![]() |
Bu İnsan
kahkahalarla gülen bu insanın içinde, hıçkırarak ağlayan, biri var bugün. Rıza Aslan |
Bu kaçıncı
bu kaçıncı bukaçıncı sigara bu kaçıncı içime çekişim seni Rıza Aslan |
Bu kez
- bu kez - dokunmadı her zaman dokunanlar - bu kez - ağla(ya)madım her zaman ki ağladıklarıma içimden kopup gitmedi - bu kez - her zaman ki kopanlar gibi - bu kez - dokunmadı... Rıza Aslan |
Bunalım zamanı
şu aralar yaptığım en önemli şey seni hatırlatan seni anımsatan her şeyi yok etmek tüketmek sana olmadığı gibi sana ait olan seni anımsatan hiç bir şeye tahammülüm yok artık 27-10-2000 Ankara Karacan Rıza Aslan |
Burası Asker Ocağı
karlı bir dağın fırtınası dinmeyen tipisi bitmeyen ha dondum ha donacağım dediğin güneşe yakın ama bir okadar uzak doruğu gibi burası burası benliğinin senden kaçtığı düşüncelerinin anlamını yitirdiği geçmişinin gözleri yaşlı geride kaldığı bir yer burası burası kalabalık içinde yalnız olduğunu bildiğin zorunluluktan doğan beraberliklere paylaşım dediğin bir yer burası burası anlamsızlara anlam verdiğin artık yeter dediğin bir anda bağıramayıp yutkunduğun artık bitti dediğin bir anda bitmediğini bilmediğin bir yer burası burası yılara inat oluşturduğun birikimlerinin beş kuruş değer etmediği sevdiğinin sevdiklerinin gözünde tüttüğü dokunup koklamak varken bir çiçeği onu ezdiğin yok ettiğin bir yer burası burası asker ocağı ne ana kucağı ne baba oçağı asker ocağı burası... 16 - 05 - 2002 saat: 12.20 25. Kısım Rıza Aslan |
Cendere
cendereye alınmış kalbin acısını yaşarken tüm bedeninde beynin hür ve özgür kalbindeki acıların gölgesinde 29 Eylül 2006 Mut Rıza Aslan |
Cevabı olmayan soru
sorduklarının cevabı senin içinde gizli gizeminin başladığı - bittiği - yer senin içinde ve gizli 16 / 01 / 2005 Ankara Rıza Aslan |
Ceylan
kulaklarımda zamanın anlamsız çığırtkanlığı yüreğimde nefes nefese kalmış bir ceylanın aslanın pençesinden kurtulamayacağını hissettiği andaki o garip tükeniş gözlerimin önünden geçen hayallerin dünlerin yarınların pişmanlıkların varoluşu inkar eden tüm dürtülerinse hesabı yok zaten Rıza ASLAN 21 / 02 / 2007 Mut / MERSİN Rıza Aslan |
Çakıl
çakıl taşları gibi paramparça bir geçmiş birleşmez birleşemez bir toz yığını Rıza Aslan |
Çaresizliğin Anlatımı
çaresizliğin farklı bir anlatımıydı bu güneşin hep aynı yerden doğup hep aynı yerden batması gibi bir şey bu zamana zamanında kafa tutamayıp yok oluşun sadece başalngıcı bu semeresi belki yıllar sonra alınacak bir hakedişin sadece görünen yüzü bu yalnızlığın o korkunç yüzünün dostluk maskesi takmış güzelliği bu Rıza Aslan |
Çekip Gideceğim
seni neden bu kadar çok sevdiğimi anladığım an hiç tereddüt etmeden çekir gideceğim buralardan Rıza Aslan |
Çelişkilerim
çelişkilerime göz göre göre bitişime rağmen herşeye baştan başlamam lazım tükenen benliğime kaybolan yarınlarıma inat yeni bir ben lazım geçmeyeceği düşünülen günlerin ardından bakıp nasılda geçti günler demeyen yeni bir ben lazım yeni bir ben lazım yüreğindeki tükenişlere içinde bitmek bilmeyen çelişkilere inat bitmeyen yenibir ben lazım tükenişlerin, çelişkilerin akıp gittiği geride izlerinin kalmadığı bir ben yeni bir ben 09 - 11 - 2002 Bergama / İzmir Rıza Aslan Rıza Aslan |
