![]() |
Kent'in Çevresinde
Kent’in çevresinde biryerlerde Park sessiz yok hiçkimse Çimenlere düşmüş sarı yapraklar Birbirlerine yalnızlığı fısıldarlar Parka bakan tüm pencerelerin Ardında sen şimdi bu akşam vakti Kent’in çevresinde biryerdeyse Kesişen yollar ve hatıralar Camlardaki buğularda senin adın İnadına silinmemiş duruyor hala Bense eski bir şarkıyı mırıldanıyorum İn cin top oynuyor sokaklarda Bitmek bilmeyecek sandığım Bu lanet sonbaharın en uzun akşamında Kent’in çevresinde biryerlerdesin biliyorum Neden bilmem saatlerce bu parkta Yalnızlığı birbirine fısıldayan yapraklara Sarılmış boylu boyunca yatıyorum İlker Pamukçu |
Kim Boyadı Denizleri Maviye Kim
Kim boyadı gökyüzünü, denizleri maviye kim Benim gözlerim Kim yazdı dağlara öbek, öbek çiçek misali aşk’I kim Benim ellerim Kim coştu hırçın dalgalar gibi,çeliği kim eğdi kim Benim yüreğim Peki ya kim bağladı yıldızları gökyüzüne,güneş’I, ay’I kim BENİM SEVGİM, BENİM SEVGİM İlker Pamukçu |
Korkuyorum Sensizlikten
Herşey boş şimdi Uçurumun kıyısındaki bir çiçek gibiyim; titriyorum Sana olan sevgimin tükenmesinden korkuyorum Yalnızlığın zincirlerine tutsak kalmaktan korkuyorum Zaman geçipte seni sensiz anmaktan Sevdam sensiz kalmaktan korkuyorum İlker Pamukçu |
Körkuyuda Bir Taşım
Farzı misal bir balığım ben Yolunu kaybetmiş engin denizde Farzetki yalnız olmak iyidir Aslında ben yakamozdaki bir ışığım Hayal et parayla değilya canım Kızkulesi’nin yanındayım Düşün; ne güzel olur *******i ay’ın aksi sularda Aslında ben sabah çöken sisin buğusundayım Farzı misal yeni açan papatyayım kırlarda Hani zayıf, cılız olurya Anla artık anla ne olur Kendimim tek dayanağım Ben benim yanındayım Öyleki sebepsiz körkuyuda bir taşım Ne çıkar dibinde duruyorsam Şikayetim yok hiç, yeter bana Hala *******ime yansıyorya Cemali ay’ın Dikkatli bak, daha dikkatli Ben aslında şu gökyüzündeki en uzak yıldızım İlker Pamukçu |
Körkütük
İçmek istiyorum bu gece yine Bir türlü aklımdan çıkmıyorsunki Sarhoş olmak istiyorum körkütük Başka türlü seni unutamamki Ne sarhoş olabiliyorum Ne unutabiliyorum,yokki çaresi Derbeder oldum küstüm hayata Lanetler ediyorum bu kara bahta Hey garson bir kadeh daha… İlker Pamukçu |
Masal Yüzlüm
Çarelerde çaresizim sende,sensiz Yetimim bu bahar yine Dilim lal, kanadım kolum kırık Düşlerim sana dair masal yüzlüm Kördüğüm olmuşum Çözülmez bir bilmeceyim Dokunma dağalırım, kalayım öylece Ben seni kendimde, içimde yar tutarım Rüyalardan çıkagelen bir masal perisi Nasıl kucak açar ümidime bir bilsen Güneş nasıl başka doğardı, ah... Sevdiğim sen bu bahar gelsen Hasretlere koşuyorum, zincirlere bağlanmışlığa inat Duy masal yüzlüm duy haykırıyorum Seni Seviyorum, Seni Seviyorum |
Meçhul
Son limandı o uğradığım Demirleyip ömür boyu kalacağım Şimdi gitmeler kaldı mecbur Yelkenim yırtık rotam meçhul İlker Pamukçu |
Melek Olduğunu Bilseydim
