![]() |
Bitmedi Var Daha Yazacam
Bitmedi var daha yazacağım ben Ben çektim bilmiyorsun sen orda İstersen ölünce bende kaldısa Sana vercekler yazıyorum bura Ağladığım göz yaşımı topladım Verceyim alın belki lazımdır İstersen çay yap istersen kahve İçersin kanarak benden hatıra Başım döndü düştüm kaldıran yoktur Ne oldu ki beni kaldıran yoktu Ben hayel kurmuştum yok oldu Yeniden yola çıktım gitmem gerekir Bu günler geçmiyor ne yapmam gerek Gülmem lazım ağlamayı unutmak Çok vurdular nasır tutu her yerim Vijdanı olmayan insanlar vardır Demir atım tek tek yazdım buraya O adamlar geldi tanımadı ki beni Almışlar eskiden kalan her şeyi Bir ben kaldım sevdiklerim uzakta Navruz Kaplan |
Bitmez Bu Cezam
Kendime sordum bumudur cezam Hiç yoktan kesilmiş fazla deyilmi Sormadılar neyidi suçun günahın Yargısız infazı birisi verdi Sürgün yılım beş yıl sürdü burada Her gün çok ağladım yola bakmaktan Beş yıl biti herkes orda rahat Suçsuz yere sürgün oldum yuvamdan Ben çok acı çektim gözlerime sor Her gün ağlıyordum dur diyen yok ki Ayırılan bir baba sürgündese Günahı çok bunun kim ödeycek Veysel gibi ağlamaktan kör oldum İnanmaz çoğusu rahatır diyor Bir kaç sefer ağlamasam yatamam Resimler durdurdu beni burada Defalarca mektup yazdım sizlere Yerim beli uçak geçmez üstümden Gözüm yolda inanmıştım gelecek Görsem bir sefercik ağırılar diner Navruz Kaplan |
Bitmez Çekmekle
Ağlamaktan şişti benim gözlerim Geleceksen gel yada haber ver Bu ceza benimi nerde işledim Yazdım cezaları bitmez çekmekle Taksit gibi bana ceza yükledin Bir gün elbet biter sana soracam Bana neden bu cezalar yüklendi Yazdım cezaları bitmez çekmekle Beni sev demedim kararın yanlış Doğru yaptın ise hiç gerek yoktur Bukadar gadarca davranma artık Yazdım cezaları bitmez çekmekle Navruza yaptılar haksızlık herkes Üstüne gitmedim bıraktım halha Ben katil deyilim bu kadar ceza Yazdım cezaları bitmez çekmekle Etrafta o kadar çirkef adam var Düştüm ben içine çıkması zordu Yalvardım tanırıya bana yardım et Yazdım cezaları bitmez çekmekle Navruz Kaplan |
Biz Bereber Yazalım
Ben yazmak istiyorum seni ben defterime Sevdim o günlerde *******e sormalıyız Olurmu be güzelim biz berber yaşadık Olan biten her şeyi biz berber yazalım Sevmişsen tanımaz ki o insanlar nerde Yaşlılık baş belası eski günler yok oldu Seven seveni bırakmaz içinden çıkaramaz Dalmışsa uzaklara o sevdiyi nerde Navruz za ne desen duymaz ki yaş geçti Eski günler nerde peşımden geziyordu Öpmek için sırada bekleyen biri vardı Şaşlılık baş belası tutmuş yakamı yırtmış Navruz Kaplan |
Biz Bir Bütünüz Kızım Ve Ben
Kaşına gözüne kurban olduğum Sana bir canım var iste veririm Sana öylesine hasiret kalmışım Tez gel o gün bayramımım olsun Tez ulaştı bana küsmüşsun benden Sena kim ne dedi benide dinle İdam eder gibi sana yakışmaz Benide dinlesen zaman varıken Baba kız gülerken kıskanır herkes Büyütme be kızım ne suçum varsa Cezamı senden ben istiyorum İster azat edersin istersen as Kızım sen gençsin ben de yaşlıyım Ufak tefek tuz biber de olacak Benim hatam olacaktır elbete Yokmu senin görmedim ben unutum Adını diyemem dilim şişiyor Kıısadan nanoş koydum adını Hasta da olsam unutmam seni Göz yaşımla yazdım silemez kimse Kerem gibi oldum yanıyorum burda Ben bilemem beni kim seviyor Hiç önemli deyil ki sevmesede oluyor Önemlisi kalbimdi ben her gün Navruz Kaplan |
Boş Deyil Aşka