Çıkmaz bir sona
nasılsa çıkmaz bir sona bu yolda kaybedilenler kaybedildiğiyle kalacak aranan çözümler Rıza Aslan |
Çözme Bırak Öyle Kalsın
çözme bırak öyle kalsın. bir şeyler eksik olsun yine, her zamanki gibi çözme bırak öyle kalsın. sen yine cebelleş kendi benliğimle. yeni karmaşalar yarat kendine. içinde seni aradığın ama; bulamadığın. çözme bırak öyle kalsın. hayat devam etsin yine, tüm olabildiğince. zaman , aksın tükensin; sen dışında kal her şeyin kendince yalanlar bul ve onlara inan sakın ola tükenme. 10-05-2001 Rıza Aslan |
Daha Öncekiler
sen de daha öncekiler gibi gitme(me)lisin Rıza Aslan |
Davettir
bir davettir bu yarım kalmış bir öykünün kahramanları mekanı zamanı olmayan bir öykünün o bilinmedik beklenmedik o son finaline bir davettir bu 06.01.2003 Rıza Aslan |
Değer
hiç bir insan değerli değildir onları değerli kılan bizleriz... Rıza Aslan |
Değer Vermesem
değer vermesem aramazdım sseni sana verdiğim değere değil bende kalana 25-07-2000 Rıza Aslan |
Değeri anlaşılmayan
son sitemindi belki de bu değeri o zamanlar anlaşılamayan 08 Eylül 2006 Rıza Aslan |
Değerini Bilemezsin
değerini bilemezsin kaybetmeden hiç bir şeyi ayrı kalmadan ayrılığın ne olduğunu bilemezsin yitirmeden anlayamazsın geride kalanların özlemini Rıza Aslan |
Değişmez sanma
değişmez sanma biter , geçer unutulmaz sanma unutulur. nerede , nasıl olursan ol kabulümdün ama ; artık bekleme, gelemem gelmem 20-12-2000 Rıza Aslan |
Değişmiyor
bazı şeyler değişmiyor ne kadar da değiş desen de değiştiremediklerine aptalık da desen salaklık da desen herşey yerli yerinde 25-07-2000 Rıza Aslan |
Dem
dem vurmuş değilim yıllanmış acılardan bu akşamki efkarımın anlamı yok bu yüzden 10-11-2000 Rıza Aslan |
Dem Vurmuş Değilim
dem vurmuş değilim yıllanmış acılardan bu akşamki efkarımın anlamı yok bu yüzden 10-11-2000 Rıza Aslan |
Devam Eden Hayat
devam eden hayatın o farkedilmez - aslında farkedilen sınırında - yaşamın o anlaşılamaz karmaşasında dışarıda devam eden bir hayat olduğunu bana şu nereye gittiğini bilmediğim - aslında nereye gittiğinin hiçbir önemi olmayan- şu arabalar hatırlatıyor. 07 - 04 - 2002 Rıza Aslan |
Devam et
sen devam et yaşamaya, elinde kalanlarla avunarak yine yalanlar söyle kendine yıpranmış benliğine yumruklar savur ağla... Rıza Aslan |
Dışarıdaki Hayat
dışarıda bir hayat acı yüklü kin dolu dışarıda bir hayat benle beraber benden ayrı Rıza Aslan |
Dışında Kalma
dışında kalma artık, kendi benliğinin. dışında kalma artık, sana ait olmadığını düşündüklerinin. tüketme umutlarını, yarın düşündüğünde hatırlamayacağın şeylere. vazgeçme kendinden. vazgeçme, devam eden hayattan 02-09 -2001 pazar . Rıza Aslan |
Diri zamanlar
