![]() |
Güneş Doğarken Köprüde
Kıskandırır kendini Puşkin Kanıtladı, İz bırakırdı kalem kılıçtan derin Kim anımsar Öldürdüğünü zanneden kim ! Hem ben yaşta ... Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
Güneşe
Bakarım ... Çıplak ! Deneyimliyim Tutuluşta Ondan, Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
Güvercin Takla
İki uçuştur buluşma Birer başkaldırı Havalanan ayrı zamanlarda Yükseliş, ters dönüş, kanat dokunuşu birliktelik Düşüştür, üçer beşer tüydür Kalktığı yere dönüştür ... Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
Habitat II
Atılmadan düşen Bombaların ilki Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Hani
Terk ederim! derdin Benim için herşeyi Anladım! Herşeyin mişim. Kaynak: Nefes Çiçeği |
Haritada
Türkiye’nin Tek ili yapsak İstanbul’u Biter göç Herkes yerinde durur mu ! Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Hatasız Ne Var !
Beşikte hata Buğulu camlar kırılır Eşikte Kalemde hata Böler kendini ortadan Vermiş gibi hüküm İdama Aşk, arayış... Buluşta kayboluştur Alınan kararlar da... Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
Hep
Işik gibi düşüncelerim Salyangoz gibi gerçekleşiyor, Kader biraz yardim et Zaman geçiyor, Tez tükendi isteklerim Ilkleri tekrar karşima çikiyor Kaynak: Aşk Meşk Vs. |
Hep Aynı Fotoğraf
Bir sokak Aşağı doğru Eğrilip ... Kaybolur Döşeli taşla Gözler kısık Anıların izleriyle Dolu Desene Bakılır yaşla Yine üç beş çocuklar Elde ısırık izli Çeyrek ekmek yavan Peynirli de'sem yalan ! Birinin arkasında bağlı eli Çürük elma var belli Ağızlar gevşek Bir şeyler yenmede Kiminin dışarıda dili Söylenmese de Arasında kokmaz süt Beyaz dişler dizili Gömlek fanila Terlik yelek Biraz büyücek Kolları bükülü Kendinin değil Başkasının kolları çekili ... Neşeli yüzlerde Sümüklü burun delikleri Ana başörtülü Bir onun yüzünde Gizlenmemiş güleç hüznü Elinde iş Renkler cümbüş İlgisiz kalınan Küçük Maviş Oyuncak değil ! Yedi yaşındaki abla kucağında Ağlamaktan kırmızı kesilmiş Köpek Neden bilinmez Dışarı atılmış çöpü Kendiyle paylaşmada Kedi camda gergin Tüyleri dikili Nasılsa garanti yeri Cumbadan tıslamada Çıradan tabancaları Olsaydı oyuncak tren Maviş kardeşi değil de Olsaydı ya Bebek Elif Yatırsan da gülen Her halde İşportada Ka've de Ya da gerçekten Halde baba Yani herif Hiç görünmez ortalarda Ya altta sağda Ya "küçük fotoğrafta" tablanın arkasında koşturmada Çıkmamış ama Zabıta kesin oralarda Yine güleç Eşi gibi dişi de parlamada Elde kırbaç At arabasında Farkında değiller Her çekilişte Sayıları artmakta Haydi çocuklar ! Geçin şöyle Siz kaderinizi Ben de sizi çekeyim Hadi şöyle bir arada ! Fotoğrafçı abisi Röportajcı ablası Sen geldin bak Şİmdi bütün maharetler hatırlanmalı ! Senede bir gün Başlar dik Ağızlardaysa Kendisi girmemiş İngilizce peynir Açlık Dayak Sefalet unutulmalı ! Hüzün Güzelden Ne zaman ayrılacak ! Ne zaman düşünecek ! Ne zaman üzüleceğiz Görmekten Ojeli ellerden Manşetli kollarca alınan Ödüllü Bu çirkin fotoğrafları ! Kaynak: Nefes Çiçeği |
Her Geçişte
Kiz Kulesi ! Unutamadigim Ilk okul defteri Arkasinda resmi Genç bir kiz uzanmiş ... Meyva dolu tepsi Bir de hikayesi ... Çocukluk işte Ilk sordugum; - Bu kadar büyük mü olur elma kurtlarinin hepsi ! Kaynak: Rüzgar Kanatli Sevdama |
Her Şey Zamanında
Kurun Düşlerinizi de ! Bakarsınız Saat durur Onlar uyandırır Kaynak: Nefes Çiçeği |
Her Zaman
Önce Bir Sonra da Bir Tarafını Bitireceğiz Birlikte Bir Ömür Alır Gezme Bir Ömür Verir Görme İSTANBUL’u Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Heyhat
