![]() |
Evde yokum
Her gece lambamda sen yanarsın Onun için ışığın dışardan görünmemesi Gönül kapımda hala ismin yazılı Ondan gelenlerin Evde yok zannedip geri dönmesi... Cansın Erol |
Eyvah
Eyvah düştü canan toprağa, Toprağın MURAD' ı oldu Nilüferler solgun,çiçekler küskün, PINAR,ların suyu kurudu Şiirler ağlıyor, Besteler bitap, O İÇLİ bir şarkıydı, Kalplerde sessizce uyudu.. Cansın Erol |
Fal
Bir falcıda fala baktırdım. Sana doğruymuş hayat çizgim, Kalb çizgimde sen vardın. Her şeyi göremedi pek iyi, Bir sevdiğim varmış, Tarifi tıpkı senin gibi. Çok görmüş geçirmişsin, Türlü acı çekmişsin, Şansın bol ama kırık dedi. Gönlün hem sevdi,hem sevildi, Elinde görünüyor dedi bir büyük aşk, Uzak dur istesende yaşamak. Ama sevda gönlüne çoktan yerleşmiş, Hasret ömür çizginle birleşmiş. İtti elimi dahasına bakmadı Ölümüne sensizim ya,falcı bile anladı... Cansın Erol |
Farkında değilsin
Farkında değilsin. Sıcak nefesim ten oldu ellerine Zannetme gittim, bitti unuttun Silinmez yazılar yazdım senin kalbine. Farkında değilsin Islandığın bütün yağmurlarda gözyaşlarım En mutlu olduğun zamanlarda bile Anılardan sana selam yollayacağım. Farkında değilsin. Batan her güneş beni hatırlatacak Sabahları ilk gözlerimi göreceksin yanında Aslında bu şiiri bana sen yazdın Farkındayım,seni hiç unutmadım sevdiğim yaşadıkça. Cansın Erol Yıllar evvel kaybettiğim eşimin anısına.. Cansın Erol |
Farklı olmalıydık
Ne güzel başlamıştı sevgimiz, Ben yalnız sevgiye susamış, Sen yıllardır aradığını bulamamış. Tüm engelleri aşıp,bir bütün olacaktık, Öyle düşünüyorduk,biz herkesten farklıydık. Arkamız da acılar,yıkıntılar, Önümüzde beraber uzun yıllar. Sevgimiz bize bizi bulduracaktı, Biz farklıydık,herkes şaşıracaktı. Sen bana sevdanı söyleyecektin. Ben seni hep sevecektim. Ölüm de bile ayrılmayacaktık, Bize öyle geliyordu,biz herkesten farklıydık Sonra ne oldu bilmem, Neydi zamanla eksilen, Sen kendine tutsak, Ben senden uzak Yıllarca inat ettik kopamadık, Bak şimdi bitti her şey Farklıydık ya ayrıldık...... Cansın Erol |
Fena sevebilirim
Bırak olduğu gibi kalsın her şey. Bu kadar yakın olma. Tam yalnızlığımda kaybolduğum anda, Her şeyi yıkıp gelebilirim, Seni çok fena sevebilirim... Düşürme gönlüme ateşi gözlerinden, Çek ellerini ellerimden. İşte beklediğim buydu dedirtme senelerce, Kalbim yeniden çarpmasın delice. Bırak olduğu gibi kalsın her şey. Bu kadar yakın olma. Yalnızlığımda kaybolduğum anda, Her şeyi yıkıp gelebilirim, Seni çok fena sevebilirim.... Cansın Erol |
Fesat
Sev diyor gözleri hissediyorum. Bana aşık biliyorum. Bir şeyler tutuyor beni, Korkutuyor gözlerle sözlerin arasındaki tezat Olmaz diyorum,benim içim fesat. Titriyorum sevgiden, Söylemek geliyor içimden Uzatıyorum ellerimi Bir şeyler tutuyor beni Korkutuyor,ellerle gözlerin arasındaki tezat Olmaz diyorum,benim içim fesat Gözleri benim,benim değil Elleri benim,benim değil Beni seviyor,hayır sevmiyor... Korkutuyor,yalanla,doğrunun arasında ki tezat Olmaz diyorum Ben böyleyim,benim içim fesat Cansın Erol |
Gece gözlüm nerden çıktın karşıma.
