![]() |
Biri Beni Ağlatıyor
Seni en son gördüğüm yüzünle, Hayalini kuruyorum gözlerim yaşlı. Seni ilk sevdiğim halimle, Hala seviyorum yüreğim yaslı. Seni yaşamaya hiç doymadım, Senin sevgin bende saklı, Sen daha bende bitmedin. Yine anılarımda benimle yaşarsın. Sen hep bir başkaydın, Kimse sen olamadı. Aşk sıradan sen bende sevgisin. Bak yıllar geçti, Zaman ve herşey değişti. Sen bende eskimedin. Bütün güzellikler seni bana soruyor. Herşeyim seni arıyor. Sensiz hiç bir şeyin anlamı yok. Yalnız bedenim sensiz çok sessiz. Daldığım her noktada duruluyorum, İçimde kalmadı çoşkunluğum. Yüzümden tebessümler gidiyor, Baktığım her yerde bir boşluk buluyorum. Şu hayatımda bir sen eksiksin, Kokladığım güllerde soluyorum. Her gece hüzünleniyorum ben, Gecenin karanlığında seni düşünürken. Her gece kendimden kopuyorum ben, Yıldızlarda delice seni özlerken. Her gece düşüyorum yüreğine, Gökten yıldız kayarken....... Yağmurlar neden yağar bilirmisin? Masum bir sevginin ispatı niçin. Yanaklarım neden ıslanır anlıyormusun? Sana kavuşamadığım için. Sanmaki sevdamdan vazgeçtim, Seni hiç gözyaşlarımda kurutmadım. Seni asla bir-an unutmadım. Seni ölesiye sevdim, Bak sensiz bedenim yaşlanırken ölüyorum. Yağmur gibi uzaklardan, Biri Beni Ağlatıyor....... |
Birşeyler Oluyor
Seni düşündüğümde deli oluyorum, Kendimi hiç bir yere kaçıramıyorum. Ah gönlüme söz geçiremiyorum, Bana Birşeyler Oluyor...... Seninle olduğumda içmeden sarhoş oluyorum, Sevgimi kalbine yolluyorum. Ah gözyaşlarıma dur diyemiyorum, Bana Birşeyler Oluyor..... Seni sevdiğimde çoçuk oluyorum, Yüreğime kilidi vuramıyorum. Ah sensiz hiç bir gün gece kalamıyorum, Bana Birşeyler Oluyor...... |
Bitti
Daha yürümeye başlamadım, Sevda yolumu seninle. Başlamadan bittik seninle ikimizde, Bana sevmek sana sevilmek ikimizede uzak. Sen bir yana ben bir yana, Zaman uzun ve kısa, Sen yoluna ben yoluma.... Güle güle bana elveda sana, Yazık olmasın hem sana hem bana. Boş herşey sevgi olmadığında, Umutla sürmez bu sevda'da. Beni güneş yaksın, Seni rüzgar savursun. Bir gözümde bir gözyaşımsın BİTTİ.... |
Biz Üç Kişiydik
Benim çoçukluk arkadaşım, Bir Neşe vardı. Okulda beraber tanıdığımız, Bir Ulaş vardı. Ve birde Yusuf Kemal Çetin, Ben vardım. Ulaş en iyi dostumdu. Bir gün bana, Neşeyi çok sevdiğini söyledi. Benim yardım etmemi istedi, Ama, Neşe benim çoçukluk arkadaşımdı. Ve bende, Neşe'ye aşıktım. Neşe benim neşemdi........ Ne öğrenmiştimki sevdada, Yapmasını gerekeni uygulayacak. Çoçuklukta bir durum vardı. Bir erkek bir kıza, Onu sevdiğini ilk söyleyene saygı duyulurdu. Ulaş'a benimde, Neşe'yi çok sevdiğimi söyleyemedim. Ulaş on yaşında vefat etti. Benim Neşe'ye olan sevgimde, O gün Ulaş'la beraber öldü. Ulaş öldüğünde, Tırnaklarımın arasına toprak giresiye, Üstünü kumlarla örttüm. O gün söz vermiştim gözyaşlarıma, Şimdi hala seni hiç unutmadım Ulaş........ Neşe benim neşemdi. O günden sonra gülmek, Bana hiç yakışmadı. İçim ağlıyordu'ki, Ben içten nasıl gülerdim. Neşe'yi neşemle kaybettim. Eski alışkanlıklardan kaldı, Bazen onu düşünüyorum. Umarım herşey istediği gibidir. Aşık olmak sevmek, Sevda ve Kader. Sevipte kavuşamamak Hayatın Gözyaşları. Herşeye rağmen sevda ile tanışmak, Bambaşkaydı. Biz Üç Kişiydik........ |
Böyle Bir Sevda İstiyorum
Sevimek istiyorum, Bir masum bakışta. Sevmek istiyorum, Bir Damla Gözyaşında....... Sarılmak istiyorum, Bir büyük sevgiye. Sarmak istiyorum, Bir Yarım Kalmışlığa....... Gülümsemek istiyorum, Bir sevgiye özlem. Gülüm demek istiyorum, Bir Çiçeğin Dalında....... Yaşatmak istiyorum, Bir sevdanın gücenmiş duygusunda. Yaşamak istiyorum, Bir Sevdanın Ölmüş Halinde....... |
Bu Mevsim Sonbahar
Bu Mevsim Sonbaharda, Çok hüzünlü mutluyum. Bu Mevsim Sonbahar, Hava ayrılık kokuyor. Ama ben ayrı değilim, İçim mutluluğu yaşıyor. Uzanmışım çimenlere, Masmavi gökyüzünü izliyorum. Dalmışım sevgimin güzelliğine. Aklımda sen yüreğimde sevdamsın. Uzanmışım bulutlara, Sana uzanıyorum yüreğine. Yaşıyorum sevginin büyüsünde. Gözlerimde sen ellerimde sevgimsin. Sen anlatacağım en güzel gerçeğim, Sen yaşayacağım en anlamlı sevdam. Biz ölsekte sevgimiz ölmeyecek. Bu Mevsim Her Sonbaharda, Seni Daha Çok Seveceğim Gözyaşlarımda..... |
Bu Sevda Sahipli
Daldı bakışlarım bir yerlere, Bir sevgi için. Ağladı gözlerim döküldü gözyaşlarım, Bir seven için. O sevenle hatıralarım hayalimde canlandı, O sevenle hüzünleniyorum, Sevgim ona çok masum. Benimle kal içimde yaşa, Sarıl boynuma çılgınca. Öp beni doyasıya sarmala, Hayatımda ol nefesimde yaşa. Dokun tenime usulca sev, Tut ellerimi bırakma. Canımda cansın ama sensiz cansızım, Bu Sevda Sahipli ama sensiz çok yalnızım.... |
Bu Sevdam Varya
Gözlerimle, Dudaklarımla, Ve yüreğim, Duygularımla düşüncelerimde seni sevmek. Ve her yönden sevmek. Hiç bir yalan kişiliksiz olmadan sevmek. Kuşların Özgürlüğü Sevmesi Kadar Güzel........ Kalbimin en hücra köşesindeki hasret acısı. Özlemini çekmek, Bir balığın suyun hasretini, Denizin özlemini çekmesi kadar, Senin hasretini özlemini çekmekte, O kadar hüzünlü ve yaşamak için hak edici, Seni Sevmek........ |
Bugün Yine
Bugün kendimi gizleyemiyorum. Bugün saklı kalamam. Üstümdekiler beni sıkıyor, Bugün çok ayıbım....... Hava beni kudurtacak, Bir soğuk bir sıcak. Biraz romantik çok çılgın, Arzular beni esir alacak...... Karşı konulmaz ateşlerdeyim, Mıknatıs gibi çekimlerdeyim, Hayır denilmez vaziyetteyim, Bugün yine sana teslimim..... Yana yıkıla al beni, Zevkten zevke uçur beni. Titreten dokunuşlarınla ger beni, Beni yerime zirveye çıkar..... Bir göz bir bakış ile, Tam gönül tam söz ile, Hem ruh hem beden ile, Bugün Yine Bir Sen Bir Benim....... |
