![]() |
Aşkın Kaymağını Ayılar Yedi
Bu aşkın kaymağını Beş para etmezler Duygusuzlar,görgüsüzler Sarhoşlar,ayılar yedi Bana kalan posasıyla Kahrolamam güzelim Yapma bana bu kötülüğü (03.06.2006) Şahin Ertürk |
Aşkın Kitabını Yazdım
Bana Herşeyi söyleyebilirsin Hatta ve hatta Hakaret bile edebilirsin Sesimi çıkarmam Karşılık vermem sana Vermem amma Sakın ola,sakın ha Bana Aşkı bilmiyorsun deme Aklından bile Geçirme bunu Ben Senin yaşındayken Gözyaşlarımla Aşkın dersini alıyordum Senin boyun kadar Acı çektim ben Kilon kadar Gözyaşı döktüm ben Yaşın kadar Hasretlik çektim ben Ve en sonunda Aşkın kitabını yazdım ben Yazdım güzelim yazdım Ben aşkın kitabını yazdım Okumak istersen Öğrenmek istersen Sıcak duygularıyla Hasretiyle,özlemiyle İnanmışlığıyla Cesaretiyle,yüreğiyle Kalemiyle,Şiiriyle NÖBETÇİ ŞAİRİN Emrindedir güzelim Emrindedir,emrindedir (25.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Aşkın Madarası Oldum
Sokaklara bile çıkamıyorum Kırk yedi yaşımda,sevemezmişim Yaşından,başından utan diyorlar Aşkın dilinden kimse anlamıyor Gülenler var,yerden yere vuranlar var Sayende aşkın madarası oldum (18.06.2007) Şahin Ertürk |
Aşkın Özeti
Alışmıştım yalnızlığa Alışmıştım aranmamaya Telefonda sesini duyunca Beni öyle mutlu ettin ki Tek kelimeyle İŞTE AŞKIN ÖZETİ Öl de Öleyim senin için Öl de Öleyim senin için (24.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Aşkın Şahane
Artık aşktan kaçamam Senin aşkın ŞAHANE Kalmadıki BAHANEM Kalbim senin güzelim Doyur beni AŞKINLA (17.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Aşkın Tadı Kalmadı-1
Teknoloji gelişti Cetleşmeler başladı Özlemek yok edildi Aşkın tadı kalmadı Mektuba yazılmıyor Kalplere kazınmıyor Yüzüne bakılmıyor Aşkın tadı kalmadı Riya doldu bakışlar Hoşa gitti kuruşlar Şehvet ile tanıştı Aşkın tadı kalmadı Garibanlar terketti Sanatcılar kirletti Öğrenciler bitirdi Aşkın tadı kalmadı Şimdi moda zübbeler Küpe takan hippiler Kadın gibi ****ler Aşkın tadı kalmadı Sosyeteden dışlanan Şehirlerde boşlanan Varoşlarda haşlanan Aşkın tadı kalmadı (01.03.2007) |
Aşkın Tadı Kalmadı-2
SEDA cebe bakıyor RIZA tipten kaybetti Kalbi kimse takmıyor En son AYSUN terketti Aşkın tadı kalmadı (13.03.2007) Şahin Ertürk |
Aşkın Tadı Kalmadı-3
Duyguları takmıyor E-5 lere çıkıyor Paralıya dadandı Dolar,Ero seviyor Aşkın tadı kalmadı (09.05.2007) Şahin Ertürk |
Aşkın Tahlili ni Yapıyorum
Masamda 5000 MEKTUP Yüzlerce RESİM Binlerce ŞİİR Gözümde Anılar,güzellikler Kalbimde Küllenmemiş acılar Paramparça Paçavra olmuş Bir aşkın Tahlilini yapıyorum (14.04.2006) Şahin Ertürk |
Aşkını Mars a Gönderdim
Gelme artık istemem Nazlarını çekemem Senin kapris aşkını Bugün Mars'a gönderdim (01.01.2006) Şahin Ertürk |
Aşklar Sözde Kalmamalı
Senin için yaşıyorum Seni candan seviyorum Kalple,sözler bir olmalı Aşklar sözde kalmamalı Tüm insanlar konuşmalı Yüreklere yerleşmeli Değişmeli,gelişmeli Aşklar sözde kalmamalı Hoşgörüyle yücelmeli Saygı ile beslenmeli Koklaşmalı,sevişmeli Aşklar sözde kalmamalı Karakışta yeşermeli Fırtınaya direnmeli Güneş gibi ısıtmalı Aşklar sözde kalmamalı (19.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Aşkta Devrim Yapıyorum
Kan akıtmadan,şiddet kullanmadan Aşkta bugün bir devrim yapıyorum Sen kalbimin faşist diktatörünü Gönül sarayımdan indiriyorum (20.02.2008) Şahin Ertürk |
Aşktan da Öte Birşey