güneşin o dayanılmaz parlaklığında uykuyla ilgisi olmayan o en diri zamanlarda beynimin kıvrımlarından fırlayıp çıkıyor o beynimde bitiremediklerim gözlerim açık ayaktayım gözlerim açık…rüyalar görüyorum gözlerim açık… tükeniyorum 26 / 10 / 2004 Mersin Rıza Aslan |
Doğmamış Bebeğe Şiir
değerin farklı olacak senin varlığın ve (yokluğun) bizim için bu kadar önemliyken sabretmeyi öğrettiğin için bir cana hasreti bu hasretin sonunda kazandıklarımızı gösterdiğin (göstereceğin) için değerin farklı olacak senin umudun bittiği gündüzlerin karardığı *******in anlamsızlaştığı o günlerin ardından bıkmışlığın çaresizlikle kol kola gezdiği bumerangların ardından geldiğin için değerin farklı olacak senin tükendiğimiz zamanlarda hayaline sarılıp acaba dediğimiz o zor zamanlardan sonra dünyaya geldiğin için değerin farklı olacak senin bekliyoruz seni suya hasret bir ağacın bir avuç suyu özlemle beklemesi gibi idam sehpasına giden mahkumun son anda bile affedilmeyi beklemesi gibi özlemle bekliyoruz seni daha fazla bekletme bizi ... 22 Aralık 2005 / Perşembe Mersin Rıza Aslan |
Doğru - yanlış
bazı şeylerde doğru ya da yanlış olmazmış iş de bu da öyle bir şey 18 / 08 / 2003 Ankara / Batıkent Rıza Aslan |
Dolmuyor
dolmuyor. yerine konmuyor. pişmanlıklar, üzüntüler, kahretmeler, gideni geri getirmiyor. 26 / 10 / 2004 Mersin Rıza Aslan |
Dost Selamı
hüsran zamanların hüzün kokan mevsimlerinde dost selamlarına hasretiz bu aralar uzaklardan hoyratça sallanan ellere yarin yanağına kondurulan o kaçamak buselere hasretiz bu aralar 03.01.2003 Rıza Aslan |
Döndüm mü
döndüm mü benliğime bilmiyorum aylar belki de yıllar sonra seni arıyor ve ağlıyorum Rıza Aslan |
Dönemezdim
dönemezdim, bu yoldan dönemezdim ben,ben değildim artık bu yolculuk boyunca ben, beni kaybetmiştim dönemezdim, yıkmıştım geçtiğim köPage Rankingüleri yakmıştım yattığım otelleri dönemezdim anılarım artık yoktu benimle sen yoktun ve artık olmayacaktın kesinlikle dönemezdim ben ,ben değildim artık yıkmıştım geçtiğim köPage Rankingüleri yakmıştım yattığım otelleri dönemezdim... Rıza Aslan |
Dönmem
dönmem demiştin döndün, ama;artık ben yokum Rıza Aslan |
Dönüşü olmayan
dönüşü olmayan bir sevgimiydi bu yoksa başedilmez bir ezginlik mi ? Rıza Aslan |
Dumanlı havayı sevmek
dışarıda yağmur yağıyor içimde kaybolmayan bir sis kurt dumanlı havayı severmiş bende... dışarıda yağmur yağıyor sicim, sicim inatla ,hırsla tükenmeden dışarda yağmur yağıyor ortalık zifiri karanlık görülen tek şey dokunabildiğin ama, hissedemediğin boşluk dışarıda yağmur yağıyor sele hiç bir zaman dönüş(e)meden engelleri aş(a)madan dışarıda yağmur yağıyor ama; birazdan dinecek rıza aslan Karacan / Ankara 04-04-2001 Rıza Aslan |
Duygularımın Esiriyim
duygularımın esiriyim gardiyanım mı ? tabi ki ben Rıza Aslan |
Duyguların Yası
anlatılamayan duyguların, yası var bakışlarda birikmiş , hep bir şekilde ertelenmiş üzerine yenileri inşa edilmiş ve her defasında yıkılmış duyguların yası var bugün başkalarına yansıtılan bittiğinde biteni , bilinmez bir bezginlikle saklayan duyguların yası var bugün Rıza Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.