![]() |
Sarayköy Belediye Başkanı Orhan Karaköse
Halkın oylarıyla başa geldin Daha ilkgünden kendini sevdirdin Sarayköyü yeniledin Seni seviyoruz belediye başkanım Cadde ve sokakları yeniledin Büyük küçük herkesi düşündün İlçemizi hayatımızı renk getirdin Spora önem verdin yüzme havuzunu yaptırdın Spor solonunu halk ka kazanırdın Düyün salonunu yeniledin Halka hizmet verdin Seni seviyoruz belediye başkanım Çocukları çok seviyorsun Onlarada düşüncelerinde yer verdin Rahat rahat oynasınlar diye Çoçuklara park armaan ettin Sarayköy için elinden geleni yaptın Hem işlerini en iyi şekilde yaptın Hem halkını sevdirdin Seni seviyoruz belediye başkanı BELEDİYE BAŞKANIM ORHAN KARAKÖSE BAŞARILARINI DEVAMINI DİLERİM Demet Akkoyun |
Sarayköy Şehitini AğlayarakUğurladı
İzmir urla ilçesinde elinde bomba patlaması sonucu Şehit düşen assubay berkant kahraman şehit oldu Binlerce vatandaş cenaze töreninde gözyaşları sel oldu Acılı anne oğlunun tabutunu görünce Şehitim hoş geldi evine oğlum tabutuna sarıldı Berkantım şehit oldu vatan sağ olsum mekanın cennet olsun Anne ağıtlar yakarak oğlunu tabutuna sarıldı Türk bayrağına sarılı tabutunu öperek güle güle oğlum diye ağladı Camide toplanmıştı binlerce vatandaş Şehitini uğurlamak için ellerinde kırmızı karanfiller Büyüğü küçüğü yaşlısı kadını erkeği genci çocuğu Şehitimiz için düzenlenen cenaze töreninde idi Valimiz,tugay komutanımız, jandarma alay komutanı Kaymakamımız, savcımız, belediye başkanımız İzmirden silah arkadaşları çok sayıda vatandaşımız katıldı Şehidimiz için tek yürek olup gözyaşları ile uğurladık Binlerce ilçeli, şehidimizin arkasından mezarlığa yürüdüler Şehitimizin mezarı kırmızı karanfillerden çiçek bahçesi oldu Acılı ana şehit oğlunu mezarı başına geldi bir kolunda Şehidin kardeşi bir kolunda nişanlısı idi Oğlum ben geldim diye ağıtlar yakarak ağlıyordu anneciği Mezardaki toprağını elleriyle avuçlayıp auçlayıp toprağını öptü Cennet mekanın olsun şehit oğlum berkanttım Sarayköy şehidi için ağlayarak gözyaşları içinde uğurladı Türkiyemin tüm şehit anneleri va babalarına kardeşlerine Baş sağlığı diler şehitlerimizi ennet mekenı olsun Demet Akkoyun |
Sarayköyün tanıyalım
Eriğile şeftalisiyle üzümüyle Güzel sarayköyüm Pamuyla mısırıyla buğdayıyla Verimli toprağığla güzel sarayköyüm Termal sıcak sularıyla termal otelleri ve kaplıcalırıyla Romatizma sedef hastalığı birçok hastalığa iğleştiren Termal otelleriyle güzel sarayköyüm Sımsıcak insanlarıyla güler yüzlü yardım sever Güzel sarayköyüm tarihi yerleriyle gezmeye doyamazsın Menderes teksiliyle çarşafıyla havlusuyla Ev teksiliyle güzel sarayköyüm Pamukkalesiyle gezmeye doyamazsın Doğa güzelleriyle her yeri ayrı ayrı güzeldir Yolunuz düşerse sarayköyümüze bekleriz 24 mayıs i.ö.o sarayköy denizli |
Sarayköyün kurtuluşu
Atıldı bir istikbalin temeli Altın harflerle yazıldı sarayköyün tarihi Savaşarak kurtardı bizi Dedelerimiz ninelerimiz. Babalarımız analarımız kardeşlerimiz Sıgmaz oldu toprak altına şehitlerimiz O günden yazıldı sarayköy mücadele zaferi İstesede uzanamaz artık düşmanın eli. Bayragımız hilalimiz zaferimiz O günden kaldı kurtuluş şenligimiz Atatürkün yolunda uygarlıga koşuyoruz Yürüyoruz el ele güzel günlere İşte böyle yazıldı kurtuluş zaferi. Demet Akkoyun |
Sayın millet vekili siz açlığı bilirmisiniz
