![]() |
Biz ikimiz...
Dost,kardeş,arkadaştık, Sımsıcak sohbetlerimiz vardı, Ne güzel konuşmalar,yazışmalar, Gülmeler birbirimize çiçekler, E kartlar,mektuplar,şiirler, Titrek,telefon konuşmalar, Gece yarılarına kadar çetleşmeler, Birbirimize olan güven,samimiyetler, Sırlarımızı paylaştığımız olaylar, Aile dostlukları gidip gelmeler, Hediyeler ya o ağlamalar, Ne oldu şimdi aradaki kırgınlıklar, Hakaretler,küsmeler,tehditler, Sorarım yakışıyorlarmı bunlar. Nerde o sami abi amcalar, Zaten ayrı dünyaların insanlarıyız, Değermiydi bu ayrılık çileler, Yapımdır sevgi insana verilen değer, Anlamadık,anlamadın,dinlemedin, Sabretmedin biraz daha beklemedin, Küsmelerinden kırmalarından mutlumusun, İnanmıyorum ben,sen o değilsin, Gerçekten iyi kalpli bir meleksin sen. Yeni bir sayfa açalım şimdi, Hadi kır şu zincirlerini, Eskisi gibi sohbetler,gülmeler, Ufuklara yelkenler açalım, Unutalım her şeyleri,kardeşçe.. |
Biz insanız...
Denizin hırçın dalgaları neden? Bizim pisliklerimizi temizliyor, Kuzular,büyükbaş hayvanlar neden varlar? Sütünden,etinden,yağından,derisinden, Arılar neden ordan oraya polen toplarlar? Ağzımızı tatlandırmak ve balı üretmek, Tarlaya ekdiğimiz bir tomurcuk, Bize tüm sebzeleri sunmuyormu? Herçeşit, Kuru bir dal yeşerip üzüm olmuyormu? Ya o elma,erik,kayısı,vişne,kiraz daha neler, Yağan yağmur,yağan lapa lapa kar, Gündüzün ve *******in neden olduğunu, Bir oturup düşünebiliyormu insanoğlu, İnsanlığın bu dünyaya neden geldiğini, Sevginin,aşkların ve evliliklerin olduğu, Neden,niçin bunlar var hayatımızda, Bakınız bunlar ve niceleri daha var, Ben istiyorum gönüllerin birincisi olalım, Hayatımızı mutluluklarla yaşıyalım, Aynalara bakıp güzel olduğumuzu bilelim, Dışarıya çıkıp herkese sizi seviyorum diyelim. |
Biz...
Güzellikler varken neden, Kardeşlikler,dostluklar,iyilikler, Hoş sohbetler,samimiyet varken, Neden küslükler,kavgalar neden. Bir kalp kırmak,kırılmak, Ağlatmalar,üzüntüler,neden, Hepimiz kardeş değilmiyiz. Mutlu yaşamak,eğlenmek, Gülmek,oynamak ne güzel. Olmuyor yapamıyoruz anlamıyorum, Ben hepimiz mutlu olalım diyorum, Birbirimizi çok sevelim, Kusurlarımızı,hatalarımızı, Ne olur yüzümüze vurmayalım. Gelip geçici değilmiyiz, Yarınlarımıza ne hatıralar bırakacağız. Tüm insanlığa diyorum ki ben, Dost kalalım,arkadaş olalım, Kardeşlikler kuralım. Hep ama hep gülelim sevelim, Sevdikçe sevilelim,mutlu kalalım, Beraberce şarkılar söyliyelim... |
Bizi yarattı…
Hiçbir şeyden habersiz, Bana sormadan gelmişim, Doğar doğmaz ağlıyoruz, Baştan belli ki dünya kötü, Ne yapsın annem banam, Beni doyurmak için çabalıyor, Kendileri hep aç ve sefiller, Birileri şımarık büyür, Nazlanır,kek,çörek yer, Soğan,kuru ekmek bandır yağa, Doymuyor ki karın hep aç, Onlar hep güzel giyinirler, Sen yırtık pırtık, Okumak adam olmak neyimize, Yokki para yetim kalmışsın, Anne orda burda temizlikte, Delikanlısın aşık olmaya, Sevmeye,sevilmeye hakkın yok, Çevre kirli,tinerci çocuklar, Kapkaşçı,hırsız,işsizlerle dolu, Birgün polis amcalar, Alıp da götürürler, Offff offfff be kardeşim, Eyyy insanlar, Biz yaradıldıkta ne oldu.. |
Buraya kadar mış..
Bir gün daha sensiz geçti, Kaç gündür uykusuz duruyorum, Gözlerim dalıp gidiyor uzaklara, Sonu gelmez o masum anlara, Buraya kadarmış birtanem. Ansızın gidişin, Herşeyin sonu oldu, Yüreğim yaralı,acım sonsuz, Ama kalbim hala senle dolu, Ne güzeldi yaşananlar, Demek hepsi buraya kadarmış.. |
Buraya kadar...
Birgün daha sensiz geçti, Kaç gündür uykusuz duruyorum, Gözlerim dalıp gidiyor uzaklara, Geri gelmez o masum anlara, Buraya kadarmış birtanem, Apansız gidişin herşeyin sonu oldu, Yüreğim yaralı acım sonsuz, Ama kalbim hala senle dolu, Ne güzeldi yaşananlar, Demek hepsi buraya kadar.. |
Bülbülüm...
