![]() |
Fatoş Huy
Yok ettim İkimiz için ne yaşandıysa Özgürsün işte Gez bütün kalpleri Ben senden sonra Yazlılığımı dost bildim Acılarımı arkadaş Eğip sensizliğe başımı Yıldızsız *******de ağlayacağım Sen yeni aşklar ararken kendine Bir akşam dönüp bak aynaya Gözlerinde hüzün olacağım Ve hatıra bırakacağım sana Yokluğumun gözyaşlarını Fatoş Huy Hanım'ın (Hain Bıçak Gibisin...) Adlı Şiir'inden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam |
Fırtına ve Yaşam
Fırtınalı bir denizin Dalgalarından kaçan gemi Ve onu takip eden yağmur Islanıyor her yerimiz Muhtacız bir tutam toğrağa Tek umudumuz, Fırtına sonrası, Güneşli bir havada, Siğara içmek. Geçen günün anısını, Torunlara anlatabilmek. Yani,Kısacası, Yaşamak.... Ertuğrul Bayam |
Formülünü Buldum
Kimse artık acı çekmeyecek Buldum, aşk acısının formülünü İyi dinleyin şimdi beni! ! Bir aşkı unutmanın en kolay yolu Taze bir aşka göz kırpmaktır Değer bilmeyen sevgilerden İnatçı sevgililerden kopun artık Üzmeyin kendinizi İnanın kimse vazgeçilmez değildir Ya da ******* sizin arkadaşlar Bol bol ağlayın.. 23,01,2006 saat: Yıllarca boşa ağlamışım ) Ertuğrul Bayam |
Gazete İlanı
Sancısıydı dinmeyen Bekleyişlerimin, Karşılıksız senedi dönmelerin Avuntularıydı dayanılmayan Bir karın ağrısı veda sözlerin.. Kalbi bir gazete kâğıdına sarılmış Günlük haberler gibiydim Zayi bir kimlik için verilmiş Görülmesi arzulanan, Küçük puntalı bir ilandım bulman için Nerden bilirdim Senin hiç gazete okumadığını. 11.10.2005 Ertuğrul Bayam |
Geç Kalma Olurmu
nasılsa seveceksin anlamsız aşkların bittiğinde seni, karşılıksız seven beni nasılsa tutacaksın ellerin bir sıcaklığa hasret kaldığında üşüdüğünde farkedeceksin sana uzattığım ellerimi n'olur geç kalma olurmu 01,01,2006 saat: bir yıl daha geçti sensiz daha kaç yıl ağlayarak gireceğim yokluğunun ağır senelerine....? kaç yıl daha? Ertuğrul Bayam |
Geçmişe Sesleniş
seslenip durma ötesinden bensizliğin mevsim ne hazan ne aylardan nisan kulaklarım kulaklarım artık değil benim ben ne o eski ben ne de artık sen kalbi benim için atan değilsin 24,09,2006 Ertuğrul Bayam |
Gel Desem
gel desem bir gün ölüyorum desem son nefesimde seni görmek istesem bırakıp korkularını bir yana düşlerini bırakıp gelirmiydin? geldiğinde geç kaldığın zamana acıyıp gözlerimi sana kapayıp yeni bir yaşama açtığımda ahh şairim keşke hep senin olsaydım dermiydin? 16,01,2006 saat: hep boşa, bizsiz geçen zaman bir gün tükeneceğiz farkında olmadan sen zamanı bensiz yaşadığına ağlayacaksın her sabah uyandığında bensiz soğuk yatağından.. beni sorma sakın ben zaten ağlıyorum Ertuğrul Bayam |
Geldim İşte
Sana geldim işte Küsüşlerine inat Kırgınlıklarına, bana sitemlerine inat Geldim işte İstersen bir tebessümü çok gör bana İstersen aldırma Ama geldim işte İçimde ki tüm hüzünlerimi Tüm yangınlarımı Bir hoş gel dinle söndür diye Daha ne kadar yaşayabilirsin ki Ne kadar acı çekebilirim ki Bilemiyorum Ama her şeyi düşünerek geldim işte İstersen giderim, dönmemek üzere İstersen her zaman yanında Kalmak için geldim Bir kez olsun gülmen için Saçlarını okşamak Dudaklarındaki tuzu almak için Ellerini terletmek için geldim Beni aynı hüzünlerin koynuna bırakma Yeni acılar tattırma Kollarını aç diye Affet de diye Geldim işte Ertuğrul Bayam |
Gelişlerin
seni kaybetmenin en güzel yanı sana tekrar kavuşmaktır her gidişinin dönüşleri bir heyecan bende koşarak gelişlerin olmasa yaşamak benim neyime 21,01,2006 saat: dediği gibi şarkıcının gelişlerin gidişlerine eşit sevdiğim Ertuğrul Bayam |
Gelmeyecekmisin?
Arzusuyla yandığım Hep yollarını beklediğim O deli aşk kadını Neden? Hala gelmedin Söyle! Yıllarımı Yollarında harap ettiğim Çılğın aşkım Gelmeyecekmisin? 03,01,2006 saat: Beklediğim Sokakların ağaçları kurudu İnsanları öldü sokakların Ne cenazeler kalktı evlerden Gelmedin, Gelemedin Yoksa Öldürmekmi BENİ niyetin Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.