![]() |
Seni Sevmesinler
Peşinden az mı koştum Seni az mı sevdim Yoksa senden Vaz mı? Geçtim Söylesene seni nasıl sevdiğimi Bilsin herkes nankör olduğunu Bilsin herkes zalim olduğunu Kalbinin taştan olduğunu Bilsinler ki seni sevmesinler Seni sevmesinler Seni Sevmesinler Peşinden az mı koştum Seni az mı sevdim Yoksa senden Vaz mı? Geçtim Söylesene seni nasıl sevdiğimi Bilsin herkes nankör olduğunu Bilsin herkes zalim olduğunu Kalbinin taştan olduğunu Bilsinler ki seni sevmesinler Seni sevmesinler Seni Sevmesinler Peşinden az mı koştum Seni az mı sevdim Yoksa senden Vaz mı? Geçtim Söylesene seni nasıl sevdiğimi Bilsin herkes nankör olduğunu Bilsin herkes zalim olduğunu Kalbinin taştan olduğunu Bilsinler ki seni sevmesinler Seni sevmesinler Seni Sevmesinler Peşinden az mı koştum Seni az mı sevdim Yoksa senden Vaz mı? Geçtim Söylesene seni nasıl sevdiğimi Bilsin herkes nankör olduğunu Bilsin herkes zalim olduğunu Kalbinin taştan olduğunu Bilsinler ki seni sevmesinler Seni sevmesinler |
Senin Bensiz Kalmana Göz Yumamam
Bir gün gelecek iki gözüm yaşlarla dolacak Seninki de öyle Kimi yaşlar hasretten, sevinçten Kimileri ise ayrılıktan süzülecekler Gözlerimizin arasından Ayrıldığımızda ne kadar gözyaşı dökersek ikimiz Bu aşkın bir gerçeğidir Ekilen bir tohumun binlerce meyvesidir Aşkın alevlenmeye en çok o zaman başlar Ve durmak bilmez, susmak bilmez Ağlamaktan usanmak bilmez, söz dinlemez Gözü o an kimseyi göremez Ben senin sevgin siz bırak yürüye bilmeyi İnan nefes bile alamam Boş hayallerde oradan oraya savrulurum Senden ayrı kalamam Gün olur *******i uyuyamam Hasretin sarar dört bir yanımı Ateşinde kavrulurum Sensiz ateşte kavrulurum ama Senin bensiz kalmana göz yumamam Metin Mungan |
Senin Kokunu Özlüyorum
Bir veda o geceden aklımda kalan Her şey bom boş sanki Anılara kilit vurmuş yüreğin Çözmek imkânsız duygularını Hani o, Sözlerin vardı kalbime işleyen Düşündükçe, Hatırladıkça beni yerden yere vuran Gidişin dün gibi aklımda hala Ellerini arıyorum bulamıyorum Sahte tuttuğum bütün her şey Yarınları düşünemiyorum ama Senin kokunu özlüyorum Sarılıp korkulara yalnızlığım ile ağlıyorum Geleceği düşünemiyorum Habersiz gelmeni istiyorum Belki ben çok şey istiyorum Ama… Sana sesimi duyuramasam da Ben, Senin kokunu özlüyorum Metin Mungan |
Sensizim
Senin için aldığım bu nefes Şimdi boğazımı düğümlüyor Nefes almaya gücüm yok Yüreğim derinden kanıyor İçimdeki yaza birden kış getirdin Sende öğrendim gülmeyi ağlamayı Sevgilerimi bir bir kopardın Kalbimi ilkbaharda bir papatya sandın Sevgiler yalan olsa bile benim gözümde Sen sevmeye devam ettin yalan olduğunu bile bile Sensizliğe alışmaya bu kez hazırım Sensiz yaşamayı nede olsa öğrendim Metin Mungan |
Seni Sadece Seviyorum
