![]() |
Güzel Gözlü
Adın ne diye sordum Söylemedin bana Gözlerini gördüm Aşık oldum sana Ne olur sevgili Beni şıpsevdi sanma Seni sevdim Güzel Gözlü Aslında umursamam Kimsenin gözlerini Bana yüreği lazım Boşver yalan sözlerini Nasıl oldu anlamadım Görünce gülümseyişini Seni sevdim Güzel gözlü Aklımı baştan aldı Masum bakışın Hoşuma gitti İçime akışın Derin düşüncelerle Uzaklara dalışın Seni sevdim Güzel gözlü Sabahlar seninle Başka oluyor Günlerim artık Güzel geçiyor *******ime sanki Güneş doğuyor Seni sevdim Güzel gözlü Seni görebilmek Hoşuma gidiyor Gözlerine bakmak Mutlu ediyor İnan ki bu can Seni seviyor Seninle çok mutlu Güzel gözlü Nuran Kara |
Hala Seviyorum
Yıllar yılı bekledim kavuştum hayalime Sandım ki çok sevecek hep olacak benimle Yanıldığımı gördüm gitti yaban ellere Gelir diye beklerim elbet günün birinde Gönderirken uzağa kalbimde onda kalmış Hiç farkında değilken beni canına almış Hayalim bir an olsun hiç yalnız bırakmamış Özlediği ******* adımı sayıklamış Sürekli onu özler ben onunla yaşarım Geçirdiğim günleri inan hep kar sayarım Gelirse bir gün geri onu alır sararım Sevgimi sarmalayıp onun için saklarım Adını ezberledim şarkı yaptım dilime Sevgini aldım canım kilitledim kalbime Sensiz geçen günleri ekledim hep sevgime Haber bile vermeden ne olur gel gönlüme Pes etmedim bebeğim ben seni bekliyorum Sayılı gün gelecek çok iyi biliyorum Bir tek senin için ben hayata gülüyorum Seni gittiğin günden daha çok seviyorum Nuran Kara |
Güzel Gözlü Bebeğim
Aklıma geldi birden masum bakan o gözler Konuşamasa bile bir bilsen neler söyler Beni alır dünyadan gezdirir güzel yerler Güzel gözlü bebeğim seni çok seviyorum Kapkaranlık dünyamı aydınlatır bir anda Bakışı yeter bana uzaklarda olsa da Sesini duyduğumda sanırım ki yanımda Güzel gözlü bebeğim seni çok seviyorum Yollar hep isyan eder sevginin karşısında Bağırsam duyar mısın çok uzakta olsan da Geleceksin bilirim elbet canım yakında Güzel gözlü bebeğim seni çok seviyorum O çimen gözlerinle yüzüme bakar mısın? Sevdiğini söyleyip sıkıca sarar mısın? Oturup ta benimle birlikte ağlar mısın? Güzel gözlü bebeğim seni çok seviyorum Biliyorum bitecek bu hasretlik bebeğim Er geç bana gelecek benim bir taneciğim Bıkmadan usanmadan onu bekleyeceğim Güzel gözlü bebeğim seni hep seveceğim Nuran Kara |
Hani
Hani hayatıma gelip beni mutlu etmiştin ya, Şimdi nedeni ne bu sebepsiz gidişin Sevdiğimi mi unuttun yoksa sevdiğini mi Ben aynı duygularla senin olmaya devam ederken Şimdi nedeni ne bu sebepsiz gidişin Unuttum mu sandın yoksa unuttun mu Hani beni çok sevdiğini söylemiştin ya, Şimdi nedeni ne bu sebepsiz gidişin Mutlu etmeyi mi unuttun yoksa mutlu olmayı mı Ben seni unutmadım unutmayacağım da, Nedeni ne olursa olsun bu gidişinin Birgün geleceksin biliyorum sevdiğim Nuran Kara |
Hayal Bu Ya Gülüm
Sabah uyanacağım Herkes beni uyanamadım sanacak Oysa ben senin hayalinle dolanacağım Ortalıkta, Birlikte kahvaltı yapacağız Gözlerim mahmur bakacak yüzüne Gülecek gözlerim gözlerine yine Seni sevdiğimi hissettireceğim Ilık bir rüzgar esecek Dağıtacak saçlarımı Sen toparlayacaksın Örmeye kalkışacaksın olmayacak Yine yapamayacaksın Ürpereceğim ellerini hissedince Sabah uyanacağım, Yollara düşeceğim senin için, Gerçi gece uykumu hayalin bölecek Ben zaten geceden uyanık kalacağım Hep hayalimde tuttuğum ellerini tutacağım Güler yüzünde dünyaya yeniden doğacağım Hayal bu ya gülüm işte, Seninle mutluluklara koşacağım. Sabah uyanacağım Belki akşamdan kalma olacağım Ama sen hep aklımda olacaksın Silemeyecek hayalini sarhoş halim Seni Sevdiğimi haykıracağım Duvarlar duyacak birde senin hayalin Canı olsa ağlardı ikisi de halime Ama ben inadına güleceğim Sana ve hayata seni yaşayacağım Sen olmasan da gülüm Sabah uyanacağım, Güneşi senin gülüşünle karşılayacağım, Saçlarına papatyalardan taçlar yapacağım Teninin kokusunu hissedeceğim Tutamayacağım kendimi Seni sevdiğimi söyleyeceğim Sarılacağım boynuna Hayal bu ya gülüm Seni hiç bıkmadan öpeceğim Sabah uyanacağım Seni yanımda bulma ümidim olacak Sen olmayacaksın üzüleceğim Vuracağım kendimi ıssız sokaklara Belki senin hayalini bulacağım Tenha köşelerde sarılacağım Nefesin karışacak nefesime Seni ne kadar özlediğimi anlatacağım Hayal bu ya Gülüm Oturup hayalinle ağlayacağım Sabah uyanacağım, Sensiz yarınlara lanet okuyacağım Elimde resmin olacak Sıcaklığını hissetmek isteyeceğim Kağıt parçası işte izin vermeyecek Seni ne çok sevdiğimi söylesem de Duymayacaksın Sensizliğin çaresizliğini Yar yapacağım kendime Yalnızlığın acısını hissedeceğim Tüm hücrelerimde Sensiz yarınlarda hayalini arayacağım Bulamayacağım Seni sevdiğimi söyleyeceğim Sadece kendim bileceğim Hayal bu ya Gülüm Birde hayalin Bilecek Nuran Kara |
