![]() |
Merak,
sen canım, bir kelime ben bin, bu benim kadınlığım, gevezeligim sana anlattığım, seni ozlemem, merakkım! niyetim kotu değil, sadece merak. sağlığın, yasamın telas ne yapsam, ya birsey olduysa endisesi ben deli oldugumu, saklamadımkı, soyledim, sana... 14.04.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Meraklı,
Gozlerimi merak etme, onlar duygu doludur... iç renkleri menekse, dıs renkleri zeytuni, mavi giymıstım bugun yesilin mavisi aktı damladı damladı gozlerim, yesilli zeytun acıklastı parladı... meraklı biri sordu, hangi yesile kactı ne bilsin gozlerim, duyunca meraklısına kactı... 03.03.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Merhaba Sevgili Şiir Dostlarım...
Güneşli diyarlardan karlı ve soğuk diyarlara gitmek istedi canım... Kar bembeyaz.. ve bazen çamur gibi... Ama mutlak yaşanmalı...derim ben özlemişim yıllar beri... 4 mevsimi görmek için yollardayım... biraz Marmara kıyıları.. Biraz Ege kıyıları ama illaki deniz.. Sizlerden biraz ayrı düşeceğim.. Ama değişik tadlarla döneceğim... Tatildeyim.. Birazda iş kattım arasına...Haftaya sizinleyim... Başka süprizlerde olmazsa...Ve sizleri cok özliyeceğim.. Sevgilerimle.. Nevin Kalafatoğlu 11.01.2004 Nevin Kalafatoğlu |
Mesaj 1
beni aldı goturdu... morları denizin.. sakin sakin salınan dalgalara.. Akdeniz'e aksamüstü aldi goturdu beni... seninle.. bir iskele kıyısına Kemer'de..... çıplak ayak o ozlediğimiz yuruyus...el ele.. seyrettigimiz yakamozlar... platindi.. denizdeki tekne isikları... bir yıldizin golgesi gibi... seninle o teknelerden birinde olmak... denizin ustunde los ışıklar altında goğsune yaslanıp birlikte salınmamız... o duygu dolu parmakların, kısacık kıpkızıl saçlarımı okşarken bir cizgi halinde gozlerimin.... sirtima kayısını parmaginin beni urperterek geri donusunu... dudaklarıma gelip... bana uzanıp hafif hafif opusunu dayanamayısını... havanın buyusune.. dansımıza gok kubbe altinda başlayışımızı medcezirlerini... suların sesini... çiğliklar atarak martıların koşusturmasını gozumden iki damla yasın kayışını... halbuki... uçusmalarıydı kanat seslerinde..martıların bir ask gecesi oncesi sekerlemeleriydi onlarınkı... kıskandım... İstermiydin...bir martı gibi.. ben...sana gibi elzemmiyim.............. acaba... gunaydın...... Antalya.... gizemli.... ozlemli...guzel bir gun sana... kivrılan yollardan sonra.... elzemligine gunumun... sensizliginde... varışına gunaydın.... Nevin Kalafatoğlu |
Meyveli 1 Elma
elma en erotik meyva ademi kandıran havva ademin dayanamadığı yasak meyva elma Nevin Kalafatoğlu |
Meyveli 2 Kiraz
Kiraz dudakların adıdır bazen dalların neşesi bir yaz gülümse biraz gözlerinin rengi nefti dudakları kiraz dilber yapma naz yar sana hasret sevgili tadsana biraz kiraz Nevin Kalafatoğlu |
Mihracem
gohanın deniz kıyılarındaki tepelerden bakardım kumlar gözlerimde fırtına musonlar gözyaşı mihracem sen o gözlerindeki sevecen okyanus izlerini gönderirken kalbim bir hint raksıyla coşardı nasıl desem sana nasıl seslensem o kaplan bakışlı gözlerinden nasıl kaçıversem kaçma derken feryadında bilmen imkansız bütün bunları mihracem ben alnımın ortasındaki parmak izindeyim noktandayım kırmızı sürmeli gözlerimdeyken sen seni süzen bir küçük gülücük gamzeyim gözlerindeyken minik bir dokunuş bir iç çekiş öldüren beni başımı döndüren mihracem 07.03.2004 Nevin Kalafatoğlu |
Minicik
kedicik minicik kartopucuk ışık yumağı bir pisicik ismi piknik ay annesi lin çizgisi nurhanesi bir tanesin 2006/ modalı piknik için /ist antalya Nevin Kalafatoğlu |
Mor Aşk
senelerin renklerini saklarken içimde senin rengin en güzeliydi sevgilim eflatundu kalbim gülüm mor oldu demiştim bir zamanlar şimdi soldu zamanlar yeşil yosunlar akıp gitti gözlerime mavilerde sevdim seni birde gül bahçelerimde gök maviydi seni bulduğumda ufuklar kırmızıydı sana uzandığımda bir akşam serinliğinde esti meltem karıştılar cümle alem aşkım mor oldu ******* kalbimin en derinlerini sardığı anlar o ulaşılmaz derin ******* seni bana getirdiler sabahın ufkuna dizdim yıldızlarımı seninle uyanmak istediğim günler parmaklarındaki o ince cevher süslerdi hülyalarımı bakardım bakakalırdım öylesine yıldızlar sönerdi birer birer sabah olurken ağlardım ağlardım delicesine rüyalarımdaki sen silikleşirdin istemezdim gözlerimi açmak fısıldardın bana en güzel şiirlerini kulaklarıma mor eflatun menekşeler açardı içimde mor otesi öpücükler dolardı bedenime uyanırdım sana aşk mor olurdu mor Nevin Kalafatoğlu |
Muamma 0
ben sen o biz siz onlar muammalar hep var ben yazdığım sürece ve olacaklar yansımalarımız kadınca tereddütlerimiz mutluluklarımız muammalarımız akan hayatlarımız herşeylerimiz yenilerimiz eskilerimiz paylaşacağız hep birlikte yaşayacağız.. üretim durana dek.. 25.12.2003 Nevin Kalafatoğlu |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.