Hüzünlüdür sözlerim Akan yaşlar hüzünlüdür Doyamadan gidiyorum Gözlerine son kez bakıyorum Ellerini tutmak isterdim Sığınmak isterdim gözlerine Alışamadan gidiyorum Beni affet ama şu an ağlıyorum Kelimelerim seni anlatıyor Ama ben yeterince anlatabildim sanmıyorum Sen değerlisin bir güneşsin Kalbimde Beni seviyorsan âşıksan hiç bekleme Kelimeleri ya da sözleri anlat Beni ne kadar çok sevdiğini söyle Ben seni canımdan çok seviyorum Sana gelmem için bir bahanem yok gelemiyorum Hissediyorum beni beklediğini Köşe başlarında belki yağan yağmurlarda Akan gözyaşlarınla Umut verdin sevgi öğrettin Sözlerinle anlattın sevgini Bir ışık gördüm bana mı parlıyor yoksa Yapayalnız bir yıldız gibiyim Seni istiyorum, seni binlerce kez seviyorum Metin Mungan |
Sevdiğim Benden Ayrılmış
Düşüncelerim beyhude Yalnızlığa kadeh kaldırmış Ah çeksem boş yere Sevdiğim benden ayrılmış Dili olsa da konuşsa Yaralı kalbimi biri çalmış Ahlarımı kimse duymuyor Sevdiğim benden ayrılmış Umutsuz gözlerime damlalar düşmüş Yüreğim yağmurlarda ıslanmış Bir damla daha gözlerimden süzülürken Sevdiğim benden ayrılmış Metin Mungan |
Sil O Yalan Göz Yaşlarını
Üzüntüye kapılmak istiyorsan Aklından geçen yalan yersiz düşüncelerini Gel bir kenara bırak Sonra doyasıya ağla bakalım Ağlaya bilecek misin? Gözyaşı dökmek istiyorsan Gözlerin bırak bir dalsın uzaklara Düşüncelerini saklama yaşadıkların yalan söylemez Düşüncelerinle fazla oyalanma Düşünceler yalanları Gözlerde gerçekleri görmeyi sevmez Biliyorum zor tutuyorsun İçini dökemiyorsun Ağlamak isteyip de bir türlü ağlayamıyorsun Nedeni çok açık ve net Sen hiç kalp acısı çektin mi? Sen hiç yokluk nedir görebildin mi? Ölüme giden bir kişinin ardından koştura bildin mi? Peki, hiç çocukluğuna geri dönebildin mi? O zaman ağlama Sil o yalan gözyaşlarını Metin Mungan |
Silinmedi Silemedin Benliğimi
Unutmadım Kaç zaman geçti, Hayallerimin içinden akıp Umutlarımla savrulup sürüklenip giden yıllar Araya girdi felek çaldı seni benden Alıp götürdü sonsuz yolculuğa Kaybolmuş bende ki sevgin Kaçıyor köşe bucak *******e Körelmiş bir bıçak Kalbimde izi kaldı Saplanmış bir hançer Hala sırtımda asılı Elimde yırtık resmin Kaderim böyle yazılı Silindi hafızan silindi benliğin Kalbimi bıraktım o sevdiğin gülistana Rüzgârların yapraklarımı kopardı Güneşin ise bedenimi yaktı Yapraklarım soldu Bedenim kuru kaldı Yaşananlar dün gibi hala aklımda Silinmedi, silemedin benliğimi Metin Mungan |
Sol Yanımda Gizli
Yıldızlara ulaşmak isterim her gece Sana dokuna bilmek için Adımlarım telaşlı bir haldedir Arkamda ki gölgemi sen sanırım İnan gözümde başka hayal yok Senin sevdandan başka sevda yok Senden ayrı kalmaya hiç gücüm yok Feryat eden gölgemi sen sanırım Dil yetmez seni anlatmaya Göz çekinir sana bakmaya Kulaklarım duymaz sana gelen bir iftira Yanımda değilsin, Çok uzaktasın ve benim hasretimle yaşıyorsun Attığım her adımda bir adım gizli Arkamda ki gölgemi sen sanırım Aslında sen yanımdasın Bunu bilip de dalıyorum rüyalara Bir hecedir dilimde, tükenmek bilmeyen mısralarımda Sayıklarım seni her gece rüyalarımda Hareket eden gölgemi sen sanırım Gözüm dalar bir boşluğa Ummadığım yerlere gider benden habersiz Senin hasretin sardı yine çevremi Senin esas gölgen ta şuramda Sol yanımda gizli Metin Mungan |