sayın millet vekili sizi size şikayet ediyorum millet vekili seçilceginiz zaman şehirleri illeri ilçeleri köyleri geziyorsunuz oyları aldıgınızda millet vekili seçildiniz Bir daha hiç bir yere ugramıyorsunuz fakirin sofrasında ne yiyiyor ne içiyor sormuyorsunuz yarı aç yarı tok yaşıyoruz halimizi sormuyorsunuz ben sizlere açlıgı yazarak anlatıyorum tüp biter yemek pismez çayı bulsan şekeri bulamazsın peyniri zeytini yarımşar kilo alıp bir hafta yersin receli salamı rüyalarımızda görürüz eti zaten alamayız parımız yok birde öglen akşam yemegi bulma derdine düşeriz gelelim ev kirasına ödemeyip atılma korkusu elektirigi faturasını ödeyemezsin karanlıtta kalırsın suyu ödemeyip bonyoyu çamaşırını bılaşıgıı yıkayamazsan bir de kış gelir odunu kömürü alamayıp sogutta kalırsın çocugun okula gider okul masrafları karşılayamazsın bizler az parayla yaşamaya alıştırdınız hangi garibanın kapısını açıp halini sordunuz sayın millet vekilleri sizleri size şikayet ediyorum kimsesiz yaşlısına yetimi dulu çocugu sayip çıkmanızı istiyoruz oylarımızla biz size sayip çıktık sizde milletimize sayip çıkın Demet Akkoyun |
Senin Uğruna
senin ugruna pişmansız yalanlardan alet olduk yeter artık işki farklı bir candıkböyle oldu yetti artık sevilebilirdik biz yalansız bi yerde.... ... senin ugruna yalansız bi yerde o yinede pismansın ya seninle seviliebilirdik yalansız bi yerde...... ..... yeni bi kız bulup evlenebilirsin ben bu dünyada yasasam bile sevdim seni herseye ragmen senin ugruna senin ugruna..... Demet Akkoyun |
Sensizdim babam
Yolunu bekledim ******* boyu Gelmedin bile bile yıllar boyu Gizledim gözyaşlarımı ******* boyu Gelmedin babam yıllar boyu Gel desem gelemezsin Gör desem göremezsin Sev desem yine sevemezsin Gelmezsin babam ben sensizliği yaşarken Varlığını bilmesem sevmezdim Gözlerime bakmasan hayal etmezdim Kızım demeseydin inanmazdım Sensizim babam sensiz... Demet Akkoyun |
Sensizim
herzaman cicek getirirdim sana ben cünkü seni cok severdim ama sen napın aşkımızı bes paralık yaptın artık seni sevmiyorum ben... ..... ama ben sensiz ne yaparım sensizim artık ben seni sevemem artık sensizim artık.... Demet Akkoyun |
Sevda Yorgunuyum
Gece agır agır vermekte sırtını sabaha Üzerimde eskiden kalma bir sevdanın yorgunlugu Yüregimin kara kaplı defterinde Sararmış sayfalar arasında Bir kadın yıllar arasından kalmış suskunlugu var Dünyaya hayata küskünlügü var Kalbinin kapılarını kapatmış Umutlarıma çaresizlige acılarla geçmiş Durma haydi git gözlerimden acı var *******im hüzünlerim acılarım Düşüncelerime girme bir daha Kalbimde yerin yok artık Yeter yoruldum bu sevdadan Çık git çık git hayatımdan demet akkoyun 24 mayıs ilk ögretim okulu 4 b sınıfı sarayköy denizli Demet Akkoyun |
SINIF ögretmenim
Ögretmenim bana çok emek verdin Sevgiyle ögrettingin bilgiler Her dersinde ayrı ayrı sevdirdin bize ögretmenim Ögretmenim yazmayı okumayı ögrettin Hep yanımdaydın annem gibiydin Kuvvet verdin bilgi verdin büyüklerime saygıyı Küçüklerime sevgiyi ögrettin Benim canım ögretmenim Benim başarılı olmam için çaba gösterdin Ögrencilerini çok seversin ögretmenim İkinci annemiz gibiydin sen severdin bizi ögretmenim Benim sınıf ögretmenim Fatma kıran ögretmenimi çok seviyorum demet akkoyun sarayköy/ denizli 24 mayıs i.ö.o |
Sensizliğe haykırdım babam
