|  | 
| 
 Ona değer Yare ne yazsan ona yakışır Gezdirir adamı yana yakıla Aşk dediğin kalbe sığar da Sığmaz akıla Can can can yar yar Sana çok özlemim var Canım sıkılıyor bu aralar Kalbime cemre düşse de Yağmaya devam ediyor Başıma karlar Sen siz dünya çok acımasızmış Kapkaraymış vede dar | 
| 
 Oyna Yağmur toplar gibi güneş Topla sen de bir iki laf Laf-ı güzaf Sen kimden tarafsın kim kime taraf Hep yapıyorsun gaf Senin gibi yalancıya nasıl olur ki af Bir hanya var bir de Konya İstediğin gibi sen de oyna Kimi yerlerde dağlarda kar Bademlerde bahar Kimisinde yar Kiminde ah-u zar Kumarbazda zar Arabada far Ne var şiir işte Bir yerde loto Bir yerde pop star Tüccarda kar Paris'te tango Amerika'da Rambo Sahada maç Al bohçanı kaç Afrikada aç Çocuklar aç Güzelde taç Yıl sonu geldi sene ikibin kaç Ay aman bitmiyor İlham Hanım gitmiyor | 
| 
 Öğrenemedin Su suya dağ dağa kavuştu Biz kavuşamadık Oysa yan yanayız Razıyken bile en kötü gününe En çekilmez haline. Senin umurunda mı dünya Gece gündüze karıştı Kötü iyiye Ne diye ne diye Sevdiceğim Eğer yar yar diyorsam Yar benim sılam Yar benim ahbablarım yarenim Beklediğim huzur Belkide mutluluğum Yar özlediğimdir Sen üstüne alma istersen Fallar bakıldı düşler görüldü Yar senin defterin artık dürüldü Ses sese Aşık maşuğa kavuştu Bir dakikada bir bir ömürde Dağ dağa kavuştu Sen istediğim yerde değilsin Bana kavuşmayı bilemedinki Gönlümün kapısı açıkken giremedinki Uğraşma kilidi açmaya Öğrenemedin Seen sevemedin | 
| 
 Ölürsek Ölürsek bizden geriye neyimiz kalır Azrail acımadan gelir canımız alır Kimimiz gözü açık gider murat almadan Kimisi damat kimi gelin olmadan Bir filiz yeşerir büyür bir fidan olur Belki de bir damla suya hasret kahrolur Şans güler kimi ne de ömür boyu şad olur Ela mavi yeşil gözlüsü kara gözlüsü Evlisi nişanlısı taze sözlüsü Genci de yaşlısı da birgün pes eder Koşa koşa yaşayıp ölüme gider Kimin den bir şaheser kalır geriye Kiminin görmez gözleri görmez güzeli Kimi doğuştan kördür hayra uzanmaz eli Yaşar kimi severek kimi karasevdalı Kimiyse deli | 
| 
 Para ve Şov Hepsi şov, hepsi para Bu para ne zampara Ne sadık ne vefalı Bu para icat olalı Kimsede kalmadı rahat Kiminde istif istif kat kat Kimiyse doğuştan nakavt Ne evi var ne parası Akçe etmez gözünün de karası Gezer avare avare Parası yok ya Yüzü tutmaz ki yare Gel de şöyle bir dolaşalım diyecek Ne yiyecek ne içecek Hiç biri yok para yoksa Fakiri kimsenin gözü görmez eğer kendi karnı toksa | 
| 
 Peşindeyim Takdimimdir seni ey peri peyker Ey badem gözlü yar güzel dilber Sana ne desem az Bunu bir kenara yaz Seni başıma taç ettim Beni sana muhtaç ettim Vallah yolunda kilim olup serildim Ben ölüymüşüm şimdi dirildim Ey güzel eş ey konca sevdiğim Ey güneşim ayım Beyaz çiçeklerle donanmış baharım Sen var isen bende varım Ey gamze deva ey vefa Gönlümü şenlendiren sefa Nah bende var iken bu kafa Daha önünde çok diz çöker Çok sürünürüm Banyatunga (10 Haziran 2005 Ankara) | 
