ağzından güzel bir söz çıkmasın emi. Ne kadar ketummuşsun pes doğrusu, Senden bana gelmez bir ses doğrusu, İçinde kalan duygular heves doğrusu, Ağzından güzel bir söz çıkmasın emi. Erkeğim yalvaramam gururum vardır, Gözlerim gülse bile kalbimiz hardır, Yalan Dünya bu haliyle bizlere dardır, Ağzından güzel bir söz çıkmasın emi.... Yusuf Önder Bahçeci |
Ah Bilebilsem
Seni benden, tehditle ayırdıklarını, ah bilebilsem, Bu Dünya'yı başlarına yıkarım be yıkarım desem, Senden bana, bir kıvılcım gelmez, gelse desem, Seni benden, tehditle ayırdıklarını, ah bilebilsem, Bu Dünya'yı başlarına yıkarım be yıkarım desem... Yusuf Önder Bahçeci |
Ah Bilecektim...
Ben bilecektimde, sen gidecektin, Seviyorum desem, cân verecektin, Önce beni belki, biraz incitecektin, Ben bilecektimde, sen gidecektin. Anladın değil mi şimdi gerçekleri, Gördün değil mi, Önder'e ettikleri, Hırsımdan ağlarım yalan dedikleri, Ben bilecektim de sen gidecektin... Yusuf Önder Bahçeci |
Ah Bilseydin
Suskunluğunla yıktın beni söyleseydin, Seni daha fazla severdim dinleseydin, Derdine derman olurdum ah bilseydin, Suskunluğunla yıktın beni söyleseydin, Seni daha fazla severdim dinleseydin... Yusuf Önder Bahçeci |
Ah Bursa...
Ah Bursa Yeşil Bursa diyorum, Bursa denilince, ben eriyorum, Arada bir, Bursa'ya geliyorum, Ah Bursa Yeşil Bursa diyorum, Geç Osmangazi'den Yıldırım'a, Soğukta sıcakta olsun aldırma, Sen zalimsen düşeni kaldırma, Bursa denilince, ben eriyorum. Bursa ipekten yeşili var alı var, Emir Sultan'da ediliyor dualar, Sevdin olmadıysa, Allah'ın var, Bursa denilince, ben eriyorum. Ah Bursa Yeşil Bursa diyorum, Bursa sokaklarında geziyorum, Esen rüzgarda seni seziyorum, Bursa denilince, ben eriyorum... Yusuf Önder Bahçeci |
Ah Çekiyorum
Uzayıp giden yollarına bakıyorum, sigara yakıyorum, Dumanını her savurduğumda derin bir ah çekiyorum, Seni bir an olsun unutmadım Allah'ıma yalvarıyorum, Uzayıp giden yollarına bakıyorum, sigara yakıyorum... Yusuf Önder Bahçeci |
Aheste Aheste...
Ne de güzel gidiyorduk böyle aheste aheste, Şimdi cân kuşumuz esir sanki demir kafeste, Eğer bilmiyorsan bil, adını derim son nefeste, Ne de güzel gidiyorduk böyle aheste aheste, Alma mazlumların ahını çıkar aheste aheste, Kimi aç gezer kimilerinde para deste deste, Dedim ya, senin adını söylerim, son nefeste, Ne de güzel gidiyorduk böyle aheste aheste... Yusuf Önder Bahçeci |
Ahım Çıkar
Seni seven kâlbimde hâr, dilimde ahû zar, İşte ayrılık acısı bir yiğidi böyle, böyle yıkar, Sen hiç üzülme be ahım bir yerlerden çıkar, Seni seven kâlbimde hâr, dilimde ahû zar... Yusuf Önder Bahçeci |
Âhım İle Vâhım
Vallahi, seni benim için yaratmıştı Allah'ım, Ölene dek sürecek, sensiz, ahım ile vahım, Sensiz geçen *******de çekerim eyvahım, Vallahi, seni benim için yaratmıştı Allah'ım, Ölene dek sürecek, sensiz, ahım ile vahım... Yusuf Önder Bahçeci |
Âhımı Aldılar...