Zalımlık yapmanın ne anlamı var Ya sev yada sevmiyorum de Ağlatıp peşinde gezdiriyorsan Demeki bu adam seviyor seni Yağmur gibisüzülüyor gözlerden Aşk için ağlıyor bana sormadan Karşında ben varım saklı tutuyor Patlar bir gün söyler dinlemez seni Vız gelir dünüya seni sevmişse Bakma sen ogüzelik onada kalmaz Sağdan soldan çok istiyen olursa Kendini siğdırmaz dünüya dar gelir Navruz sevdi karşıdaki sevmedi Terledi ne fayda kimse görmedi Ağlasa ne yazar sevinen varsa Ölse yaşamaktan daha güzeldi Navruz Kaplan |
Bozuktur Kafam
Şişeleri dizdim içecem bu gün Sarhoş olmak istiyorum kime ne Biraz olsun kaderime küsmüşüm Borcum yok kimseye bu gün içecem Kimse konuşmasın kırarım belki İçeceyim bu gün size sormadan Yanlız kaldım siz aklıma düşünce Bu gün içeceyim belki ağlarım Canım çok istiyor içeceyim ben Doyasıya belki ağlarım bu gün Sitem etsem size hemen söylerim Ben boş verdim içeceyim bu gün Arkadaşım olmuş teseli verdi Çok deyil bir kaç şişe yetiyor Duman olsam doyasıya ağlarsam Dertlerim sarlıp yatırsa yeter Navruz Kaplan |
Bölüştük Ortadan
Gülmeyi ben aldım sana verdim acıyı Bayramda yok oldun burda rahatım ben Sürgün olmuş gibi kapatım kapıları ben Sen yoksun zaten olsan da farketmez ki Belki yükün benden fazladır senin Yanlız kal da gör nasıl dırçek sen Beni sen çürütün gelme görmeye Borçluyum belki vermem alıştım ben Seni ben tanıdım pişmanım belkide Çocuklar olmasa açmam kapını Dilinde ne varsa ben yazdım bura Sana ben kıyamam hatıran çok var Ne desem yaparsın o bana özel Güvenim yanında belki çok fazla Beni seviyorsun bilmeyen varmı Beni vuramasın titirer elin Seni ben büyütüm sen de beni İnkar edememki beni var etin Sevginin adını sen bana verdin Beni sen af edersin sen hiç isteme Ölünce yanımda bulunsan yeter bana? ? ? Navruz Kaplan |
Bu Balık Başka Balık
Çıkmıştım ben balığa yok oldu tutamadım Bu balık başka balık benim için yaranmış Kaşı gözü cemalı beni bağladı kendine Beni aldı vermiyor geride ben yokum ki Söz kestik biz bize büyüklere he kaldı Ayrılıktan bahsetme biz artık evliyiz Seni sevdim bırakmam seni bilemem Gel kurana el basalım seninle ben ölürüm Adını sen koy ben sana bırakıyorum Nerde pürüz var söyle geriye hiç kalmasın Ne var ne yok çözelim başkasına demeyelim El ele gezelim biz çatlasın gülenler var Navruz Kaplan |
Bu Gurbet
Her günüm bu gurbete Bitmedi bu gurbete Yaşlandım bu gurbete Ben gitmem bu gurbeAğladım bu gurbete Gülmedim bu gurbete Değiştimbu gurbete Ayrılmam bu gurbetetenAğladım bu gurbete Gülmedim bu gurbete Değiştimbu gurbete Ayrılmam bu gurbeteÇok güldüm bu gurbete Soyuldum bu gurbete Lal oldum bu gurbete Beni gömün bu gurbete Soyuldum bu gurbete Lal oldum bu gurbete Beni gömün bu gurbete Navruz gezdi bu gurbete Kapılar kapandı bu gurbete Kovuldum ben bu gurbete Benim köyüm bu gurbeti Navruz Kaplan |
Bugün Bayram
Bu gün bayram burda nereden bilim Ne gelen bana var hiçkimsem yoktu Kaldım ben bu evde sesim çıkmıyor Bugün bayram burada sesinizi özledim Ayı yılı ben saymam ******* bana yeter Aklıma her düştükce o gece kabus olur Ses geldiyi o günü asla hiç unutamam Bugün bayram burada sesinizi özledim Sandım kapanmış yolar kar kapıyı kapatmış Sevginin bin çeşiti bende bunlar toplanmış Güç yetmez ki ayırım hepsi zaten bağlıdır Bugün bayram burada sesinizi özledim Ağlamayı hiç sevmem ölürsem ağlamayın Yeyin için çalışın muhtaç olma dostuna Önce güler sonura okşar pişman edero insan Bugün bayram burda sesinizi çok özledim Navruz Kaplan |