Kafesimde beslediğim o güzel bülbülüm, Bana şarkılar söyler beni seyreder, Onu çok seviyorum salamıyorum, Ondan bundan kıskanıyorum, Sevmesin seni kimse benim sevdiğim kadar, Görmesinler seni alıp kaçırırlar, Deymesinler sana,ben seni kıskanırım, Şarkılarında yalvarma seni çıkaramam, Ne olur sen beni,ben seni seyre kalayım, Dışarısını merak etme dur orda ne olur, Orda kurtlar var seni kaparlar, Sana zarar vermesinler,sen orda kal. Kıskanırım ben seni, Seni görmesinler deymesinler, Kafesinde,evimde benimle kal. Benim bülbülüm güzel kuşum birtanem, Sen hep benimle ol benle kal, Benim sevgilim bülbülüm karım herşeyim, İsteme benden çıkmanı sana yalvarıyorum, Ben seninle burda daha mutluyum, Sen benim güzel kuşum bülbülüm. |
Canım acıyor..
Sus ne olur bir kelime, Bir haykırış ta bulunma, Her şeyi zamana bırakalım, Zaman hayatın ilacıdır. Bilki birbirimizi kırıyoruz, Taaa şuram canım acıyor. Birşey hissetmiyorum diyorsun, Lanet olası şu kelimeleri, Elektrik alamadım, Evliliğe hazır değilim, Duymak şuan istemiyorum. Ben seni kazanıcam, Tüm çabam yaşantım bu, Ne olur bir kelime etme, Sus sus ağzını açma, Seni sevene saygılı ol, Sonra çok pişman olursun, Sıkılıyorum üzülüyorum, Taaa şuram canım acıyor.. |
Cennetim ol....
Sen ve ben çıkmazdayız, Asla beraberliğimiz olamaz. Fakat ne kadar da sevsek, Sen benim için parçalansanda, Ben senin aşkına yanıp tutuşsamda, Sende biliyorsunki asla olmaz. Yanlış zamanlarda doğmuşuz, Ve yanlış zamanlarda, Birbirimizi tanımışız biz. Ne olurdu önce tanısaydım, Yeminler olsun çok, Ama çok mutlu olurduk. Seni dinlemek seyretmek, Hissetmek,görmek, Sen,o duyguyu hissedemezsin, Ben seni tanıdıktan sonra, Hislerimi,duygularımı,sevgilerimi, Ve sana olan büyük aşkımı, Sen şimdi ne görebiliyorsun, Ne de hissedebiliyorsun. Ama sen benim, Cennetim olacaksın.... |
Cennetim sen ol...
Biliyormusun ki bu dünyada, Ben senin,sen benim olamayız, Sonsuz sevgi,aşkımız bir, Beraber olmamız mümkün değil, Sıcacık kalbini,tertemiz aşkını, Kalplerimizin bir attığını, Her ikimizde biliyoruz. Ama bir gerçek var ki oda imkansız, Ayrı kutuplarda mutluyuz. Beraberliğimiz yalan olur, Fakat bir gerçek varki oda, Sen ve ben bu dünyada değil, Cennette beraber oluruz. Sen mutlu ol ama cennetim ol. Cennetimde eşim,hurim, Tek sevdiğim,biricik aşkım ol. Ölümsüz bir aşkı yaşamak, Sonsuza kadar beraberlik, İşte ozaman cennetimde var. Ben ölürsem seni,sen ölürsen beni, Cennette bekleyeceğim,bekleyeceksin, Değilmi,umutsuz aşkım,meleğim, Sen benim orda cennetim ol.. |
Cimcimem..
Dünyanın en güzel ama en güzel, İki kızlarımdan biri cimcimem. Herkesin kızları kendine güzeldir, Ama benim kızlarım bana çok güzel. İki incimden biri elifim, Gözlerinin pırıltısı bir cevher, Cin gibisin saçı meçli güzel. Bir yetmedi iki ünüversite bitirdin, Güzel ülkemin güzel öğretmeni, Annesinin şımarık kızı, Aşktan meşkten anlamaz bilirim, Ama belki kalbinin prensi vardır, Varsa da el öpmeye,istemeye gelicek, Diliyorum ömür boyu mutlu kalıcak, Hatta birsürü bana torunlar göstericek, Biricik kızım güzel cimcimem benim… |
Çabalarım...
Neden bunları yaşıyorum ben? Niçin kendi dünyamda yaşıyamıyorum, İnsanlar dost görünüp,arkadan vuruyor? Negüzel,insanca hayatımız olmuyor? Üzüntülerimi,derdimi kime anlatayım, Kalbimin sesini hep dinledim,anlaşılmadım, Aklımı,düşüncelerimi izah edemedim, Asla kimseyi aldatmadım,aldanıldım, Kırmadan hep dinledim,çok kırıldım, İnancım olan dosluğu neden bulamadım? Yaşam bumu? Kalp kırmak çok mu basit? Göz yaşlarımız hep mi hep akıcak? Bir insanın sevdiğinden ayrı kalması, Özlenen sevgi,aşkı yaşıyamamak sizce, Çok mu normal? Neden kıskançlıklar? Hayatım boyunca insanlık için ağladım, Kendimce iyilikler olsun hep olsun istedim, Ama zararlar gören ben ve kalbim, Ben şimdi mutsuzsam sizde,benim gibi, Mutsuz olun asla demiyorum... |
Çağırırsan..