Bir kelebek gibi narindin seni kaçırdılar, Bir çam fidanı gibiydim dalları budadılar, Onlar iflah olamazlar çünkü âhımı aldılar, Bir kelebek gibi narindin seni kaçırdılar. Böyleleri çok zor cân verirler iyi bilirim, Bedenim burada ama ruhumla gelirim, Sen beni düşündüğünde vallahi bilirim, Onlar iflah olamazlar çünkü âhımı aldılar... Yusuf Önder Bahçeci |
Ahımla Yazıyorum
Ahımla ve de vahımla, bu şiirleri yazıyorum, İşte böyle insanlar da var bunlara kızıyorum, Siz ömrünüzde bir cân sevdiniz mi diyorum, Ahımla ve de vahımla, bu şiirleri yazıyorum, İşte böyle insanlar da var bunlara kızıyorum... Yusuf Önder Bahçeci |
Ahiret'te Benimsin
Bu Dünya'da benim olmadın Ahiret'te benimsin, Bir güzeli sevmeyenler yedi Cennet'i nasıl bilsin, Sevdiğin el elinde zebunsa bu Dünya'da esirsin, Bu Dünya'da benim olmadın Ahiret'te benimsin... Yusuf Önder Bahçeci |
Ahmet Emmi
Sekiz köşeli şapkası başında bafra sigarası parmağında, Vay benim Ahmet Emmim bütün borçların tehir harmana, Yurtdışından gelen tohumu ekersin bir gramı altının fiatına, Sekiz köşeli şapkası başında bafra sigarası parmağında. Kız okumasın demiş sadece oğlunu okula göndermişsin, Çok şükür bu sene durum iyi derken, nasıl dolu yemişsin, O vakur duruşun var ya işte buna hayranım eğilmemişsin, Vay benim Ahmet Emmim bütün borçların tehir harmana. Yiğitlerin yiğidisin, mert, cesursun, iftira nedir bilmezsin, Allah için dediler mi, görürüm seni, ön saflarda gidersin, Ahmet Emmi, inan bende köylü çocuğuyum beni bilirsin, Vay benim Ahmet Emmim bütün borçların tehir harmana. Bir gün derler, Yiğit Ahmet Emmi Hâkkın Rahmetindedir, Önder, Ahmet Emmiyi çok sever, hep Fatiha'lar gönderir, Öyle Yiğit Ahmet Emmiler var ki inan bunlara şehit denilir, Vay benim Ahmet Emmim bütün borçların tehir harmana. Yusuf Önder Bahçeci |
Akla Çok Şey Geliyor
Bu hangi kene türüyse, tuttu mu bırakmıyor, Bu kene olayında aklıma çok şeyler geliyor, Ellerin köpekleri oturmuş genetikle oynuyor, Bu hangi kene türüyse, tuttu mu bırakmıyor, Bu kene olayında aklıma çok şeyler geliyor... Yusuf Önder Bahçeci |
Aklım Başımda
Ben senin için, böyle şiirler yazayım, Aklım başımda gafil değilim azayım, Seni çok seviyorum be nasıl kızayım, Ben senin için, böyle şiirler yazayım.... Yusuf Önder Bahçeci |
Aklım Sende Kaldı...
Aklım sende kaldı, akıl mı kaldı, Derdimi söylemem, saklı saklı, Şöyle bir düşün hele, kim haklı, Aklım sende kaldı, akıl mı kaldı, Ne kadar kolay, yalan söylenir, Gerçek seven, sevdaya bilenir, Mukallid olanlarla gönül eylenir, Derdimi söylemem, saklı saklı... Yusuf Önder Bahçeci |
Aklımı Kaybedeceğim
Bazan şöyle bir düşünüyorum aklımı kaybedeceğim, Allah'ım, bu sevda da, hep yanan ben mi diyeceğim, Allah'ıma inancım, tam olmasaydı, inan delireceğim, Bazan şöyle bir düşünüyorum aklımı kaybedeceğim. Bu sevdanın uğrunda çok uğraş verdim yenilmedim, Sabret kardeşim diyerek, kendime, telkinler verdim, Bir türlü olmuyor dostlar ben onu, nasıl, nasıl sevdim, Bazan şöyle bir düşünüyorum aklımı kaybedeceğim. Yusuf Önder Bahçeci |
Aklımı Kaybedersem Unuturum
Seni unutabilmem için, aklımı kaybetmem lazım, Nerede solan bir gül görsem, bak, nasıl ağlarım, Sanma seni unuttum kalbimde feryadım figanım, Seni unutabilmem için, aklımı kaybetmem lazım, Nerede solan bir gül görsem, bak, nasıl ağlarım... Yusuf Önder Bahçeci |
Akortlar Bozuk
Herkes bir telden çalıyor akortlar bozuk, Kem söz sahibine döner sonrada yazık, Öbür taraf için ne hazırladın hani ya azık, Herkes bir telden çalıyor akortlar bozuk, Kem söz sahibine döner sonrada yazık... Yusuf Önder Bahçeci |
Akraba Dediğin Akrepler
Acep hovardamı dediler, Seni benden ettiler, Bilmem kumarcımı dediler, Hep günahıma girdiler, Biliyorum birşeyler dediler, İşte böyle ettiler, Şimdi nereye gittiler, Akraba dediğin akrepler... Yusuf Önder Bahçeci |
Akrabam dı Ayıran...