Güzelliğin hakkında herşeyi yazabilirim Bir aşk romanı mesala, en uzun aşk şiiri yada Sana tüm çiçeklerin adını yakıştırabilirim Veya peri isimlerini koyarım, her ne kadar varsa Sözlerim tükenir, tarifler tıkanır Şiirler biter gün gelir elbet Acılar savurur tüm bedenimi Seni nasıl sevdiğimi tarif edemediğimde Seni sevmek bir bebeği sevmek gibidir Öyle saf, öyle. yalın,öyle içten Tenimde ılık bir duygudur şimdi Hatıralarda kalmış bir küçük busen Maviliğin kızıla döndüğü yerde Oturdum güneşin batışını seyrediyorum Oysa ben bu akşamın bu en can alıcı vaktinde O bebek yüzündeki gülüşlerdeki gamzeni seyretmek Soğuğa aldırmadan saatlerce hayalinle dans etmek istiyorum Beşinci yıl bu tam aynı zaman Tek başıma bırakıp gittin beni bu dünyadan Melek olduğunu niye söylememiştin Gelirdim senle tutunup kanadının bir kenarından İlker Pamukçu |
Mutluluk
Nefesin gelir yüzümü okşar Gün gelir bir ses duyarım ta uzaklardan Bitik bir aşk masalı okunur şimdi Hayallerde yaşanırmış hep büyük aşk’lar İlker Pamukçu |
Neredesin
Gül yüzünde güller açardı Gözlerin ruhuma neşe saçardı O sarı saçların sanki bahardı Şimdi neredesin sevgili yarim Mutlu günler yaşadık seninle Gençtik aşk’ı öğrendik birlikte Bak çaresizim gurbet ellerde Şimdi neredesin sevgili yarim Nereden yazıldı bize ayrılık Neden umutlara gemler vurulmuş Önümüz neden artık karanlık Şimdi neredesin sevgili yarim. İlker Pamukçu |
Oysa Şimdi
Selâm göndermektense Bir martının kanadında sana Şimdi o martı olmak vardı Özgürlüğün kollarında İlker Pamukçu |
Ölümün Sessizliği
Acılarım,dertlerim,tüm kederlerim Bir girdap misali çekerken beni Sonu bilinmeyen karanlıklara Çırpınışlarım fayda etmiyor artık Ölümün sessizliği yanıbaşımda Umutlarım, düşlerim tüm hayallerim Bölünmeye mahkum cevapsız sorularla Bilinmez bir el çeker oldu bedenimden ruhumu Ölümün sessizliği yanıbaşımda Katlanmak zorunda olduğum tüm çilelerin Günden güne büyümesi umurumda değil Eğer ağlıyorsam bilki ne aşk’tan nede başka bir sebeptendir Tek gerçek var, şimdi bir adım daha yakınlaşmış bak Ölümün sessizliği yanı başımda. İlker Pamukçu |
Pazar Yerine Düşen Bomba
Yırtıldı perde açıldı heryer Bakamadım gözümü aldı bir ışık İçimde bir duygu kol gezer Kayboldu ruhumu saran karanlık Bir el çekti,aldı canımı benden Oysa az önce yürüyordum şu köşeden Korktum, kanım çekildi sanki bedenden Kayboldu ruhumu saran karanlık Başımda, bir takım insanlar şimdi Anlaşılmıyor da ne dedikleri Meydan ana baba günü, meydan mahşeri Ağır, ağır gidiyor gözlerimin feri Kayboldu ruhumu saran karanlık Ötüyor sirenler beynimde sanki Yaşadıklarım önümde film şeridi Bir sedyedeydim sadece o yoktu gerisi Bulandı şuurum kapandı gitti Öldüm işte BOSNA’ da o bombayla ben İlker Pamukçu |
Peron 19
Boyası silinmeye yüz tutmuş Otobüs peronlarında tüm beklediğim Sendin bu baharın ilk zamanları Otobüs yazıhanelerinde sabahladım Yeniden gelirde görürüm diye Bu şehirde ilk sarıldığın ben olmalıydım Zaman tarifsiz,zaman acı Akşamlar sert, ******* soğuk burada Aldığım gazeteleri örtüm yorgan niyetine Üzerime sinmiş mecmua kokuları ondan Çok özledim birtanem, seni çok Bu bekleyişlerim, bu özlem ondan İlker Pamukçu |
Rüyalarımda Sen
O gece gördüm Onun gözlerinde gördüm Gün ne güzel doğarmış meğer açıkı denizlerde Onun saçları öğretti bana dalgayı Çalkandım durdum yakamozlar içinde Rüyası bile güzeldi bitti Günün ilk ışıkları vurduğunda penceremden içeriye İlker Pamukçu |