Hayalde Olsa
Bu sabah uyandım yanımda hayalin vardı Özleminle beni sımsıkı sardı Söyleyecek o kadar çok sözüm vardı Söyleyemedim hayaline içimde kaldı Bir elimde elin yüreğimde sevgin vardı Gözlerimde sen; birde özlemin vardı Sarıldım ben sıkıca sanki kaybolacaktı Kalbim attığı mühlet tek senin olacaktı Gittik biz hayalinle Ulus Gençlik Parkına Gezdik eskisi gibi yine el ele kol kola Seni kırmadım bindik yine aynı gondola Sen olmasan korkardım binemezdim bir daha Hani o cafe vardı ya oturduk karşılıklı Tavla da yendim yine bunun zevki çok farklı Çıktık yürüdük sonra gezdik biz Kızılayı Hayalinle olsamda olmuyor senden farklı Kaybolduğumuz yollar hatırladılar bizi Ağlama tuttu birden çok özledim ben seni Hayalin ağlama dedi avutmak istedi beni Canlı değil hayal işte bilemez ki sevgimi Akşam geldim evime ben senin hayalinle Radyoda şarkımız çaldı başladım dinlemeye Anladım bu deli gönlüm seni çok özlemekte Bana geleceğin günü hasretle beklemekte Birgün geleceğim dedin giderken bana Sen yokken hep hayalin benim yanımda Hayaline sarılmak yetmiyor artık bana Sana kavuşacağım gün biliyorum yakında Nuran Kara |
Hayat Bana Borcun Var
Hayat bana borcun var Ver hesabını Çaldığın günlerimi İstiyorum senden Mutlu olmak istedim Başka amacım yoktu Sevmek sevilmekti niyetim Aldın sevdiğimi benden Baktım sevenimde yok Ne yaptım ben sana Hayat ver cevabını Hayat bana borcun var Ver hesabını Güldüğüm günlerimi İstiyorum senden Bir tebessüm istedim Başka amacım yoktu Gülmek güldürmekti niyetim Aldın gözlerimde ki ışığı Baktım gülüşler yok Ne yaptım ben sana Hayat ver cevabını Hayat bana borcun var Ver hesabını Sevdim ben Çok sevdim duyuyormusun Geri istiyorum aşkımı Senden bir tek onu istedim Aldın yüreğimdeki Aşkımı sevdamı Yalnız bıraktın bu bedende canımı Ne yaptım ben sana Hayat ver cevabını Hayat bana borcun var Ver hesabını Bir beklentim vardı Oda sevdamdı Yuva kuracak mutlu olacaktık Düşünceler hayalde kaldı Uçurdun onu avucumdan Gökyüzüne benim canımdı Şimdi özlem ve hasret beni sardı Ne yaptım ben sana Hayat ver cevabını Hayat bana borcun var Ver hesabını Şimdi ümidim var benim Sevdiğimi yaşamak Nerde olursa olsun Onun yanında olmak Bir kere olsa yeter Onunla nefes almak Son gün desen razıyım Gözlerimi kollarında kapamak Hayat bekliyorum hadi Ver bana cevabını Hayat; Ya cevap ver Yada sevdiğimi ver Artık Yeter... Nuran Kara |
Hayat Senden İbaret
Akşamın karanlığı çökünce yüreğime Gözlerimin önüne hayalin gelir yine Sessizce bakar bana su serper yüreğime Geçmiş güzel günleri serer gözler önüne Biz ne kadar mutluyduk sevgimizi yaşarken Günleri unuturduk saatleri saymazdık Gülmemiz gerekirse beraber gülüyorken Ayrılığı bir tanem hiç hesaba katmazdık Mutlu bir yuva kurup sevilip sevecektik Gözgöze gülümseyip biz bir ömür hayata Ayrılırsak bir tanem çok acı çekecektik Küsecektik belkide ayrı ayrı hayata Görüyorum bebeğim asıl acı sensizlik Yanımda olmayınca ben bir ölü olmuşum Beni yiyip bitiren çok kötü çaresizlik Bakıyorum aynaya ben sararıp solmuşum Benim dünyam olmuşsun şimdi sensiz herşey boş Nereye baksam hayal bu da beni üzüyor Canım bir bak uzaktan yaşıyor Nur'un bomboş Belki gelir ümidin beni mutlu ediyor Gelirsen bir gün bana kollarım seni sarar Bu kalbimin içinde sevgin her zaman vardır Gözlerim yıllar geçse senin yüzünü arar Anladım ki bir tanem ne kadar sevsem azdır Nuran Kara |
Hayatım Seninle