Buz Yürek
Bedenim taş değil, Etten kemikten. Yüreğim yaş değil, Buzdan soğuktan. Bir ara bir dere, İki ortası kelepçe. Anlatıyorum şimdi neden böyle. Bak dinle halime acı. Bana ya yabancı ol, Yada samimi. Ya gel bana yada git. Bu düşüncelerin sahibi ben, Buz Yürek....... Alev alev yandı gönlüm. Eski sevdalarımda. Hep tuş oldum yenemedim. Zaten sevgide hiç beraberlik olmaz. Ben yenildim bir kaç kez. Gözlerimde yaşlar oldu damla damla. Yarı yolda kurudu yanaklarımda. Sebebim bu yüzden gözyaşlarım donmuş. Ama sen beni terk etmezsen, Ama sen bana samimi olursan, Ama sen bana gelip gitmezsen, Beni yeniden sevdaya inandırsan, Sevginle şaşırtırsan, Bu Buz Yüreğim Erir Sana..... Sıcak sımsıcak yakar seni sevdam, Sevgim özgürlüğünü kazanır. Sevgim karanlıktan aydınlanır. Hadi sev beni alev alev, Bu Buz Yüreğim çözülsün. Sev beni çılgın çılgın, Bu gözlerim ağlasın sana. Hadi....... |
Büyük Dostum
Seninle olan bu dostluğumuz, Dünyanın dört bir yanında yok. Ben aramam kendime, Bir başka dost daha. Bir daha bırakmam'ki seni. Taşlar yollar, Dağlar denizler, Ayıramaz'ki bizi bunlar. *******deki yıldızlara yazılmış adımız. Seninle sımsıkı dost olmuşuz. Bunu unutmaki, Benim Büyük Dostumsun...... |
Büyük Yalan
Her gün, Seni özledim. Yollarını gözledim, Ellerim yüreğimde seni hissettim..... Her gece, Seni diledim. Her yokluğunda sensizliğe yenildim, Oysa üzsende beni ben hep seni istedim...... Seven bir insanın yüreğine. Sevmeyen bir ruh ve benden girerse, Aşık gündüz ağlar gece ölür. Beni sevdiğin Büyük Yalan, Sevmediğin gerçek. Ben asla, Seni Allah affedecek. Beni sevmediğinden değil, Duygularıma ve ümitlerime, Yalan kattığın için. Şimdi sen düşün sen üzül. Yüreğimde, Cennetten Kovulmuş şeytan Gibisin..... |
Büyüksün Aşkım
Sana olan sevdamın anlamı var, Ne dense az tarifi yok, Seninle aramızda bir bakış varki, Çok şeyler anlatır açıklaması yok. Korkuyorum kötü olacaklardan, Zaten en büyük korkum seni kaybetmek. İnanırmısın? Gözlerim bu sevdaya ağlar. Bu sevgiye en büyük neden, Hayat'ta pusu kurmuş ölüm. Seni bensiz yaşatmaya, Ayrılığın gücü yetmez. Kader isterse gelsin üstüme, Bu sevgi sarmaşığını ölüm bile kesemez. Son nefese kadar, Bu yüreğim senin için atacak. Dudaklarım adını haykıracak, Sana olan sevgimi ölümsüz yapacağım Seninle yaşlanmaya yemin ediyorum. Sen üzülme ve ağlama sevgilim, Aşkın Adaletsizliğine Meydan Okuyorum.... |
Büyüksün Aşkım (2)
Sana olan sevdamın adı çok, Ne dense az tarifi çok, Seninle aramızda bir bakış varki, Çok şeyler anlatır açıklaması yok. Korkuyorum kötü olacaklardan, Zaten en büyük korkum seni kaybetmek. İnanırmısın? Gözlerim bu sevdaya aglar. Bu sevgiye en büyük neden, Hayat'ta pusu kurmuş ölüm. Seni bensiz yaşatmaya, Ayrılıgın gücü yetmez. Kader isterse gelsin üstüme, Bu sevgi sarmaşıgını ölüm bile kesemez. Son nefese kadar, Bu yüregim senin için atacak. Dudaklarım adını haykıracak, Sana olan sevgimi ölümsüz yapacagım Seninle yaşlanmaya yemin ediyorum. Sen üzülme ve aglama sevgilim, Aşkın Adaletsizligine Meydan Okuyorum.... |