Sabah İşe Giderken
Bu şafak vakti, uyuyorken sen Kabataş iskelesinde, martılara simit atıyorum İyi uykular ömür ortağım Sevdiceğim SENİ ÖZLEDİM şimdiden 30 dakika oldu,olmadı Uykudaki o saf halini izliyorken Yaşam işte hep koşuşturmaca Sevdiğim SENİ ÖZLEDİM şimdiden O yastığının yanıbaşındaki gül senin Öpüyorum, denizin mavisinden güzel gözlerinden Her sabah, bana yaşadığımı hissettirdiğin için Canımın içi SENİ ÖZLEDİM şimdiden İlker Pamukçu |
Sahte Sevdalar
Dalları çiçek,çiçek olmuş eflatun rengi Yeşermiş yine bak erguvanlar Ömür dediğin neki üç günlük Çabuk unutuluyor aşk’a yananlar ******* eskisindende soğuk Her daim gönüllere yağar kar Unut hadi kolaysa unut Benide unut ey zalim yar Sanmaki hesap soramam senden Elbet benimde birgün ahım tutar Ömür dediğin neki üç günlük Fayda vermiyor bak sahte sevdalar İlker Pamukçu |
Savur Küllerimi
Unuttummu sanıyorsun yıllar geçsede Aşkının sızısı hala bağrımda Bittimi sanıyorsun efsunlu aşkı Kanatır hatıran heran karşımda Bu sevdadan geçmek kolaymı öyle Yıllara inatla direnmek böyle Yokluğunda kokunu özlemek söyle Sen hasreti kolaymı sanıyorsun Üşüyorum, bak üşüyorum tut ellerimi Öyle sıkı tutki yanıp gideyip Savur yangınımın küllerini, savur toprağa Tut düşüyorum,tut bırakma,tut terketme boşluklara İlker Pamukçu |
Sen Derdine Yan
Sen derdine yan, bu gece tek kadeh var masada Tek gül, sadece tek bir şarap Şimal yıldızım yok, neşem hep daim Sen derdine yan Birde bata çıka ilerleyen bir tekne var Ufuk çizgisinde, ay’ ın aksi loş sokaklarda Köşedeki evden inceden gelen bir melodi Masamdaki mumları defalarca söndüren rüzgar Kaçırmaya yetmez neşemi Sen derdine yan Sigaramın dumanı açık pencereden karışıyor geceye Sen derdine yan Çoktan unuttum bile ben seni Artık anılarıda aklımda tutamıyorum Bak sen yokkende dayanıyorum Sen derdine yan Eskisi gibi hüzünlü şarkılar mırıldanmıyorum Sen derdine yan Ben böylede yaşıyorum Sen derdine yan bak gülüyorum İlker Pamukçu |
Sen Öldünde Ben Yaşıyormuyum
LAVİNİA Bir gül kadar narindi tenin Dalga dalgaydı saçların ipek misali Sendeki tebessüm dünyaya bedel Ne değişik biriydin sen ah sevdiğim Pırıl, pırıldı gözlerin güneşten parlak Duruşunla yerinden oynardı dağlar Yüreğin kartanesindende ak Ne güzeldin sen ah lavinia Ne şeker şeydin sen ah sevdiğim Sisli bir aralık sabahı görmüştüm seni Bir meltem misali gelmiştin bana Şimdi yoksun beş yıl olmuş İlk gün gibi hala aklımda Yalnızlık paslı kara bir hançer şimdi bağrımda Gidişin bile manşet oldu tüm gazetelere Elim bir trafik kazasında öldü dedi tüm televizyonlar Böylemi olacaktı,seni ben değil kara toprakmı saracaktı Ah bebeğim,ah çiçeğim, ah herşeyimdin sen sevdiğim Zaman çare olur dediler, neden olmadı,neden! Sensiz yaşamıyorum inan bebeğim İlker Pamukçu |
Sen Tut Ellerimi
Seni anlatsam zaman yetmez Bazen sevmediğini düşünüyorum Kızma bana ne olur sevdiğim kızma Bir gün olsun bana cesaret vermiyorsun Bir kez olsun ellerimi dokunmuyor, tutmuyorsun Ne olur bir defada sen tut ellerimi Uyandır beni tatlı uykumdan Senden tatlısı yok Bir defada sen çal kapımı, şaşırt beni Elinde olmasın güller boşver Sen güllerden daha güzelsin Bana sevgini hissettir, göster Başını kaldır gözlerima bak Tam ben giderken ellerimden yakala Böyle yaparsan seni daha çok severim anlasana Bu aşkı doyasıya, dopdolu yaşasana İlker Pamukçu |