Boşverdim herşeye Gündemi takip etmiyorum Televizyon izlemiyorum Gazete okumuyorum Dünya yansa Artık umurumda değil Kalemim pas tuttu Şiir yazmıyorum İşe gitmiyorum Sanki, KÜTAHYANIN Altında kaldım Eziliyor Büzülüyorum Saç,sakala karıştı Bir günde On yaş ihtiyarladım Tertemiz Çıkarsız,riyasız bir aşkın Aşktan da öte birşeyin Yasını Tek başıma tutuyorum (06.06.2006) Şahin Ertürk |
Ateş Gibi Başkanım Var
Büyüğüne saygı duyan Küçüğüne sevgi sunan Sorunlara çözüm bulan Ateş gibi başkanım var Sanatsever,sporcudur Vatansever,inançlıdır Kavga sevmez,barışçıdır Ateş gibi başkanım var Asla bakmaz,göze kaşa Suyu katmaz,pişmiş aşa Ahmet Ateş,sen çok yaşa Ateş gibi başkanım var Sevgi dolu,gönül dağı Mazlumlardan almaz ahı İşçilerde genel kanı Ateş gibi başkanım var (06.03.2008) Şahin Ertürk |
Ateşimi Yükseltensin
Kız bu ne hal,o biçimsin Bir içimlik su gibisin Böyle yapma dayanamam Otuz dokuz dereceye Ateşimi yükseltensin (02.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Ateşine İhtiyacım Var
Kaderimse, Aşkından yanmak Gözlerinle Sözlerinle Yanmaya hazırım Haydi durma Yak güzelim Ateşine İhtiyacım var? (25.05.2006) Şahin Ertürk |
Attın Bana Düğümü
Belli aşkı bilensin Gözyaşımı silensin Unutturdun dünümü Attın bana düğümü (26.02.2007) Şahin Ertürk |
Aut
Ne yollarıma çık,ne yasımı yut Kalbimden gittin,sevgin oldu aut Resimle,şiirle kendini avut İşte gidiyorum,sen beni unut (24.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Avun
Avun dostum sende avun Yalanlarla,masallarla Şiirlerle,şölenlerle Ödüllerle sende avun Avun dostum sende avun Le Fontenden masalları Kırk yaşında dinliyorsun Kandırıldın bilmiyorsun Onurunu kırıyorlar Senle dalga geçiyorlar Ardından bak gülüyorlar Avun dostum sende avun Kitap açıp okumazlar Şiir onlar için PAZAR Uyak,durak aramazlar TİLKİ gibi kurnaz onlar İsteyen herkese dağıt Ödül dediğin bir kağıt Bastır,çoğalt şair avut Avun dostum sende avun Onlar işin kaymağında Bir parmak bal dudağında Yalan dostum sende yalan Yalanlarla,masallarla Avun dostum sende avun (22.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Avutmuyorsun Değil mi?
Seviyorum diye Avutmuyorsun değil mi? Çak'lı,Çuk'lu Mış'lı,Miş'li Konuşmaya başladında? (05.10.2007) Şahin Ertürk |
Ayağından Öpeceğim
Bir güne takılı değil MAYIS ayı ile sınırlı değil Çiçeklerle değil Hediyelerle değil Anlık veya zamanlık değil Maddeye dayalı değil Değil anacığım değil Ben seni hergün Yüreğimle seviyorum Tıpkı senin gibi Riyasız seviyorum Gösterişsiz seviyorum Beklentisiz seviyorum Seviyorum ana seviyorum Uzat bana ayağını Ayağından öpeceğim Cennet anaların Ayakları altında değilmi? Uzat ayağını anacığım Yüreğimle Ayağından öpeceğim (09.02.2007) Şahin Ertürk |
Ayağını Öpeceğim
Mayıs ın sekizinde değil Çiçeklerle değil Hediyelerle değil Değil anacığım değil Ben seni hergün Yüreğimle seviyorum Tıpkı senin gibi Riyasız seviyorum Gösterişsiz seviyorum Beklentisiz seviyorum Seviyorum ana seviyorum Uzat bana ayağını Ayağından öpeceğim Cennet anaların Ayakları altında değilmi? Uzat ayağını anacığım Yüreğimle Ayağını öpeceğim (08.05.2005 Anneler günü için) Şahin Ertürk |
Ayağının Altına Paspas Olmaya Hazırım
Bana Cesaret verdin Onur verdin Gurur verdin Herşeyden önemlisi Değer verdin Al güzelim Sev de, Sevmesini bilen Öl de, Ölmesini bilen Bir ŞAİR yüreğini Ben de sana veriyorum İster Sevgilim de İster...Arkadaşım Sırdaşım Ne dersen de, Kabulümsün benim Kalbimdeki Sevgi adasına Öyle bir yerleştin ki, Senin Sevgilin olmaya da Arkadaşın olmaya da Hatta ve hatta Ayağının altına Paspas olmaya bile Hazırım ben Hazırım...Hazırım... (25.05.2006) Şahin Ertürk |
Aydın Değil miyim?