Cesedim Kaldı
Yarım kalmış sözüm vardır diyemem Bana bu özeldi saklarım demem Tek çift oynuyunanben bunu vermem Sen deyil baban gelse vermem ki Nefesim kesildi yola bakmaktan Tez gelsin biri teseli bulurum Ağlasamda btmez ki bu çile Alırsam vermem benim hakımdır Gidince benide yanında götür Sana ben yük olmamki acıkmam Selamla olacak şeyler deyil ki Beni sen öldürdün cesedim kaldı Navruz unutamadan yolara baktı Kim gelse açıktı kapılar ona Şifireli deyil ki tak tak yeterli Beni sen öldürdün cesedim kaldı Ne zaman ben size yalan demişim Açık benim sözüm gerek yok demem Sizede yasaktı sizde o kan var Beni sen öldürdün cesedim kaldı |
Çalındı Hayalım
Hayeler kurmuştum yok etin benden Hangisini sayım aldın hepisini Geriye kalmadı desem benimdir Sen rahat et yeter beni boş ver Nakış ben yapmıştım her hayelime O gün geldiyinde yasak ağlamak Sevdiyim yanımda beni koluyor Aklım bende deyil aldı sevenler Bıkmıştım hayatan ölüyüm sanki Bir kaçı harıç sevinen çoktur Zarardan çok korktum kaçtım oradan Yakama yapıştı kopmadı benden Kilit vurdum ben dilime konuşma Sevdiyimi hiç kimseye söyleme Bana ayıt bende kalsın hatıra Onada sırımı demem ki kalsın Pişirdim içimde bütün sirları Bazısı çok pştı çiy olan vardı Kimse demedi ki bana sırını Benimle yatan sırlarçok oldu Nahlet olsun bu kaderim gülmedi Kimse yemedi ben yedirmişim Üstünde yazılı benim adım var Leş kargalar yedi bit medim halen Ekmeyin üstüne kim ad yazar ki Ben yazdım o adam halen sürünür Önce selam vermez iken ağlıyor Temeli bozuktur yaşamaz bina Navruz Kaplan |
Çanakkale Geçilmez
Çanakkale geçilmez ki gelmişler Dinlemedi düşman üst üste geşdi Ellerde şişeler zırzurna içmiş Niyetler kötüdür kaçmak istiyor Gelene dur dedik gelme sen fazla Geri dön bu yolda ölmeyin fazla Kefen olur bu topraklar herkese Ölen ölür kalan sağlar kurtarır Kuşatık dört yandan görmedi kimse El ele verince bekledik emir Bir baktık geliyor toznan dumanla Dur düşman bu vatan benimdir vermem Türklüyün şerefi burda ölmekti Mezarda yatanlar kefensiz atam Arkadan geliyor haberin varmı Bir karış topraktan vermem düşmana Utansın düşmanlar islah olmadı Boşuna öldüler hayın düşmanlar Bir kaç kurnaz tanımadan soralar Ben türküm atanda türk kalacam Anıtı kim ora dikti söyleyin Türklerin simgesi adı zaferdir Nice şehit verdik hesap sormadan Türkün türkten başka dostu yok zaten En büyük zaferi biz yaptık orda Çanakkale derken tanıdı dünüya Boğaz dar geliyor kimse geçemez Türkün şerefidir yazdık tarihe Unutmayın olan kalan tarihi Kim nerde ne yaptı yazdık tarıhe Unutanlar üstümüze geliyor Yine derse var ihtiyacınız galiba Toz penbe göründü galıba türkler Fazla ileri geri getiniz orda Çok oldu dokunmayın türklere Titiretir dünüyayı dersiniz varmı |
Çatlak Dudağımı Islatı Göz Yaşlarım
Çatlak dudağımı islatı göz yaşlarım Bekliyorum bitmedi içimde bir ses var Titiredi elerim karşımda resim vardır Gelecek bana bir gün yolara bakmam artık Kan ağlıyor içimde ona olan sevgi var Atamadım içimden doktorlar bulamadı Çok ucuz ben satıldım bednimde onula Nere giderse gitsin taşıyacam bedende Şafaktan kalkıyorum su süt aç koymam Beni sevsede olur sevmesede bırakmam Alıştırdı kendine berber çok aç kaldık Tok kaldığımı sayamam onu ben saramadım Onun adı yok bende silmişim gizli bende Nere gitse benimle tutsak etmişim onu Ne yanı ne istiyor aç koydu kaç kiloyom Navruz deyil diyorlar ben aynı adamım Navruz Kaplan |