Ne tesadüftü tomurcuğum, Açtım tanıştım seninle, Kokunu güzelliğini verdin, Kalbine,kalbime girdin, Sen çağırdın geldim, Yıldırım aşkıydı bizimkisi, Sandım ki beraberken mutluyduk, Bir kelebek gibi geldin gittin, Dokunmadım pullarını bıraktın, Polen gibiduygularımı karıştırdın, Döllenmiş bir yaralı aşk bıraktın, Şimdi bile çağırırsan gelirim. Ahh aşkım zaman aşkım, Sen yoksun berbat şu halim, Bir neden bir sebeb göster, Bak bahar geldi geçiyor, Yaz kapıya dayandı bekliyorum, Konar mı kelebeğim pencereme, Çağırırsan elbet gelirim yanına, Girerim sımsıcacık o koynuna, Asla bırakmam seni birdaha.. |
Çıkarırmısın gözlüklerini...
O kadar şirin güzelsinki, Tatlı sevecen hoş görülüsünki, Lule lule saçların kirpiklerin, Bembeyaz tenin o ellerin, O burnun o dudakların, Hele hele gözlerin varya, Sen işte bir harikasın, Çıkar diyorum sana gözlüklerini, Gözlerinde,derinliklerinde, Seni okumak aşkını görmek, Bana olan tutkularını,sevgini, Gözlerinde görmek istiyorum. At şu gözlüklerini, Bak şimdi daha güzelsin. Orda gözlerinde seni okuyorum. Gelinliğinle seni görüyorum, Mutluluğumuzu aşkımızı, Kalbimizi,sevgimizi görüyorum. Ne güzel kaşların var, Sürmeler çekilmiş gözlerin var, Gözlerinin derinliklerindeyim, O bitmeyen sana olan aşkım var, Takma istemiyorum at artık, Çıkar artık o gözlüklerini, Seni seven bir sevgilin var.. |
Çiçek gibisin..
Tüm kadınlar çiçektir, Çiçek verilmekten hoşlanırlar, Bütün çiçekler çok güzeldir, Ama sen çiçeklerden de güzelsin. Bir gülün,papatyanın,karanfilin, Hepsinin ayrı birer özellikleri var, Senin tek özelliğin canımın içi, Kalbimin,aşkımın çiçeğisin. Seni asla üzmek,kırmak istemem, Gözyaşlarını görmek beni üzer, Çiçeklerin ömrü kısa olur, Bizim bir ömür boyu beraberliğimiz, Senin kendine öz güzel kokun var, Sen kadınım çiçekler kadar güzelsin. |
Çiziyorum...
Dışarda sicim sicim yağmur yağıyor, Bense penceremden dışarısını seyrediyorum. Elimde kara kalemimle bir şeyler çiziyorum, İç duygularımla işte resim yapıyorum, Okadar dalgınım ki ne çizdiğimi bilmiyorum, Yağmur okadar güzel cama vuruyor ki, Süzülen yağmur tanelerinden oluşan o resmi, Evet o canlandırdığım resmi çiziyorum. Ağlıyan yüz,dünyalar kadar güzel kadını, Kıvır kıvır omuzuna dökülen siyah saçlarını, Bembeyaz nur gibi hüzün dolu yüzünü, O dudakları sanki kırmızıya boyanmışcasına, Ya o kirpikleri,kaşları,yeşil gözleri, Gözlerinin içi bana birşeyler hatırlatıyor. Özlemi,hasretini sanki bana gel deyişini, Ama anlıyamadığım damlıyan o göz yaşları, Bilinçsizce hayalimde canlandırdığım, Yağmurun şırıltısıyle biten şahane o resim, Okadar güzel yapılmış ki tıpkı o kadını, Ahh birtanem neden neden, Niçin çıkmıyorsun kalbimden... |
Çok isterdim...
İlk rüyamda gördüm o yüzünü, Ozaman bile bakamadım sana, Aşk bu mu? Ondan utandım, Hergün hergece seni düşündüm, Kulaklarım çınladı,yıldızım sen, Gece karanlığında yanımda vardın, Ama ben evli sen uzaklarda. Hep sevdim ama sımsıkı sarılamadım, Günlerce sohbet etmek isterdim, Gizlice yanına gelip alnından öpmeyi, O odanın havasını,kokunu koklamayı, Çok ama çok isterdim sevgilim. Ben evli sen orda sen benim değilsin, Yıllar önce nerdeydin sevdiceğim, Zamanı durdursalar seni görebilsem, Konuşur seni öper çok sarılırdım, Yanlış zamanda,yerlerde doğmuşuz, Çok isterdim aynı yastıkta uyumayı, Ama ben evli sen orda benim değilsin. Elele tutuşmayı,gözlerine bakmayı, Saçlarını taramayı,sahilde gezmeyi, Koynuma girip sarılmanı,uyumanı, Beraber rüyalarımızda görmeyi, Hep ben seninle olmayı isterdim. Sen orda ben burda hayallerimde, Sen sevdiceğim benimsin ama değilsin, Ben evli sen uzaklarda ayrıyız, Olsun ama sımsıcağımsın sen benim, Çok isterdim zamanı durdurmayı, Seni görmeyi benim olmanı... |
Çok mutsuzum...