Akrabamdı seni benden ayıran, Yılışık yılışık, kaderi hep kayıran, Metruk yerlerde yetişir baldıran, Akrabamdı seni benden ayıran, Hâla aynı seneryo, yalan yalan, Ney karşılıksız sevdadan kalan, Sana oyun oynamışlar be uyan, Akrabamdı seni benden ayıran... Yusuf Önder Bahçeci |
Akşamın Olduğu Yerde
Akşamın olduğu yerde hep hüzünlerin başlar, Bir gün olur dost bildiklerin bilene seni taşlar, Aman Allah'ım dersin sanki ceylandı bakışlar, Akşamın olduğu yerde hep hüzünlerin başlar... Yusuf Önder Bahçeci |
Al Papazı Ver Kızı
Kumarhane köşelerinde al papazı, versene kızı, Bundan birşey çıkmaz kahvehaneler sosyal sızı, Adam kahvehaneden çıkar, alamaz bir türlü hızı, Kumarhane köşelerinde al papazı, versene kızı. Hemen yanı başında cami var Allah'a çağırıyor, Kâlp gözlerimiz sağır olmuş, hiç, hiç duymuyor, Allah'tan korkmazlar çocuklarının hakkı yeniyor, Kumarhane köşelerinde al papazı, versene kızı. Sen asırlarca papaz alıp kız versen ne yazar be, Ömrün düşeş, dubara diye, diye geçer yazık be, Kıyamet Günü, Allah'ın sana bunu sormazmı bre, Kumarhane köşelerinde al papazı, versene kızı. Yusuf Önder Bahçeci |
Albayrağım Cânım...
Şehidimin kanı albayrağım canım, Benim de sana feda olsun kânım, Gökyüzünde dalgalanan, imanım, Şehidimin kanı albayrağım cânım. Sana yan gözle bakanı biliyorum, Sana dil uzatanlara kin biliyorum, Ay yıldızım nazlı, dualar ediyorum, Şehidimin kanı albayrağım cânım... Yusuf Önder Bahçeci |
Albayrağım Dalgalanır...
Her taraftan saldırırlar köpekler gibi, Albayrağımız dalgalanır, ipekler gibi, Senden yana görünürler, itekler gibi, Her taraftan saldırırlar köpekler gibi, Mehmetçiğe saldıranlar, soysuzdur, Devleti için uğraşanlar, uykusuzdur, Ölümünü göze alanlar, korkusuzdur, Her taraftan saldırırlar köpekler gibi... Yusuf Önder Bahçeci |
Albayrağımız Var
Ülkemin dağları çok muhkem kimse yıkamaz, Dağlarında bozkurtlar vardır çakal barınamaz, Albayrağımız var şehitlerin kanı yerde kalmaz, Ülkemin dağları çok muhkem kimse yıkamaz, Dağlarında bozkurtlar vardır çakal barınamaz... Yusuf Önder Bahçeci |
Albüme Şöyle Bir Baktım
Geçenlerde albüme şöyle bir baktım, Baktım baktım ama cânımdan bıktım, Bizi ayıran alçak cânımı fazlaca sıktın, Geçenlerde albüme şöyle bir baktım. Ayrılınca ben evlenmeyeceğim dedim, Ölene kadar böyle gideceğim dedim, Bir hesap ettim de önce sen evlendin, Geçenlerde albüme şöyle bir baktım. Seni gelinlikle gördüm çok yakışmıştı, Seni benden ayıran sinsice bakmıştı, Aynı vatandaş, düğünüm de de vardı, Geçenlerde albüme şöyle bir baktım. Baktığım resimlere böyle ce bakarım, Bakarım, bakarım da ağıtları yakarım, Efkâr basar hemen bir sigara yakarım, Geçenlerde albüme şöyle bir baktım... |
Alçak Oyun
Bilmiyormuyum sanıyorsun bana oynadıkları oyunu, Gece gündüz düşünürüm hepsinin sayarım soyunu, Nerede bir düğün görsem aklıma gelir alçak oyunu, Bilmiyormuyum sanıyorsun bana oynadıkları oyunu.... Yusuf Önder Bahçeci |
Alçaklar
Keyf için insanları öldüren alçaklar, Bunlar suni peyk sümüklü saçaklar, Biz çok güçlüyüz görse kaçacaklar, Keyf için insanları öldüren alçaklar... Yusuf Önder Bahçeci |
Alçaklar Kaçacaklar
Masum çocukların, gözlerinden vururken alçaklar, Ey bütün televizyonlarda dansöz oynatan alçaklar, O melunlar saldırsalar herkesten önce kaçacaklar, Masum çocukların, gözlerinden vururken alçaklar, Ey bütün televizyonlarda dansöz oynatan alçaklar... Yusuf Önder Bahçeci |
Aldanırsın...