Orhan PAMUK okumuyorum Fazıl SAY I dinlemiyorum Cazcı,popçu seyretmiyorum Şimdi ben aydın değil miyim? İçip,içip sızan değilim Çok bulunca azan değilim Zor görünce kaçan değilim Şimdi ben aydın değil miyim? Aşka,şehvet bulaştırmadım Yosmalarla kırıştırmadım Bu ülkeyi karıştırmadım Şimdi ben aydın değil miyim? Yunanlıyı övmüş değilim Osmanlıya sövmüş değilim Etiler’i görmüş değilim Şimdi ben aydın değil miyim? Zor yaşamı beceriyorum Çağdaşlığa direniyorum Hala sevgi heceliyorum Şimdi ben aydın değil miyim? Özgürlüğe karşı değilim Baş örtene karşı değilim Doğrulara karşı değilim Şimdi ben aydın değil miyim? (14.01.2008) Şahin Ertürk |
Ayıp Değil
Ayıp değil,seni sevmek Herkese seni anlatmak Şiir yazıp,kurlar yapmak Ayıp değil,ayıp değil Kolay değil,böyle aşklar Efsaneler böyle başlar Gözden gitmez olur yaşlar Kolay değil,seni sevmek Aşkımda yok tek bir hile Sen güzel sen kızsan bile Seni sevmek ayıp değil Ayıp değil,ayıp değil (25.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Ayıp Etmedin mi?
Hayatımı verdim sana Canım,kanım sandım seni Duygusuzun biri yaptın Biraz ayıp etmedin mi? Gördüğüne söylemişsin Duygusuzdu,görgüsüzdü Bunlar nasıl sözler gülüm Biraz ayıp etmedin mi? Yaptığını beğendin mi? Gece,gündüz ağlıyorum Kim vurduya gitti aşkım Biraz ayıp etmedin mi? Sokaklara çıkmıyorum Sıkıntıdan patlıyorum Yorgan,döşek yatıyorum Biraz ayıp etmedin mi? Şahin Ertürk |
Ayışığımsın
Yerlerde ararken,göklerde buldum Güzel sözlerinle ben aşka doydum Karanlık dünyama,ışığım oldun Ayışığımsın,hoş geldin kalbime Karanlık kabusum değilki artık Acılar uzakta,yabancım artık Mutluluğu buldum,bırakmam artık Ayışığımsın,hoş geldin kalbime Haçlı seferleri gelse üstüme Şovalyen olurum,vermem ellere Seninle ben düşsem bile dillere Yılmam savaşırım,bırakmam seni Güzel sözler seni,anlatmaz oldu Kalbim seninle,heyacan buldu Sana bu aşkımı,Türkiye duydu Ayışığımsın,hoş geldin kalbime (26.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Aylar Oldu Uyuyormusun?
Aylar oldu hala uyuyormusun? Kalbim çırpnınıyor duymuyormusun? Sensiz yaşayamam bilmiyormusun? Mutlu olacaksan haber vereyim Bitmek üzereyim,yazamıyorum (02.04.2006) Şahin Ertürk |
Aynadaki Yabancı
Elbet birgün karşılaşacağız Bitmedi,bitmez bu AŞK Bir sokak ortasında Veya hala unutmadıysan Hala geliyorsan TRENCİ NİN YERİNDE Elbet birgün karşılaşacağız Ben çökmüşüm Sen yaşlanmışsın? Önce gözlerimiz bulışacak Sonra kalplerimiz...? Senin dilinde Yarım kalmış mutluluk şarkısı Benim kalbimde Bitmemiş,taptaze bir SEVGİ Birleşecek kollarımız Yılların özlemiyle Sarılacağız birbirimize Saatlerce yapışık kalacağız Ve ben Sensizlik ülkesinden gelen adam Onuncu asırdan kalma haline Hiç aldırmadan Sarıp,sarmalıyacağım Yaralarını saracağım Ve unutturacağım inan AYNADAKİ YABANCI halini Unutturacağım güzel Unutturacağım dünü AYNADAKİ YABANCI yı Unutturacağım sana Korkma sen,korkma (05.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Aynalara Yabancıyım
Köşe,buçak kaçıyorum Yollarına çıkmıyorum Görse beni çok zor tanır Aynalarla yabancıyım Albümleri karıştırdım Anıları konuşturdum Yüreğimi yatıştırdım Aynalarla yabancıyım Yapmaz oldu bana HİLE Yaşlandığımı BİLE,BİLE Doğruları söyler DİYE Aynalarla yabancıyım (14.12.2006) Şahin Ertürk |
Aynaya Bakarmısın?