Sevginin en güzelini sende tattım ben Ne olur kaçırma gözlerini benden Sana olan sevgim güldürdü beni Hayatım sen oldun geldiğinden beri Bu kalbim yalnız sana çarpıyor Gözlerin aklımdan bir an çıkmıyor Gülüşün benim için bir ömre bedel Çok özledim aşkım ben yeter artık gel Gündüzüm seninle gecem seninle Hayatımı verdim ben ellerine Sensizliği yaşayamaz bu gönlüm Biliyorum kendimi sensiz ölürüm Nuran Kara |
Hayatımı Feda Edebilirim
Gözlerinle başbaşayım sevdiğim Yine özlem vardı gözlerinde seni bilirim O kadar güzel baktı ki gözlerin bana Gözlerin için hayatımı feda edebilirim Gülüşünle başbaşayım sevdiğim Gamzeli gülüşünle hayat buldu yüreğim Göremedim yine seni sanki mecnun gibiyim Tatlı gülüşün için hayatımı feda edebilirim Sevginle başbaşayım sevdiğim Hiç aklımdan çıkmadı sevgin seni temin ederim Kalbim yalnız senin yemin ederim O mükemmel sevgi için hayatımı feda edebilirim Hayatımı sana adadım ben sevdiğim Nefes almak değil benim niyetim Senin yanında olmak sana sarılmak Bir an seni yaşamak için hayatımı feda edebilirim Nuran Kara |
Hayatta mısın
Sana olan aşkımı anlattım yastığıma Ağladım *******ce kimse varmadı farkına Seni çok özlemiştim bir ulaşsaydın bana Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Sana olan hasretimi anlattım rüzgarlara Esti bir deli fırtına getirmedi beni sana Sevgimi getirseydi hissederdin hiç olmazsa Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Sana olan çaresizliğimi anlattım denizlere Bir dalga vurdu kıyıya ağladı resmen halime Götür dedim açıklara boğulayım sevgisiyle Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Sana ulaşamadım günler hasret beni vurdu Ne sensiz dünya durdu ne de kıyamet koptu Benim bu garip gönlüm aşkından mecnun oldu Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Sen yoksan bu dünya da bir gün yüzüm gülmeyecek Dilimden adından başka bir isim hiç geçmeyecek Kalbim son gününe kadar seni sevip bekleyecek Bir sesini duyur bana aşkım hayatta mısın? Nuran Kara |
Hayatımın Anlamı
Sen sevdin mi birini onun için yandın mı Sabahları çaresiz özlemle uyandın mı Uyku girmez gözüne saatleri sayarsın Gözlerini özlersin çok üzülür ağlarsın Günler onunla geçer gece onunla olur Hayatmış mutlulukmuş o yoksa hep yok olur Güller açmaz güzelim inan dalında kurur O yoksa hayatında resimler üzgün durur Özledim der durursun sesini duyduğunda Ağlamaklı olursun hasretin vurduğunda Yüzünü görebilmek hayal olsa beklersin Hayatımda sevdiğim bir tanem canım dersin Başına bir hal gelse en çok sen üzülürsün Duysan ki hasta olmuş o anda süzülürsün Onun seni sevmesi seni mutlu ederken Sen çok mutlu olursun hayatında o varken Gülmek hiç yakışır mı bu kadar çok birine Kurban olur bu beden gülümseyen yüzüne O mutlu olsun yeter sen acılar çekersin Yanında yoksa eğer hayatı terkedersin Bebeğim der seversin hep onunla yaşarsın Ona kavuşmak varsa hiç durmadan koşarsın Vazgeçmez kalbin sever istersin onda kalsın Gönül ister ki canım onunla nefes alsın Nuran Kara |
Hayırlı Olsun
Sevince dünya durur dönmez olursa Mevsimler değişir kış yaz olursa Gözler aynı anda birbirini bulursa Aşık oldun demektir hayırlı olsun... Sürekli düşünür hayal kurarsın Onsuz yaşayamaz yarım kalırsın Birde özlersin onu uyuyamazsın Aşık oldun demektir hayırlı olsun... Gözlerin sürekli onu ararsa Hasret çekersen ve için acırsa Birde gördüğünde mutlu olursan Aşık oldun demektir hayırlı olsun... Başkasını umursamaz onu düşlersen Hayatım senden ibaret seninim dersen Kendinden fazla birde onu seversen Aşık oldun demektir hayırlı olsun... Nuran Kara |
Hep Seni Seveceğim
Aldığın nefesteyim Damarında akan kanındayım Her an her saniye yanındayım Sen benim olmazsanda ben herzaman senin kalacağım - Aldıgım nefesi bırakmayacagım - Damarımdan bir damla kan akıtmayacagım - Dakikalarımı boşuna kullanmayacagım - Her an sevdiğim seni yaşayacagım Hayatı seninle sevdim sevdiğim Senin olmadığın bir dünyada yok benim yerim Cennet değil cehennem olsa gelirim Orada bile hep seni severim Sensizliği yaşamak çok koydu bana Birgün olsun gel al beni kollarına Bir günlük bile ömrüm olsa yeter bana O gün bile hep seni seveceğim İster inan ister inanma bu sevgime Ne olursa olsun bana yalan deme Bir gün bile sevsen yeter deli gönlüme Ben herzaman hep seni seveceğim Görmek değil sarılmaya hasretim Bir saniye hissetsem bana yeter sevdiğim Sonra istersen git ben hep beklerim Ömrümün sonuna kadar hep seni seveceğim Seninle ağlamak bana ödül olsun Sensiz geçirdiğim günler benim sonum olsun Bu dünyada sen varsan eğer yaşayacak ömrüm olsun Son gün bugün deseler hep seni seveceğim Nuran Kara |