Sen Uyurken
Uykuda bile bir başka halin Rüyalardan güzel aşkımsın benim Meleklere eşdeğer senin gözlerin Uyan sevdiceğim,uyuyormusun Tatlı rüyalarda bir bebek gibi Gökkuşağında ki en sıcak renk gibi Kalbine dokundum bir çiçek gibi Uyan sevdiceğim uyuyormusun Yıldız tozu yağsın rüyalarına Her düşünde senin yanındaymışcasına Lale bahçelerinde koşarcasına Sana koşuyorum biliyormusun Seni seviyorum duyuyormusun İlker Pamukçu |
Sen Yoksun Yanımda
Herşey vardı bu sabah avucumun içinde Sen yoktun yalınayak yürüdüm bahçede Çimenler ayaklarımı yeşile boyadı Kuru dallar vardı canımı acıtan Kuşlar yine cıvıl cıvıldı AMA SEN YOKTUN Güneş alabildiğine parlak Az önceki yağmurun gökkuşağı dansını sergiliyordu Bahar geldiğinde giydiğin elbiseler gibiydi renkleri Yapraklar bile senin için yeşerdi AMA SEN YOKTUN Çitin kenarında yatan şarhoşa baktım Şükrettim halime; ama sensizliğime değil Eskiden olan ne varsa yine benimle Herşeyim tamam, herbişeyim var AMA SEN YOKSUN Koskoca bir gün hiçbirşey yapmıyorum Akşamlarım sebepsiz oluyor erken Yanımda geçmiş zaman melodileri Günün batışını izliyorum bomboş gözlerle Aklımda yeniden sevmelere dair düşünceler var AMA SEN YOKSUN İlker Pamukçu |
Sendeki Ben
Hiç bu kadar tat almamıştım bir fincan kahveden Aslında kahve değil sebebi malum Sen varsınya yanımda Ben sendeki sevdaya tutukluyum Ondan olsa gerek, bundandır mutluluğum Bir gülüşün bu kadar sıcak olacağını bilemezdim Yaşamasaydım eğer sendeki beni Tuhaf geliyor şimdi herşey bana Hiç bitmesin diyorum Elinden su içtiğim güzel Seni Seviyorum İlker Pamukçu |
Seni Ekliyorum Suçlarıma
Sarışın bir umut olurdu ışıklar Bizmi yalnızdık, durmadan yağmur yağardı Gidersen fesleğenleri kim sular Kuşlar akşam olduğunda nereye sığınırlar Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde birşeyler kırılıyor,dağılıyor Bekleyiş diyorum caddelere bekleyiş Bir sis gibi dağılıp gidiyorsun Adını yazıyorum tüm otobüs duraklarına Bastığın her kaldırım taşında bir gül goncası Aşığım yokki çarem güzelim Birde seni ekliyorum şuçlarıma Selamsız,sabahsız uyuyan sokaktı Belki bizimle aydınlanacaktı tenhalar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar İsimlerini bile bilmediğimiz yalnızlar Yüreğimize alır onları ısıtırız Gardiyan olmayız kendi düşlerimize her akşam Gitme birtanem gitme ne olur Gidersen avuçlarıma kar yağar Bir ceylan sessizliği tadında burda ayrılışlar İlker Pamukçu |
Seni İstiyorum
Çalınmış zamanlarda değil Bana ayrılan anlarda Geçen yıllarda değil Birleşen kesişen yollarada İçimi kavuran özlemlerde değil Yanımdayken bitmeyen hasretinde Seninle olmak istiyorum Sonu gelmeyen bekleyişlerde değil Mutlu umutlu gelişlerde Gözlerinde yaşlarla değil Gözbebeklerindeki gülüşlerde Seninle olmak istiyorum Söyle sevgilim çok şeymi istiyorum? İlker Pamukçu |
Seni Özlüyorum