Sonsuz Yolculuk
Gidiyorum sonsuz bir boşluğa Sebebini sormadan hızlı adımlarla Delik ceplerimde ellerim üşüyor hırçın rüzgârda Birden gözlerim bir noktada donup kalıyor Önce adımlarım yavaşlıyor Sorma birde ellerim titriyor Gözümde ki yaşlar gözlerimden süzülemiyor Kirpiklerimin arasında birikip kalıveriyor Kalbim duracak sanki! Öyle sakin titriyor ki nefesimle bile hissedebiliyorum Bir an oluyor nefesim boğazımda düğümleniyor Bu kez gözlerimi kapattıktan sonra Acı ve azap dolu damlalar dökülüyor Kalbime dökülen her damla Yarama merhem mi oluyor? Ve bu yüzden hıçkırıklara boğuluyorum Seni görüyorum yanında yeni bir sevgili ile El ele beraber yürüyordunuz son ayrıldığımız mehtap da Saçlarını toplamamış rüzgârda teslim etmiş Onun gözlerine esir varlığına tutsak olmuşsun Seni ilk defa bu kadar neşeli ve mutlu görüyor gözlerim Beni çabuk silmişsin kalbinden yada hiç sevememişsin Neye yarar ki bu saatten sonra beni sevsen Kim inanır geriye dönsen Tekrar eski sen olsan… Faydasız anlamsız kelimeler bunlar Bu masalda gerçeği görüyorum Son sayfasını da kendim belirlemişim Kendi ellerim ile seni kaybetmişim Kalbimi bırak sevmeyi zerre kadar değer vermemişsin Hıçkırıklarım birden kesiliyor Yüzümde boş bir tebessüm ile Nasıl aldanmışım sahte sevgine diyip Adımlarıma kaldığım yerden devam ediyorum Metin Mungan |
Sonu Olan Bir Yol
Bahçemde henüz tomurcuklanmamış güller Karşımda çiçek açmaya mecruh tutmuş yüzler var Önümdeki dağları engel sayamadım Hasretin bütün acısını bu gece yine ben çekiyorum Sen rahat uyu, gözlerini bırak dalsın rüyalara Yokluğunda yavaş yavaş yok oluyorum Benim naçiz bedenim dayanır mı? Bilmem Bu gece sonu olan bir yola gidiyorum Dağılmaya karar vermiş tüm umutlar Söz dinlemez olmuş o Cüretkâr bakışlar Yüreğime ferman yazıldı ama o anlamıyor Bu gece sonu olan bir yola sürüklenip gidiyor Yazılmış olan bir kader değil bu Yürüdüğüm yolda kendi kaderimi yazıyorum Ayrılığın başka bir yolunu bulmak neredeyse imkânsız Bu gece sonu olan bir yola gidiyorum Bu karanlık yollarda gölgem kaybolmuş Bedenim yürümek istemiyor ben ısrar ediyorum Gecenin karanlığı ve şafağın ışığında Bu gece sonu olan bir yola gidiyorum Neredeyim bileniniz veya göreniniz var mı? Halimi anlayacak ve dertlerime çorak basacak biri var mı? Varsa ben burada yolun sonundayım Vazıh bir sonda görüyorum geleceğimi Yüreğimde hasretten hiç bir iz kalmadı Yine Şafak söküyor ufkumda Sonu olan bir yol işte Yolun sonundayım… Metin Mungan |
Söz Vermiştin