Dün akşam sen vardın odamda Bende ki resmine baktım Doluverdi aniden çocuk gözlerim Ağladım... Birtek seni düşündüm! Biz neydik ne olduk ve nasıl olmalıydık düşündüm Her defasında yerin dibine gömüldüm Gözyaşlarım yalanlıyordu gururumu Ve ben seni kaybettiğim an bitmiştim Yalnız ben miydim baba hasreti çeken Yalnız ben miydim özleyen Yalnız ben miydim mutlu olmak isteyen Yenildi kötülüğe yüreğin Kapıldı hasret rüzgarına Aldın başına gittin Dönmedin bir daha Hesap sormadım yine sormuyorum Düşünüyorumda bir anlık öfkeye kapıldık baba Hasretliği özlem sandık Çocukta olsam ben hasret çektim Yıllar işte bir su misali aktı geçti Oysa pınar olup akamadım hasretin yüzünden Sen beni sensizliğe sattın Oysa ben hala seni yüreğimden söküp atamadım Atamam ki zaten babam Üstelik sen yalnızsın Kimbilir belki isyanlardasın Yinede seni sevdim ve ölünceye kadar da seveceğim Gel kurtar beni desen ölümüne gelirim İsyan ediyorum baba hasretine Haykırıyorum her gece gel diye Babaya haykırış diyorum her seferinde... Demet Akkoyun |
Sınıf öğretmenim fatma kıran
Benim öğretmenim bana çok emek verdi Bilgi verdi öğrenmem için çok çaba gösterdi Her dersimi ayrı ayrı sevdirdin bize Öğretmenim okumayı yazmayı sen öğrettin bana Annem gibiydin öğretmenim hep yanımdaydın Kuvvet verdin bilgi verdin büyüklerime saygıyı Küçüklerime sevgiyi öğrettin Benim canım öğretmenim Benim başarılı olmam için çaba gösterdin Öğrencilerini çok seversin öğretmenim İkinci annemiz gibi sevdin bizi Seni çok seviyorum öğretmenim benim öğretmenim fatma kıran sarayköy 24 mayıs i.ö.o Demet Akkoyun |
Şampiyon milli takımımızı kutlarız
fatih terimin aslanları kırk senedir yenemediğimiz çek cumhurıyetini gulerek yendik ikinci yarıda gollerimizle feleklerini şaşırttık turklerin sesini dunyaya duyurduk ay yıldızlı bayragımızı sanlandırdık avrupanın çeşitli kentlerinden gurbetçilerimiz doldurdu tırıbunleri kadınıyla çocuguyla. yaşlısıyla genciyle turk taraftarına buyuk sevinç yasattılar turkiye yetmiş milyonuyla tek yurek oldu turkiye etiigi golle turkleri sevindirdi milli takımımız tarihe adını yazdırdı futbolcularımız yeşil sahalara zaferini yazdılrdı sokaklarda binlerce vatandaş milli coşkusunu kutladı biz turkuz hiçkimseden korkmayız biz sesimizi herkeze duyururuz NE MUTLU TURKUM DİYENE! ! milli takımımıza başarılar diliyoruz.. Demet Akkoyun |
Şehitler ölmez
ellerimizi kınalında gönderdin canından can kopardında vatana bekçi diktin giderken ardımdan yüregin parçalanarak mehmetim oglum kınalı kuzum vatan ugruna şehit ol dedin teslim oldum birligime haber geldi ilk günden düşman eli uzandı memlekete komutanım sardı silahı belime haydi mehmetim vatan ugruna mücadeleye vuruldu onca kardeşim siperde sel oldu kar üstünde al kanlar aklımda anam vardı önemde savunulacak vatan ansızın degdi kör kurşun gögsüme birgün ansızın mektup aldın bölügümden kuş gibi çırpındı yüregin mektubu babama uzatırken derken açıldı mektup ve babamın dilinden bir cümle döküldü oglunuz vatan yolunda şehit oldu agıtlar döküldü dilinden,gözlerinden yaş süzülürken oglum mehmetim kınalı kuzum allah sana layık gördü şehit olmayı mutluyum evladım sen rahat uyu üzülmeyesin sakın diger evlatlarım yerde koymayacak kanını Demet Akkoyun |
Tanıyamadım seni latife babaannem