Her Son Bir Başlangıçtır
Bu sabah senin gidişinle uyandım Sanki bir anda karalara boyandım Ağlamamak için inan zor dayandım Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Sende biliyorsun küstük seninle İçim acıdı benim inan yeminle Gelmek isterdim sonsuza bende seninle Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Üzülmem sana değil babama oldu Örnek aldığım insan o anda soldu Biliyordu ki annesi bir melek oldu Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Dayandım sustum tuttum yaşlarımı Babamın yanında indirmedim kaşlarımı Artık yolsam ne fark eder saçlarımı Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Şimdi neredesin hiç haberim yok Kalbim kan ağlıyor çok üzgünüm çok Üzülsem de artık babaannem yok Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Gideceğimiz yer biliyorum orası Yine de acıyor yüreğimin yarası Kara Mustafa’nın gönül sevdası Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Habersiz gittin ya olmadı böyle Sevdiklerinin boynu büküldü öyle Dedeme bizlerden bir selam söyle Güçlü olmam gerekiyor ben biliyorum Nuran Kara |
Herşeyi Sende Sevdim
Ben seni sabah sevdim Günün ilk ışıklarında Yeni uyanmış mahmur gözlerle bakıyordun etrafa Biraz dalgın biraz uykulu bir halin vardı Sevmek için sebep yok ben sabah sevdim Ben seni öğlen sevdim Güneşte tam tepedeydi Sen çaresizce bakıyordun etrafa Biraz huzursuz biraz sorunlu bir halin vardı Sevmek için sebep yok ben öğlen sevdim Ben seni akşam sevdim Hava kararmak üzereydi Sen işten çıkmış yorgun bakıyordun etrafa Biraz sinirli biraz sevimsiz bir halin vardı Sevmek için sebep yok ben akşam sevdim Ben asıl seni gece sevdim Her yer kapkaranlıktı Sen balkona çıkmış bakıyordun etrafa Biraz solgun biraz durgun bir halin vardı Sevmek için sebep yok ben gece sevdim Günleri Haftaları Ayları Yılları sevdirdin bana Seni sevmekle başladı hayat Ancak seninle son bulacak Seni görmediğim gün bu can benden kopacak Nuran Kara |
Hüzün
Bugünde Akşam Oldu Hüzün Çöktü Kalbimin Orta Yerine Oysa Hiç İstemezdim Böyle Olsun Orada Senin Olduğunu Bile Bile Geldi Hüzün Sabaha Kadar Kiraladı Kalbimi Gitmek Nedir Bilmedi Gün Işıyana Kadar En Acısı Senin Hatıralarını Yoklamış Benden İzinsiz Yine Görüşürüz Dedi Giderken Sanırım Bu Akşamda Bende Kalacak Ah Bir Bilse Sevgimin Büyüklüğünü Bunu Yaparmıydı Acaba İzinsiz Gelirmiydi Hüzün Aşkım Var Gelme Bana Uzaktada Olsa Aşığım Ona Nuran Kara |
İmkansıza Kavuşmak
Gülmek için yaratılmıştı o Gülerken gözlerinin içi gülerdi Hep iyi şeyler düşünürdü ki Hayat iyilikleri çıkarsın karşısına Sevmek için yaratılmıştı o Sevdiğinde kalbi gonca gül misali olurdu Taptaze taç yapraklarını açan gül gibi Sevgiyi dağıtmak isterdi tüm insanlara Ağlamak yoktu yaradılışında onun İnsanları mutlu etmeyi severdi Bir gülümseme görmek için canını bile verirdi Mutluluk sözlerinde, gözlerinde saklıydı Bir gün gözleri gülmez, sözleri mutlu etmez oldu onun Düştü çaresi olmayan bir derde Teşhisi konuldu derdinin; Aşık olmuştu... Hem de ulaşılması imkansız olan birine... Gözleri artık puslu bakıyordu onun Dalıp gidiyordu uzaklara bakışları Sürekli düşünüp ağlıyordu yerli, yersiz Kavuşmak istiyordu imkansızına Çok duygusal içine atan biriydi o Paylaşmayı sevmezdi ne hislerini, ne sevdiğini Kendi benliğinde yaşardı tüm olayları Eriyordu günden güne ulaşılmazını beklerken Hayatını onunla yaşamayı düşlemişti o İmkansız yoktu onun için başarmalıydı Tüm çabası imkansızıyla buluşmaktı İmkansızına sonsuza dek kavuşmaktı Pes etmeyi hiç aklından geçirmezdi o Zayıflık sayardı vazgeçmeyi Yaşamalı ve direnmeliydi imkansızı için Bir gün mutlaka erişecekti ulaşılmazına başaracaktı Birgünlüğüne bile olsa ona kavuşacaktı... Nuran Kara |
Hoş Geldin Canım