| 
 Pir Bir cemaat içinde Cem olabilsek Gönüllerde açan Gül oluruz gül Cismimiz karga gibi Görünse bile Şakımaya başlayınca Bülbül oluruz biz Çırılçıplak soyarlarsa İpekten bir tül oluruz Eğer hamsak Biz de bir gün yanar elbet Kül oluruz kül Yarin izniyle belki de Pir oluruz pir | 
| 
 Prenses Prenses yüklüydü Hamule cocuktu Erken doğum yaptı Ölü cocuk doğurdu Bir kaç gün sonra Olanlar unutuldu Geride yas ve yaş kaldı Ölenin ocağında Ağlarsa analar ağlardı Ölenlerinde en çok Anaları ağladı Çünkü ateş en çok Düştüğü yeri yakardı Onlarca çocuk ve Birkaç ölümlü eş Geride kalanlar Kaderine mi küssün Aç gözleri doymayan Baykuşlara lanet mi etsin Lanet olsun cehalete Lanet olsun Yanlışa doğru diyip Alkışlayan ahmaklara | 
| 
 Repete ..... ...... Sözlerin çürümüş tarihi geçmiş Çiğ kalmışsın pişmen lazım azizim Her yaptığın hep yaptığın repete Biraz taze akıl koy sepete Şairim mirim.... ...... Sanırım sade biriyim Ne ozanım ne şairim Amatör kalmak muradım Kırmaz başım o taşlar Taşlar seni arkadaşlar Arife tarif sen gibisine Maarif ne gerek be mirim Ben tevazu sahibiyim Bildiğimin alimi Bilmediğimin talibiyim | 
| 
 Rüzgarın kızı Rüzgarın önünde savrulan Kuru bir yapraktı o Esintiye kapılıp giderdi Soğuk iklimlerin Dondurucu kışların ayazında Bazı bazıda Güneyin güzel kasabalarında Egenin sıcağında Bir üşüyüp bir ısınarak Çoğu kez ilgisizlikten Sevgisiz likten donardı Dilsiz bol tüylü hayvanların Koynuna sokardı ellerini Buzları çözülsün diye Ve her seferinde Yine ölmedim diye şaşardı Onun arkadaşları Gökte uçan kuşlar yıldızlar Bal yapan arılar Yağmurlar ve kardı Onun arkadaşları Yıldırım şimşek onları hem sever Hemde korkardı Birgün bir yaz günü Bir ağacın altında uyuya kaldı Sevimli sempatik bir cüce Gülüyordu rüyasında 'Burada mutlu olamazsın Git buradan' Ve birden uyandı Cüce karşısındaydı 'Hadi tut elimi dedi Seni padişahın sarayına götüreceğim' Oğlunu evlendirecek Bana dünyanın en güzel kızını Bulun diye görev verdi Dünyanın en güzel kızı sensin Kız 'Sen de çok centilmensin' Cüce 'Ama boyum kısa benim' Kız ' Belki göze batardı' Sevgi dolu bu yüreğin olmasa | 
| 
 Samatyada Yılbaşı Bütün gece yağmur yağdı Öptü camları dudaklarından Bir otobüs bile geçmedi Samatya duraklarından Acımasızca uzatıp elini zaman Aldı 2002 yılını 2003 yılından Aman ne yaman Ne kestane vardı ne de tombala Samatya esnafını kandırmışlardı King diye suyu çekilmiş mandalinayla Eh her şey parayla Bura Samatya Levent'te oturmak var ya Ah ah ah zalim para Zengin sofralarında hindi Hindi de sevmem ya Sakın ha şimdi Uzanamadığı şiire Mundar diyor demeyin Kardeşim sev-mi-yo-rum Siz yiyin İşte böle Bu yılbaşı da böyle geçti Benim için yılbaşından çok aybaşı önemli Al maaşı ver faturalara Elde ne kala Elektrik telefon doğal gaz İnce saz Yine tam da giderken 2002 Doğalgaza zamgeldi Ne Noel Baba çaldı kapımı Ne de bir çocuk Bu gün yağmur ertesi serin İstanbul Bu gün hava soğuk Gidip de doğal gazı yakayım bari | 