Bir nur gibi iniverdin bahtıma Işığına koşan pervane oldum Gece gözlüm nerden çıktın karşıma. Kalbimi atmıştım karanlıklara Meğer saklanmış o gözler ardına Siyahında pervanelere döndüm Gece gözlüm nerden çıktın karşıma. Sen yoktun,aşk yoktu mutlu yalnızdım. Şimdi sensiz yalnızlığa mahkumum Ateşinden pervanelere döndüm Nerden çıktın karşıma,gece gözlüm.. Cansın Erol |
Gece yarısı
Gece saat oniki. Yalnızlığın kalbimde vurduğu saat, Anılar başıboş, Hayaller etrafta dolaşıyor rahat,rahat Hasret oturmuş karşıma. Gözlerimde yaşlar serazat. İlk sevgili kimbilir nerelerde, Gençliğim hangi gurbet ellerde. Ya kalbimi verip,hala yandığım, Bir sürü çehre var hatırlamadığım. Düştüğüm mutsuzluk kuyuları, Uzanan ellere rağmen kurtulamadığım Gece tam oniki Yalnızlığın kalbimde vurduğu saat. Hatıralar başıboş, Hayaller etrafımda dolaşıyor rahat,rahat..... Cansın Erol |
******* vurur
******* vurur beni kalbimin ortasından, Her anı pusu kurmuş,gölgeler arasından. Gece sinsi,gece sessiz sakin durur Gönlüme inince yavaşca,vurur da vurur. Yakarım bütün ışıkları bir,bir Aydınlıkta belki kurtuluş ümidi belirir. Gözlerimi kapatıp yardım isterim uykulardan, Kirpiklerin ardında hayalin durur, Geceyle bir olur. Vurur da vurur.. Cansın Erol |
Geç kaldık
Daha önce söyleseydin. Bu kadar geç kalmazdık. Bunca yılı hep ayrı ve yalnız yaşamazdık Sözündeki cimrilik bir ömrü değiştirdi Seviyorum diyemedin zaman boşuna geçti Ben duymamış olayım sen tekrar etme sakın Artık hayalin yeter Hasretin daha yakın. Daha önce söyleseydin Her şey farklı olurdu Cimrilik olmaz sevgide Olan sevgimize oldu. Daha önce söyleseydin Bu kadar geç kalmazdık..... Cansın Erol |
Geçmişten anılar
Hani bir yer vardı eskiden, El ele dolaştığımız Hani her şeyi sevip her şeye şaştığımız Bize bitmez gibi gelen O uzun yol çok kısalmış Yarenlik ettiğimiz kahveci Ali Bilsen nasıl yaşlanmış Altında oturduğumuz çınar Elinden su içtiğim pınar Kurumuş bitmiş Ağaca yazdığımız ismimiz Senelerle silinmiş O beyendiğimiz yeşil pancurlu ev Pek virane bu sefer Bahçesindeki çiçekler yok olmuş Güzel bir kadın vardı hani tipini beğendiğin Tıpkı bana benzettiğin Çok bozulmuş. Ne çok şey bulduğumuz Her gün buluştuğumuz masal gibi yerler Bomboş geldi bu sefer Elveda diyemedim ayrıldım üzgün,suskun Sende dolaş bir gün Kim bilir belki bizi bulursun Cansın Erol |
Gelemiyorum
Her zerrem zincirlere vurulmuş. Aşkınla yanarken,gelemiyorum. Mutlu görmek isterken güzel yüzünü, Gözünde yaşlar var silemiyorum.. Neşe,ümit vermeliydi sevgimiz, Bu acı,bu hüzün ne bilemiyorum. Sensiz yaşanmaz geliyor bu hayat, Sen duyar da üzülürsün diye ölemiyorum.... Cansın Erol |
Gidenlerle,kalanlar
Hüzün sofrasında bu ne bereket. Dostlar toplanmışlar kaşık çalarlar. Sevilenler teker,teker gittikçe, Kalanlar lokma,lokma hasret tadarlar. Ne sırrı bulundu,ne de sebebi Dünya yalan diyorlar,ölüm ebedi, Dostlar azalıpta,çoğaldıkça gideni Kalanlar birbirine ümit satarlar. Zaman çabuklaştı,günler azaldı. Eski kalabalık hayli azaldı. Gidenler tanrının katına vardı, Kalanlar yaşayarak sıra savarlar.... Cansın Erol |
Gidiyorum