Gece seninle başlar sabah seninle olur Kalbimde olmazsan sen bilmem ne olur Sen geldiğinden beri kalbim kuş olur Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Sevmenin büyüklüğünü tattım seninle Hayatım artık senin bak ellerinde İstersen sev beni istersen büyüle Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Biliyorum benden uzakta bir yerdesin Belki yanımda belki kalbimdesin Seni sevdiğimi söylemesem bilemezsin Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Sevildiğini anla Canım bu bana yeter Uzaktada olsam katlanırım seviyorsan eğer Gün gelir belki bu hasretlik biter Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Dünyada yaşamak seninle olsun Sen yoksan eğer dünyam dönmesin dursun Nefes almak bana haram olsun Hoş geldin hayatıma Hoş geldin Canım Nuran Kara |
İnadım İnat
Seni üzme fikri aklımdan geçmez Bu kalp seni sever başka şey bilmez Bir söz verdiğin de geriye dönmez Buradayım canım inadım inat Senin yanındayım gitmem bir yere Karşıma çıksa da geçilmez dere Bırakıpta gitmem ben göre göre Kalıyorum canım inadım inat Değerlisin canım sen benim için Ağlama ne olur vefasız için Yansa da yüreğim hep için için Gülüyorum canım inadım inat Başın sıkışırsa ben yanındayım Gözlerini kapat bak canındayım Ellerini uzat bak buradayım Yanımdayım canım inadım inat Gerçek sevgi budur herkes öğrensin Fazla bulan varsa bana göndersin İhtiyacı olan gelsin istesin Seviyorum canım inadım inat Nuran Kara |
İstanbulda Yaşamak
İstanbulun boğazı çok ta derindir İki yakayı biraraya bağlar ne kadar şahanedir Kavuşmak isteyenlere güzel bir bahanedir Her tarafı ışıklı köprüsü; sanki bir meşaledir İstanbulun denizinde kız kulesi var Çok güzel görüntüsü birde hikayesi var Sevgililer gider gezer yaparlar kayıkla sefalar Olur güzel toplantılar yemekler çaylar İstanbulun Sultan Ahmet diye bir ilçesi var Muhteşem bir camimiz bir de ayasofya var Biliriz ki orada mükemmel tarihimiz yatar Gezmeye dolaşmaya yetmez saatler aylar İstanbulun Beyazıtı Kapalıçarşısı var Hatırlamam ki sayısını bir sürü kapısı var Ne zaman giderseniz içinde turistler var Gezmeye çalışırken içinde kaybolur insanlar İstanbulun birde Eyüp Sultanı Var Evliya mekanıdır çoğu orada yatar Anlatmaya gücüm yetmez bir görseniz a dostlar Pier Loti bile görmüş aşık olmuş o kadar İstanbulun Çamlıca tepesi diye bir yeri var Tepenin üzerinde ağaçlar içinde çay bahçesi var Yeni evlenen çiftler orada mutluluk naraları atar Görülmeye değer güzellikte bir ortamı var İstanbulun Moda semti bir de sahili var Hafta sonu tüm anadolu yakası oraya koşar Sahilde gezinen genç ve yaşlı aşıklar O manzara anlatılmaz sadece yaşanır dostlar |
İşte Bu Aşk
Sevdin mi sen yürekten hissettin mi aşkını Özledin mi yarinin kalem gibi kaşını Yatırdın mı kucağa onun güzel başını Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Onsuz yaşayamazsın nefes almak zor gelir Dünya zindana döner hemen aklına gelir Dersin o hep doğrudur ne derse doğru bilir Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Sevmeyi unutursun o seni sevmez ise Yemeği unutursun yüzüne gülmez ise Dünya yaşanmaz olur yanına gelmez ise Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Duyduk aşık olmuşsun o gelince yanına Gülen gözleri birden girivermiş kanına Birde almışsın onu can yapmışsın canına Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Dilerim hiç ayrılmaz bir ömür elleriniz Biz karşıdan sadece mutluluklar dileriz Siz sevdikçe görürüz bizde sizi severiz Mutlu ol sen sevgili o aşkına layıktır Nuran Kara |
İyi ki Geldin
Nereden geldin bilmiyorum Çok mu yorulmuştun Kırgınmıydın yoksa Sanırım üzmüştü hayat Senide... İyi ki geldin Hayatıma... Uzun zaman olmuş Yola çıkalı Gelmen neden gecikti Anlamadım Kayıp mı oldun yoksa Yollarda... İyi ki geldin Hayatıma... Bir sabah baktım Gelivermişsin Yıkılmış bir duruşun Cam kırıklarıyla dolu Bir kalbin vardı İyi ki geldin Hayatıma... Şimdi bir amacım var Sevgiye hasret kalbine Sevgi tohumları ekmek Ve seni ömrümce Sevmek İyi ki geldin Hayatıma... Seni sevmek yeter Benim canıma Sen olsan da uzaklarda Geldin rüyalarıma Dedim ya İyi ki geldin Hayatıma... Nuran Kara |
Kabulümdür Bebeğim
