![]() |
Seni Arıyorum
Gölgen var ama sen yoksun. Yaklaştıkça sana, benden uzaklaşıyorsun. Mayın tarlasında gibiyim, kaybettim yolumu Başlangıçlarım sensin, bilmiyorum sonumu. ***** ***** Sende bitmeliyim, her yerde seni arıyorum. Yağmurlardan haber alamadım, rüzgarlara soruyorum. Dönüşü olmayan bir yolda, yürüyorum ben sana Tuzaklar kursa da ayrılık, her defasında yollarıma HÜRREM DİLEKCİ |
Seni Seviyorum
Aşk yüreğimde yanan bir ateş, Alevi ışık saçan gözlerin, Haritaya döndü kalbim, Her köşesi senin ayak izlerin… Hiçbir şeyden korkmayan ben, Seni kaybetmekten korkuyorum, Masum bir bebek gibi, Sevgine muhtaç yaşıyorum… Aklımdasın, kalbimdesin, hayalimdesin, Tüm hücrelerim işgal altında, sen her yerdesin, Bir bilsen ne zor şeydir sensizlik, Of Allah’ım of, gücüme gidiyor bu çaresizlik… Sevgilerimi hep bir yere topladım, sana geliyorum, Benim yerim senin kolların, bunu biliyorum, Bin defa söyledim yorulmadım, binbirinci defa söylüyorum, Sevgilim seni çok seviyorum, bir tanem seni çok seviyorum… HÜRREM DİLEKCİ |
Senin Sevgin
Çatışmalarla dolu aşk savaşlarında Gazi olan kalbimin, Onur madalyasıdır, Senin sevgin… Merhem 'dir, kalp yaralarıma, Su 'dur kuruyan dudaklarıma, Yüreğime sığdıramadığım aşktır, Senin sevgin… Yaşanmışların ve kazanılmışların En değerlisidir En yücesidir, Senin sevgin… Başlangıçlarım oldun, Bitişimde sen olacaksın Hayat denen bu yolda tek tercihimdir, Senin sevgin… İşgal ettin tüm bedenimi Ruhumda peşinden gitti, Ben sen oldum artık, kalan tek değerimdir, Senin sevgin… HÜRREM DİLEKCİ |
Sensin
Hani ağlamak istersinde, Akmaz bir damla yaş yorgun gözlerinden. Hani anlatmak istersin tüm heyecanlarını Ama hiç kimse yoktur, en heyecanlı anında Ve yutarsın kelimeleri birer birer… Hani çaresiz kalırsında, Kabul edersin istemediğin tüm gerçekleri İşte o an, sen yetişirsin imdadıma Gözyaşlarım olursun aktıkça rahatlatan Kelimelerim olursun tane tane, heyecanlarımı anlatan Çarem olursun istemediğim tüm gerçeklerime Sen, beni ben yapan Sen, bana anlam katan Tam bittim derken, Beni baştan yaratan… HÜRREM DİLEKCİ |
Sensin Mevlana
Gözlerinde Hakk'ı gördüm, sözlerinde aklı gördüm. Bu davada seni haklı gördüm, gören gözlerin nuru sensin Mevlana. Bir el açtım haktan aldım, bir el açtım halka verdim. Aşkın ile semahlar döndüm, aşkların en büyüğü sensin Mevlana. Gönül bahçemde açan gülüm, Hakk’a giden doğru yolum. Senin izinde yürürüm, yolların en güzeli sensin Mevlana. Bu ne yürek? Kâinatı alır içine, özünde Hakk’ı görür bakmaz kulun suçuna. Hakk'ın dergâhına buyur eder kulları, Âlimlerin en yücesi sensin Mevlana. Sesine kulak veren kalmaz naçar, saadet çiçekleri bahçende açar. Gün gelir, zaman geçer, ömür biter, hayatın anlamı sensin Mevlana. Işığınla aydınlanır insanlık, öğütlerinle yok olur cehalet, kaybolur karanlık. Düzeninde yoktur ağalık, paşalık, hükümdarlık, adaletin kılıcı sensin Mevlana. Dilekci derki, ateşinle yandı özüm, kül oldu soldu nefsim İmanı aşılar şifalı nefesin, sözcüklerin en manalısı sensin Mevlana. Bir bildim seni bildim, gölgeni gördüm selam durdum. Işığından medet umdum, sevgi güneşi sensin Mevlana HÜRREM DİLEKCİ |