Canım Benim
Öyle mutluyum'ki ben, Seni bulduğum için. O kadar gurur duyuyorum'ki ben, Seninle sevgileştiğim için.... Bir tuhaf bir hoşum'ki ben, Seni çok düşünüyorum. Kaybetmemek için seni anlıyorum, Değerlisin kalbimde sen olduğun için.... Sözlerinle beni onurlandırıyorsun, Ölürüm senin için.... |
Canım İster
Gör beni, Nefesimden gir içeri. İçime yerleş doldur beni, Bedenimlede senin olayım. Dokun bana, Canım İster.... Gül benimle, Hallerimden tanı beni. Düşeyim ateşine beni esir al, Ruhumlada senin olayım. Öp beni, Canım İster.... Gönül yaşa, Acı zevklerimden beni anla. Yaşadıklarımdan tatlı ol her defasında, Bırakma beni hüzünler içinde. Durur durur kudurur azarım yine, Canım İster.... |
Canım Sevdiğim
Yine oturuyorum penceremin önündeyim, Bir gece anında. Pencerem açık, Gecenin kokusu odamda. Gönlüm sevgimden dolayı ferah. İçimde sevdamdan bir hüzün var, Gecenin sessizliği gibi. Hüzünlerimi taşıyorum her yerimde, Yaşatıyorum her yerde. Yıldızlar kayıyor gökyüzünden, Ben uzaklara dalıp dalıp gidiyorum, Canım Sevdiğime...... Gecenin içine dalıyorum git gide, Düşüyorum gönlüme. Bir derin ince sızı geliyor hislerime, Gece şahit oluyor ağladığıma. Sevgimin asil çığlıkları yankılanıyor uzaktan. Gecenin ciğsi yağıyor saçlarıma. Gece sakin suskun herşey sevdam için. Sevdam kalbimde nasıl seviyorum o biçim. İçime çektiğim her nefeste içime doluyor sevdam. Vereceğim son nefeste yine sen olacaksın, Canım Sevdiğim..... Bir gece anında yaşadım seni, Yaşatabildim sana sevdamı. Seviyorum Çok Seviyorum..... |
Çınar Göle
İkiside çoçukluk arkadaşlarıymış. Birlikte büyümüşlerdi Çınar ve Göl. Birbirleri ile çok iyi anlaşıp, Birbirlerini çok sevmişlerdi. Çınar adı gibi sevdasından, Çok uzayıp göklere yükselmişti. Göl ise suyun berraklığını temsil ettiği için, Çınar'a olan sevgisinden kocaman olup, Büyümüştü. Birbirlerine dokunamamazlık, Hep böyle ayrı olacaklarını düşünmek, İkisine birden zaman geçtikçe, Sevgileri hüzün vermeye başlamış. Bu gerçeğe nasıl alışacaklardı. Birbirlerini uzaktan sevmek çok acı geliyordu. Çınar kolları ile, Göl de daha'da büyük olup, Çınarın köklerine ulaşıp, Amaçı suyundan vermek, Ona dokunabilmek ve yaşatabilmekti. Çınar adı gibi güçlüydü ama, Göl' süz bir hiç olduğunu düşünüyordu. Çünkü ayrı yaşamak zorunda idiler. Çok üzülmüş ve yıllardır üzgündü. Çınar diğer akrabaları gibi, Çok uzun ömürlü yaşayamayacağını hissetmişti. Bunu Göl' ü ile paylaştı. Göl asla kabul etmedi. Böyle ayrı olsakta yaşamalıyız