| 
 Savaşma Şarkı Söyle Kimi şarkı söyler Kimi savaşır Gençler size spor yaraşır Kimi yerinde sayar, kimi yarışır Savaşmayın spor yapın Savaşmayın şarkı söyleyin Savaşmayın savaşmayın Yollara döşenmiş mayın Yapmayın kıymayın Çok mu zor bir arada sevgiyle yaşamak Bir arada yaşayın eline yakışmıyor bomba Dans et oyna halay çek Nasıl cana kıyarsın bilerek Sana eğitim sana spor Sana masum oyunlar gerek Savaşma şarkı söyle | 
| 
 Seni arıyorum Parklardaki banklarda Yağmurlu sokaklarda Gece gündüz yola düşüp Seni arıyorum İzin kalmıştır diye Yaşadığımız heryerde Kumsallar da yürüyüp Seni arıyorum Köpük köpük dalgalar Boynu bükük Martılar Sessiz giden gemilerin Ardında seni arıyorum Gece sabaha kadar Arşınlıyorum sokakları Bir sokak lambası altında Resmine bakıp Bir sigara yakıp Yeniden düşüp yola Seni arıyorum Solgun şimdi çiçekler Kapkaranlık hep renkler Rüzgarın sesinde Doğanın nefesinde Hep yaşayan izler var Arkadaşların dostların Amansız takipçisiyim Peşlerine düşüp seni arıyorum Bir parlak kara göz görsem İlahi bir ses iştsem Olur a kahkahayla gülsem Yankılarında seni arıyorum | 
| 
 Seni çok sevdim Güneşle doğduğun sabahlarımda Yeşil gözlerinde şebnemler gördüm Derin uykulardan uyandığında Ömrüme ömür katan bakışlarında Yeniden doğup sefalar sürdüm Tılsımın bir hale gibi sarar evrenimi İpek bir şelale kumral saçların Taradım taradım elimle ördüm Gözllerindeki ilk yolculuğumda Denizler deryalar vahalar gördüm Aramağanımsın gönül evimde Sönmeyen yıldız oldun ahır ömrümde Senin saltanatında sevdalar ördüm Seninle ağlayıp seninle güldüm Nasıl inkar edeyim seni çok sevdim | 
| 
 Senin Yerine Kendi kendine oturmuş Demleniyorum Kederleniyorum Ne çay bardağında Rakı masamda Ne buzlu badem Ne yanımda bir adem Demleniyorum Şu çalan piyano Şu esen meltem Hele de sen yokken Sarhoş ediyor beni her şey Kederleniyorum Yalnızlığımı seviyorum Senin yerine Bir tanıdık bile yok Gelip bir selam vereceklerine Geçiyorlar yanımdan görmüyorlar Herkez zamanı öldürmekte Zaman kimbilir neler örmekte Zaman birtek sana olan aşkımı Öldüremiyor Geçmiş için gelecek için Senin için Endişeleniyorum Demleniyorum (Temmuz 2006 Ankara) | 
| 
 Sensiz olamam Tek bir gün yetmez bana Bir ömür yanımda kal Sen başımın tacısın Sakın bırakıp gitme Arı kovanı yuvamız Ben arıyım sende bal Hiç kalbini kıramam Nede ellerim kalkar Onarin tenine Sen olmasnda olmaz Ben olmasamda İncitirler diye çok korkuyorum Canım karım | 
| 
 Sevdim sanır Seni böyle görenler Bahtiyar sanır İnsanoğlu bakar Dış görünüşüne aldanır Bülbül misali konuşur dilin Gözlerin bakar ya sevdalı Zevkü sefadayken sevgilin Kendini sana candan vefalı yar sanır Hep alırlar veren olmaz Sevdim sanır seven olmaz Eğer hakiki aşk sa Nolsa yürekte durmaz Benim kim olduğumu Elemi mi kederi mi Sevinci mi neşemi Bir tek candan seven yar tanır | 