Sevginin Hikayesi
Yaratılmış duyguların birincisi, Yaratıcının en kıymetli hazinesi, O bir yaratılış mucizesi, Sevgiydi, bu mucizenin gerçek ismi. Sevgiyi saklamayı düşündü yaratıcı. Arayan bulsun, hak eden yaşasın, istedi. Bulunabilir yerlere, yeterince sakladı. Gerçek sahiplerine, ulaşmasını bekledi. Bir parça gökyüzüne sakladı. Kuşlar buldu, uçmayı öğrendi. Kanat çırptı sonsuzluğa, Yaşamak için sevgiyi. Bir damla denizlere sakladı. Balıklar buldu, yüzmeyi öğrendi. Okyanuslar aştı, Paylaşmak için sevgiyi. Bir avuç toprağa gömdü. Çiçekler buldu, açmayı öğrendi. Filizlendi, tomurcuklandı ve açtı, Yaşatmak için sevgiyi. En çoğunu da kalplere sakladı. Aramaya başladı, bunu duyan insanoğlu. Parada aradı, şöhrette aradı, mevkide aradı. Denizlere indi, göklere uzandı, toprakları kazdı. Aradı, aradı, aradı… Maalesef! bulamadı. Kimsenin aklına gelmedi, kendi içinde aramak sevgiyi... Sevgi bir kilitti, her kapıyı açan Sevgi bir ilaçtı, her hastayı iyileştiren. Sevgi bir yoldu, mutluluğa ulaştıran. Sevgi bir hazine, haritası kalbimizde Yaşamak ve yaşatmaksa, bizim elimizde. HÜRREM DİLEKCİ |
Sevmek
Sevmek bir demet çiçek ya da birkaç tatlı söz değildir. Sevmek “ onu “ yüreğinde hissetmek, Onunla ilgilenmek küçük bir çocuk gibi… Onu korumak, bütün olumsuzluklardan… Onu yaşamak ve yaşatmaktır. Onu gördüğünde ışık saçmıyorsa gözlerin, Yokluğunda Kesilmiyorsa nefesin, Titremiyorsa sigara yakan ellerin, Onsuz boş gelmiyorsa hayallerin, Ya sevmeyi beceremedin, Ya da hak edeni sevemedin. HÜRREM DİLEKÇİ |
Şiirler…
Sessizliğin sesidir şiirler, İsyanıdır, insanoğlunun haksızlıklara karşı. Masumların yumruğudur, zalimlerin zulmüne. Şiddetsiz savaştır, kötülere karşı her cephede. Karanlığa yakılmış bir meşaledir şiirler, Medeniyetin başlangıcı, cehaletin ölüm fermanıdır. Eğitimin eli, öğretimin parmağıdır. Keşfedilmemişlerin bir bir keşfidir. Özgürlüğün adıdır şiirler. Hür yaşama sevinci, demokrasinin kılıcıdır. Esaretin zincirlerini kıran, prangalarını parçalayan Hürriyet isimli asil bir savaşçıdır. Yalnızlığın mezar taşıdır şiirler. Ne yalnızlıklar defnedilmiştir ona. Kralların, sevgililerin, Gurbetçilerin, Çıldırtan yalnızlıklarının mezar taşıdır. Su kadar berrak, su kadar saftır şiirler. Yürek şelalelerinden, çağlayıp gelen, Geçtiği her yere temizlik ve ferahlık veren, Azgın nehirlerin büyük coşkusudur. Varlığımın ispatıdır şiirler. Vatanımın toprağı, bayrağımın rengidir. Yarimin yanağı, bebeğimin kokusudur. Özlemlerim, umudum ve onurumdur. Şiirler okunmalı, şiirler yazılmalı. Aşklar ve sevgiler şiirlerle yaşanmalı. Barış ve özgürlük şiirlerle aranmalı. Yarınlarda adlarımız, şiirler de anılmalı. HÜRREM DİLEKCİ |
Tek Dostum