dedi. Çınar artık dayanamıyordu. Tüm dallarını gövdesinin yanına doğru kırdı. Boynunu büktü. Artık zayıflamış kökleri ile, Göl'e doğru sağ tarafına düştü. Kendi hayatını hiçe sayıp göze aldığı, Göl'e uzanmaya dokunmaya az kalmıştı. Ama asla dokunamadı. Zamanla iyice dökülüp öldü. Göl bu yaşadıklarına çok üzülmüştü. Ne kadar çok severken ne halde kalmıştı. Günlerdir düşündü. Çınarın yaptığı bu fedakarlık karşısında, Göl'de kayıtsız kalamazdı. Önce hayat duygularına küstü. Sonra havaya ve toprağa küstü. Çok geçmeden, Göl tüm çevresine rağmen, Büyük sevdası Çınar için, Acı acı gitti ve kurudu. Artık oda orda yoktu. Her Çınarı bir ağaç, Her Göl'ü bir su parçası sanmayın. Onlarda bir sevgi bir hayattır. Çınar Göle......... |
Çiçekler Gibi
Hani derler ya? Her kadın çiçektir. Sende bende bir çiçektin yüreğimde, Ama sen bende açamadınki. Daha seni tutamadan kuruyup gittin ellerimde. Sen beni anlayamadınki. Öylesine inci ve öylesine anlamlıydınki, Gözyaşlarım sana hep masum yağmur damlası oldu. Sadece seni sevmek amaçımken, Neden aldattın beni. Gündüzleri açan *******i kapanan Çiçekler Gibi, Bir gün sevinç bir gün hüzün veriyorsun. Sen kendini ne beni ne sanıyorsun. Bıktırdı usandırdı beni sevilmeye değmez davranışların. Sana öfkem fırtınalar estiriyor. Aldım seni yüreğimden avuçumdasın, Ve üfledim seni. Uzaklaş benden bakma ardına. Çünkü öldürdüm seni içimde, Yaşamayı hak etmeyen Çiçekler Gibi..... |
Çikolata Ağaçı
Deli Mavi, Sevdanın rengi. Sevdiğim kadın bir romantik, Yağmurun kendisi. Masumdur Beyaz, Berraklığın simgesi. Bensizliğinde, Beyaz güllerde soluyor, Sevdiğim....... Ateştir Kırmızı, Sevenlerin hali. Sevdiğim kadın bir çılgın, Güneşin kendisi. Zevklerin kraliçesi Siyah, Çikolata tadında. Benimle olduğunda. Sevgimin ateşinde vahşi, Sevdiğim....... Gözleri yangınım, Teni karalım, Sevdiğim kadınım, Bir romantik bir çılgın, Benim Çikolata Ağaçım...... |
Çok Güzelsin Çok
Yok be, Yok tabiki, Senin o masum, Gülüşlerinin üstüne. Bir güneş gibi sımsıcak.... Yok ya, Yok tabiki, Senin o tatlı, Gözlerinin üstüne. Bir yıldız parlar ışıl ışıl..... Yok gül çiçeğim, Yok tabiki, Senin o güzel, Hallerinin üstüne. Çok güzellikler yaşatırsın...... Biliyormusun? Dört mevsim gibisin. Çok Güzelsin Çok..... |
Çok Özle Beni
Yeniden yapılanır mı? Sevgim bilemiyorum. Kapanır mı? Bu gönül yaralarım bilgisizim. Bir isteğim bir dileğim var senden, Hayatında Unutma Beni..... Sana sıcaklığım siler gözyaşlarını, En zor gününde düşün beni. Bir kanat bir gövde sarar seni uzakta olsamda yakınım sana, En Komik Anımızda Hatırla Beni..... Çok mutlu ol iyi bak kendine ALLAH'a emanetimsin, Önünde yorgun düşünceli günler, Olacak geçeçek hüzünlü *******. Daha nice yıllar yaşayacaksın...... En beğendigin hallerimde sev beni, Ayrılsakta hep bir yanım, Yalnız sana ait olacak. Sana Baktığım O Buğulu Gözlerimde Çok Özle Beni....... |