O tatlı güzel gülüşün yokmu İşte en çok onu özlüyorum O narin ellerini tutmayı Bilsen nasıl,nasıl istiyorum Seninle gezip dolaşmak varya İşte en çok onu canım çekiyor Başbaşa veripte konuşmak yokmu Ah şimdi gözümde tütüyor Çiçek, çiçek gamzelerini Bana aşk'la bakan o gözlerini Saçlarını, dudaklarını, tatlı dilini Tek kelimeyle ben seni Çok özlüyorum sevdiğim İlker Pamukçu |
Seni Sevmek
Uzaklardaki sevgini, ta içimde hissetmek İmkansız hayallerde, seni yanımda görmek Deli değilken seni, delicesine sevmek Sebep sonuç bilmeden, uğrunda ömür vermek Tek tutkum seni öylesine çok sevmek İlker Pamukçu |
Senin Olsun
Mutluluk ne güzel kelime değilmi İnsanların hep huzur bulduğu Hani bütün sevenlerin söylediği Mutluluk benimdir dediği Elde edilmesi belki kolay Belkide çok zor mutluluk Neden yoketmeye çabalar ki insan Mutluluk olsun asıl varolan İlker Pamukçu |
Seninle Sabah
Gün ışığı koydum masama Birde yıldız kırıntıları geceden kalan Yaşama sevincim bardak, bardak Umutlarım yarınlara dair Ekmeğim, tuzum, çatal kaşığım ve sen Sen varsın tüm endamınla masamda İyiki varsın be ruhuma ışık veren. İlker Pamukçu |
Sensiz Akşamlar
Yağmur denince neden ayrılıkları hatırlarım Rüzgar denince; şimdi okşayamadığım o saçlarını Her sonbahar gelişinde, neden hüzünler kaplar başımı Soğuk, rezil *******de neden ararım o sıcacık bakışlarını Yaprakların ağaçları terketttiği bu mevsimde Neden ayrıldığımız o lanet gün gelir aklıma Gecenin en namahrem saatinde uykum bölünürde Neden saatlerce geçmişi sorgularım Bir yıldız kaydığında gökyüzünden, dilek tutmayıp neden o yıldızı sen sanışlarım Birdaha imkanı olmadığı halde Neden mevlaya yakarışlarım Unutmak istesemde ben seni Neden bu nafile çırpınışlarım. İlker Pamukçu |
Sensizliği Ben Seçmedim
Sensizliği ben seçmedim Ben seçmedim ayrılığı İncitmeyi istemedim Sen çıkardın dargınlığı Varlığınla yüceltirken Yokluğunla ezme beni Gelişinle sevinirken Gidişinle üzme beni Sevinirken ben bahtıma Seni bana verdi diye Birden koptu bir fırtına Bir söz yetti bu sevgiye Varlığından silip atıp Yokluğuna yazma beni Gelişine sevinirken Gidişinle üzme beni İlker Pamukçu |
Sensizliğimde Öğrendiklerim
Sensiz geçen ******* boyu Önce uykularım bölünür oldu Hayal kurmayı öğrendim sonra Umutlara sıkı,sıkı sarılır oldum Sevgiye değer vermeyi Özlemin,ayrılığın acısını öğrendim sonra An geldi ızdırap zincirlerine vurulur oldum Ateşten çemberler geçti başıma Anlatamayınca sensizliğimi boşluklara Avazım çıktığı kadar bağırmaktan vazgeçtim sonra Önceleri sitem ederdim oysa Sensiz geçmek bilmeyen zamanlara Gülmeyi reddedince dudaklarım Gözyaşlarımı hapsetmeyi öğrendim karanlıklara Yağmurlu soğuk *******de nasıl üşüdüğümün farkına vardım Tüm bunların hepsi bir yana Mulluluğu düşlemeyi öğrendim SENSİZKEN BİLE SEN VARDIN DAMARLARIMDA İlker Pamukçu |
Sevdan Uçurum Çiçeği
Unutmak mümkün olsa unutmazmıydım seni Sönmek kolay olsa kim isterki aşk’a yanmayı Basitmi sanıyorsun sen karanlıklarla alışmayı Ben istemezmiydim sanki Lanet küllerimi uzaklara savurmayı Seni unutabilsem sevmesem bir daha İstemezmiydim sanıyorsun gitmeyi uzaklara Takılmış kalmışken okyanus mavisi gözlerine Kolaymı sanıyorsun bile bile sonsuz düşlere dalmayı Bir yağmur damlası gibi yalnızsam eğer Tekbaşına sokak kedisi misali çaresizsem İçimde birşeyler çoktan ölmüşse Esir olurmuydum sana, eylül akşamları tüm benliğimle Söyle, söyle şimdi benmi suçluyum Yoksa kıyısından defalarca döndüğüm uçurumlarmı Yada sırf sen severdin diye Her sabah su verip, konuştuğum begonyalarmı. İlker Pamukçu |