Huzursuz,mutsuz, Günler geçmiyor gülsüz, Olmuyor,yapamıyorum, Onsuz yaşıyamıyorum, Ben onu olduğu gibi kabullenmiş, Sevmiştim, Nerde hata yaptım kaybettim onu ben. Titrek sesine kurban olduğum, Yoksun sen, Sonbahar,yaz aşkı gibi geldin geçtin, Ne umutlar bağlamıştım, Sonsuz aşkıma ben, Neden ümit,umut verdin, Kalbimi çalsın be kadın. Demezmiydin bir bütündük, Neredesin şimdi sen. Ahhh be kahrolasıca kadın, Bir hayal rüya gibi toz duman oldun, Tertemiz aşkımı, Sevgimi sildin süpürdün neden, Bir görsen, Ne mutsuz,huzursuz,solgunum ben. Bir daha bulabilecekmiyim, Sensiz mutluluğu ben, Görmeden,koklamadan, Öpmeden kayboldun sen. Yıldızlarda kayarmış, Kaydın yıldızım, Çok ama çok mutsuzum, Sen yoksun be kadın. Bomboş sokaklarda, Yürüyorum şimdi ben, Bekliyorum, Ama kesin dönmiyeceksin sen. Rüyalarım bile kapandı, Sonbahar aşkım kadın. Yaz yağmurları gibi geldin, Mutsuzum şimdi ben, Çiçeklerim bile, Eskisi gibi sensiz açmıyor, Güneş bile, Eskisi gibi parlamıyor sen ve bensiz, ******* zifiri karanlık, Yıldızım yok neden, Kış geldi bak üşüyorum, Yoksun yanımda gülpembem. Kulakların çınlamıyormu bir alo desen, Son bir kez sesini duysam, Sensiz yokluluğunda, Çok mutsuzum şimdi ben, Dön demiyorum, Beni sevdiğini söyle isimsiz kadın.. |
Çok sevdim...
Tüm yıldızları toplasam, Bir buket çiçek yapsam, Sana versem... Bir elime ayı koysam, Bir elime çoban yıldızını, İki elimi birleştirsem, Kalbime koysam, Acaba beni ısıtırmısın... Hep hayallerimde yaşattım, İnan bana rüyalarımdaydın, Seni okadar çok bekledim, Birgün süpriz yapıp gelmedin, Her gece gökyüzüne baktım, Yıldızlar arasında seni aradım, Buğulu cama resmini çizdim, Kalbime o aşkını yazdım, Hep her gece gündüzbekledim, Ama sen aşkım gelmedin, Herhalde hiç de gelmiyeceksin, Bilki sevdiceğim seni çok, Hemde ölümsüz aşkla sevdim... |
Çok seviyorsun…
Dilerim mutlu olursun, Çünkü evlendim diyorsun, Kara kaşlı,güzel gözlüm, Sen beni çoookkk seviyorsun. Demezmiydin aşkımız ölmez, İnanmak istemiyorum birtanem, Çünkü yalan söylüyorsun, Evlendim diyorsun, Ama bak bak aşkım, Hıçkıra hıçkıra ağlıyorsun. Kara gözlüm,güzel gözlüm, Ben de seni sevdiğimi biliyorsun, Seviyorum diyorsun ama, Bak evlendim diyorsun… |
Çok sevmiştim...
Öl deseydin ölmezmiydim ben senin için, Gözlerim kör olsaydıda ayrılmasaydık. Cam kırıkları gibi dağılan şu aşkımız, Umutlar,ümütler toz pembe oldu şimdi. Madem ayrılacaktık neden sevdikki biz, Sensiz bu hayat devam edebilecekmi, Deli bu gönlüm ayrılığımızı unutacakmı, Günlük sevmedimki,büyük aşkla sevdim, Dayanabilirmi yüreğim bilmiyorum yokluluğuna. İlk aşk,son aşk,ben saf kalbimle sevmiştim, Şimdi ayrıldık diyorsun,insafın yokmu senin, Geçen bunca günleremi,ayrılığa mı yanayım. Vurun kahbece,zaten vurulmuşum ben, Yaşamak,bundan sonra yaşasam ne olur, Diyorum ki sen yalancı bir baharmışsın. Masamda,penceremde çiçeklerim bile soldu, Ayrılalım deme,arkadaş,dost,kardeş kalalım. Ne olur imkansızlaştırma gitme,bırakma, Yalanlara inandın bak ne oldu aşkımıza. Bir daha düşün birtanem seni çok seviyorum, Kıymetimi bilemedin inan aşkımıza,aşkıma, Her şey bitti diyorsan bitsin be birtanem, Ama ben seni gerçekten çok sevmiştim.. |
Dalarım...
Bazen hayallere dalarım da,acıyorum, Sen yoksun şimdi yanımda ne diye,neden, Seni gidi şımarık,allahın belası kadın. Bu kırılan kalbimi,aşkımı,tamirin mümkünmü, Uzun kirpikli,beyazım,sensizlik zor oluyor, Yağmurda,bu kara kış sensiz birtürlü geçmiyor. Ellerim üşüyor ısıtacak bir kadınım yok artık, Gözlerinin içine bakıp derinlere dalardım, Orda saraylar,köşkler,cıvıldayan kuşlar, Meleyen kuzular,bal yapan arılar,kelebekler, Rengarenk bir sürü hayaller hep kurardım, Sahilde yakamozda derinlere dalardım, Biliyorum gelmiyeceksin,hayal kuruyorum işte, Bak gitarımın telleri bir başka tınlıyor, Yıldızlar bile eskisi gibi parlamıyor artık, Yemek yemeğe takadım yok,yalnızım ben, Ayrılık,sensizlik ölüp bitirecek beni, Ceviz,fındık kırar nasılda beraber yerdik, Çayımızı,yaptığın kurabiyelerle içerdik, Kızarmış ekmeğe bal sürer,dudakların ballanırdı, O gözlerin bir başka ışıldardı bana bakınca, Kalbim bir başka atardı seni seyrederken, Hani ne hayallerle evlenecektik ne oldu, Gözlerim hep seni arar,yoksun,nerdesin, Olmuyor,yapamıyorum sensiz yaşıyamıyorum, Sen yoksun yanımda ama,şimdi mutlumusun, Hep hayalini kurarım dönecekmisin diye.. |
Değişen birşey yok..