Çok Seviliyorsun
Çok istiyorum seni yanımda, Her zaman olmalısın duygularımda, Senin için dökülen gözyaşlarımda, Çok Seviliyorsun.... Hep bekliyorum seni hayatımda, Her zaman bende yerin başka, İkimiz için dua eden dillerimde, Çok Seviliyorsun... |
Çok Seviyoruz
Gözlerimde bir masumluk var, Dudaklarım gülüyor. Kalbimde bir heyacan var, Duygularım seviyor. Biz birbirimizi çok sevdik, Sımsıkı sarıldık kıyma bize. Ayırma ALLAH'ım, Ateşlere Atıp Kül Etme Bizi........ Kanımda bir kan dolaştırıyorum, Kanımız akmasın. Canımda bir can taşıyorum, Canımız yanmasın. Biz birbirimizle çok mutluyuz, Yangınız yandık dokunma bize. Vurma ALLAH'ım, Şeytana Uymadık Cehenneme Atma Bizi...... |
Değerli
Ellerini tutumak istiyorum sımsıkı. Apansız ayrılışlarda, Kopamıyorum senden. Bir mesaj bir telefon, Beklentisindeyim. Ben uyurken bile rüyalarımdasın. Beni yarım bırakışlarda, Sana özlemlerdeyim......... |
Deli Gibi
Takıla verdin sen aklıma, Yer ettin benliğime. Öyle girdinki kalbime, Deli Gibi Seviyorum...... Şimdi duygularımda yaşarsın, Her anım seni düşünmekle geçiyor. Bir sevdim'ki seni, Deli Gibi Gözlerime Yaş Dolar...... Bitirir beni hüzünlü sesin, Ah birde ne güzel o masum sözlerin. Sana içten sana sevgi doluyum, Deli Gibi Seninle Sonuna Kadar....... Zaman zorda olsa ayrı koyar seni benden, Senden hiç kopmayacağım. Ama sanma'ki zaman seni bana unutturur, Deli Gibi Seninle Var Olacağım....... |
Deli Mavi
Gece masmavi, Yıldızlar ışıl ışıl. Gözlerim parıltılı ama, Yüreğim sakin...... Bu mavi gece beni yakar, Sevgi beni çağırır. Romantik saatler beni bekler, Hüzün çöker gökyüzüne...... Bir yaz akşamı esintisi, Yüreğimi benden alan. Bir çoşku bir sevgiye ihtiyaçım var, Aradığım huzur maviliklerde sevda........ Gece masmavi, Sokaklar ışıl ışıl. Gözlerimde yaşlar dolu ama, Yüreğim sahipsiz...... ÇOK DELİ MAVİ.... |
Denge
Şimdi seni yaşama zamanı, Şimdi senin olma zamanı. Ama, Hatırlarım beni acı terkedişini. Bu bir terazi iki hoşlanmaya. Bir yarım kalmışlığın hesabı. Heyy, Beni bırakma derken, Aldırmadın. Bağırışım vardı ardından, Hatırlarmısın? Demiştim sana, Çok söylemiştim. Ben gerçek sevdaların öncüsüyüm. Herşey tersine döndü şimdi. Bu bir DENGE. İsteğin var bana karşı, Ama unutmaki; Benim Seni Silmişliğim Var........ |
Derya(m)
Yıldızlar kadar bana uzak sevdigim gitsem gidemem, Yanında olmak istesem geriye dönemem. Seninle yaşamayı çok istesem sana dokunamam, Bana yasak sevdigim bilmezmiyim? .... Üzülmez ağlamazmıyım? Kendisi iki çoçuklu evli ve güzel kadın. Doldur kadehimi barmen, Bu gece içmek istiyorum.... Bir yar sevdim aşıklar, Bu gece ölesiye sarhoş olmak istiyorum. Yığılıp kalacagım efkarlı köşelerde, Bu gece o kadını unutmak istiyorum.... Artık onsuzlığa dayanamıyorum, Bu gece hayatımdan gitmek istiyorum.... |