Gözlerimden dökülen yaşlar Dudaklarımdan yükselen ahlar Gece gündüz ettiğim feryatlar Senden bana kalan tek hatıran babaannem Sen bana çok uzaksın ama ecelin yakın Bir gün elini bile tutamadım yazık Dualarımla anlarsın belki seni ne çok sevdiğimi Belki de resmin senden bana kalan tek hatıran Senin yüzünü hiç göremedim babaannem Bir kere bile masal duyamadım senden Sesini duyarım belki diye hayal ederken Öldüğünü öğrendim latife babaennem... Demet Akkoyun |
Teröre Son
Annesi çağır oğlunu Babası çağır kızını İndir dağdan çocuğunu Bıraktır silahı çocuğuna Anenesi babası bıraktır bu terörü çocuguna .................. Devlet uzattı yardım elini Görev size düştü çagır çocuğunu İndir dağlardan çocugunu En büyük görev annelere babalara düşer ........... Mahsum insanların canlarına kıymaya hakları yoktur Dağlarda yaşayan çocuklarınıza bıraktırın terörü Çağır annesi babası çocuğunu bıraksın silahını Benim vatanımı kan gölü yapmaya hakları yoktur Aneleri babaları kardeşleri bu vatanda yaşıyorsunuz Devlet yardım elini uzattı koş sığın devlete Sizler mahsum binlerce çocuk ve insanları Canına kıymaya hakkınız yoktur Haydi anası babası çağır çocuğunu İndir dağdan bıraktır silahını..... En büyük görev sizlere düşer bitsinbu terör Haydi koş devletin sıcak ellerine........ ben 11 yasındayım şiir yazmayı cok seviyorumm bu şiirin bütün medyada yayınlanmasını istiyorummmmm.... teşekkür ederim....... Demet Akkoyun Demet Akkoyun |
Türk askeri güçlüdür
Türk ordusu güçlüdür Türk milleti askeriyle grur duyar Askerimiz havada karada denizde Tüm güçleriyle here yerde türk askeri Dağ taş yılmadan her toprağa karış karış Güzel yurdumun her köşesini türk askeri korur Türk milletinin gücüdür askerlerimiz Bütün gücüyle her zorluğu aşar Canımız kanımız bayrağımız korur türk askeri Dağlarda yürü bizim askerimiz Karda yağmurda soğuk demez Gece gündüz nöbettedir Cesaretiyle grur verir türk askeri Vatanın milletin canını korur askerimiz Kahramandır bizim askerimiz Askerlerimizi allah korusun. 24 MAYIS İLKÖĞRETİM OKULU sarayköy/denizli Demet Akkoyun |
Türk askeri ırak yolunda
gece gündüz nöbetteyim vatan yolunda gözlerimi kırpmadan yorulmadan yatagım topraktan oldu yorganım ise kardan uzanır yolum cudiden gabara uzatmam hain eli yurduma düşmanı vurdum kendi evinde verilince karar ırak a girin diye sipere yattık karlı daglarda ayaz vurdu damardaki kanıma ama biz umutluyuz ve kararlı düşmanı ortadan kaldırma yolunda hayatımız bir nagmert kurşunu ucunda terörürn eli dokunamaz onurumuza sonsuza dek çekilecek türk bayragı semalara gözleri yaşlı anam gönder beni mücadeleye dualarınla. vatanım yolunda savaşmaktan yılmayacagım gerekirse gece gündüz uyuumayacagım kanımın son damlasına kadar türk toprakları için savaşacagım |
Unutmak İstedim Seni
Gece yarıları hala seni düşünürüm Herkezden gizledim göz yaşlarımı Gözlerim isyan eder sensizliğe Gelmeyeceğini bile bile beklerim seni Unutmak istedim unutamadım seni Beni kaderime terkeden sen oldun Unutulduğumun yalnızlığımın farkındayım Düşüncelerin hayallerin yok ediyor beni Ben her gece beklerim seni Yaralı kalbim acılar içinde Sen hiçmi sevmedin kızını Seninle yaşadıklarımı anlatamayacağım Senle paylaştığımız hiç bir şey yok Çocuk olsam bile sevilmediğimi biliyordum Seni hiç bir zaman affetmeyeceğim Benim çektiklerimi birgün sende çekeceksin Demet Akkoyun |
Valimiz Hasan Canpolatı seviyoruz