Gidiyorum bu şehri sana bırakarak Bahçedeki güller salkım söğüt sana emanet Sakın pişman olma,üzülme ağlayarak Sende vakurca ve gülerek vedanı et.. Salondaki resmimizi istersen at Sabun kokan havlular dolapta kalsın Hayalimi bile saklama yüreğinde Hatırlarsan sonra acıyla yanarsın.. Her gün iki öğün yemeği verilecek Mutluluk türküleri söyleyen kedimize Kuşlar yine gelecek pencereye biliyorum Neden ihanet ettin ki hepimize.. Telefonda ararsa dostlar yok dersin Giitiğimiz kır kahvesi öksüz kalacak Ben olmayacağım gezdiğin odalarda Baş ucumdaki güller çok ağlayacak.. Gidiyorum bu şehri sana bırakarak Yanıma yalnız anıları alarak Bu şehir yorgun güzel ve seninle Bir tek bu şehir var beni anlayacak.. Cansın Erol |
Gitme
Yarın yeni bir güneşle gelecek Aç pencereni sabaha zaman dursun Saatler yeni ümitler getirecek Gitme,gitme ne olursun Ellerim öksüz kalır gidersen Yakar ayrılık sende üzülürsün Bırak gözlerimiz birbirine doysun Gitme,gitme ne olursun Daha sözler bitmedi gönlümüzde Bütün şarkılar yarım kaldı Sevgiler kalpte yorgunmu uyusun Gitme gitme ne olursun Unutmak zor sende bilirsin Gönlümde hasrete takat yok Sen son sevginin vurgunusun Dur,gitme,gitme ne olursun Cansın Erol |
Goncanın masalı
Doğa uyandı yeniden. Güneş çapkın delikanlı Hazla gerindi gonca, Güneşe göz kırptı, Bulutlarla oynaştı. Etrafta bir dolu dost yeşilden. İşte bahar geldi yeniden. Mutluluk saçtı gonca, Renk,renk sevgiler verdi Bülbülle şarkı söyledi, Kelebekle dans etti Büyüdü,serpildikce,serpildi. Ne güzel gül dediler kimi neşeli gümrah Koparmaya kıymadılar,yazıktır günah Bir kısmı dudak büktü Rengi çiğ, duruşu küstah Neresini sevmeli,koparıp hemen ezmeli Kalpleri hırs dolu,hasetle baktılar. Ama onlar koparamayacak,kadar uzaktılar Güneş yaktı,yağmur yağdı,rüzgar esti Gül güneşi,yağmuru,rüzgarı hep sevdi Dedi ki''benim dostlarım var, Onlar beni okşar koklar. Ben onlara renk güzellikler veriyorum Ben hayatı seviyorum'' Bir gün uzandı bir el kopardı gülü Gül yalvardı için,için Yapma deymez,bir vazoya koymak için Beni bende bırak,dalımda kalayım Sana hep dost yaşayayım. Gül eridi bitti,kuru dal oldu Ayrılınca sevdiklerinden çabucak soldu. Koparan el kızdı,hani o güzel rengin Seni en güzel vazoya koydum suyunu verdim Ama gül sustu ebediyen. Eğer konuşabilseydi gerçekten Derdi ki''Bir baharlık ömrüm vardı zaten Çok mutluydum dalımdayken. Şimdi bu isyan neden? Bilmeliydin koparırken. Beni öyle sevmeliydin,olduğum gibi Neden beni yuvamdan aldın Bak sende renksiz,kokusuz,sevgisiz kaldın. Cansın Erol |
Gölde akşam
Gölde akşam,suda mehtab Bende aşkın ne güzeldir. Yeşil yaprakta,yağmur toprakta, İsmin dudakda ne güzeldir Kalpten vermek,sana ermek Sevmek sevilmek ne güzeldir. Deniz gözünde sevda sözün de, Yanmak özünde ne güzeldir.. Yeşil yaprakta,yağmur toprakta, İsmin dudakda ne güzeldir,ah ne güzeldir.... Cansın Erol |
Gölgeler
Akşamları gönlümle yalnız otururum, Alaca karanlıkta gölgeler, Gölgeler sana benzer. Gece nazlansın isterim, Gelmesin renkler koyulur, Korkarım...geceyle gölgen yok olur. Odama dolar gün ışığı sabahları, İstemesemde.... Saklanır gölgen içim oyulur. Güneş peşimde gün boyu, Bende bir telaş, Hasret biraz durulur. Sonra akşam olur yavaş,yavaş yeniden Yine aynı yorgunluk sevginden. Alaca karanlıkda gölgeler, Dalar giderim gölgelere Gölgeler sana benzer... Cansın Erol |
