![]() |
Bir Çiçeğin açmak için sebepler bulduğu gibi, Yaşama dair sebepler bulmak için yaşıyorum... Eğer bir gün gelir de yaşamak için bir sebep bulamazsam; Ölmek için bir sebep bulmuşum demektir
|
Herşey bir anlıktır. Aşklar, sevdalar hepsi bir anlık. Kalansa tortusudur hayatın. Ayrılıklar, acılar birde yalnızlık...
|
http://guzelsozler.net/madde.gifNe kurşunlar çıktı bilsen bu tenden... Ne aldıysan helalı hos olsun benden... Yazıktır davacı olursam senden... Söylesene hangı kursun senindi gün be gün öldürüp diriltenmı? Akıl alıp cıldırdıpta delırtenmı? Alın artık şu canımı dedırtenmı? Söylesene hangi kursun senındi sen benım en beter halimsin artık nasıl olsa gözümde hainsin artık gördügüm en büyük zalımsın ARTIKK!!!
ne önemı var!!!! |
Bana yağmuru sevdiğini söylüyosun yağmur yağınca semsiyeni acıyorsun rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar cıkınca bi yerlere saklanıyorsun beni sevdiğini söylüyorsun işte bende bundan süphe duyuyorum...!!!
|
Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin Gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin çözmeye gücü yetmesin
|
Adını kalbime aşkla süsledim, Yıllar yılı bir tek seni düşledim, Bilmem ki nasıl bir günah işledim, Selamın geliyor sen gelmiyorsun...AŞKIM
|
Adını güneşe yazdım her şafakta doğsun diye, yüreğini yüreğime yazdım canın yandığında benimkide yansın diye adını CANIM koydum sen üzüldüğünde ben ÖLEYİM diye....
|
Varsın bir dağ gibi büyüsün yokluğun yüreğimde, varsın Bir Kemanın Tellerinde ezilsin bu kalbim, varsın bir yılan gibi sarsın boynumu yokluğun asla senden vazgeçmem.
|
Ben seni sevmesini bilirim ama sen, ben seni mutlu etmesini bilrim ama sen, sen beni unutmasını bilirsin ancak!
|
Denizim değil dalgam olur musun? Ateşim değil külüm olur musun? İlk sevdiğim değilsin "AFFET" son "SEVDİĞİM" olur musun?
|
Rüya biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilek Hayal ise bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgardır
|
Sen bir gül misali, Bense bir diken, Hasret değl mi boynumu büken, Ayırmak istiyorlar seni benden, Hiç ayrılır mı diken gülünden.
|
Sen ağlanmayacak kadar özelsin;çünkü senin bir değerin yok...
|
kimdir giden kimdir kalan aslında giden değildir kalandır terk eden gidende bu yüzden gitmiştir zaten...!
|
Bir dilek hakkım olsa; Seninle göz göze geldiğim an zamanın durmasını isterdim !! Dilimle söyleyemediklerimi , gözlerimle söyleyebilmek için .
|
Aşk;her gece sevdiğinin gözlerini yalnızlık bulutlarına düşürüp,yağmuruyla karanlık *******e adını yazmaktır.
|
Seni ilk gordugumde dokunmaya korktum...sana ilk dokundugumda, opmeye korktum, seni ilk optugumde, sevmeye korktum..simdiyse seni seviyorum, kaybetmekden korkuyorum...
|
insan; ya hayrandır sana, ya düşman. ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun, ya bir dakka gibi çıkmazsın akıldan.
|
Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.
|
Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.
|
I love you 1 day I love you 2 weeks I love you 3 months I love you 4 ever! seni bir gun, seni iki hafta, seni üç ay, seni bir ömür boyu seviyorum
|
Dertlerimizi avutan akıl ve hikmettir. O engin denizlerin ötesindeki yerler değil.
|
Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum
|
LADES deme sevgilim ... Çünkü AKLIMDASIN !!
|
Beni bende bıraktın,kimbilir kimde bulacaksın!
|
Başını cama yaslama öyle, düşünme derin derin, aşk bu; mahfeder insanı mesutken bak ben ağlıyormuyum her şeyimi kaybetmişken
|
Ben Senin İçin Dünyaları Yakacatım Ama Sen Beni Ateşe Attın...
|
Sen gidince ardından ırmaklar aktı gönlüme!!!
|
Bilmem ki bu kadar güzel olduğun için sen mi şanslısın yoksa güzellik mi sende olduğu için şanslı..
|
seni sevmek bir felsefedir kuşkusuz
|
Odamın hayaletisin, sessizlğine aşığım !..
|
Ben beni bildim bileli, ne ben beni buldu kendimde nede kendim beni buldu bende...
|
Benim kalemi bir kişi yıktı,kalemimi kırdı. Sözlükte sevgiliydi anlamı.
|
Bir mezarci olsaydim, seni mezara degil.Kalbime gomerdim
|
Bir aşk bulsam, yağmurunda ıslansam Bir dost bulsam, irfanında beslensem Bir dağ bulsam, sinesine yaslansam Yalnızlığım bitermi ola, bilmem ki?
|
Bir gün bir dilenci gibi kapına gelecegim beni görünce tanıyamayacaksın EKMEK vereceksin istemem diyicegim PARA vereceksin istemem diyecegim PEKİ NE İSTİYOSUN diye Sorduğunda " BİR ZAMANLAR SANA VERDİGİM KALBİMİ DİYECEGİM
|
Yanlizlik artik zor geliyor bana... Hic birseyin anlami yok sen olmayinca... Kalbim senle,Ellerim boslukla dolu... Gözlerim caresiz,Yüregim sessiz... Sen olmayinca,Ben yetim,Ben öksüz... Cicekler,acmaz.Güller solmus... Bülbüller konmaz dalina... ******* yildizsiz,Aysiz... Gündüzler soguk,Günessiz... Dostlar vefasiz,insanlar vicdansiz... Sarkilar anlamsiz,Kelimeler yetersiz... Sokaklar karanlik,Ben caresiz... Yüregim sensiz,Rüyalarim anlamsiz... Iste birtanem,senin yoklugun neye mal oluyor... Birde sen görsen,duymakla olmuyor iste... Seni seviyorum bebegimmmmm..Herseye ragmen buda bana yetiyor...
|
Bir yüreğim kaldı kaybedebileceğim Son bir sözüm kaldı Seni seviyorum diyebileceğim Tek bir ümit kaldı Ya hayatıma anlam bulacağım Yada yüreğime kelepçe vuracağım
|
Ellerin ateş olsa yine tutarım. Gözlerin alev olsa yine bakarım. Aşkın zehir olsa yine içerim. Sevgin yalan olsa yinede seni severim aşkım.
|
(a)cıya (ş)ikayetsiz (k)atlanmak
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.