Uzun zamandan beri söz vermiştin Her sabah güneşin doğmasını bekledim Her gece mehtapta yıldızlarla birlikte dolaştım Ve zamanları çaldım ömrümden izinsiz Bir söz vermiştin, ‘’Kargoyu mutlaka yarın alacaksın’’ diye Yarınları beklemek meğer çok zormuş Çünkü bulunduğum vakit geçmiyordu. Bana inat etmiş sanki gülüyordu Bir söz vermiştin, ‘’Yarın seni mutlaka arıycam’’diye Kulakların duymaz oldu başka ses Telefon elimden düşmez oldu Bekledim ümit ettim Benimkisi bir ümitti Sen ne yaptın ki Bir söz vermiştin, ‘’Aşkım seninle yarın buluşacağız’’ diye Ben o yarını 217 gün bekledim Belki birkaç gün daha fazla Saymadım çünkü Ama söz verdiğin gün aklımda Kendinden çok emindin Ama beni yalnız bıraktın gelmedin Ve 217. günün sonunda gelmiştin Sadece on dakikalığına Gecenin karanlığında kayboldu zamanlar Aşkım kayboluyor Aşkım bedenimden ayrılıyor Beni yalnız bırakma Son pişmanlığını duymayacağım Hani söz vermiştin ya Bu senin son sözün Benim ise son sözüm Metin Mungan |
Susma
Susma, Karşımda öylesine suspus olma Yasak getirme bütün gerçeklere Kolayca teslim olma Susma ne olur, Yüzüme bakma öyle Açıkla söyleyemediklerini anlat bana Yâda bırak gözlerin anlatsın söyleyebildiklerini Sen konuşma, konuşursan Yalnızca gerçeği anlatsın Yalnızca gerçeği söylesin bana Susma ne olur, Buraya kadar mıydı yaşanan her şey Burada mı son bulacaktı ettiğin bütün yeminler Gözlerime bakıp sakın ağlama Ben dayanamam gözyaşını silmek için Ellerim ısrar ediyor fakat Kalbim, yo hayır! Bırak ağlasın İki damla süzülsün gözlerinin arasından diyor Engel olmaya sakın çalışma Hatta bırak hıçkıra hıçkıra ağlasın Neden bunu söylüyor bilmiyorum fakat Kalbim herhalde bu duyguyu çok iyi biliyor Susma ne olur, Yağmurda açan tek çiçeğimdin Dalına bile dokunamadığım Koklayamadığım tek gerçektin Aşkımın ateşinde erimeyen tek kar tanemdin Şimdi o kar tanesi süzülüyor yanaklarından Benim kanayan yarama merhem mi olacak Metin Mungan |
Şimdi Sensizim
Kendine yeni bir sevgili buldun Kopardın beni kalbinden Umutlarım yarınlarında soldu Şimdi sensizim sensiz uyuyacağım Gülmek bize göre değil demek Yalan olur biraz gülmek gerekir Asıl sevmek bize göre değil Sevdim seni şimdi sensizim Sensiz geçen bu günlerde Ben hep yalnızlığım ile beraber İçki masalarında kendimi buldum Masamda yırtık resmin şimdi sensizim İçkiler yaramı sarmaz oldu Her kadeh yüreğimi yakıyor Senin aşkın ile yanan yüreğimde bir alev vardı Son kadehim ile bu alev artık yok oldu Kendine iyi bak Ben iyi bakmaya çalışıyorum Sanırım yarın yine sensiz bir gün doğacak Bunu biliyorum Ama benim yarına doğacağımı, Yarına çıkacağımı ben bilmiyorum Şu an bildiğim tek şey Şimdi Sensizim Metin Mungan |
Unutamıyorum
Demirin pas tuttuğu gibi kalbimde paslandı Yalnızım diye haykırmak bir çözüm olacak mı? Bu aşka en çok bu gönlüm aldandı Bana elveda dediğin anı unutamıyorum Bu gidişin bana ait olan sevgilerimi çaldı Gözlerin beni yalnızlığa sürükleyen bir gardiyandı Seni benden uzaklaştıran sanki bir hasret kasırgasıydı Kayboldum rüzgârlarda kendimi bulamıyorum Unutmak istesem hayalin bir yerde biliyorum Gözlerimi kapattığım her an bunu hissediyorum İlk âşık olduğum kadınsın İşte seni bu yüzden unutamıyorum Metin Mungan |
Uzakta Olsa