İşe uğurlarken seni kapıda ben olayım Eve döndüğün zaman boynuna sarılayım Seni bir ömür sevip hep yanında olayım Yaslandığın o omuz benim olsun bebeğim Senden gelen her olay kabulümdür bebeğim Bir nefeste öleyim diğerinde doğayım Ne senden vazgeçeyim Nede yalnız kalayım Yavan ekmek bile yesek hep yanında olayım Senden gelen her olay kabulümdür bebeğim Nuran Kara |
Kalbim Sende Kaldı
Kalbim delice çarptı görünce gözlerini Sandım ki duracaktı aklımı baştan aldı Duyunca beni seven o güzel sözlerini Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Yüzün bebek gibiydi masumdu bakışların Nefesim kesilmişti sanki canımı aldı O an dünyamı sardı gamzeli gülüşlerin Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Uzun zaman geçmişti seni görmemiştim ki Sana olan özlemim kalbimi benden aldı Daha önce kimseyi yürekten sevmedim ki Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Senin varlığın yoksa yaşamam bu dünyada Sevgini gördüğümde benim aklımı aldı Hayat senden ibaret oluverdi bir anda Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Artık bir an olamam bebeğim inan sensiz Akşam olup gidince aklım hep sende kaldı Sabahları bekledim tüm benliğim çaresiz Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Ne olur anla beni ben sensiz yaşayamam Kalbimi aldın ya sen ruhum da esir kaldı Senden ibaret hayat ben yalnız taşıyamam Sevgin o an bebeğim benim kalbimi çaldı Nuran Kara |
Kalbim Sensizliği Seçti
Bugün büyük kargaşayla uyandım Kalbim grev yapmış Benden habersiz… Sevmeyi denedim başaramadım Onu seveceksen Hiç sevmem demiş Düşündüm durdum bomboş dünyada Aradım sürekli şen gülüşünü Senin yokluğunda acıdı canım Gamzemde hissettim son öpüşünü Karanlık dünyada yaşamak çok zor Seni göremezsem Ben öleceğim Ne olur yardım et birazcık bana Sen olmazsan Birazdan delireceğim Seninle bir cennet bu dünya derken Ömrümce sevmeye yeminler ettim Bu sabah kalbimde çıkan isyanla Sensiz yaşamaya mahkûm edildim Nuran Kara |
Kalbim Seni Seçti
Gülümsemen yetmişti Sana aşık olmama Gözlerinde ışığı Yakaladım bir anda Ses tonun ve sözlerin İnan beni mest etti O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Kalabalık ortamda Gözlerimiz buluştu Ellerimiz aniden Birbirine kavuştu Sözler tatile çıktı Kelimeler Sarhoştu O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Düşünmedik hiç birşey Beyinlerimiz boştu Tek amaç sevilmekti O da sayende hoştu Yürekler birlik oldu Çağlayan oldu coştu O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Sanki gökyüzündeydik Uçuyorduk birlikte Bir anda yıldız kaydı Dilek tuttuk el ele Hayaller kurduk senle Hiç ayrılmayız diye O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Bana hitap ediyor Ve beni seviyordun Sevgi saygı yeterli Benim için diyordun Birde benden sevgine Karşılık bekliyordun O an kalbim kuş oldu Seni seçti ve sevdi Niyetimiz birlikte Geçsin bütün ömrümüz Sevgimizi sürekli Paylaşır bu gönlümüz Bir ömür sevdiceğim Biz el ele yürürüz Kalbimiz bir kuş oldu Ve bir birini seçti Nuran Kara |
Karar Senin
Seviyorum olmalı söylediğin ilk sözün Ondan başka birine hiç bakmamalı gözün İlk başta ne dediysen öyle olmalı özün Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Bakacaksa gözlerim bir ömür gözlerine İtimat etmeliyim ben senin sözlerine İnanmalı bu yürek içten gülüşlerine Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Acı çeken bu yürek artık üzülmemeli Bazen mutlu olmalı az da olsa gülmeli Seviyorsa birini sevilmeli sevmeli Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Anlıyorum seni ben sen de çok üzülmüşsün Kırılmışsın hayata yeri gelmiş küsmüşsün Toparlayıp kendini hayatına dönmüşsün Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Sen beni üzmedikçe bu kalp seni hiç üzmez Yanımda olacaksan gözü kimseyi görmez Ağladığı günlere sayende geri dönmez Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Seninde hakkın canım dünya da mutlu olmak Bir ömür gülümsemek bu hayattan tat almak Yaşamak ömür boyu mutluluğu paylaşmak Ya sev beni delice ya da dünyamdan çek git Nuran Kara |
Kardelenim