ÇatlakDuvarlardan Çok Baktım Ona
Çatlak duvarlardan ben baktım Sadece gölgeni görsem yeterli Yaterken hayalım sana bağlıydı Kaktığımda yoktun ağladım o an Sabır duvarını ben çoktan aştım Ben birini biri beni çok sevdim Ne ben anlatım ona ne o biliyor İçimde sakladım yeşerdi bende Her an aklımda taşıdım evde En iyi yerde yatıyor bende Kimseler bakmasın benim özelim İlk defa sevmiştim tutuştum yandım Ferhat ne ki kerem gibi yandırdı Diyemedim bilmiyor ki ne deyim Adını andığım zaman duruyor Yılarca görmedim görmek istemem Navruz benim adım onunku teco Adını yazamam rusbay etmem Öylesine güzel yerde yatıyor Rahtsız etmem ki ben olum yeter Navruz Kaplan |
Çerçivede Ben Yokum
Çerçive gibi asılıyım burada İçinde ne resim ne de ben varım Sizi arıyorum gece ruyamda Benim gibi unutmayın ne var ki Kendimi unutum sizi aradım Baş ucumda sizden biri olmadı Gölgenize ben burada muhtacım Size yalvarıyorum beni arayın Günahsız bedenim esirdir burda Ya selam gönderin yahuta ağlat Hak eden ağlıyor etmeyen güler Vijdanan rahatım çektiyim azap Size benzetemem hiç bir varlığı Tanırıdan sonura size tapardım Yemek deyil ki doymam o anda Adınız ilaçtır yaşatır beni Sizden istediğim az bir tebesüm Sakın ola kaşınızı asmayın Doyamam ben size asmayın surat Benim sizden alacağım mutluluk Navruz Kaplan |
Çığlık Atım O Günü
Çığlık atım burda sen yoksun artık Nefes aldım burda hiç zor olmadan Aklıma sen geldin biranda çıkmaz O gece yatmadan birbaktım sabah Etkide kalmışım bıraz zor çıkar Ne çektiyim beli etirafa sorma Gördüyümde beli zaten heycan O gece yatmadan birbaktım sabah Ben değiştim eski o ben deyilim Sürgüne geldiyim o gün var ya Kendime gelmedim tam unutmuşken O gece yatmadım birbaktım sabah Adın bazan çok rüyama giriyor O gecesi sabahladım yatamam Adımı gizledim sen koydun Navruz O gece yatmadım birbaktım sabah Sevgi hakim olur birde para var Sen kendini bakır etin kalayda Altın varken demir oldun ovada O gece yatmadan birbaktım sabah Navruz Kaplan |
Çıkarım Yola
Haber ver gelince çıkacam yola El ele gelelim görsünler bizi Yanlış yapmam ki sevgimden Bin sefer de gelsen çıkarım yola Sakın ola bana surat sen asma Ben sevdim sen beni bilemem Bırak sen sevmeyi arkadaş olak Bin sefer desende beklerim seni Deme ki sevginin ağacı budur Tatlı söz muhabet güler yüz olmak El ele tutarken kalp atışına bak Bin sefer desende beklerim seni Navruz da severmiş yok desende Güzel olmaya sen hiç gerek yoktur Kalp dese çirkin sana güzelse Beklerim yılarca sen yeter desen Adını koymadan çok sevdim onu Bilmezdim sevgiden öyreti bana Sicaktı yaktı kavurdu kül olsamda Beklerim burada sen bana gelsen Navruz Kaplan |
Çıkması Zordur
İçim ferah deyil kim gelsin bana Özüm kazdım kuyumu çok derin Çıkması zordur gömüldüm burda Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Ağlamaya gerek yok ki bitmiyor Nar gibi oldu gözlerim benim Önümü görecek halım kalmadı Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Nakadar ağrım olsada demem Altında kalsamda her gün inlesem Yapmışım bir kaza yarı ölüyüsem Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Yol çızerdim ben eskiden o evde Şimdi o harita yok oldu bende Navruz bin sefer giti bu yoldan Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Vurdu kötü yerden görmedi kimse Ağladım olmadı yalvardım evde Gereken gitmekti yaşamak zordu Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Gelince sevindi bir kaç kişi var Ağlayarak o günü ayrıldım evden Gözyaşıma bakmadı ki biri var Ben uzatım yolu sonu gelmez ki Navruz Kaplan |