Nasıl geçer bu gecede yokluğunla Bir selam beklerim uzakta olsa Sessizliğin içimde kor alev yanıyor Al beni sev beni uzakta olsa Yapraklar dökülüyordu dün akşam yine Yollarda gözlerim baka kaldı uzakta olsa Hiç kesilmiyor şu hırçın gözyaşlarım Ben seni sevmiştim uzakta olsa Tam aşkı bulmuş derken nasıl kaybettim Boş yere kahroldum uzakta olsa Sil beni kalbinden çıkar düşüncenden Beni bin kez öldürdün uzakta olsa Metin Mungan |
Vedasız Ayrılık
Bir hayalin yıkılışıydı benden gidişin Vedasız ayrılıp sürüklendin boş umutlara Kirletmemeliydin tertemiz sayfamızı Bu kirli yalanlarınla, bu sessiz veda ile Aramadım mı sanıyorsun? Üzülüp ağlamadım mı biliyorsun? Dertlerime bir yenisini daha ekleyip Baş başa bıraktın bu sessiz veda ile Suskunluğumun sebebini soranlar Bilsinler! İçimde arıyorum kendimi Ayrılığın adını bilmeyenler Ayrılığı yaşamadan asla öğrenemezler Metin Mungan |
Yalnız Bıraktın
Bir kez olsun tutmadı ellerim ellerini Görmedi gözlerim gülen gözlerini Duyamadım o güzel şiirlerinden birini Sen beni sevgilim yalnız bıraktın Kimse halimi sormuyor Dost bildiğim insanlar arkamdan vuruyor Hani nerdesin kalbim hala seni arıyor Sen beni sevgilim yalnız bıraktın Yürüyorum gittiğim yol nedir bilmiyorum Bir yaprak misali oradan oraya savruluyorum Artık seni rüyalarımda bile göremiyorum Sen beni sevgilim yalnız bıraktın Gelmedi senden bir haber Beklersem seni umutlarımı alda gel Biliyorum gelmeyeceksin! O zaman kırılan gururuma dokunma Yıktın sen beni farkında olmadan Kırdın kalbimi Metin Mungan |
Yalnızım Şimdi
Hasretler sokağında Kimsesizler mahallesinde Ümitsizlik caddesinde Numara 27 de Yalnızım şimdi Kimler almış çöpten ekmek Giyermişsin eski gömlek Aramıyor dost bildiklerim Arkamdan bir hançer vurdu bütün sevdiklerim Tek ümidim şimdi uzaklarda Hayal kurduğumuz rüyalarda İçim titriyor bu ayazda Tek başıma yalnızım şimdi Kim soracak tek bir hatır Ve kim yazacak tek bir satır Ve de kim anlayacak halimi Kim diyecek bak! Ne halde Tek başıma yalnızım şimdi Metin Mungan |
Yolun Açık Olsun
Yeniden yaşama dönecek farkında olmadan düşlerin Karanlık bir baharda yapayalnız düşüneceksin Kuru yapraklar gibi dalından bir bir düşecek sözlerin Tek başına çaresiz yollarda elinden tutanı göremeyeceksin Konuşacak sıcak bir kelime arayacak gözlerin Sen o baharı hiç sevemeyeceksin Çaresiz kaldığını hissedersem üşüyecek ellerim Kalbinde ben varım, yanındayım sen göremeyeceksin Metin Mungan |
Yorgun Anılarım
Ağlayıp sızlama yorgun anılara İstesen bile yardım etmeyecek Korkularla örülmüş iki duvar arasında Döktüğün gözyaşı hiç dinmeyecek Merhamet bekleyecek gözlerin Yasaklarda saklı bir gerçek Akıp gidecek ömrünün yarını çalıp Haber vermeyip kaybolacak Ansızın aklında hatıralar Bir gün yasaklara bölünecek Dilinin ucunda söylemediklerin Beklemediğin bir anda çığ düşecek Uçuşmuş yapraklar var avucumda Kim bile bilir ki giden gelir yarına Sanma ki bahtiyarım başka kollarda Nokta koyma zamanı şimdi yorgun anılara Metin Mungan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.