Gönlüm
Yere düşsen eğilmezsin Göğe çıksan övünmezsin İkbal ile sevinmezsin Atacağım gönül seni.. Sever yanar kül olursun Gönül verir kul olursun Altın iken pul olursun Satacağım gönül seni.. Yere çalsalar şaşmazsın Başa koysalar çıkmazsın Gönül verene bakmazsın Yakacağım gönül seni.. Aklın başında yok senin Anlaşıldı derdin derin Atsam satsamda hep yerin Özümdedir gönül senin.. Cansın Erol |
Gönül kuşu
Sana dedim gönül kuşu Yaban dallarına konma Yalnız başına dolaş dur Sevgi bahçesine dalma Acı çekmek senin yazın Bir değil ki kahrın derdin Sevdinde hep hasret buldun Kaderin değişir sanma Kanadın zaten kırılmış Derdin pek çok kalp yorulmuş Aşk dalına el oturmuş Olmaz rüyalara dalma Sana dedim gönül kuşu Cansın Erol |
Güle güle
Güle güle güzel gözlüm, Seni tanrı korusun. Yeni hayatına doğru Yolların hep açık olsun. Anılarından bir paket, Al da yanına yolluk et Bir yerde dinlenip elbet Yeni sevgiler bulursun.. Arkandan göz yaşlarımı Döküp açtım yollarını Ben bitirdim umutlarımı Sen yeni ümitler bulursun. Ara sıra eğer ararsan Zaman,zaman hatırlarsan, Gittiğin yerden bıkarsan Geri dön beni bulursun Güle güle güzel gözlüm, Seni tanrım korusun Gitmeyi kendin istedin Yolların hep açık olsun Cansın Erol |
Gülizar evlendi
Dün Gülizar'ı everdiler Anlı,şanlı bir düğündü. Misafirler çok eylendiler, Gülizar'ın içi kan ağlar,Yüreğinde karlı dağlar. Bir evin bir kızı,güzelmi güzel. Onüç yaşından beri Mehmedi sever. Sevdiği fakir,çaresiz. Gülizar verlir mi ona,çulsuz,evsiz. Şimdiki damat zengin. Başlığı görünce ana baba çözüldü. Parayla vurdular onu,Gülizar öldü. Ayırdılar sevdiğinden,böyle mutlu ol dediler. Sevgisiz bir ömrü eline verdiler, Üstüne beş bilezik,bir de koca kattılar. Anlı şanlı bir düğünle, Gülizar'ı sattılar Cansın Erol |
Günah değil
Bir günah işler gibi, Sakın kaçırma gözlerini. Bilmez misin bakmasa da gözler Birbirine erişir.. Eller hiç dokunmadan da sevişir. Kapalı dudaklar aşkını yine söyler, Ya kalbler...hisseder neler,neler. Birdaha günah işler gibi Sakın kaçırma gözlerini... Cansın Erol |
Güneş tutuldu
Gönlümde güneş tutuldu, Aramıza girdiler... Gökten yıdızları çalıp, Başkasına verdiler. Mutluluk deniz rengiydi, Aşktı,ümitti sevgiydi, Karardı her yer birden, Mavisini sildiler. Bitmez sandığım sabahlar, Kalbimdeki,sonsuz baharlar, Kavuşma ümidim soldu, Gönlüm de güneş tutuldu Cansın Erol |
Güneşin battığı yerde
Güneşin battığı yerde bir dönülmez ufka gittin Beni böyle dertli garip bitkin bıraktın Gittiğin gün gibi sessiz Seninle doluyum sensiz yalnız bıraktın Zaman hiç geçmemiş gibi Sensiz yaşanmamış gibi Sana geleceğim Dudağında yarım kalan Hazin hüzzam şarkılardan yanmış geleceğim Yaşamaktan başka söyle Aramızda farkmı kaldı cansın derdin can mı kaldı Duman olup geleceğim Cansın Erol |
Haber yok
Bak yine yaz geldi bir tanem Bizim baharlarda hayır yok. Erguvanlar açmış,akasyalar şen, Bizim gönül bahçesinde gülden haber yok Kuşlar uçuşuyor,neşeli şakrak, Sema bir mavi ki delice berrak Sabahlar uzamış,******* ırak, Bizim gönül bahçesinde günden haber yok. Eski yazlar sanki daha güzeldi Ne bahar hüzündü ne kış üzerdi gittin ya yerine özlemin geldi Bizim gönül bahçesinde senden haber yok Cansın Erol |
Halı