Çocuklarım
Her meyvanın tadı başka oluyor Koklarsan başka yesen başkadır Ben yedim bağ benim damak tadı var Kiraz elma armut şefteli de var Kendim yetiştirdim bağda üzümü Karası beyazı göz göz hepsi Yemeyen bilemez tadı nasıldır İnciri saymadım çok güzel olur Birisi var bende demem adını Nar koymuşum bana ayıt içimde İyde diktim geç kalmaz ki açıyor Kokusu çok güzel evde iydenin Benzetim her biri meyva gibidir Elinde okşayıp sevmesi hoştur Tüylüsü oluyor bağda hepsi Bağda meyva sevilmezmi yenilir Sinan elmaya ihsana nar koydum Aleve üzüm dedim serkana da incirdir Sevinç başka yemez ki kirazı çok sever Selçuk için özeldir kuşburnu dut yesin Selçuk ban başkadır adını kiraz koydum Navruz Kaplan |
Çocuklarım Şair Etti
Bir anda çevirildi tersine dünüyam Ne oldu bir anda nazar mı deydi Çırpındım çok ama çıkması zordu Bunada şükürler beteri de var Adınızı yazdım dilimde yatar İsteyen gidemez tutsak etmişim Gitseniz önceden vermeyin haber Kalsanız yaşarım zararım kime Sayenizde dilim acı konuşmaz Kalplere dokunmam tatlı söz varken Unuttum kırıcı olan sözleri Söz verdim ben size kalpleri kırmam Başka bir meşkale yok ki burada Yazılı dilimde adınız oynar Beni bazan ağlatıyor ne fayda Razıyım ben ona gitmesin yeter Dökülen yaşlara hiç acımadım Kendimde de vardı suçun yarısı Anlaşıp ta kalsaydım geldim sonuna Beni şayiir eti çocuklar beni Her satırda yaşıyorum onlarla Dediğim insanlar kanımı taşır Onlar bana kızgın ben olamam ki Çocuklarım beni şair ettiler Navruz Kaplan |
Çoğalır Her Gün
İçerimde demet olmuş sevgiler Ayrılmaz bitişmiş sanki yumaktır Ne yemeye benziyor ne de suya Bitmez ki bu sevgi hergün çoğalır Hergün birisini görsem rüyamda Çok güzel oluyor sanki yanımda Onlar için ben yaşadım burada Tanırı yardım etsin size orada Sevgi olsun azına ben razıyım Gördüyün o zaman dilim tutulur Yaşamayan bilmez yaşasın onu Bal kaymak ne ki doyulmaz ona Navruz bu sevgiyi yaşadı burda Her insana nasip olmaz inanın Taşıdım yanımda dağıtım yolda Bitmek bilmiyor ki çuval doludur Gönderdiler seviyorum burada Sayamam ki sayısını diyemem Altısı da bir arada ayıramam Yaşadımsa onun adı sevgidir Navruz Kaplan |
Çok acı çektim
Ben boşa sevmişim anlayan yoktur Sürgün eti beni çok acı çektım Yaptığım ne varsa harcandı boşa Yılarca ben boşa çalıştım size Oğlumu istedim vermedi bana Kızım geldi sanki bana düşmandı Yaptığım hatamı bana söylesin Öldüyümde gelmesin ki ben yokum Ben ondan istemem fazla şey Öz malımı bana heram etmesin Kızıma oğluma engel olmasın Zorla işim yoktur ben seviyorum Anlarlar bir gün ben nasıl sevdim Gelirlerse ben aynı yerdeyim Ara sıra bana acı vermeyin Uzaktanda olsa görsem yeterli İnat eti geri adım atmadı Üstüne gitmem ki unutsun beni Yaptığına bir gün pişman olursa O yanlız deyil ki bana acısın Sevgilerim evde bana destektir İstemem kimseden bana yeterdi Kim istese vermem benim malımdır O yanlız deyil ki bana acısın Navruz Kaplan |
Çözemedim
Ben sürgün edildim sebebi yoktu ki Çözemedim yılarca bu bana ağır geldi O bana küstündü ben ona küsmem ki Kötü benim kabul sen iyileri oynasan Onu ben sevdım beni sevmedi Adını koymadı git burdan dedi Ne yaptım ben ona kapandı kapı Kötü benim kabul sen iyileri oynasan İnanın aradım nerde var hatalarım Yok bende şahitir tanırı huzurda Vercek cezayı kim yalan dese ona Kötü benim kabul sen iyileri oynasan Hanı biz bütündük diyecektin hatamı Çoğalınca demedin kapatım senikini Gel yarıya bölelim benimkisi çok olsun Kötü benim kabul sen iyileri oynasan Navruz Kaplan |