Onu çok severmişim Buna pas atarmışım Şıpsevdinin biriymişim Geç bunları geç Kendine haksızlık ediyorsun Takma kafana bunları Düşündüğün şeylere bak Lütfen aynaya bakarmısın? Benim sevdiğim kadın Karşında duruyor GÖRMÜYORMUSUN? GÖRMÜYORMUSUN * (03.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Ayrılığı Bu Kalbe Sor
Beynimdeki seni silmek O denli zor,o denli zor Ayrılığı sen bana sor Sor güzelim,bu kalbe sor Ayrılığı bu kalbe sor (06.02.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Ayrılmak Zor Geliyor?
Senden ayrılmak Zor geliyor bana Japon yapıştırıcı ile Yapışsak birbirimize Kenetlensek Tek vücut olsak Bir daha ayrılmasak Zamanı durdursak Öylece, Günlerce,haftalarca Yapışık kalıversek? Hayalde olsa, Güzel değilmi? Senden ayrılmak Zor geliyor bana (01.11.2007) Şahin Ertürk |
Ayşem
Kalbimdeki közüm Ayşem İçimdeki özüm Ayşem Gönlümdeki güzüm Ayşem Bu şiirim sana AYŞEM Ayşem,Ayşem kibar Ayşem Dudağımda şarkı Ayşem Kalemimde şiir Ayşem Bu şiirim sana AYŞEM Hiç kırmadın beni Ayşem Değer verdin bana Ayşem Saygı duydun bana Ayşem Bu şiirim sana AYŞEM Senin sevgin süper Ayşem Sen le aşka doydum Ayşem Yediveren gülüm Ayşem Bu şiirim sana Ayşem Kendinden çok beni sevdin Acıları SEN le kovdum Mutluluğa Sen le doydum Ayşem,ayşem eşim AYŞEM (09.07.2005) Eşime KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Az,Birazcık Sevsen Beni
Benim kadar değil hani Az,birazcık sevsen beni Sen,kibirli güzel seni Kaf dağına sultan yapsam Koşar bana gelirmisin? (18.05.2006) Şahin Ertürk |
Azap Denizi
Sen evlendin diye Ben sevineyim mi? Ziller takıp Oynayayım mı? Yoksa diyorum yoksa Dahada ileri gidip Konak meydanında Konser mi vereyim? Gazetelere İlanlar mı vereyim? Kırılmışsın,darılmışsın Düğünüme gelmedi Bir mesaj bile çekmedi Demişsin,demişsin de Benim yüreğim İZMİR de kalmış Kanım,canım çekilmiş Yaşayan ölüye dönmüşüm Donmuş kalmışım Bitmişim,çökmüşüm Ağlamışım,üzülmüşüm Azap denizine düşmüşüm Cayır,cayır yanıyormuşum Tüm bunlar Her nedense Hiç aklına gelmemiş Bana darılmışsın Sitemler etmişsin...? Mutluluk denizinde yüzen Beni AZAP DENİZİNDE Bırakıp giden sen Suçlanan,acı çeken ben Komik olduğunun Farkındamısın sen Farkındamısın? (27.07.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Azrail Çıkageldi
Ben, Seni beklerken Önce, Serhoşlar çaldı kapımı Sonra, Yosmalar tanıdı beni Herşey bununlada kalmadı Hastahaneler meskenim Doktorlar arkadaşım oldu Ve...En sonunda Azrail çıkageldi? Şahin Ertürk |
Azrail Kapıda
Seninle hiç bitmez sevda şarkımız Yok Mecnun dan,Leyla dan hiç farkımız Küllenmez artık hasret ateşimiz Kavuşmamız hayal,zaman kalmadı AZRAİL KAPIDA,zaman kalmadı (26.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Azrail Kapımda Nöbet Tutuyor
Dizlerim tutmuyor,Eller titriyor Gözlerim görmüyor,Kalbim tekliyor Çağırsanda artık,sana gelemem Azrail kapımda,NÖBET TUTUYOR (20.05.2007) Şahin Ertürk |
B e k l e n t i
Üzme beni,tut sözünü Göster bana gül yüzünü Aşka doyur,aç gözümü Dağıt gönlümdeki hüznü Bunu senden bekliyorum (06.12.2007) Sana Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.