Kar tanemsin benim kardelenimsin Rabbimden isteğim tek dileğimsin Sonsuza dek bıkmam sen sevdiğimsin Bir kere gülümse inan ki yeter Güzel uykuların tatlı düşüsün Sensiz kalacaksam bu can üşüsün Gamzeli yüzümün tek gülüşüsün Bir tatlı söz söyle inan ki yeter Geldin ya bu cana artık gam yemem Kardelenden başka çiçek te sevmem Başka bir sevgiye ben evet demem Bir kere gülümse inan ki yeter Nuran Kara |
Kızıma
Merhaba kızım sensiz geçmiyor günler Sabahlar oluyor sonra akşamlar Günler geçiyor sonra haftalar Biliyorum özledin sende anneni Beklemeye devam et o gün gelecek Biliyorum gelmek için can atıyor kalbin Dünyaya gelmek sevdiklerini görmek istiyorsun Biliyorum benide çok özlüyorsun Bende özlüyorum annem birazcık sabret Sen geldiğinde hep beraber olacağız Sevincimizi hüznümüzü paylaşacağız Belki mutlu olup belki ağlayacağız Ne olursa olsun annem birlikte olacağız Şeydanur'um kızım ben seni hep bekliyorum Birgün bana geleceksin ben bunu hissediyorum Şuan sen olmasan da seviyorsun biliyorum İnan annem bende seni çok ama çok seviyorum Nuran Kara |
Masalsı Belde
Bu sabah gözlerimi doğu yönünde açtım Sıkıldım insanlardan masal beldeye kaçtım Gülümseyip yeşile mutlu bir hava saçtım Yeşil ile güneşin buluştuğu yerdeyim İnsanları çok içten, pırıl pırıl güneşi Öyle çok beğendim ki; sanki yok başka eşi Burada bir başkadır yüreklerin ateşi Yeşil ile güneşin buluştuğu yerdeyim Martıların çığlığı kulağımda çınlarken Denizin melodisi ona eşlik ederken Sevgililer kol kola etrafta dolaşırken Yeşil ile güneşin buluştuğu yerdeyim Buraları bırakıp gitmek inan çok acı Yüreğime saplanır içten içe bir sancı Anladım ki; bu kalbin burasıdır ilacı Yeşil ile güneşin buluştuğu yerdeyim Nuran Kara |
Melek
Ümit etmiştim ben gelecektin yar Henüz kış olmadan hiç yağmadan kar Sığmaz kalp bedene vücut gelir dar Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Hayalin bilirim uzaktan bakar Engel tanımadan sel olur akar Özlemlerin sarar canımı yakar Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Sürekli düşünür hep seni özler Yalan oldu artık verdiğin sözler Nerede taptığım o yeşil gözler Gitmiş uzaklara melek olmuşsun İki damla yaşım akar yanaktan Adın dökülür hep pembe dudaktan Sesin gitmiyor ki inan kulaktan Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Mesajlar yazmıştım gönderemedim Bir kere yüzünü güldüremedim İçimdeki yangını söndüremedim Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Üzülüp ağlamak geri getirmez Senin olmayışın aşkı bitirmez Bu yürek sevdiğim seni yitirmez Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Nuran Kara |
Merhaba Sevgi
Merhaba sevgi Hoş geldin... Otur şöyle İki çift laf edelim Sevgisizlikten bahsedelim Biraz da Yalnış sevilmelerden Konuşalım... Sevgisizlikten yakınan İnsanlar var Evet haklısın Yetmez bir türlü Yetmez... Daha daha fazla Bir türlü kanaat getirmezler Sevseler de Karşılık nedir bilmezler Sevgi nedir? Diye sorduğunda Sevilmek derler Sevmekten hiç bahsetmezler Karşılıksız sevgi Nedir ki İşte onun anlamını Gerçekten sevenler bilirler Sevdiğinin gözlerine Bakar sevenler Bir umut uğruna Neler vermezler İstediğim sadece Küçük bir sevgi derler Ama sevdikleri Onu bile çok görürler Karşılıksız sevmek Ne demek Ben öğrendim Sayende... Bazen acı versede sevene Ümit etmek bile yeter Seven gönüle Belki yarın sever diye Geçer gider Ümit ettiği günler bile... Merhaba sevgi Hoş geldin... Ne iyi ettin de geldin Karşılıksız da olsa Kalbimi ihya ettin Sevgi dedim Sevilmek istedim Söyle bana ne olur Hiç mi? Hak etmedim Bir gün olsun gel Bana sevgi İhtiyacım var anla Ne olur Beni... Nuran Kara |
Meyhaneci
Meyhaneci hadi gel, otur şöyle yanıma Görüyorsun kaldım ben, bu akşam tek başıma Nasıl bir sevgi ki bu giriyor bak kanıma Çok sevdim anlamıyor tak ediyor canıma Meyhaneci bu akşam gel birlikte içelim Onsuz geçen günleri konuşup yad edelim Kapatalım dükkanı gel sahile inelim Sen ben onun hayali hep birlikte gezelim Meyhaneci anladım sende çok efkarlısın Yoksa sende ben gibi çaresiz aşık mısın Ben biliyorum yeter varsın o anlamasın Ona olan sevgimi yokuşta bırakmasın Meyhaneci yetmiyor geçmiyor yalnızlığım Beni hiç anlamıyor deli gibi aşığım O olmazsa yanımda büyüyor karanlığım Alıyor hapsediyor yok oluyor varlığım Meyhaneci aradı az sonra geliyormuş Yanımızda olursa yüzü hep gülüyormuş Biz olmazsak yanında eksik hissediyormuş Sevgimizi anlamış o da çok seviyormuş Nuran Kara |