Sevdaya Dair
Sorduğum adresler sana çıkıyor Yıllara yenik düşmekten usandım artık Gözpınarlarım kurumak nedir bilmiyor Boş yere hayal etmekten usandım artık Yollarını gözlemekten kalmadı derman Hep sancılara varacaksa bu bekleyiş Gökten bir yıldız kaydığı zaman Bilki bu sana olan en son serzeniş Sende güneş’e dön yüzünü sabah olunca Bir gülüş at sevdam boş sokaklara Gölgeler hatıralar gibi uzar uzarda Turnusol kağıtlarına yazılır sevdam Geceden gündüze kazınır sevdam Bitmese kalemim hep seni yazsam Sonra kahretsem sensizliğime Mısralar kifayetsiz kaldığı zaman. İlker Pamukçu |
Sıkıldım
Bazen öyle sıkıntılara düştüğüm olurki Avazım çıktığı kadar bağırasım gelir Düşünürüm sonra neden ki diye Kendimi kırlara atasım gelir Ne yoğun karmaşa, bu ne curcuna Tekdüze bir yaşam, monoton hayat Bir olayı tekrar,tekrar yaşıyorum sanki İkilemler önümde, hayat ne bayat Silkinip uyanmak istiyor beden Yenilikler,başka şeyler istiyor benden Valizim elimde uzun yollara Koyulamamak arzusu beni kemiren İlker Pamukçu |
Sitem
Gözlerime dargınım; seni ilk onlar tanıdı Gönlüme dargınım; sevdi delice bağlandı Ellerime dargınım; başka bir el hiç tutmadı Şair ruhuma dargınım; en güzel mısraları hep sana yazdı Şarkımıza dargınım; bana seni hatırlattı Rüyalarıma dargınım; onlarda hasret vardı Bütün bunlara rağmen, sana dargın değilim sevdiceğim Kaderim böyleymiş, böyle yaşandı. İlker Pamukçu |
Soğuk Bir Geceydi
Mehtabı seyre daldım doya doya bu akşam Unutayım dedim nafile olmadı yine Bir yaprak kımıldadı yanımda ürperdim Yalvarmaktan bıktım oda yanımda olsaydı diye Beynimin acı dolu dehlizlerinde Maziye ait kırıntılardı beni ayakta tutan Aradığım yalın bir sevgi parçasıydı bulamadım Gece ayazı tüm ihtişamınla hüküm sürerken Kalktım yürüdüm sevgime sıkı sıkı sarıldım Titreten rüzgar geçti yanımdan Sessizliği yırtarak, son umutlarımıda söküp alarak Hemen şimdi ölmeyi bile düşündüm Sensizken nefes almak bile bana yasak İlker Pamukçu |
Son Demde Aşk
Tutki; sevme ihtimalim var seni günün birinde Baharda hayaller kurasım gelir Bir umut aşık olmuşum son demde Bu aşkın sonunu bilmem ne olur Belki çiçekler açtıracak bu aşk dalımda Belki bilinmeze, sonsuza götürecek tüm benliğimi Gözlerinin mavisinde yelkenli olacağım Kim bilir buda ihtimal dahilinde İşin ucunda rezil olmakta var ne çare Laf dinlemiyorki köhnemiş gönül Hayalleri ateşlerde yakasım gelir Bu yaştan sonra seven bu kalbi Yerinden söküpte atasım gelir Nafile, ne yapsam nafile Aşık olma ihtimali hep benimledir. İlker Pamukçu |
Son Gemi
Bak bu son gemidir limandan sevgiye giden Koş durma koş haydi yetiş Sen binmek yerine mendil sallıyorsun, seninkide iş Daha vakit varken son yolcuda sen ol Her dertten azadedir aşk’a sesleniş İlker Pamukçu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.