| 
 Sırtım da sevdam Yanma dan şakır mı Sanırsın bülbül Aşkın dan allere boyandı her gül Bir garip melodiyle hüzün lü gönül Vazgeçmem vazgeçemem Sen de bunu bil Vursam sevdamı sırtıma Dolaşsam il il Sen gibisini bulurmuyum ki Bir hayal ken sen Hasret ve özlem den Gözlerim kurumuyor Kirpik lerim de nem Yanmaz san sevdanın tadı olurmu Vaz geçmem vazgeçemem Arayıp bulurum seni | 
| 
 Siz de Görün (Nasıl tanırız kendimizi) Herkez biraz hırsız Biraz artist Biraz narsist Biraz yalancı Ve herkez yolcu Herkez hancı Biraz deli Biraz veli Biraz yalelli Biraz kurnaz Biraz katil Ve biraz masum Herkez biraz dolandırıcı Herkez biraz savcı Nereye kadar demeyin İnsanları deneyin Nasırına basın biraz O güzel maskenin altında Beyinlerinden ne geçer Midelerinde ne vardır Ne kadar korkak Ne kadar cesurlardır Ne kadar cimri Ne kadar cömert Ne kadar sinsi Ne kadar mert Şaşıracaksınız Üç defa üst üste hapşıracaksınız Çok yaşa diyecekler size Siz de riya ile, siz de görün diyebilirsiniz | 
| 
 Son tango O son tangoydu Son tren son tören Son töre Son anda bindi trene Çuh çuh gidiyordu Aşkların korkusuzca yaşandığı Bir yerlere İrem bağlarının Tuğba ağaçlarının olduğu Amansız kışların olmadığı Tipinin vurmadığı Çığların düşmediği Yerlere gidecek mutlu olacaktı Onu boğmayanların Vurup öldürmeyenlerin Şehirlerine gidip yerleşecekti Kapısız penceresiz bir evde Yasaksız bir ömürde Çiçekler ağaçlar kuşlar Kelebekler bal yapan arılarla Doyasıya şarkı söyleyerek | 
| 
 Sor Kalbine Bir suçlu arıyorsan tutuklat onu tutuklat şu deli kalbini Suçu bir değil iki değil Hep yaptığı vukuat neyin nesi şu her gördüğüne takılmak Yine kaçamak yapmışsın gitmişsiniz deniz kenarına ay ışığı da varmış | 
| 
 Söndürün Yangınları Bu yangınlar nasıl nasıl söner Sarılır yaralar acılar diner Nasıl diner yüreğimizdeki tasa Sabırlar dularla huzur bulmasa Ne de olsa kavuşmak umudu var Nasıl çekilir ayrılık umut olmasa Tahammülüm kalmadı kalbim öfkeli Nerede başımı okşayan annemin eli Kim silebilir gözümden akan seli İn yüreğime gözyaşım ferahlat beni İn yüreğime in in in Nefretin sevgiye yenildiği gün Yetmiyor ah yetmiyor yine de sevgin Bundan sonra yaşlar sevinçler için akmalı Eller tokat için değil sevgiyle kalkmalı Ölenler öfkeyle değil dualarla uğurlanmalı Dost olmalı dost el eletutuşmalı 4 Ağustos 1996 Erenköy | 
| 
 Sönmüş se aşkın ışığı Her şeyi bırakıp Gidesi gelir insanın Hissiz birrobot sevgisiz Biri varsa karşın da Ne aşkın ışığı ne de Kalmamışsa hiç heyecanın Bir gece ansızın gidesi gelir insanın Belki kahreder kendine Geride kalan Nafile şimdi yanıp yakılmak Nafile ardın dan ağlamak Bir kez o kapı kapan ma ya görsün İnsan sevilmediğini bilirse Yaşamasın ölsün Onusuzmu ki geriye dönsün Sonuna kadar denerse sabrını Hiç ummadığı bir anda Hiç olmadık bir zaman da Herşeyi bırakıp gelir insanın | 
| 