Nazar Değmesin
Gözlerine aşığım ne de güzel bakıyor Bir bilsen yüreğime damla damla akıyor Gözlerine bakınca sesini de duyunca Yüreğim ılgıt ılgıt sana doğru akıyor Gül yüzüne bakamam nazarım değer diye Sevgimi haykıramam birisi duyar diye Senin olan kalbimle sana doğru koşarım Kalbime yazdım seni ben onunla yaşarım Seni sevdiğim için bir an pişman olmadım Senden başka birine böyle bir aşk duymadım Aramızdaki sevgi hiç eksilmesin diye Sana olan sevgimi kimseye anlatmadım Nuran Kara |
Ne Olur Gel
Gece oldu bebeğim seni ben çok özledim Gelirsin bana diye hep yolunu gözledim Görseydim gülüşünü eve rahat giderdim Ne olur bir gel Can'ım güldür şu garip yüzümü Ağlamaktan beter etti yokluğun beni Elim ayağım tutmuyor gittiğinden beri Çok özledim sesini hayatım deyişini Ne olur bir gel Can'ım güldür şu garip yüzümü Sensiz olmuyor sabah dünyam hep karanlık Bir gece ansızın gel sürekli olmasa da bir anlık Sevgin dolsun içime isterse kaderim olsun yalnızlık Ne olur bir gel Can'ım güldür şu garip yüzümü Sana söz verdiğim gibi ebediyen seveceğim Sanma seni bu dünyada bırakıpta gideceğim Geldiğinde çocuk gibi inan sevineceğim Ne olur bir gel Can'ım güldür şu garip yüzümü Nuran Kara |
Ölürüm
Ömrümce aradım ben seni gülüm Gülmemiş hayatım bir kere yüzüm Seni sevdiğim gün; doğum günümse Ayrıldığımız gün; bil ki ölürüm Bu gidişin nedir? Sebebi canım Kader mi diyelim var mı cevabın Hiç mi özlemedin! Beni sen aşkım Unuttuysan beni; bil ki ölürüm Ben seni sevdim; sana aşığım Sensiz dolaşmıyor bedende kanım Kalbim sana ait, senindir canım Sevmiyorsan beni; bil ki ölürüm Hayalin gelmiyor bir türlü bana Özlemim geçiyor, bir nebze anla Göremezsem seni; yaşarım sanma Gelmezse hayalin; bil ki ölürüm Nuran Kara |
Öyle Çok Sevmeliyim
Öyle çok sevmeliyim ki Dünya dar gelmeli Sevgimin karşısında Güneş utanarak doğmalı Nefes almayı düşünmemeliyim Sevginin karşısında Hayat sadece Senden ibaret olmalı Öyle çok sevmeliyim ki Kumrular kıskanmalı Muhabbetimizi Sadece sevmeliyiz Birbirimizi Kırmaya korkmalıyız Dünya boş olmalı Eksik kaldığımızda Öyle çok sevmeliyim ki Gözünde ki ışıltı Yanağında ki gamze olmalıyım Seninle doğmalıyım Ve yaşamalıyım Sensiz yarım kalmalı Hayattan seninle Zevk almalıyım Öyle çok sevmeliyim ki Senin olmadığın Bir rüya da olmamalıyım Sensizlikten korkup Sana sığınmalıyım Bir gülüşün için yaşamalı Ağladığın da kahrolmalıyım Sadece senin olmalıyım Öyle çok sevmeliyim ki Gülümsemen hayat kaynağım Üzülmen ölüm sebebim olmalı Hayatta sadece sen demeliyim Sensiz geçen bir hayatı Bir an düşünmemeliyim Seni sevmeliyim Senin tarafından Bir ömür sevilmeliyim Nuran Kara |
Özledim
Seviyorum demeyi özledim sana Biraz acı insaf et ne olur bana Geliyorsam hala biran senin aklına Gel bu gece bebeğim benim rüyalarıma Hayalinle konuştum özledim dedim Seni ne kadar çok sevdiğimi söyledim Sevdiğim seni ben *******ce bekledim Sana olan özlemi; ben sevgime ekledim Gün geçti hafta geçti bir haber yoktu senden Meraktan deliye döndüm başka ne gelir elden Bir an unutmam seni; şüphe etmem sevginden Seni unuttuğum an bu can çıkar bedenden Birgün bıkmam bakmaktan o güzel gözler senin Seni sevmek hayatta ki en güzel doğrum benim Hayranıyım hem senin hemde gamzelerinin Son sözüm ya seninim; yada topraktır yerim Nuran Kara |
Özlemek
Özlemek Güzelmiş Özlenen Sensen Beklemek Güzelmiş Beklenen Sensen Birgün Gelirde Bana Gelmek İstersen Sormana Gerek Yok Sen İste Yeter İçinde Korku Olmasın Senin Yaşadıkça Kalbimin Tamamı Senin Ömrümün Sonunda Ruhumda Senin Sormana Gerek Yok Sen İste Yeter Bir Gün Olurda Unutursan Beni Aklına Getir Gülümsememi Seni Ne Kadar Çok Sevdiğimi Sormana Gerek Yok Sen iste Yeter Gün Gelir NUR Unutmuş Derlerse Sana Hesabını Sor O Anda Bana Cevabım Unuttum Olursa Sana Sormana Gerek Yok Çek Öldür Yeter Nuran Kara |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:19 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.