Ne biçim dünya bu, Nefes alan varmı, Hertaraf çevre kirliliğinde, Herkesin binbir derdi var, İnsanlar çocuklar gibi ağlıyor, Dostluklar,kardeşlikler nerde, Bir kuruşa bedenler satılıyor, Kötülükler hat safhada, Çocukların ağzında sigara, Örf,adet,saygı kimsede kalmamış, İhtiyarı,genci ağlıyor, Kirlettiğimiz bu dünyada. İlk kez aşık oldum diyenler, Mutluluğu sende buldum, Güzel mutlu hayatı yaşamak, İstiyorum diyen tüm aşıklar, Onlarda sonunda ağlıyor. Aldatan,aldatana, Sokaklara tükürenler,çöp atanlar, Her taraf hormon gıdalarla dolu, İşsizlik almış başını götürüyor, Ünüversite mezunları işsiz, İnanın değişen birşey yok, Olmıyacakta galiba demi.. |
Deniz Feneri...
Hepsinin dilleri olsa da konuşsa, Kaçamakları burda yapardık, Burda ağlar,burda gülerdik, Sırlarımızı paylaşır,hayaller kurardık, İlk burda sarılıp,ilk burda öpüştük, Geleceğimizi burda kurduk, Okadar emindim ki senden, Ama ne yaptın,sen beni terk ettin. Şımarık lüksüne tercih ettin, Yıktın maf ettin,ağlattın, Burayı yalnız bıraktın, Bak şimdi pişmanım geldim diyorsun, Sen ne yaptığının farkındamısın, Eski saflığını,o duygularını, El deymemiş bedenini, Geri verebilirmisin, Sus ağlama, Bitmedi,haykırmak istiyorum, Şu dalgalara konuş,anlasınlar, Her yokluluğunda aralarında, Bir ışıltı seni görüyordum, Hırçın dalgalar da durdu, Sanki uyuyorlar, Onlarda benim gibi ağlıyor, Terk edişine şaşırıyor, Pişmanlığını anlatabilirmisin, Biz de tertemiz bir aşk, Ömür boyu mutlu beraberlik, Vardı,ona inanmadık mı. Ama sen zenginliğini, Parayı,şöhreti, Tercih edip uçup gittin. Dalgalar bizi ıslatmıştı, Ay bile eskisi gibi ışıldamıyor, Yıldızlar arada bir kayardı, Neden şimdi kaysınlar ki, Benim kendi yıldızım kaymış, Şimdi diyorsun ki, Ben bin pişmanım, Neye yarar,yalvar yakar, O deniz fenerine anlat, Kendini kabul ettirebilirmisin, Ben seni o halinle istiyorum, O haline geri dönebilirmisin... |
Dermisin...
Yaşadıklarımla yaşadım ben bu hayatı, Çok ama çok sevdim birtanemi. Gülleriyle adını,yazdırmış, O şehirden şahane kadın, Sevgi dolu sevecen,şiirler yazdığım, Güzel kadın. Hatıralarımda saklısın, Kalbimin derinliklerinde, Mis gibi kokan kokunla,bir harikasın, Seninle özlediğim şeyleri yaşıyamadık ama, Hayallerimde,hep rüyalarımda, Vardın güzelim, Sesine,heyecanına,fikirlerine, Hayran olduğum, İstesekte bir kez olsun, Beraber olamadığım, İsmine,güzelliğine hep hayran olduğum, Gel dediğinde gelemediğim,kızdığın, Doyasıya sana sarılamayışımın, Özlemindeyim. Şarkılarda severek dinlediğim şarkımızı, İlk tanışmamız,güzel sohbetlerimiz, Asla beraber olamıyacağımız o engeller, Olsun be kadın, Ben seni seninle yaşadım. Rüyalarımda olsun, Şiirlerimde seninle oldum, Senden birtek şey istiyorum,kardelenim, Elbet birgün ölüp mezara gömüleceğim, Bana söz verirmisin canım ciğerim benim, Mezarımda baş ucumda, Seni çok seviyordum, Dermisin.. |
Dert etme...