İlmik,ilmik seni dokuyan eller, Kimbilir sana,neler anlattılar,neler, Nice dostlar uzandı üstüne yatak yerine Ne gözyaşları düştü belkide üzerine. Ayak izleri duruyormu acaba sevgilinin, Üstünde oynaşan küçük çocuk ellerinin Ne anılar var renginde,çiçeğinde Söylediğimiz şarkılar,belki de ezberinde. Neler göreceksin kimbilir daha yıllarca, Oysa ne canlar gitti,bitirdi hayatı Sen hep kalacaksın böyle eskimedikçe Bizim emektar,vefalı,güzel halı... Cansın Erol |
Halkalar
Hani denize taş atarlar, Halkalar büyüyerek dağılır. Öyle parlaktır ki güneş, Bakmadan da gözünü alır. Gözlerinden kalbime,işte böyle düştü sevgin, Halkalar büyüyor durmadan kalbim senin. Güzel aksin ruhumun aynasında, Gönlüm sanki bir gençlik havasında Bazen dalsamda maziye derinlere, Uzanıp kurtulurum sevgi dolu sesine. Gözlerinden kalbime, Bir anda düştü sevgin Durmadan büyüyor halkalar, Kalbim senin,senin,senin........ Cansın Erol |
Hani akşam diye
Hani akşam diye suya, Gözlerinin siyah rengi vurur ya İşte o zaman benimlesin Kucaklayan karanlıklar değil sensin Gece rüyamda gelirsin Olur ya... Güneşin sıcağı sanki elin Gördüğüm her güzelliğe Sende bakar gözlerim. Yeni akşamlara doğru Attığım her adımda Günümde gecemde yarınım da Gelirsin olur ya.. Hani akşam diye suya Gözlerinin siyah rengi vurur ya İşte o zaman benimlesin.. Cansın Erol |
Hayal
Hayal bu ya! Hiç gitmediğimiz bilmediğimiz bir yer Ortada bir ağaç masa,masada beyaz güller Yorgun toprağın koynuna,atsak iki minder Tek sırdaşımız gökteki mavi ve yeşil olsa El değmemiş bir pınardan sular yüzümü okşasa Ben hüznü bir yana koysam Sen yanıma otursan Sonra akşam olsa Öylece hiç konuşmadan. Ufka pembelere dalsak Geceye yıldızlar taksak Sevgide kaybolup seninle Zamanın ötesinde kalsak Her şey dursa dönmese dünya Hayal bu ya! Cansın Erol |
Hayal pencerem
Odanın penceresi bize bakardı Önünde renk,renk akşam sefaları Işığın bütün gece yanardı Ben hayalinle bulurdum sabahları Odana uzanırdı dalları sarmaşıkların Kuş olup o dallara knmak isterdim Aşk şarkıları çalardın eski pikapta Sanki bana bir şeyler ima ederdin Gizlice bakışırdık zaman,zaman Yazılar yazardın camdaki buğulara Kalbim dururdu sanki heyecandan İsim veremezdim içimdeki duygulara Sonra gittiniz. Camda ışıklar söndü Ayrılığı ilk sende öğrendim Ne dualar ettim ******* boyu Hayal pencereme geri dönmedin Yıllar sonra geçtim evinizin önünden Geçmişte,anılarda dolaştım Ne çabuk büyümüşüz her şey değişmiş Gençliğimdin sen hayal penceremde kaldın Cansın Erol |
Hayal sevgili
Bakışlarım hiç deymedi gözlerine. Ellerim ellerine dokunmadı, Ne şiirler yazdım ömür boyu Seninkiler kalbimde kaldı okunmadı.. Hep bendeydin ve yalnız *******de. N e rüyalar gördüm ama yoktun, İlmik,ilmik işledim inan hayatı. Seni yalnız hayallerde dokudum... Geçmiş,gelecek ve son yolculuk Bir gün kaybolacak,ümitle baktığım umut Bir kalp bu satırlarda beni anlayacak, Kim bilir o da benim gibi bir hayale şiirler yazacak Cansın Erol |
Hayat perdesi