 Şu fani dünya Uzat ellerini bir daha Bir daha öpem anam Ağlarsa anam ağlar Gerisi yalan ağlar demişler Ne de doğru söylemişler Nedir bu gurbetlerden Bu hasretlerden çektiğimiz Bitmedi mi bunca çile Niye yalnız bıraktı ki felek Neden gittiniz sizlerde istemiyerek Önce babam sonra sen Şimdi şef te yok ki Bir alo desin kısık sesiyle Canı abim sen de karıştın O kara topraklara Nasıl kıyıp ta basarım Dökülen yapraklara Nasıl kıyıp keseyim Bir ağacın dalını Ya dile gelirde derse ki Parmağımı kestin kızım Ya derse ki abim de Ne yaptın bacım kafamı kırdın Ah bu fani dünya Ne gerçek nede rüya Göz yaşımla sularım Kuruyan topraklarınızı ya Yazık ki uzaklardayım Unutamam taptaze hatıralarınızı Umarım kavuşuruz mahşer gününde | 
| 
 Teşekkürler orman Kara kara bulutlarsardı yüreğimide Sönmüş ruhumun yıdızı İçimde bir sızı bir sızı Siyah beyaz filmler Şimdi kan kırmızı Sönmüş meşaleleri dört nala Koşan sevimli kıratları Karşımda karanlıklar içinde bir ev Ormanda bir dev Her anışığı yanacak diye o evin Sabırla bekliyorum Ve masallarda kaldığınaİ İnandırmalıyım kendimi Ormandaki devin Kurdu kuşu börtü böceği Gizemine saklamış yeşil, Her mevsim yeşil kalan ormanın Teşekkürler orman | 
| 
 Unutulma malı onlar Fırtınalar kopmuştu içimde Haberi vardı Gözlerim den anlardı Zaten onun gönderdiği rüzgardı Biraz hoyratca da esse Normaldi Geçkin biri gibi olacak değildi ya Pek manalı bakardı Ben de yazardım cevabını Gönül postasıyla yollardım Himayeye ihtiyacı vardı Ara sıra kollardım Gitmek zorun daydı gitti Ben unutmalımıydım Hayır bin defa hayır Hayatıma sunduğu cönert sevgisi Saygısı ilgisi unutulmayı Hiç haketmiyor | 
| 
 Unutulmaz yapan Bahçedeki beyaz gülün Fidesini sen dikmiştin Yıkamıştın bahçeyi boydan boya Çay demlemiştin Ellerinle işlediğin beyaz keten örtü Fırından alıp servis yaptığın Dumanı üstünde tuzlu kurabiyelerin Birde misafirperverliğin Üçümüz oturmuştuk masanın çevresine Hatmi çiçeği Defne ağacı Malta eriği üzüm asması Pencerende sümerbank basması Perdelerin O şevkatli marifetli bonkör ellerin Günü unutulmaz yapan Bir daha ne gördüm Ne tanıdım sen gibisini Sohbetigüzel yüzü ay gibi Gözleri sürmeli tatlı kız | 
| 
 Yağmur duası Ders almadı kulların diye Rahmet yağdırmıyorsun Yağdır mevlam yağdır Şehitlerin toprağına Onların hürmetine bizide nurlandır Yetim çocukların kısmetine Sadık kullarının ismetine El açıp yalvaranların hürmetine Ezanın bayrağın bayrağa renk veren kanın Bir lokma peşinde koşanların Vatan millet için savaşanların Kuşların böceklerin karıncaların Köylünün çifçinin dualarının Hürmetine yağdır mevlam Susuz bir yazda ne yaparız biz Affet bağışla bizi yağdır mevlam | 
| 
 Yağmur veGül Sen ağlarken bulutlarla Ben de ağlarım Sen yağarken yağmurlar la Ben de yağarım Sen açarken güller le Ben de açarım Yağ yağ toprağıma Filiz filiz filizlen Gül de sensin gonce de sen Neşem de kederim de Kokun sinerken her yere Sedan mavi gökler de Renginle çiçeklerle Açarken sen gönlümde Güzelliğin mazeretim Mazur gör be sevdiğim | 