Dostluğunu,arkadaşlığını gördüğüm, Sımsıcacık sohbetlerini yaşadığım, Yazılarında kelimelerinin özlüğünü, Yaşadığın hayatın gizemli sırlarını, Şiirlerinde saklı,dile getirdiğin, Acılarınla,kederinle,dertli sırdaş dostum. Seninde,benimde,bizlerinde yaşadığı hayat, Herkesin sırları geçmiş anıları var, Onlarla kadem olmak,ağlamak, Hatta geriye gitme isteğimiz var, Gidilmiyor ogünler geriye gelmiyor, Bende istemezmiydim ilk aşkıma dönmeyi, O çocuksu,sade,saf sevgiyi,aşkı yaşamayı, Olmuyor be hocam geri gelmiyor, Sadece eski anılarımız,hatıralarımız, Tekrar yaşanmıyor çağrılmıyor o yıllar. Kader mi alın yazısı mı bende bilmiyorum, Bugünü yarınımı olanlarla yaşıyorum. Dert etme be hocam bugünün yarını da var, Yarının cenneti var orda da hayat var, Orda arıyalım özlenen aşkı yapamadıklarımızı, Takma be hocam takma dert etme, Yazılarının,şiirlerinin gizemli sırlarını, Çok iyi biliyorum,bende yaşıyorum, Elbet birgün çayını içmeye gelicem, Benim gerçek dost,arkadaşım hocam, Seni ben beni sen,bizim gibiler anlar, Dert etme be hocam gülecek günlerimiz, Hayal de olsa yaşamış olduğumuz, Herkez gibi bizim de anılarımız var... |
Dışarıda kar yağıyor...
Lapa lapa kar yağıyor, Her taraf beyaza bürünmüş, Çok üşüyoruz, Tüm kirlilikler örtündü, Pislikler görünmüyor, Ne güzel dışarda kar yağıyor. Doğanın ayrı güzelliği, Karlarda eriyecek, Herşey eski güzelliğine, Temizlenmiş olarak, Aşk mikropları da ölecek, Ne güzel dışarıda kar yağıyor.. |
Dost sevgili...
Ey sevgili, Ey lanet olası hayatın lanet olası, Dertlerini bana unutturan dost sevgili. Biliyormusun ki bilmiyorsundur, Alıp başımı çekip gitmek istediğim her an, Yeter artık bıktım dediğim her an, Of off diye naralar savurduğum her an, Önüme açılması imkansız bir set çıkıyor, Kahretsin yine başaramıyacağım diyorum, Ve teslim oluyorum, Ne ye mi? Dostluğuna, Dostluğun hayatımın en çekilmez anında, En dediğim anda, İstemiyorum hayata direnmeyi, Karşıma çıkıyor, Lanet olası hayata, O kahrolası sorunları geride bırakıp, Seninle ve dost kalbinle devam ediyorum... |
Dön bana...
Mevsimin tam ortasında neler oluyor, Yeşeren yapraklar birbir dökülüyor, Kırmızı güller çiçekler kokular vermiyor, Arılar bal yapmıyor,petekleri boş, Kelebekler uçmuyor,renkleri solgun, Kuşlar bile ötmüyor,ağıtlar yapıyor, Gemiler geliyor limanda seni indirmiyor, Hırçın dalgalar yok sanki ölü deniz, Güneş bile beni artık ısıtmıyor neden, Yediklerim ağzıma tatlar vermiyor, Şiirler artık aşkları çağırmıyor, Seni seviyorum birtanem diyebileceğim, Sen aşkım yok hadi çık gel artık, Biliyorum ben hatamı özür diliyoryum, Eski günlerimizi heyecanımı geri ver, Dön gel artık sevdiceğim dön gel, Kollarımı açmış kucaklarım seni bekliyor, Ben ben olayım son bir şans daha ver, Tut ellerimi mevsimler yine aynı olsun... |
Dön gel artık...
Yanaşabilirsen yanaş limana, Nasıl da sevmiştik birbirimizi, Hani hatırlarmısın koca çam ağacını, Bir dalına sarmaşıklarla, Çiçeklerle ördüğüm salıncağını, Seni uçururcasına salladığım, Bir hatırla sevdiceğim. Kuracağımız mutlulukta demezmiydik, Arnavut kaldırımlı,patikalı, Ahşaptan doğal minnacık evimizi, Olacak olan çocuğumuzun odası, Saçlarını kurutmak için pencere, Dışarıda sallanacağınız salıncak, Hep bunları hayal etmezmiydik. Kara gözlüm gülpembem sevdiceğim, Kır şu zincirleri hadi gel artık, Karlar kadar beyazım bugudi saçlım, Mis gibi kokan teninle, Tertemiz aşkım seni bekliyorum. Dağları eritecek olan sevgimiz, Ne oldu bize ne oldu birtanem, Olduğun gibi dön gel artık... |
Dört duvar…
On sekiz yaşında, Filinta gibi, Bir şeyleri ispat etmek için, O anki ruh haliyle, Olmaz olsun günah işledim. O dört duvar arasına girdim, Ağlasam kimler görüyor, Gülemiyor kimler güldürsün, Böcekler ve ranzalar dostum, Bir metrelik pencere dünyam, Ayı,güneşi,yıldızları görüyorum, On beş adım git geller, Sadece uçuşan kuşlar, Bir yeşillik,ağaçlar yok, Duvardan ötesi görünmüyor, Beton arasında yaban otları, Tozlarını özenle silip, Onlarla sohbetler ediyorum, Bazen bir iki kuş gelir, Ekmek kırıkları veriyorum, Biri benden korkuyor ki, Aniden uçup gidiyor, Haykırsam da duyan yok, Sevgilim,aşkım,birtanem, Odada yankılıyor cevap yok, Dört duvar burası, Adı hapishane.. |
El çantası...