Beni senden ayrı zannetme yanılırsın yanılırsın Seni benden fazla kimse sevemez, aldanırsın, Senin için yazdığım şiirlerime nasıl katlanırsın, Beni senden ayrı zannetme yanılırsın yanılırsın Seni benden fazla kimse sevemez, aldanırsın... Yusuf Önder Bahçeci |
Aldanıyorsun
Seni geçmi sevdim sanıyorsun, aldanıyorsun, Kimse seni benden fazla sevemez biliyorsun, Gözlerime baka baka, söyle nere gidiyorsun, Seni geçmi sevdim sanıyorsun, aldanıyorsun. Ben, davacıyım senden o güzel gözlerinden, Gözlerin manalı bakıyor durgun ve derinden, Davacıyım dedim bitmedi vurdun kâlbimden, Seni geçmi sevdim sanıyorsun, aldanıyorsun. Kaç kere geçtim evinizin önünden önünden, Pencereye çıkmadın be öldüm kederimden, Yüzbin kere evlensen ellere vermem mânen, Seni geçmi sevdim sanıyorsun, aldanıyorsun. Beni şimdi ararsan, ben şimdi dergahlarda, Evliya Çelebi gibi gezerim şehirler, kırlarda, Şiirler yazarım seni ararım, bil mısraların da, Seni geçmi sevdim sanıyorsun, aldanıyorsun. Yusuf Önder Bahçeci |
Aldatan Bizden Değildir
Bu dünyada yollar çoktur, eğri büğrü dosdoğru, Güzel bakan güzel görür güzel yazar dosdoğru, Aldatan bizden değil buyuruyor Allah'ın Resulu, Bu dünyada yollar çoktur, eğri büğrü dosdoğru, Güzel bakan güzel görür güzel yazar dosdoğru... Yusuf Önder Bahçeci |
Aldatılanlar
Bu vatanın bağrına, hançeri saplayanlar, Şu üç günlük dünyada parayla satılanlar, Ey dünya menfaati için, hep aldatılanlar, Bu vatanın bağrına, hançeri saplayanlar. Türkiye Cumhuriyeti ülkesi ve milletiyle, Büyük Atatürk'ten bizlere kalmış hediye, Askerin sesini duyunca dönerler kediye, Bu vatanın bağrına, hançeri saplayanlar... Yusuf Önder Bahçeci |
Aldım Alımı mı Gül Yüzlü Yârdan
Aldım artık alımımı gül yüzlü yârdan, Gideyim artık usul usul bu diyardan, Ben zaten çoktan ayrıyım anamdan, Aldım artık alımımı, gül yüzlü yârdan. Demek ki o bakışlar yalan, riyaymış, Demek ki o beni hiç, hiç sevmemiş, Demek ki platonik aşklar böyleymiş, Aldım artık alımımı, gül yüzlü yârdan. Yine de derim suçlu ceylan gözleri, Sade gözleri mi kâlbi vuran sözleri, İçerime koydu sönmez ateş, közleri, Aldım artık alımımı, gül yüzlü yârdan. Aldım artık alımımı gül yüzlü yârdan, Önder'im gel bu sevdadan toparlan, Senin Allah'ın var be gerisi de yalan, Aldım artık alımımı, gül yüzlü yârdan... Yusuf Önder Bahçeci |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.