Kelimeler… Seni anlatmak için yeterli mi? Sanıyorsun. Güneş, içimi senin kadar ısıtabilir mi? Sanıyorsun. Ya Yıldızların ışıltısı, gözlerinin yerini tutabilir mi? Sanıyorsun. Sen dostların en büyüğü, sen sevdaların en güzelisin. İçimde yaşattığım umutlarımsın, sen. Gözümden Sakındığım, Kirlenmesinden korktuğum, Beni büyüten ama kendisi büyümeyen, Çocukluğumsun, sen. Tek dostumsun, koskoca dünyada. İçimde kaybettiğim duygularımın haritasısın. Yüreğime hapsettiğim sevgilerin anahtarı. Bir damlan, binlerce hücreme can veriyor. Bir bilsen, bu kalp seni ne kadar çok seviyor… Tek korkum zaman! Ya bir gün alıp götürürse, çok uzaklara seni… Ve mahkum ederse sensizliğe, bir ömür boyu beni. Şunu hiç unutma dostum, Paramparça olan kalbimin tek tesellisi, Her parçasından senin olmandır. HÜRREM DİLEKCİ |
Tek Kurşun
Tek kurşunun vardı, Sıktın! ... Hem de, kalbimin tam ortasına. Aslında bu kurşun, Kendine sıktığın bir kurşundu. Bilmez misin? Orada, sen vardın. Sadece sen! Yalnızca sen! Peki ya, neden? Ah! Bir anlayabilsem! Ha şunu da söyleyeyim; Ben ölmedim! Tek ve kör bir kurşunla ölmem ben. Sen öldün! Kalbimdeki sen! İçimdeki sen! HÜRREM DİLEKCİ |
Tek Yolum Sensin
Seni seçtim, yalnızca seni, mutluluk denilen oyunda. Ellerin sıcaklığı ellerimde kalsın, Gözlerinin rengi gözlerimde. Rüyalarımda bile sen varsın, aşkınla uyanmak isterim. En güzel duyguları seninle yaşadı,bu yorgun kalbim. Ne zaman biterse ömrüm, seni işte o zaman terk ederim. Adını umutlarıma yazdım, hasretinle bekliyorum. Şarkılarda seni, şiirlerde seni, sözlerde seni arıyorum. Karanlıklarıma ışık, Yalnızlıklarıma ilaç oldun. Irmaklar gibi çağlayıp, gönül çöllerim de, hayat oldun. Mutluluk oldun, umut oldun, tek adresim, sen oldun. Bu günüm sensin, yarınım sensin, her şeyim sensin… En güzel yıllarında gençliğimin, tek tercihim sensin. Ne zaman aklıma gelse adın, hücrelerim ayağa kalkıyor. İçimde bir okyanus var, bütün limanları sana çıkıyor. Mutluluk seninle başlıyor, zaman yine seninle akıyor. Dünya senin etrafında dönüyor, mevsimlerim sensin benim. Evvel baharım, sonra yazım, sonbaharım ve bitmeyen kışım. Mevsimlerin beşincisi var birde, tenimde hissettiğim sıcaklığın... Engeller yıldıramaz beni, sevgin ile dağları aşarım. Tek yolum sensin benim, sonunda yine sana ulaşırım. HÜRREM DİLEKCİ |
Tutamazsın Hayatı
Ne amaçsız yaşa, Koskoca bir hayatı, Ne de tek bir amaç uğruna. Hayat, bir kar tanesi gibi. Sürekli tutamazsın avucunda. Hürrem Dilekci |
Umut
Her sabah doğan güneş ile umuda yelken açar gönlüm, Her akşam batan güneş ile biraz da yaklaşır bana ölüm. Ne zaman başladığını ve ne nerede biteceğini bilmiyorum, Hayat denilen bu yolda, yüreğimdeki umutla yürüyorum. Sonsuz bir aşktır umut, adını koyamadığım sevgilidir, Uğruna koca bir hayatı harcadığım, çılgınlığın bedelidir. Büyük başarılarımın altında imzası vardır, vesile olur sessizce, Sabırlı bekleyişimin karşılığını verir, vakti zaman gelince. Ölüm! Hayat denilen esrarengiz filmin en son karesi, Bilinmeyenlerle dolu senaryonun, bilinen tek kelimesi, Sonunu bildiğimiz bir filmi izlemek gibidir yaşamak, Umudum bittikten sonra gelirse ölüm, benden eli boş ayrılacak. HÜRREM DİLEKCİ |
Umut/suz (Akrostiş)
