![]() |
*******e Sor Beni
*******e sor beni onlardan al haberimi sen beni hiç görmedin ama karanlıklar hep benimle artık ******* de öğrendi uykusuzluk çektiğimi sana aşık olduğumdan beri yarım yamalak olsa da gözlerimi kapasam da sen olursun rüyalarımda hem de bir saniyede bile seni görürüm binlerce kere gözlerimi açtığım anda sen gelirsin bana hülyalarımda ben seninleyim her anımda seni hiç tanımasam da dizelerin,yazdıkların yeter bana belki de bir gün kısmet olur da bir yerlerde karşılaşırsak seninle sakın beni hiç tanımamazlıktan gelme hiç olmazsa adınız yabancı gelmedi de 08.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
*******i Ayazlardayım
hasretin çöl sıcaklığında yakıp kavuruyor beni sevgin gecenin ayazında neden hiç ısıtmıyor yüreğimi? bilmem ki! günlerden beri bu denli sevgisizlik niye? yokluğun üşütüyor düşlerimi darmadağın ediyor *******imi güneş doğsa sabah olsa da fark eden bir şey olmuyor ki gündüzleri yangınlarda *******i de ayazlardayım bu dünya sensiz çekilmiyor canım zaten en büyük korkumdu sensizliğim artık razıyım son bulsa da hayatım yeter ki hiç kimseye değmesin senin o sımsıcak güzel ellerin bil ki ben mahşerde bile yalnızca seni bekleyeceğim sen gelmesen de senden başkasını sevmeyeceğim 12.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
*******i Üşüyünce
ben senin sevgi pınarınım gündüz gece bir tek sana akarım *******i üşüyünce sevgimi çek üzerine inan seni sıcacık tutarım sağanak bir yağmurdur aşkım bil ki yalnızca sana yağarım ben senin sevgi ağacınım senin için kımıldar durur yapraklarım serinletirim seni yaz aylarında ben bir çöl sıcağıyım senin için ısıtacağım seni ölünceye değin sevdan beni yüreğimden yakmaya başladı hasretin de beni adeta haşladı şimdi bedenimin her yerini ateş sardı yer yüzünde en değerli varlık anadan sonra yardır ömrüm boyunca seni sevmek de benim için ardır 26.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gecem Bile Gün Olacak Sen Gelince
bir bulutun eteğine tutundum sana doğru gelmek üzereyim ben bir sevgi yağmuruyum sırılsıklam ıslatacağım seni sen buna hazır mısın sevdiğim? yılın dört mevsimi yaz olsa da ömrünce kurumayacaksın asla Güneş sen uyanınca doğar İstanbul'a henüz gözlerini açmadın galiba her yer zifiri karanlık şu anda her sabah yüzünü dön benden yana da sevgiyle tebessüm et bana sakın beni zindanlarda bırakma senin gönlünde açacağım yemyeşil bahar ben de seni çılgınca sevecek bir yürek var uzatıyorum ellerimi ne olursun tutsana bil ki sana sevgim sürecek mahşere kadar gecem bile gün olacak sen gelince her gün çiçekler yeniden açacak yüreğimde bakışların yangın çıkaracak bedenimde sen de beni günden güne yeşertsene kalbinde 15.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Geçmiyor Sevdiğim Geçmiyor Zaman
geçmiyor sevdiğim geçmiyor zaman sensiz hiçbir şeyin tadı yok inan açtım kollarımı beklerim her an ne olur dönüp gel akşam olmadan İstanbul'a erken geldi son bahar kalmadı dallarda yeşil yapraklar durmadan esiyor sahilde rüzgar sen yoksun diyerek ağlar kayalar artık sensiz kaldı bütün vapurlar vuruyor kalbime senli dalgalar gözlerimde yaşlar yüreğim sızlar sel oldu akıyor şimdi damlalar Beste:Mustafa Malay Makamhttp://www.cakal.net/images/smilies/booo.gifüznak Hüseyin Erdoğan |
Gel Seninle Gönüllerimizi Sözleyelim