Destan
Kimseler gibi olamazsın sen. Bir başkadır benim canım. Yüreğin anlatılmaz bir sevgi yuvası. Seninle olmak hayatın tarzı. Vazgeçilmezliğin var bana karşı. Sunuyorum umutlu bakışlarına, Tertemiz duygularımı. Bir bekleyişin içerisindeki, Yükseliş bu. Söz veriyorum sana, Sevda yolunda. Hep heran yanında olmayı. Ve yazıyorum seninle, Bir ömür boyu sürecek, Destanı........ |
Devam Edecek
Sen benim sevda çiçeğimsin, Seni gözyaşlarımla büyüteceğim, Gözyaşlarım bir kere düştü sana, Ağlamaya Devam Edecek.... Sen benim can yoldaşımsın, Seni sevgimle yaşatacağım, Gönlüm bir kere yandı sana, Yakmaya Devam Edecek.... Sen benim hayat arkadaşımsın, Seni çok severek dillere yazacağım, Duygularım bir kere gitti sana, Sevmeye Devam Edecek.... Bu büyük bir sevda hikayesi, Yürek için sevgi için bitmeyecek, Seni hep seveceğime söz vermiştim sözlerimle, Tutmaya Devam Edecek.... |
Direnme
Gözyaşlarım tükendi bu akşam, Bir damla bile yok. Dudaklarım küstü gülmelere, Sevinçler benden çok uzak. Yağmur öncesi gibi, Kara bulutlar çöktü düşüncelerime. Kör oldu gözlerim bir ışık bile yok. Sözlerimde gerçek bu, Ne varki yaşanacak kırıldı umutlarım. Direnme artık hey ben, Boşuna bu çok sevmelerin. Acıdı her duygum bana yazık oldu. Direnme artık hey yüreğim, Bu sevda yarım kaldı..... |
Dirilmez
Gitarımın telleri gibi kalbim. Atışlarında dıngır dıngır, Sevgi çalıyor. Güle güle hüzün, Artık gidiyorsun. Senin için üzülmeyeceğim ama, Bazı bazı yine gel........ Duygularım şiirlerimin sözleri gibi, Anlatımlarında felaketim hasretim, Sevda yatıyor. Hoşkal hoşkal ah gönlüm, Artık hep gülümsemelisin. DİRİLMEZ denilen aşıklar ölmedi. Meydanlar boş değil ruhları her zaman yaşar...... |
Doğum Günün Kutlu Olsun
Herşey, Senin dünyaya gelmen ile başladı. Kader, Seni benimle karşılaştırdı. Hayatım, O anı yaşamak oldu. Doğduğun anda ben seninle, Ve yanında hiç yoktum. Ama, Öldüğünde ben seni yaşayan, Ve ellerim ellerinde seni hiç bırakmayan, Olacağım. Ben bilmezmiyim? Hayırlı ve sevgi dolu, Bir insanın var olması, Çok önemlidir. Böyle insanları, Her zaman hatırlamak görevdir. Ah sen güzel insan, Bilirmisin? Bazı insanlar vardır. Doğduklarına pişman olurlar. Nice mutlu ve hayırlı kullar vardır'ki, Onlarda Allah'ın takdirince, Yaşamayı hak ederler, Tıpkı senin gibi. Bu dünyaya çok ihtiyaçsın, İyiki doğdun sen. Seni bugün daha çok, Doyasıya yaşıyorum. Ömrün uzun, Doğum Günün Kutlu Olsun..... |
Dokunma Bana
Sensiz aylar haftalar geçer, Sensiz saatler dakikalar geçer. Sensiz günler ******* geçer, Seninle ama sensizlik doluyum. Unutmamı bekleme Dokunma Bana..... Sevgim sahipsiz değil o bekleniyor, Gelirsen yüreğimde yerin hazır. Gelmezsen yerine sevemem, Seninle ama sevgisizlik doluyum. Durmamı bekleme Dokunma Bana...... Sen beni düşünsende düşünmesende, Bana üzülsende üzülmesende, Beni sevsende sevmesende, Seninle ama sensizlik doluyum. Vazgeçmemi bekleme Dokunma Bana..... |