Yalnızlık zor bir şarkıdır, söylemek yürek ister Aşkın tuzağına düşer, en zayıf anında hisler Sessiz çığlıklar atar kalbim, sevdanın sağır kulağına Etkisiz kalıyor feryadı isyanım, iş yine varıyor olacağına Muhabbete hasret yüreğimin, şiirlerdir en büyük dostu İçimde gecenin alaca karanlığı, yıldızlarım bir/ bir koptu Ne zaman buldum desem gerçek sevgiyi, aslında hiç yoktu… Dünya bir duraktı, geldim/gidiyorum Umutlarım yüreğimde pas tuttu, umutsuz bekliyorum Rüzgârlara emanet ettim yelkenleri, meçhule sürükleniyorum Ufukta bir sevda var, nefesim yeter mi? Bilmiyorum… Hürrem Dilekci |
Unutma Dostum (Akrostiş Şiir)
Şakaklarımda artarken her gün, beyaz saçların sayısı, Anladım ki zaman’mış, bu vefasız âlemin kabadayısı. Filozof oldum çözmeye çalışırken hayatın rengini, Anladım ki aşk dolu bir kalpmiş, bu âlemin en zengini. Kaçırma dostum, Üzülürsün! Sevgiye giden o mavi treni. Yolculuktur aslında hayat; bir noktadan bir noktaya. Ortasına gelince şöyle dönüp bir bakarsın arkaya… Lakin kaç kez değişmişsindir Allah bilir, gelinceye kadar buraya. Canını sıksa da doğrular, kabul etmelisin hepsini olduğu gibi, Uzaklarda arama dostum, kendinde ara hayatın tüm güzelliklerini… Hürrem Dilekci |
ÜNSALE VE ALAATTİN
Ümidimsin, yarınımsın, emanettir gençliğim sana. Ne zaman umurum da, ne de hayat, canım feda yollarına. Seninle başlar her günüm, açarım gözlerimi yeni heyecanlara. Aşkın dolanır kanımda, seni hatırlatır belli aralıklarla bana. Liseli gençler gibi heyecanlıyım, çıldırırım duyamazsam sesini, Ellerin ellerimde olsun, gözlerin gözlerimde, hissedeyim nefesini… Vuslata ersin kalplerimiz, haydi tut ellerimi, Engin denizler gibi yüreğim, ben senin üstüne kurdum hayallerimi… Anladım ki bir kalp, benim için atıyor. Lafı mı olur! sevgilim, tüm yollarım sana çıkıyor. Aşkın fırınında pişerim binlerce sene, Azgın nehirler gibi yüreğim, kapıldım aşkın seline. Tek gerçeğim var, o da sensin Tuttum ellerini bir tanem, ömrüm gözlerinde geçsin. ismin yüreğimde bir ışık, aydınlatır dünyamı, Nerede sen varsan, ben oradayım, sende bıraktım bir parçamı… HÜRREM DİLEKCİ |
Üzülme!
Ağlama küçüğüm ıslanmasın kirpiklerin. Gerçekleşecektir elbet bir gün, beklentilerin… Kabul etmelisin hayatı olduğu gibi. Üzmesin, kıyamam hiçbir şey seni. Haydi kapat gözlerini ve hayal et tüm sevdiklerini. Sen olmasan ne yaparlar düşün bir kere hallerini. Böylesine büyük bir değerken onlar için, sen. Neden üzersin o zaman boş yere böyle kendini. Sen varsan hayat var, sen varsan sevdiklerin. Yaşadıkça sen her şeysin, her şeyde senin. Dün geçti., yarın meçhul. bu gündür kaderin. Sev ki yarına kalsın, ölmez bir eserin… HÜRREM DİLEKCİ |
Üzülme!
Ağlama küçüğüm ıslanmasın kirpiklerin. Gerçekleşecektir elbet bir gün, beklentilerin… Kabul etmelisin hayatı olduğu gibi. Üzmesin, kıyamam hiçbir şey seni. Haydi kapat gözlerini ve hayal et tüm sevdiklerini. Sen olmasan ne yaparlar düşün bir kere hallerini. Böylesine büyük bir değerken onlar için, sen. Neden üzersin o zaman boş yere böyle kendini. Sen varsan hayat var, sen varsan sevdiklerin. Yaşadıkça sen her şeysin, her şeyde senin. Dün geçti., yarın meçhul. bu gündür kaderin. Sev ki yarına kalsın, ölmez bir eserin… HÜRREM DİLEKCİ |
Var mısın? Yok musun?