gelişinle müthiş bir canlılık verdin ruhuma gel de düşlerimde seni görürüm diye uyuma senden başkası girsin istemem bir tek rüyama ıslatacağım seni hazırla kendini sevgi yağmuruma sen yanımda varsın diye şu anda dimdik ayaktayım evrene senin o muhteşem gözlerinle bakmaktayım mutlulukları heyecanları inan seninle tatmaktayım sevgimi bir nehir gibi senin o güzel yüreğine akmaktayım bence sen öylesine harika mükemmel bir kadınsın ki ömrün boyunca hiç solmayacak yemyeşil bir bahar gibi sabah olunca değişik renkte açsın gönlündeki çiçeklerin günden güne çok farklı koksun karanfillerin kırmızı güllerin ne olursun beni sevmekten korkma tut ellerimi ölünceye değin senden bir kez bile ayırmam gözlerimi sakın beni buralarda sensiz sevgisiz ilgisiz bırakıp da şu minik yüreğimi zifiri karanlıklara boğma bu dünyada gel seninle bu gece burada gönüllerimizi sözleyelim birbirimize kavuşacağımız günü şimdiden gözleyelim 25.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gel Yüreğime Uzanıver Sereserpe
gelişinle ruhum canlandı birdenbire gel yüreğime uzanıver sereserpe inan ki seni sıcacık tutarım ömrümce ne olursun düşlerimde olsa bile beni ihmal etme geliver bana her gece sen benim gönül bahçemdeki tek çiçeğimsin yüreğimde esip duran bahar yelimsin ölene değin koklayacağım rengarenk gülümsün sen benim tek düşümsün dudağımdaki gülüşümsün sen yoksan yanımda gündüzler bile zifiri karanlık sen varsan ******* dahi pırıl pırıl aydınlık geldin geleli dünyam seninle yemyeşil bahar sensizliğimde her yerde güz var dökülür yapraklar günlerim seninle ahenkli *******im seninle renkli sen benim kalbimin notalarısın gönlümün ritmisin yüreğim her atışında adını heceleyip duruyor bil ki artık sen benim dünyama geldiğinden beri bedenimin her yerinde tatlı tatlı meltem yelleri esiyor bu sabah bütün çiçekler tebessüm ediyorlar bana kavuşmak olacak diye bu sevdamızın sonunda bak karşı komşu bahçemizin köşesindeki gonca şu anda gülümseyerek el ediyor senden yana haydi sen de karşılık versene ona el sallasana 25.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gelip de Gönül Bahçeme Uzanıver
harika olan sensin senin yüreğin canım haberin var mı göklere çıktı sana duygularım? bil ki ben senin gönlünde açan baharım beni sevgisiz bırakırsan kırılıverir dallarım ben duygu yüklü sevgi doluyum vitamin deposudur şuramdaki yüreğim yılın dört mevsimi yağan sevda yağmuruyum bil ki beni perişen eden tek şeydir sensizliğim gelip de gönül bahçeme uzanıver sereserpe inan ki ömrünce düşmezsin hiçbir derde kim diyebilir bir yıl oniki ay dört mevsimdir diye mevsim de ay da hep bahardır senin olduğun yerde sen benim dünyamda pırıl pırıl yanan ışığımsın benden uzakta olsan da bana yüreğinle ol yakın ansızın sönüp de beni karanlıklarda bırakma sakın sevdamızdır ölünceye değin bizim solmayacak gülümüz mahşerde bile hiç olmasın hüznümüz hep gülsün yüzümüz gözlerim güneş olup her sabah doğacak dünyana sözlerim en sağlıklı besin olacak ölene dek sana her gece bir tek ben renk vereyim senin her rüyana ne olursun sen de sana olan bu derin aşkımı anlasana artık beni buralarda sensiz sevgisiz ilgisiz bırakmasana 24.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gelsem Diyorum
her sabah dünyana bir güneş gibi doğsam diyorum sevgi olsam o harika yüreğine dolsam diyorum bir gün çağırırsan beni sana sevdamla gelsem diyorum senin o güzel kalbinde yaşayarak can versem diyorum mümkünse mahşerde de benim olmalısın diyorum yalnızca seni istiyorum çünkü seni seviyorum 13.01.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gene Yetmezdi Aşkımı Yazmak İçin
ay,güneş ve dünya ederler bir üçgen gözlerin nokta,kaşların yay,kalbin köşegen Sen hüzün nedir biliyorsan,sebepsiz içiyorsan bu üçgeni bir daireye sığdır lütfen ormanlar kalem,okyanuslar mürekkep olsaydı gene yetmezdi aşkımı yazmak için ırmaklar sen,ovalar ben olsaydım gene yetmezdi sana doymak için trenleri eklesem uç uca olurdu dev bir yılan lakin bulamazdım onu öldürecek bir zehiri gülsen de,ağlasan da,yesen de,içsen de hepsi yalan lakin bir gölge,bir ruh da olsan sen başkasın Köpürmüş bira gibiyim,sığmam fıçıya içmeye teşebbüs etme içinden çıkmam masam güzel,bir duble rakı,bir dilim elma vesaire ne de olsa eksik var.o da sen ve gene de sen... Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.