| 
 Yalnız Değilim Arıyormusun sen de eski günleri Bakıyormusun resimlere Eski dediğime bakma Onlar bugünkü gibi yeni Yeniden yaşıyorum hatırladıkca Nasılda bir hiç uğruna İnatcı iki keçi Yani sen ve ben Nasıl da inatlaştık Bir daha ne karşılaştık Ne de aradık birbirimizi Ben seni unutmadım Biliyorum sen de beni anıyorsundur Kulağımı çınlatıyorsun arasıra Sen de pişmansın değil mi Sanki hep öyle genç O yaşlarda kalacaktık O günkü gibi Yine Fesleğen Katmer Küpeli, Hanımeli, Gül de yetiştiriyorum Hani şu yedi verenlerinden Onlar taze taze ya Hayat dolu ya Ben de onlarla kendimi Genç hissediyorum Aynı mahalledeyim Yine eski komşularımla görüşüyorum Kış *******i bazen Çok üşüyorum Sıtma gibi bir titreme sarıyor bedenimi Biliyorum nedenini Yaşlılık belki de yalnızlık Ama çoğu zaman Yalnız değilim Sen geliyorsun dertleşiyoruz Romatizmalarımızdan İlaçlarımızdan yakınıyoruz Sigarayı bıraktım Bıraktım bırakmasına da Sen gelince bir tane Tek bir tane içiyorum Dayanamıyorum hem senin Hem de tütünün yokluğuna | 
| 
 Yalnızlığın çığlığı Yırtar sesizce çığlıklarım camları Yankılanır odanın için de Geri döner bana Dört duvardır eşlik eden Akşamları Sağımda solumda Önümde arkamda Sağır kapılar yalancı aynalar Kendim le konuşamam Gülemem de Sonra şüphe ederim delimiyim ne Ne bir dost ne bir komşu Ne bir telofon sesi Kahrolası kayıp *******de Halka halka olmuş sigara dumanları İç içe geçmiş Sabırsız bir ordu gibi Pencerenin önünde çözüldü Çözülecek dilsizlikleri Ben de yaşadım o ilkleri İlk aşk ilk ayrılık İlk ölüm gibi | 
| 
 Yalnızlık yılları Bir zaman gelir Rüzgarın diner ışığın söner Biter kalp sancıların Ya o zaman yalnız Yapayalnız kalırsan Kim seni benim kadar sever Kim düşünür Kim yoldaş olur yalnızlık yıllarına Bırakma bu günün işini yarına Gel he de sevdiceğim gel he de Bu gençlik rüzgarı dinmeden Pişman oluruz sende bende Sonra demedi deme Henüz yanıyorken meşalemiz Parıldıyorken alnımızda yıldızımız Gel he de bakarsın birde Evlenince olur ya bir oğlumuz Ve sana benzeyen bir kızımız Gözleri seninkiler gibi mavi Varsın olsun oğlumuz havai Bana benzesin yeter | 
| 
 Yavaş yürü Yükseldiğin kadar yükseldin Tavan mı yapacaksın Ayağını bas yere Havan dan uçacaksın İnsan oğlu kuş misali değilmi Bazen uçup uçup ta göklerde Sonra bakıyoruz ki çakılmış yere Mutlu olmak övünmek Hakkın senin de Amma velakin dikkat et Yalancı rüzgarlara İnsan oğlu bu çiy süt emmiş Uçurur uçururlarda seni Sonra bırakırlar ipi Aman ha ayağını bas yere Havandan uçacaksın Aman ha yavaş yürü Yavaş gitki menziline ulaşasın Bu alemde güçlü isen yaşarsın | 
| 
 Yarim ol Şüphesiz seni sevdim Ağyar olma yarim ol Yürüyelim aşk yolun da Mihmandarım ol Otur gönül tahtım da Sultanım payidarım ol Kahretme sitem etme Bu hayatı zehretme Haykırsam duymazsın Gel desem gelmezsin Daha ne kadar bu ayrılık Yetmedi mi yetsin Ömrümce sılamı özledim İçim de ki gurbetsin Canan diyemem sana Canımsın canım zulmetme Çığlık çığlığa bağırıyorum Titriyor her bir zerrem Duymuyorsun duymadı Aslılar Ben gibi yandı Kerem | 