Bir törende karşılaştık sizinle Önce başımı okşadınız şefkatli ellerinizle Büyük bir sevinç vardı içimde Heycanlandım sizi görünce sevgiyle yaklaştınız bana Çocukları çok sevdiginizi biliyoruz Okutmak için verdiginiz mücadeleleri görüyoruz Denizli halkı olarak çaloşkanlıgınızı ve başarılarınızı kutluyoruz. İllerde ilçelerde okulları geziyorsunuz Büyükleri küçükleri dinliyorsunuz Her sorunu zekanızla çözüyorsunuz Başımızda oldugunuz için sizi seviyoruz. Canı gönülden çalışıyorsunuz Çocukları bir baba şefkatiyle seviyor sayıyorsunuz Denizlili olarak çalışkan bir valimiz oldugu için gururluyuz Valimiz Hasan Canpolat başarı ve mutluluklar sizinle olsun. Demet Akkoyun |
Vatanı Kimsenin Gücü Yetmez
benim vatanım bölünmez vatanım sana uzan düşman eli taş olsun vatanın bölmeye çalışanın sonu kötü olsun sana kimse dokunamaz vatanım vatanın topragında mehmetcigimiz var binlerce askerimiz vatanını bekliyor düşman dokunamaz vatanıma sevgili vatan arkandayız sonun kadar mehmehcik sınırda senin yanına sonuna kadar seninleyiz benim vatanım benim canım vatanım şanlı bayragım dalgalanacak canım vatanım gene ufuktan doguyor yıldızın ayın canım vatanım canım bayragım güzel vatanım hiç bir kuvvet bu topraga giremez türk milleti güçlü türk askeri güçlüdür bunu her kez bilsin benim canım vatanım canımız veda olsun vatan için Demet Akkoyun |
Yalan dünya
Hiç bir suçum yokken kusuyorsun bana Özlem nedir bilirmisin Ben biliirm sen bilmezsin baba Ben seni aradığımda telefonlara cevap vermiyorsun Sen nasıl bir babasın Hiç yavrusunu sevmez'mi Sen sevgiyi bilmezsin ki Baba gözlerime baksevgiyi benden öğren Su koskoca yalan dunyada Yalanla yasattınız beni Babamla annemle bir yaşamayı istedim Ama olmadı benim babam yalanlarla ustune yaşattın beni Suçlusu sensin beni Babasız yaşatmaya hakkın yoktu babacım Hep ben susutum sen karını ve çocuklarını sevdin Gözlerime bakarak ne demek istediğimi anlamadın Sözlerimle anlatmak istedim sana Yalansız bir dunyada yaşamak istedim Benimde hakkım var babacım Bunu unutma |
Yalan Sözlerin
senn sözlerin yalan sözlerin artık inanmam senin sözlerine seni sevdim bu dünyada küçüldü aşkım yalan sözlerinle.. ... sözlerin yalan inanmıyorum cicek getitrirdim her defasında seni herzaman sevmiştim artık sende yalansın bu dünyada Demet Akkoyun |
Yanımda yoktun
Konusmaya ve yürümeye başladığımda yoktun yanımda Okula giderken ödüllerimi alırken yoktun yanımda Çocuğunun elini tutup gezmeye göturmedin Suçum dunyayamı gelmekti Sen lüküs evlerde kalorıferli Yuzme havuzlu evde otururken Bense iki odalı soğuk bir evde oturmak zorunda kaldım. Sen'se deniz tatillerini gezmeklere gideken Bense hiç bir yere gidemeyip ağladım Sen *******i yattığında hiçmi vizdanın sızlamadı Bense kuçucuk kalbimle hayatın mucadelesini verdim. Sen sevgiyi bilirmisin sevgiiy bilseydin böyle yapmazdın Senin sadece bildiğin buyuk kızın ve oğlundu Senin için onlar vardı bense hiç sevilmedim Kızın demet'im bense bir vardım bir yoktum Hiç sevilmedimki ama ben seni çok seviyorum babacım Unutma bunu demet akkoyun |
Yalnızlık
herzaman yalnızım hayatta ben yalnızım senden bile yalnızım herseydan yalnızım.... ..... neler var dünyada ama ben onlarlada üzgünüm sen bile uzagım yoo yo yalnızım ben bu dünyada..... ..... sensiz dünya cekilmez oldu sensiz dünya yasanmaz oldu unutulmaz oldun bu dünyada yalnızım bu dünyada Demet Akkoyun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.