Çvş u Unutmam
Nefesim yetiyi kadar bakarım Yaptıkların çok ödüyemem ki Sen sevme ben sevecem seni Mehremet çok sende af et beni İnatın yüzünden ağladım burda Kendimi tüketim sende orada Kırmadım seni ben yeminle söyle Bu sevgi deyil ya nedir sana Adını derken titiriyor inan Yetmezmi benimki kerem dir Seni silemem ben silinirim Eski hatıralar seni sen ediyor Kendim için yapamam çocuklarım var Küs kalmayalım biz görmesin çocuklar İyisini alalım kötüsünü at gitsin Bizden olan çocuklar duymasın kötü söz sahibindir de takma kafana Navruz Kaplan |
Çvş ve Ben
Nefesim varken seni burda beklerim Yaptıklarını fazlasıyınan öderim ben sana Gel inat etme ben çok bekledimburda Banada yazık deyilmi kaç yıl bekledim İnatı sen bırak mutlu olursan sen Kan davası yok ki yeme kendini Sana bana fitil veren insanlar Yazık etme sen kendini toparla Adını sen ayrılık koydun zor geldi Kabahat ya sende ya da bendedir Ölüncüye kadar kinin fazladır Zararı kendine banada verdin Kendim için yapmıyorum bilirler Tam gülsün çocuklar beni bırakın Sorun allah için ne der etiraf Zehir dağıtmıyalım çocuklar gülsün Tamam hatam varsa reklam etme Sana zarar vermem ben öndeyim İsteseydim ben orada kalırdım Sen rahat et diye ben terketim ya Geldik biz yolun yarısını geçmişiz Ona buna hiç boşuna yükleme Varsa suç ya sendedir ya bende Sen bana yükledın acı sözleri Ne dedin yapmadım yüzüme söyle Yalana gerek yok biz bize yaptık Onun bunun için yıktık yuvayı Ben ezildim hemde çok sen ezdin Seni Navruz Kaplan |
Damarımda Dolaş Sen
Damağımda tat varsa önceden çok aradım Sen gönderdin bu tadı birdaha geri alma Damarımda dolaş sen olan kanı biz bölek Beni sakın aldatma katil tut beni öldür Dağ taş gezdim ovalar seni allah gönderdi Sıra geldi gülmeye sen otur ben sehredim Susuzluğum gidecek karşımda sen varsın Ben yeniden doğmuşum dünüya bana vız gelir Şan şöhret mal mülkü aramadım kimsede Isınacak o kalbi aradım buldum sende İstersen sen yok derse oracıkta ölürüm Her şey senin olsun tek kalbini bana ver Yemini hiç ben sevmem gel kokunu ben alım Beni sen bitirdin nerden çıktın karşıma Tez gel zaman durmuş atalım o gün tarih Allahım hiç kıymasın sana geleni gönder Üzgün durma karşımda çünkü ben dayanamam Sen olmadan yaşamak seni ben tanımışım Vurdun tam on ikiden ben nerenden vurcam Ben sana bıraktım göhsünü aç bakacam Dağlar duydu sesimi sen ordan duymadın Ben ağlarsam yiyemem çünkü içimde kalsın Adını yazdım ben dilimin üstüne seni Kimseler silemez ki bu benim patentimdir Navruz Kaplan |
Damla Damla Birikti Bende Sevgiler
Damla damla bende sevgi birikti Göl oldu içimde yüzüyor sankı Verdiyim sevgiler nehire döndü Birlerişrse döner denize burda Verdiyim sevginin özünü aldım Verirken süsleyip özünü aldım Tutamam içimde sıkılır belki Döneceyi zamanı bana demiştir Ağlarım sevginin özü gelmese Darıldımı yoksa gider sorarım Kabahatım olsa özür dilerim Özürü dileyen varsa af etmem Aşınmaz dudaklar öpsen elini Kabahat kimdese farketmez ki Öpecek elini büyükte olsa Mutluluk zoraki olmaz alınır Kalbe giden yol sevgiden geçer Yoksa bir insanda o insan deyil Toplamışn herşeyi nasip almamış Öpülecek eler insan olmalı Navruz Kaplan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.