Seni görmeye geliyordum gülüm, Bir an önce kavuşabilmek için basıyorum gaza, Kahvaltımı ve öğle yemeğini bile yemeden, Kasetteki şarkıyı defalarca dinliyorum, Bizim şarkımızı dinliyorum aşkım,gülüm, Hızla gidiyorum,önümde aşırı kalabalık var, Durdum bende karıştım aralarına ağlıyanlar, Feryat edenler,yaralılar,birsürü ölü,kazaydı, İçerim parçalanıyordu ama,sana gelmeliydim, Tarlaya savrulmuş bir el çantası gözüme takıldı, Aman allahım,doğum gününde aldığım o çanta, Birşeyler oluyordu,elime aldım sen kokuyordun, Hissediyordum açtım içini baktım içerisine, Olamaz allahım,ikimizin çekilmiş resmi vardı, Başbaşa ellerim omzunda,ışıl ışıl senin resmin, Yalvarıyordum sen burda olma diye arıyordum, Allahım o kanlar içerisinde yatıyordu, Ben nereye gidiyorum,nerde görüyordum onu, Boynuna sarıldım bağrıma bastım ağlıyordum, Sımsıcacıktı kalbide atıyordu,yaşıyordu, Gülüm yaşıyordu kalbim yerinden çıkacak, Aşkım neden diye feryadlardayım neden, Bana gülen yüzüyle bende sana geliyordum, Süprüz yapıcaktım olmadı be aşkım dedi, Seni çok seviyorum yakışıklım diyordu, Kucağıma aldım götürmeliydim gülümü, Boynuma sarılan elleri, Derinden gözlerime bakışı, İki adım atmadan hep seni seviyorum deyişi, Sus neolur konuşma birtanem derken, Gözlerinin kaydığını gördüm kucağımda, Bir tanem gülüm herşeyim ölmüştü, Beni yanlız bırakmıştı, Yapayalnız kaldım şimdi, Ben kime aşkım,sevgilim, Nurtanem,kardelenim,diyeceğim, Feryadım neden allahım neden, Sevenler neden, Mutlu olamazlar kavuşamazlar, Okadar seviyorduk birbirimizi, Kader bumuydu, Ben nasıl dayanacağım, Onun yokluluğuna, Benim herşeyim sırdaşım, Aşkım gülüm. Senden kalan hatıran bumu olacak, Elçantan, İçinde resmimiz,resmin, Mis kokan mendilin, Beni bekle, Gülüm bende geliyorum, Al benim de canımı allahım, Kavuşayım,ona kavuşayım, Gülüme ne olur allahım, Sevgilime,ölümsüz aşkıma, Cennetinde rahat uyu sen, Geliyorum bende ebedi hayata, Seninle olmaya. |
Elveda...
Elveda aşkım sana elveda, Biz zaten yanlış yaptık, Mutluluğu aradık ama bulamadık, Boynum bükük gidiyorum, Sen böyle istedin mutlu ol, Unutamayacaklarım var sende, Ne arayacağım ne soracağım, Dayanacakmıyım bilemiyorum, Ama hatırladıkça inan bana, Resmine hep bakacağım ağlayacağım. Elveda bir tanem elveda, Ne hayallerimle beraber olduk, Yürümedi,yürütemedik,sevgimizi. Hep hatırlayacağım o gülüşünü, Sevgi dolu o sıcacık kalbini, O tangoyu ve göbek atışlarını, Neden birbirimize ısınamadık, Çok mutluyduk birden ayrıldık, Denedik bir daha yapamadık, Engelleri aşamadık,başaramadık, Arkana bakmadan sana elveda, Mavi nazarlık sende kalsın, Nişan yüzüğümüde ne olur verme, Benden sana hatıra aşkım kalsın, Dayanacakmıyım sana elveda.. |
Eve götür beni…
Kader,dışarıya çıktım bir kere, Hiç düşünmeden attım kendimi, Üşüdüm, sırılsıklam oldum,dışarıda, Düşündüm hem de çok düşündüm, Ağlıyorum eve götür beni. Öyle derinden çekiyorum ki cigaramı, Arasıra bir iki kadeh de içiyorum, Nargile bile kar etmiyor canım, Esrar mı içeyim ama onu da tanımıyorum, Ne olur eve götür beni. Cepte param yok, karnım çok aç, Kuru simit olsa da yesem şimdi, Seni, o güzel yemeklerini özledim, Bir af çıksa da şu gönlünde, Tut ellerimi eve götür beni. Karagözlüm,beyazım,kadınım, Fidan boylum,kadife seslim, İyi huylu kırmızı dudaklım, Kır şu zincirleri, ara beni, Aşkım ne olur eve götür beni. |
Evimin kadını…
Demekki seni hergün görebilicem, Demekki seninle aynı çatı altında olucaz, Demekki her sabah kalktığımda ikimiz bir, Güneş ışıklarının camımıza yansıdığını, O camların ardından benim için, Yeryüzünün en değerli,en kutsal, İnsanı sen uyuyor olucaksın. Senin mutluluk ve huzurunun, Ben bekçisi olucam ona seviniyorum. İnan evimizden çıkınca daha, Büyük bir istek ve sevinçle çıkacağım. Beni nasıl seversen bende seveceğim, Kat kat değerini dahada bilerek, Gel benimle ol benimle aşkım. Sen bütünüm ömür boyu sıcağım, Hep benimle ol birtanem. Demek ki benimde evimin eşi var, Varmış hep hep diyeceğim |
Evlenmişsin…
Neye üzülüyorum, Ağlıyorum ki ben, Delleniyorum,kırılıyorum, Neye neye böyleyim, Gördüm birinin kolunda, Ona bir şeyler anlatıyorsun, Çok mutlu görünüyorsun, Neden durdun kızım, Kim istedi senden, Ha bak sami bu kocam, Ahmetim yakışıklı değil mi, Ne istedin benden kalbimden, Allah belanı, Versin, Hadi diyemiyorum, Gördüm ki hamilesin de, Sorarım ben sana, Ne istedin sen benden… |
Fatma...
