![]() |
|
Adamin biri bir gün yolda giderken bir dilenciye rastlar. Dilenciye bir para verir ve al bununla bir sigara alirsin der.
Dilenci "beyim ben hiç sigara içmem" der. Bunun üzerine adam o zaman bir bira içersin der. Dilenci "ben agzima içki koymam" der. Sen de o zaman bir altili oynarsin. Dilenci "beyim ben hiç kumarda oynamam" deyince adam o zaman al bu parayi ve bizim eve gel der. Dilenci neden oldugunu sorar. Adam "Karim seni bir görsün içki ve sigara içmeyen, kumar oynamayan bir adamin hali ne oluyor." fıkra yazıyordum bu kalmış :D |
^^SeN GiTiN^^...
sen seninle beraber hayatımıda götürdün ilkbaharımın güllerini soldurdun geriye sonbaharın ilk adımları kaldı şimdi etraf sessiz ve sensiz sen gittin.. beraberinde kalbimide götürdün bu vefasızca ayrılığı gördün bana kalbime bir ok sapladın boşver... ama şimdi etraf yine sessiz ve sensin sen gittin.. gidişinle beraber sokakalrıda götürdün yağmur ağlamaya başladı tüm hüzünüyle gözlerim gibi.. ardında o kadar bağırdım duymadın yada duymak istemedin ama bir kere olsun arkanı dönüp şiir yazıyodum bu kalmış:D:D:D:D:D:D |
bıse yok .....
|
sevdiceğimm...
duyduklarım bi şaka gitmiyorsun sevdiceğim sen beni seviyorsun biliyorum sevdiceğim gidersen pişman olursun özlemekten yorulursun yanmaktan kor olursun düşün bunu sevdiceğim demek gidiyorsun beni yanlız bırakıyorsun tek varlığım var biliyorsun sana aşkım sevdiceğim gülüm ağlama sana kıyamam sonra ölürüm buna dayanamam ben asla sensiz yapamam beni öldür öyle git SEVDİCEĞİM... bu kalmış :D:D |
Eminem - When I'm Gone(1)
|
bişii çıkmadı şansınıza:D
|
hotmail adresi çıktı yasak diye koymadım :D
|
www.footballonsat.com/TV/sop-1.php
tv linklerine bakıyordum :D |
Intel Centrino Duo Mobile Teknolojisi, Intel Core Duo işlemci T2250, 1.73 GHz, 533 MHz Front Side Bus, 2 MB Cache, Intel 945PM Express Chipset,
Intel Pro/Wireless 3945ABG Network Bağlantısı Windows XP Home Edition (TR/ENG) 15.4'' TruBrite WXGA TFT ekran, 1280 x 800 piksel Mobile Intel 945 GM Express chipset, max. 128 MB DDR2 Video RAM 80 GB (5.400 rpm) S-ATA 512 MB DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (533 MHz) DVD Super Multi Drive (Double Layer) Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V90 modem (V92 hazır) Wireless LAN (802.11 a/b/g) Toshiba Bass Enhanced Sound System ile SRS TruSurround XT Sistem, SRS WOW, 16-bit stereo ses sistemi, HD Audio DC-in, harici monitor, ext. mikrofon, kulaklık (stereo), RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5-in-1 Media Card Slot, 4 x USB 2.0 1 x PC Card Type II Sıvı geçirmez klavye Q klavye, TouchPad Lithium-ion teknolojisi, max. 3:26 saat 360 x 267 x 29,8 / 36,8 mm. 2,7 kg. 2 Yıl garanti Yazılımlar Toshiba Bluetooth® Monitor InterVideo® WinDVD™ Toshiba Disc Creator Toshiba User's Manual Norton Internet Security™ 2007 (includes free Internet updates for 90 days) Ulead® DVD MovieWriter® for TOSHIBA Toshiba Value Added Package Toshiba Bluetooth® Stack Connectivity Doctor Toshiba ConfigFree™ |
|
' - ι Lié aηD I Lié aηD ı Lié... тiLL théRé'ѕ no тurNiNg back ; I doN'т кNow wHy..
KaLMıŞ :D |
|
Ynsanlar nasyl yürür?
Mükemmel hazyrlanmy? Sol taraftaki ayarlarla oynayyn. http://www.bml.psy.ruhr-uni-bochum.d...BMLwalker.html malesef bu ama konu olarak çakal nete açmıştım bu çıktı üzgünüm :D |
Patetesin ispanak ilcesine bagli maydonoz köyünde cikan catismada, erlerin pusu kurup, sehit ettigi iki patlican tören esliginde mutfaga verildi. olayda yaralanan sivri biberler tencere devlet hastanesinde tedavi altina alindilar. Yetkililerin verdigi bilgilere göre bes göz yasartici soganin mutfak sinirindan kactigi tespit edildi
fıkra kalmıs.. |
|
Gülerdim
Aynalarda seni görüyorum kendimi göreceğime, Saçların benim kendi saçlarım, Kaşların, gözlerin, benim kaşlarım, benim gözlerim, Yanakların benim yanaklarım, Dudakların benim dudaklarım, Kirpiklerin benim kirpiklerim. Ben; benim yerime seni koymuş olan Ben ‘im. Sızı sızı işleyip durmuşsun kemiklerime, Kan olup damarlarıma işlemişsin ılgıt ılgıt, Hançereme düğümlenen hıçkırık olmuşsun, Kuruyan dudaklarıma feryat, Yaralı yüreğime sonu gelmez inilti. Varlığın varlığımdan çıkıp karşıma dikilen Görüntü. Yalan; benim gülüp senin aradığın, Yalan; benden ayrı biryerlerde yaşadığın, Yalan; gittiğin, Yalan; uzaklaştığın, Benden ayrı soluklar alabildiğin yalan, Ben seni benimle gülen yaptım, benimle ağlayan yaptım, İçimde seni yaşattım bir günahsız çocuk gibi, Canımdan can verdim hayallerine, Kanımdan kan verdim, Çarmıhlara çekseler beni senin uğrunda; Gülerdim. (Hikmet BARLIOĞLU (1933-2003) 'nun SON GÜNEŞ isimli Serbest Şiirler 'inden > 35-36/100) Şiir Atıyodum Bu Kalmış :D |
http://oyun.mynet.com/game/actual.as...12.101.96.50:D mynet okeyde arkadaşa link atıyordum.
|
|
2pac-All eyez on me
|
Nokia Tema Arşivi ( *.sis )
|
www.antoloji.com bu kalmış :D
|
598/654987456
|
«ЧÕη€Ŧëåm»
:D |
Günlük Online Süreniz:
İsim: Yaş: Daha önceki tecrübeleri? : Mod olmak istediği bölümer : (en fazla 5) |
¢αкαℓ~χ∂
|
boş
|
Sfenksler geliyor
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.