Dokunsan Ağlarım
Bir kere dünyaya gelmek, Bin kere ölmek demekmiş. Bir kere birisini sevmek, Bin kere can vermekmiş. Sensiz kimseleri sevmeyeceğim, Dokunsam Ağlarım..... Bir kere yağmurun yağması, Bin kere hüzün demekmiş. Bir kere birisine ağlamak, Bin kere değer vermekmiş. Sensiz kimselerim olmayacağım, Dokunsan Ağlarım...... Bir kere yaprağın düşmesi, Bin kere solmak demekmiş. Bir kere birisine tutunmak, Bin kere ömür demekmiş. Sensiz kimselerle ölmeyeceğim, Dokunsan Ağlarım..... |
Dokunuş
Dokundu bana o acılı sözlerin, Hayır olamaz sanmam haketmedim. Nedir bu? Benim senden çektigim, Duygularımın bedeli ah sevdigim. Ne zormuş seni sevmek, Bana çok pahalıya ödetiyorsun seni sevmeyi. Ama artık beni aşagılamaya hakkın yok. Seni sevmek tek amaçımken, Sana dur diyorum artık. Ne kadar çok sevsemde seni, Sevmekten vazgeçiyorum. Çünkü anlaşıldı'ki, Senden çok kendimi seviyorum.... |
Doluyda Aşk
Bir keşif yolculuğuna çıkıyorum vücudunda, Ayak uçlarından başlıyorum gezintiye, Yumuşak dokunuşlarla tırmanışa gidiyorum, Bir ufak kıpırdama oluyor kaslarımda. Diz kapaklarından baldırlarına ulaşıyorum, Bacaklarının özgür sıcaklığını hissediyor elllerim, Dudaklarım konuşturuyor hünerlerini, Islatıyorum kuytu kenarlarını, Yeniden heyecanlanıyor ellerim, Bel aşağına iniyorum, Kalça şişkinliğin çok güzel, Devam ediyorum tepeleri keşfe, Göbekten yukarıya bir nefes kesiyor, Etinde en beğendiğim yerdeyim, Harika vadilerin var, Uçlarına kondururken öpücüklerimi, Kabardığını anlıyorum. Uyandım,uyarıldım bir dokunuş daha, Olursa infilak edeceğim, En son Fransız Öpücüğü ile, Düşlüyorum seninle DOLUYDA AŞK... |
Dostluğum
Bir gün gelirde, Yıldızlar kadar uzak olursan, Karanlık bir gecede gökyüzüne baktığında, Tek bir aydınlık bulacaksın. Dostluğum, Sana bir ışık olup Görünecek........ Üzüntüden korktuğunda, Bir başına yalnız kaldığında, Benimle konuşmak isteyipte bulamadığında, Ağlaşmak isteyipte ağlayamadığında, Dostluğum, Sana gözyaşı gibi yağmur olup Görünecek....... Güzel olan hayatı seninle hep paylaştık. Aklına gelebilecek her güzelliği. Anılar bizde saklı tekrar yaşanacaktır. Ölüm ve Allahtan başka bizi ayıramazlar. Sesime ses verdiğinde gökyüzü yankılanacak, Dostluğum, Sana kavuşmak için dağlar olup Görünecek....... |
Dostluğumuz İçin
Hadi içelim, Kadehleri vur vur içelim. Hadi içelim ah, Dostluğumuz İçin.... Hadi gidelim, Orası senin burası benim. Hadi gezelim ahh, Dostluğumuz İçin...... Hadi sevinelim, Kahkahaları atıp atıp gülelim. Hadi eğlenelim ahh, Dostluğumuz İçin...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.