Mavi kutuların içinde saklıdır, pembe hayaller. Kişilerin kaderini belirler, mühürleri söken eller. Birkaç kutu sonra çalan telefonla Hamdi Ağadan teklif gelir. Var mısın? Yok musun? Karar ver, Acun bey’in sorusuna cevap ver. Kura çekilirken edilen dualar kırmızıdır, Ha! Bir de dosta büyük açanın yüzü kırmızıdır. Şans mıdır? Kader mi? Takip midir? Rastlantı mı? Var mısın? Yok musun? Karar ver, ya da hayallerine mola ver Mavi kutudan mavi çıkarsa, bayram havası eser tüm salonda Mavi kutudan kırmızı çıkarsa, ölüm sessizliği kaplar ortalığı bir anda Sayılar ve kutular, paralar ve umutlar, hangi kutu var şu an aklında Var mısın? Yok musun? Karar ver, İnşallah şans sana da güler En çok kazandıran yarışma ve en karizmatik sunucu. Her akşam milyonlara heyecan yaşatır kutuların sonucu. Kutularda da büyük mü? Var, yoksa küçük mü? Var mısın? Yok musun? Karar ver, kısmetin olan rakamı alıver. Veren el büyük eldir, hakkı geçen herkese bin teşekkür İhtiyacı olana ilaçtır bu yarışma, yarışanlar müteşekkir Soru yok, sıkıntı yok, birlik var, sinerji var, hayat var… Var mısın? Yok musun? Karar ver, hislerine çok güvenme işin içinde şans da var. HÜRREM DİLEKCİ |
Vatanım, Milletim ve Mustafa Kemal
Varlığımızın ispatıdır, üzerinde yaşadığımız kutsal topraklar Asla vazgeçmeyiz zerresinden, her parçasında şehidimizin kanı var Tarih yazmadı, Türkler’ in esaretini, özgür ruhumuz buna karşı çıkar Asırlara sığmaz zaferlerle dolu şanlı tarihimiz, kazanmak kanımızda var. Ne ölümden korkarız, Ne de düşmanlardan, bizde iman dolu yürekler var İmkânsızı başarmak bizim işimiz, birlik oluruz ulus olarak, en zor zamanlarda Türk’e kafa tutmak deliliktir, ne kahramanları harcadık biz bu yolda Teslim etmedik bu vatanı, arsız düşmanlara, mücadele ettik var gücümüzle İstiklal! Dedik, Yoksa ölüm! Dedik, Kadın, kız, genç, ihtiyar, hep birlikte, el ele. Fark gözetmedik içimizde, aynı bayrak altında, tek yürek, tek beden olduk Aramızdan bir yiğit çıkarttık, adı Mustafa Kemal, biz ona ATATÜRK dedik Kurduğu cumhuriyet ile halkını söz sahibi yaptı, dünya bize gıpta ile baktı Irkım göğsüne özgürlük yıldızını, O’nun adıyla birlikte, sonsuza dek taktı. HÜRREM DİLEKCİ |
Ya Mübarek Ramazan
Gelince on bir ayın sultanı Huzur kaplar milyarlarca canı Her yürekte başka bir heyecan Hoş geldin yüreğimize ya mübarek Ramazan Şeytan izine çıkar, nefis’lere kilit vurulur Çağlayıp akan sular, sakinleşir durulur Sahura kalkılır, kalplerde niyetler oluşur. Niyetlerin en büyüğü, sensin ya mübarek Ramazan. İftar vakti gelir, evleri tatlı bir telaş sarar. Aileler bir araya gelir, birlikte açılır oruçlar Teravih Namazı ile taçlanır dualar İbadetlerin en güzeli, seninle yaşanır ya mübarek Ramazan Sabırların sonu bayram, hediyesi mübarek Ramazanın, Seneyi beklemesi lazım, bu seneki treni kaçıranın, Su akarken testini doldur, mahrum kalma imandan, Yarına çok güvenme, ömrün tükenirse sana hayır yok ondan, Rabbim nurundan mahrum etmesin bizleri, ya mübarek ramazan HÜRREM DİLEKCİ |
Yalnızlık