| 
 Yaz Bahçemizde Dün gece yine eskisi gibi Seni ekledim gizli bahçemizde Ay dolunaydı bir yıldız kaydı Güller fısıldaştılar koku saçtılar Karşı komşu şair yine Geceye şiir yazdı Mevsim yine yazdı Bekledim belki gelirsin diye Her zamanki gibi yaz bahçemizde | 
| 
 Yığtırmam Gecekondimi Geldim dağın başına Aha bu herifim Neler açdi başıma. Yaptıh bu gecegondimi Ne yolu var ne suyi Devlet çıhtı garşıma Saldı mı üstüme Sivil, mivil orduyu Didi – tiz yıhın bu gecekondiyi. Gözüm görmesin aman heman heman yıhın. TİZ ŞO pisliği Dedim günahtır. Her gün çektiğim ahtır Köyde galdı Tırmığım yabam Eee ne yapam ha babam? Tarlam yoh ki ekeyim Ürünümü biçeyim Naçar galdım anam. Şincik ben neyleyeyim? Vış baba çıha İSTANBUL, İstanbul Dedikleri bu midur? Suyu bilem pis ahar Köyümdeki su midur? Yapma etme ağam paşam Çoluh, çocuh nerde eyleşem? Gambur bi herifim var İşi yohh güci yohtir Paramda yoh ki Ban de guram ŞATO’yu Bahsalaram üstüne ha! Şo bizim garabaşı Lütfen yıhma İstanbullu Ocağımı başıma Vay anam buda mı, Gelecekti başıma? Sonra kötü olur ha soni Yıhtırmam, yıhtırmam Elalemi güldürüpte Üzerime bahtırmam Babayiğitsen gel de, Gel de beni yıh Ben zaten yıhılmışam Felek denen O zalim cengaver Her vuruşta yıhar beni Serer alır altına Gelen geçen çiğner beni Bayım mösyocügüm Bu zilletten gurtar beni. | 
| 
 Yön Çok kere ölmeden Ölmez bu kafa Çok şeyi çok kere Kaldırdım rafa Birgün yolun uğrar ise arafa Şu mutluluğu gönder bizim tarafa | 
| 
 Yunus Yunus gibi olsak arınsak kirden Sevsek Yunus gibi biz de gönülden Dünyaya bıraktığı o meşaleyi Söndürmesek yürüsek onun izinden Taptuğa götürdü düzgün odunu Yaydı tüm dünyaya sevgi kodunu Huş ile andı her dem Tanrı adını Yaktı gönüllerde aşkın odunu Yunusun yaktığı sönmez ışıktı Gönlü yüce idi hep barışıktı Onun sevgisi sığmaz nice bin yıla Adı düşmez dilden çıkmaz gönülden Yer gök hepsi sevgiyle yoğrulmuş Ulular içinde uluyu bulmuş Narin yüreği aşkla kavrulmuş Barışık olalım diye şifre bırakmış Sevgiyi sentez etmiş arı diliyle | 
| 
 Yüzyılda bir Yüzyılda bir gelensin Sen sevmeyi bilensin Gökyüzünden sağnak sağnak Yağarken yıldızlar En parlağı sensin En güzeli en En güzeli sen Gecenin büyüsü Sevdanın örgüsü Örerken aşkı Yüzyılda bir gelensin Sen sevmeyi bilensin Sen osun o sevgilisin Özlediğim sensin Gönlüme kor düşürdün Orda parıldıyor yıldızlar En parlağı sen En güzeli en En güzeli sensin | 
| 
 Zalim Bir akşam çıkta gel Çal kapımı hayırsız yarim Gitgide kötüye gidiyor Şu benim halim Desem hoşunamı gider melalim Bir akşam çıkta gel İlk tanıdığım günkü gibi Genç ve sağsalim Bir akşam son defa Çıkta gel be zalim | 
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:42 PM | 
	Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.