İşte hayat,açılıyor perdeler. Bakarsın ağlatır,bir bakarsın güldürür Bazen yükseğe çıkarır kulunu anlamadan indirir Kimi ikbal içinde,yüzerde yüzer, Kimi kuluna kızgın üzer de üzer. Fakirinin derdi o öğünün ekmeği Kiminin havyardır sabah,akşam yemeği. Kimi kulu parayla tepeden bakar, Bazı da tafralar havalar atar. Kimi acıyla yanmış,kavrulmuş Kimi boş bulmuş meydanı,azarda azar. Kimi içki şişesinde avunur, Kimi kaybetmiş sevgiliyi,dövünür. Kimi şiir yazar mehtaba karşı, Bazısı bulamaz bir lokma aşı. Kimi sever karşılık bulamaz, Kimi sağır,sevenleri duyamaz Kimini anadan doğma şanslı yaratmış Kiminin hayatını daha doğmadan karartmış. İşte hayat açılıyor perdeler, Tanrının elinde ipler, Bizler kuklalar.... Cansın Erol |
Hayat senin
Dudağındaki hüzünden, Gül,gül de gamzeler olsun. Kederleri at kalbinde. Biraz da sevmekten yorulsun. Ne özlemden bahset artık, Ne de acılar sorulsun. Bak önünde sevgiyle açılmış kapılar, Yarın senin,dünler geride kaldılar. Yazık çatma kaşlarını, Ateşini gönlüne ver. Hayat güzel,sevmek güzel, Dökülen gözyaşları yeter. Gün gelir pişman olursun, Senin de zamanın biter. Bak önünde sevgiyle açılmış kapılar, Yarın senin acılar geride kaldılar Cansın Erol |
Her ömür bir roman
Her ömür bir roman yazılabilse Bütün sayfalara tek,tek bakılabilse Yerine mutluluk huzur koyardım Alındaki yazı kazınabilse Her noktayı harfi beyaz yapardım Hüznü ayrılığı yırtıp atardım Bütün satırlara sevgi yazardım Nehirler tersine bir akabilse Silerdim cümlelerden yalnızlığı Gönül şiir olurdu dudaklar şarkı Cennete benzetirdim yalan dünyayı İnsan şu sırrı bir anlayabilse Cansın Erol |
Heyecan
Günaydın duygularımın sabahı. Günaydın bana aşkını söyleyen. Günaydın son baharımın sabahı, Yeni günle kalbi saran heyecan.. Günaydın sevgime açan çiçekler, Pencereme konan beyaz güvercin. Günaydın aydınlık renkler jaleler, Yeni günle kalbi saran heyecan... Cansın Erol |
Hiç tanımadım
Bakışların hiç deymedi gözlerime Ellerin ellerime dokunmadı Ne şiirler yazdım ömür boyu Seninkiler kalbimde kaldı okunmadı.. Hep bendeydin ve yalnız *******de Ne rüyalar gördüm sen yoktun İlmik,ilmik işledim inan hayatı Seni yalnız hayallerde dokudum.. Geçmiş,gelecek ve son yolculuk Bir gün kaybolacak ümitle baktığım ufuk Bir kalp kimbilir beni anlayacak O da benim gibi bir hayale şiirler yazacak.. Cansın Erol |
Hoş geldin kızım
Hoş geldin dünyaya kızım,meleğim Kadın sayfasına yazdılar seni Kimi evde gönül sultanı oldun Kimi kucaklardan attılar seni. Kimi pembe kundaklara sardılar, Kimi doğdun diye ağıt yaktılar Kimi pahan biçilmedi sevgide Kimi çok ucuza sattılar seni. Kimi yandı tutuştu kara sevdana, Başlarda taç oldun,sevgili,ana Tutup ayağına cennet serdiler Kimi yerden yere çaldılar seni Kimi tarlada at niyetine, Kimi gözlerde et niyetine Bazen cesur,kahraman oldun, Nice tarihlere yazdılar seni. Hoş geldin dünyaya,kızım bebeğim Bir elmanın yarısı erkek yarısı sensin Tanrı ayırmadı,yaratırken insanı Can verdiğin canlar yaktılar seni. Cansın Erol |
Hüzün
Hüzün zaman zaman deli dalgalarla gelir Gönlümün kıyısına vurur Aşınan kayalar gibi ruhum yorgun suskun öylece durur Islak kumlara yazılmış hikayeler Ummana karışır silinir yavaş yavaş Her dalga ömrümden bir şeyler koparır Ağır ağır sönen gönlüm sakin koyları özler Son kum tanesi olana kadar Hüzün zaman zaman deli dalgalarla gelir Gönlümün kıyısına vurur Son kum tanesini alana kadar Cansın Erol |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.