Kız fatma bir baksana, Bana bir göz atsana, Bellemeyi ne zaman bırakacan, Bana mısır haşlasana. Fasulyenin turşusunu çok severim, Sürmene güzeli fatmayı gözlerim. Kuymağı,muhlamaya bayılırım, Laz kızı fatmaya laf atarım. Mısır ekmeği,tereyağını severim, Fatmayı kapı aralığında beklerim. Dursun laz kızı fatmayı çok sever, Fatma ona ekmeğine bal sürer. Çarşıdan aldım hamsi, Annem yaptı fatmaya hamsi ekmeği. Yaylanın suları çok soğuk olur, Kız fatma bana bir bardak ayran doldur. Ne de güzel kemençeyle horan tepersin, Kahverengi gözlerinle beni süzersin. Dursun ona aşık olur, Gel kız seni kaçırayım der, Fatma ne yapsın hacı babasından korkar, Kaçmamışlar vermişler dursuna, Fatma,dursun aşkı dillere destan olmuş, Onlar mutlu bir yuva kurmuşlar, Kübra ve büşra kızları olmuş. |
Gece yürüyüşü…
Ben biliyormuyum nere gidiyorum, Aklım karma karışık, Hiç birşey görmüyor yürüyorum, Ne yediğimi bilmiyorum, Bakıyorum onu görüyorum, Gülümsüyor sanki gel diyor, Dağ taş,tepe gidiyorum, Serap misali seni görüyorum, Ama seni hiç bulamıyorum. Biricik aşkıma verebilmek için, Elimdeki dağ çiçeklerini, Ama yaprakları döküldüler, Geride kalan kuru sapları, Yine de seni bulabilmek için, Hep ama hep yürüyorum… |
*******...
******* ahhh o karanlık *******, Gündüzün ayıbını gizliyen, Gördüğün gibi görünen *******. Üzüntünü,derdini,sırrını saklıyan, İçine attığın,derinden düşündüğün, Aydınlığı olmayan sade *******. Gündüzün diyemediğin sakındığın, *******i seni seviyorum aşkım dediğin, Makyajsız doğal güzel *******. Gece olsa da ısınabilsem dediğin, Çayımı içip,sigaramı çektiğim *******. Düşünün gündüz sahilde yürümeyi, Ya o yakamozda elele gece gezmelerini, Geceleyin canımla dilruba nın parlaklığında, Romantizmin şarıl şarıl dalgaların vurduğunu, Saçlarının uçuştuğu mis kokunun geldiğini, Gecenin karanlığında bir kere düşünün. Hayır hayır gündüzleri asla bakın asla, Ben bütün karanlığıyle *******i seviyorum. Kışın lapa lapa yağan karın muhteşemliğini, Şakır şakır yağan yağmurun güzelliğini, *******i çakan şimşeğin şiddetini, Başbaşa canım,canımın içi,birtanem, Seni çok ama çok seviyorum aşkım demek, Gecenin karanlığında ne güzel söylenir. Ben dostlar *******i inanın ki gerçekten, Gündüzlerden çok ama çok fazla seviyorum, ******* ahhh o karanlık sır dolu *******... |
Gel hadi...
Sus kimseye söyleme,sessizce gel, Parmak uçlarına basarak usulca,gizlice, Süprüzlerine bayılıyorum,hadi bir daha, Dön bana kuşlar söylesin,gizlice gel. Baharda mı geleceksin,hadi gel gayrı, Aylarca bekliyorum gözlerim yolda, Kapımı bile kilitlemiyorum bekliyorum, Zili çalmadan,kapıyı tıklamadan gir içeriye, Seni beklemekten,dağınıklığımı sakın görme, Dolapta herşeyimiz var,hadi gel gayrı. Yılbaşından önce hediyemi de alda gel, Senin hediyeni görmek istiyorsan gel hadi. Pastadaki mumları söndürme,beni bekle, Gel yaş gününle beraber kutluyalım yılbaşını. Beraber üflüyelim aşkım mumları gel hadi, Gecemizi beraber kutluyalım eskisi gibi. Bu yıl bize uğur getirsin bekliyorum seni, Kırma gönlümü bekletme nurtanem beni. Unutma beni,üşütme ne olur dön gayrı, Tan vakti olmadan kapıdan gir içeri, Son şansımız bu,sabırsızlıkla bekliyorum seni. Sesini,nefesini,güzelliğini seni öyle özledim, Merak etmiyormusun beni,geleceksin değilmi, Duvardaki resmine bakıyor,bekliyorum, Gözlerindeki ışıltıyı görüyor,seni sayıklıyorum, Gülmelerini,kahkahalarını,titrek sesini, Hep hatırlıyor,saatlerce bekliyorum seni. Hadi dön gayrı berivanım,akşam oldu, Salına salına gir şu kapıdan bak halime, Derbeder etme beni,kıydırma canıma, Sessizce,usulca mis gibi kokunla gel hadi.. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:34 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.