Tüm yaşamları Siyah Çerçeveler ... Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
Hüsnü Bey Amca
Askerden geldigi gün çektirmişti Kimliginde o fotografi yapişikti, Allah için bir erkekte aranan Kaş, göz ve biyik yakişikti. Şimdilerde ariyor da göremiyordu Çünkü gözleri çok kamaşikti, Hatir için geçmişte aranan Küçük, tatli ve renkli bir işikti. Her biri bir yere dagiliyordu Anilar gibi ortalik etrafa saçikti, Hoş akillar da biraz kaçikti Zil çaldi birden ! Hayir... karni acikti. Kimse çalmazdi ki kapiyi Zira yillardir açikti, Giren olmadi ki hiç içeri Ama o, birine hala AŞIKTI. Kaynak: Aşk Meşk Vs. |
Insan Hakli
Tanri misiniz ! Yaziyorsunuz diye "Insan Haklari" Kimin için kurdunuz O paktlari Gerek yok ! Vermeye, saklamaya alinmaya ... Hak ! Içimizde sakli. Kaynak: Aşk Meşk Vs. |
Intihar
Bir mum gibi kendine degil Çevrene saçtin işik, Yalancinin mumu yatsiya kadar Ama sen bitince ortaya çikti Herşey açik, Düşünceye kurşun sikan behey kaçik Sen vurdun ölen de sensin. Uçurdugun araci degil Ta kendi GÜVERCIN Beyaz ve güzel Biraz verdi hüzün Kan damladi kara, kişin Alçak kimedir bilir sözüm Yükseklerde o şimdi Ulaşamaz ne beynin ne de gözün. O Kara, Kara Basilan Gün ... Kaynak: Aşk Meşk Vs. |
İlişkilendir Me
Sonsuza değin ... Başlar. Donsuza değin ... Sürer. Onsuza değin Sıkar ... İlişkiler. Kaynak: Nefes Çiçeği |
İstanbul
Seni hiç soran olmadı Geçmişinden başka Sana hiç bakan olmadı Gözlerini kapamadıkça Eminim kaçacaklar Bir gün Sana Geldikleri hızla Eh ! Güzel İstanbul ... Kaynak: İstanbul Beşlisi |
İşçi Beyoğlu
Çıktık Sahne’ye İki kişi Dolandık İstiklal’e çıkan Tüm sokaklarında Bitirdik üç midye Bir pilaki Balık Pazarı’ndaydık Perde kapandığında Ne mi içtik ! hiç sorma Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
İşleyiş
Anıları taşır iğneler Eski ceket yakası Kimce görülmüştür Hayat çizgisi Takılmış plak halkası Parmak ucunda Bir damla kan Dönerken aşınır . Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
İt Dalaşı
Bir köpek gibi Kuyruk sallayarak Geleceğimi bildiğinden Sevmenin zevkini yaşıyorum Hırlamak bundan anlamlı Isırığın tadını alıyorum Sevgin nasıl bir mikrop bilmiyorsun Aşı olmak değil ... Kudurmak istiyorum Kaynak: Nefes Çiçeği |
İtiraf -II-
Küskün ölüler yatıyor Köy mezarlıkları Şehir şehitliklerinde Ne öküz süsmüş Ne mayın ne kurşun nedenleri de Suskun yaşayan hırsızlar Hayatlarını çalmışlar Biri de ben Bugüne kadar kalan suskun şahit İşine bakan Kaynak: Nefes Çiçeği |
İtiraf I
Etkilenir Yazar Etkiler ... Bunlar senin için. Gücünü bildiğimden Utanırım yaptığımdan Kaynak: Nefes Çiçeği |
Kaçış
Kaybettim Pul defterimi Plaklarım kırık, Tutmadım hiç kelebek Yanlış mı Yalnızlığı bahanelere yüklemek ! Kaynak: Nefes Çiçeği |
Kaçış Yok
En büyük hırsızlık Kalp çalmak ! Cezası da Yalnız dolaşmak ! Kaynak: Nefes Çiçeği |
Kaldırımda
Her şeyin sahtesi var Bu şehir de Çok ucuz Hayatlar bile Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Kalem
Boya ne gerek Martı kanadına Mutedil saçlım Kıyı arar gözlerin Beni vursana ... Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
Kalemle
Kalbi Taştan Yontar Sevgi Usta Kaynak: Nefes Çiçeği |
Kapalı Çarşı
Üstat, Bu çarşının neresi kapalı ! Geziyor ... Görüyorsun, tüm dünyayı Kaynak: Rüzgar Kanatlı Sevdama |
Kapsam
Terk edişin Aftan önce olsaydı ... Kaynak: Çalınmış Çağla Tadı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.