Soğuk bir sonbahar sabahı Üşüyen ellerimin soğukluğudur, yalnızlık. Dökülen yapraklar savrulurken etrafa Kuru bir yaprağın savruluşudur, yalnızlık. Son sigaramı da şimdi yaktım. İçime çektiğim her nefestir, yalnızlık Neye hasretse yüreğim, ona kilitlenir düşüncelerim Düşüncelerimde kaybolmaktır, yalnızlık Avuçlarımda damla damla erirken zaman İçine düştüğüm çaresizliktir, yalnızlık Gözlerimi kapatıp geçmişi her hayal edişimde Geçmişe olan uzaklığımdır, yalnızlık Aşk ateşi ile yanıp kavrulurken kalbim İçime sığdıramadığım duygularımdır, yalnızlık Beklerken bana geleceğin günü, sabırsızca Yollarında nöbet tutmaktır, yalnızlık HÜRREM DİLEKCİ |
Yaşama Sebebimsin…
Bekliyorum, benim olacağın günü İçimde kopan fırtınalara göğüs gererek Her saniye başka bir isyan çıkıyor, Tek tercihi sen olan asi kalbimde Evrene kafa tutarım, ellerine kavuşursa ellerim Rüyalarımda bile sen varsın, işgalin altında tüm hücrelerim Var mısın? Benimle bir ömrü yaşamaya El ele tutuşalım, koşalım mutlu bir hayata Mutluluk gözlerinden doğan bir güneş Akşam olunca yüreğimde batıyor Her gece yıldızlar, adını bana fısıldıyor Mehtaplı ******* yalnızlığıma ortak oluyor Umudum, hasretim, özlemlerimsin Tükenmeyen enerjim, yaşama sebebimsin. HÜRREM DİLEKCİ |
Yeşim
Yalnız seni sevdi bu kalp, En güzel günlerinde gençliğimin… Şarkılarımda name şiirlerimde söz oldun, İçimi döküp duygularımı anlatan… Mutluluk dedikleri şey sendin ve ben sende kaldım. Hürrem Dilekci |
Yılmaz ve Nazan
Yalnız seni sevdim, yalnız gözlerini. Islak bir sonbahar akşamında, tutmuştum ellerini. Lodos rüzgârları gibiydin, döndürmüştün başımı. Mevcudiyetinle değiştirdin, hayatımın akışını. Aşkın alev- alev yanıyor, yorgun kalbimde. Zannetme unuturum, gündüz aklımdasın, gece hayalimde… Aynı yöne giden iki ayrı gemi gibiyiz, Şampanya bardağında yüzer, yıldızların üstünde dans ederiz. Kâinat dar gelir sevgimize, sığmaz kalplerimiz bedenimize, Islak gözlerle bakıyor, sevip de kavuşamamış tüm âşıklar bu halimize… Mutluluk yeniden tanımlandı ve altın harflerle yazıldı kaderimize. Bin defa gelsem dünyaya, yine sana koşardım. En güzel duyguları, ben seninle yaşadım. Ne hain zaman korkutur beni, ne de zavallı ölüm! İçimde yaşayan bir çiçeksin, hiç solmayacaksın gülüm… Mavi bir okyanus aşkın, inatçı bir sandal ömrüm… Nehirler gibi coşkun yüreğim, çağlayıp akıyorum. Aşkın mesken tuttu kalbimde, gitmesinden korkuyorum! Zaruri ihtiyacımsın, yaşayamam sen olmazsan. Aşkımızın karşısında, iflas etti âcizane zaman… Ne mutlu ki YILMAZ 'ım seni tanıdı bu NAZAN. HÜRREM DİLEKCİ |
ZAMAN
Neden? Neden geri gelmez? Geçen zaman, yeniden… Nafile! Uğraşma dostum! Temizleyemezsin beynini, geçmişin izlerinden… Beynim büyük bir okyanus, Geçmişim içinde yüzen bir gemi. Dolanır durur sonsuzlukta, Bilmez ki yoktur limanı. Hani? Kim geri getirmiş, geçen zamanını… Düşündükçe içimi yakar, eski dostum, DÜN. Ne yapsa da, yaranamaz asla bana, BUGÜN. Cazibeli ama geleceği meçhul, umut tüccarı YARIN. Kaderidir, işte bu şeytan üçgeni, her canın. HÜRREM DİLEKCİ |
Zamana Karşı
Ah! Zaman, Ya geçmek bilmezsin, Çatlatırsın sabır taşını Ya akarsın su gibi, Ağartırsın saçları Sana yetişmek imkansız Sonunda eğdirsin başları. HÜRREM DİLEKCİ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.